Dovolili by ste rozlúčku so slobodou so striptízom?
Ahoj, jedna sa o voľnú diskusiu. Boli by ste v poriadku s tým keby vás budúci manžel oznámil alebo by ste sa hocijakým iným spôsobom dozvedeli, že bude mať rozlúčku kde bude stript*z? A aj či vnímate rozdiel medzi tým keby idú do baru, kde je milión ľudí alebo keby sú niekde na dome a tam súkromné strip... Iz
@nyusika prosím?
@panelacikova kde beries tu istotu napisat, ze ked teraz raz bude vidiet striptiz, bude parkrat do roka chodit s kamaratmi na take akcie? kde beries tu odvahu napisat jej, aby zrusila kvoli tvojim nicim nepodlizenym ptredpokladom svadbu...ty sa povazujes za psychicky zdravu ?
@nyusika áno, som psychicky zdravá. chceš ty vari tvrdiť opak? že toto je prvá a posledná jeho "akcia" tohto druhu? kde berieš túto istotu? si psychicky vôbec zdravá?
prečo si zrušila svadbu? " lebo ten kkt sa ocitol na striptíze🤣"
toto nevymyslíš.
@panelacikova ty nie si kompletna, vazne...dobre, mas pravdu
Vadí to všeobecne striptérka ale bo to ze máš obavu žeby tam bolo viac ako len striptíz.
@lucilaines to už je naozaj o tom aký je daný človek 🙂 ja keď som sa ocitla na striptíze som to ignorovala lebo ma to proste nebaví nezaujíma a verím, že sú aj takí chlapi okolo nás...niekto je za niekto proti. Naozaj sú aj ľudia - ako napríklad ja ktorý to ignorujú dobrovoľne aj keď to niekomu príde neuveriteľné :D a to teda nie som nejaká extra konzervatívna...Nikto ale samozrejme nemá právo zakazovať a donútiť svojho muža aby na začiatku striptízu odkráčal to je samozrejme choré s tým súhlasím :D
@nyusika keby ju podviedol (myslím všeobecne), každá jej napíše: neber si ho. urobil to raz, urobí to aj nabudúce. ja píšem, že ak je zvyknutý na takýto druh "zábavy", tak bude takúto zábavu považovať za normálnu v rámci mužských partií aj v ďalšom živote. pretože on to pokladá za normálne.
@zejdlikova patrim k ludom, ktore povazuju tento druh zabavy za naozaj trapas, kolotocarsky "lacnu"zabavu, proste sedlacina....ale pokial by som sa ocitla na akcii, kde niekto objedna striptera, nezrutim sa, nedogrciam sa, proste to prezijem a nebudem z toho vyvodzovat ziadne dosledky.
Priklad - bola som pozvana na oslavu narodenin mojej kamaratky (zdiela rovnaky nazor na taketo akcie), no jej svokra dostala uzasny napad a objednala striptera...nakoniec bola ona (svokra) jedina, co sa na tom uprimne bavila, ale vsetky istatne sme sa zhodli, ze mala dobry umysel - no nevyslo jej to.
stripter sa snazil, proste makal, no nenasli sme do buducnosti pochopenie pre tento druh zabavy
Nevadilo by mi to. Veď nech sa pozrie a čo? Striptérka nie je prostitútka.
@sense oboje
@panelacikova A ako by si mohla nakladat na mojho chlapa? Z mojich komentarov tazko mozes vedet aky je. Z tvojich komentarov si vsak kazdy mohol spravil obraz co mas doma 🙄 Neviem co si myslela tou podprahovou zenou, ziadny taky vyraz neexistuje. A neviem co je to ani pohlad z hladiska hodnot. Cim viac komentarov pises tym menej to dava zmysel.
Proste mame v zivote ine hodnoty a zrejme aj uplne inych chlapov. A hlavne je, ze sme spokojne 😉
A prečo si ho chceš brat keď mu neveríš? Keby ta chce podviest tak ta podvedie a nebude čakať na rozlúčku so slobodou aby pretiahol striptérku. Striptérka nie je prostitútka.
@nyusika áno takto to vidím aj ja 🙂 ak sa tam proste ocitne v rámci oslavy, práce atď. tak na tom nevidím nič zlé lebo viem, že dôvod prečo tam šiel je napríklad zábava s kamošmi nie striptíz...ale ak by bol hlavným cieľom striptíz mne osobne by to ublížilo a je naozaj zvláštne ako takéto pocity vedia ženy odsúdiť akoby museli všetci so všetkým súhlasiť :D
@nyusika Podľa komentárov mamičiek nižšie, usudzujem že ich rozlúčky a rozlúčky ich manželov boli divoké a chceli si ,, naposled,, užiť ešte. Lebo inak si neviem vysvetliť, ich reakcie😕 Ale veď s hovorí vrana k vrane sadí, ak si ona pohmatala chlapíka, je to super že dovolila aj chlapovi aby si siahol na inú 😇 To sú tie šťastné manželstvá a potom tu máme každý druhý deň diskusiu že manžel si vypisuje s inými alebo má milenku😂
@katkazocele joj ty to kde čítaš? Však tu píšu v drvivej väčšine, že ide len o srandu, ani jedna napíše, že si s ňou vrzne. Ty všeobecne máš moc bujnú fantáziu.
môj kamoš je striptér, bol na rozlúčke so slobodou na byte, povedal, že raz sa mu stalo, že sa vyspal s budúcou nevestou 😀 paradoxne, čo poznám príbehy z mužských rozlúčiek, a že ich je hojne, ani v jednom prípade sa niečo také nestalo. a hlavne - striptérky nie sú prostitútky. áno je to pre niektoré nemorálne, ale ich úloha hlavne na Slovensku (v zahraničí to vie dopadnúť inak 😀) je krátky pár minutový performance a tým to končí.
mne osobne by to bolo jedno, do rozlúčiek so slobodou ten druhý nezasahuje, ak si už teraz neveríte, že ste jeden pre druhého oddaní za každých okolností, potom neviem, či by som išla pred oltár.
@katkazocele
usudzuješ ako je u teba zvykom nesprávne.
@ibrunova Pozeranie, slintanie nad polonahými ženami je sranda? ☹ A to nehovorím do dotykoch... každá z nás ale máme asi inú predstavu o správaní zaľúbeného človeka...
@mondolina Tak každá z nás ma inde postavené morálne hodnoty a sebahodnotu. Mňa by takéto chovanie môjho nastávajúceho ponížilo...
@katkazocele
jasné, lebo ty určuješ čo je správne ty hodnota....keď si tu odrbávala s fotkou cudzej ženy, kde bola vtedy tvoja morálka.
@katkazocele najťažšie na vzťahu je zachovať princíp, že druhý človek po našom boku kráča dobrovoľne, nieje náš majetok, nieje naše dieťa, nemeníme ho na svoj obraz a rešpektujeme takéto aky je, veríme mu a vieme, že aj keby bol v akejkoľvek situácii s kýmkoľvek, bude mi oddaní, pretože chce a nie, pretože musí. Ak mi oddaní nebude, je to jeho problém zároveň s tým nič neurobím. Pohľad nášho partnera na nahého človeka je istá výzva, či vzťah obstojí, či je ten pravý a odolá a či my sme tie pravé a veríme 😉😉
@katkazocele
To nie je nastavenie morálnych hodnôt. To je tvoje osobné rozhodnutie, že máš potrebu rozhodovať o tom, čo tvoj partner môže a čo nie.
Pokiaľ by ti išlo naozaj o morálne hodnoty, týkali by sa tvojho správania.

@panelacikova ale s tymto poslednym komentom si uz robis spasy, ze ?