Dovolili by ste rozlúčku so slobodou so striptízom?
Ahoj, jedna sa o voľnú diskusiu. Boli by ste v poriadku s tým keby vás budúci manžel oznámil alebo by ste sa hocijakým iným spôsobom dozvedeli, že bude mať rozlúčku kde bude stript*z? A aj či vnímate rozdiel medzi tým keby idú do baru, kde je milión ľudí alebo keby sú niekde na dome a tam súkromné strip... Iz
@panelacikova inak aj mne príde divné, že rozlúčka :D tak ked už niečo ako ,,rozlúčka" tak s NIM , že výlet alebo spoločná večera...ale len tak strávený čas spolu alebo rodinná oslava, pre pár blízkych ľudí
@kamatopo ale podľa tvojich údajov z histórie šlo o krátke posedenie, ktoré nenieslo tento názov. až teda neskôr. a presne tak. špinavec, ktorý sa nevie vpratať do kože a potrebuje striptérku, ostane špinavcom aj po sobáši. súhlasím. ešte by som pochopila posedenie si partie niekde v reštike, alebo pizza, alebo večerné posedenie v bare (normálnom). ale tie bujaré novodobé chujoviny, tomu ja nikdy na chuť neprídem.
@panelacikova asi tak, reštika, ketering, pizza, biliard beriem v pohode ale strip? to mi príde ako neucta k budúcemu manželovi/manželke
@river_song No neviem teda, či existuje chlap, čo by svojej žene povedal, že tá striptérka bola taká šupa, že mu falus vkuse stál...to by mal doma iné rošambo...Takže ti povie, že bola otrasná a ty mu dáš tým pádom pokoj... @panelacikova má úplnú pravdu😝
Ja osobne by som ani na muzsky striptiz nesla,je to nechutna forma zabavy pre mna. A nebola by som nadsena,ak by muz rad isiel na striptiz,ale zakazovat mu nemozem. U mna to nie je o dovere voci partnerovi. Skor sa mi to hnusi z moralneho hladiska.
@mandarinka555 este ze poznas mojho muza a vies co mi kedy povie a prečo 😂🤦
@panelacikova ako kde. Každá kultúra to poňala inak. Niekde to boli slávnosti viac daňové,niekde to bolo spojené s kúpeľom aby sa zmizla špina ako na tele tak i na duši a inde zas deň pred svadbou. Ale v konečnom dôsledku je to tradícia 1500 rokov stará. Striptíz je niečo nové,u mňa dosť trápne no ako kdo chce tak ma. Ja to neodsudzujem no ani nevyhľadávam. Každý sa živí ako vie. Osobne som bola vždy na decentnej rozlúčke. Išlo doslova len také vzdanie úcty kamarátke. A jediné čo tam bolo nevkusné tak lizatka v tvare mužského udu🤣 čo je skôr na vohnanie červené do tváre budúcej nevesty. Ale určite v tom nevidím nič nemorálne posedieť,zatancovať a vrátiť sa ráno. A ak by predsa niekto vymyslel striptíz tak budiš. Nebudem sa hrať na citlivku no ale nebudem ani vzdychať od nadržania,môjho pána božského mám predsa doma😉...jedine na čo by som v tej chvíli myslela je ako čas beží pomalí a čo bude ešte na jedenie🤣🤣🤣...
Autorka koľko máš rokov????
Ale vráťme sa k pointe. Nemusel ti to vôbec hovoriť, že bude nejaký striptíz a bola by si spokojná.
ľudia je to voľná diskusia :D
@kamatopo neviem ako to súvisí s témou
Len ma to zaujíma. S témou to síce nesúvisí, no vek chcem vedieť aj tak. Máš s tým problém napísať ho? Inak sa posudzuje takáto voľná diskusia akú si nadhodila v 20, inak v 30 či 40. Tak si ťa chcem zaradiť podľa veku a tým si zodpovedať svoju otázku či som ťa dobre odhadla.
@kamatopo nrmyslím si, že je v tom rozdiel, to či by žene vadilo alebo nevadilo keby jej chlap ide na strip nemá nič s vekom, v hocakej kategorii sa najdú také čo im to vadí alebo nevadí
Odkedy sa robia večierky a oslavy "pri čaji" ?
Takže nenapíšeš🤣len sa povykrucas no nenapíšeš . Ale ok. Aj to vypovedá veľa o tebe. Bojíš sa. V každom veku sa nájdu ženy s rôznymi názormi a povahami, to máš pravdu, no vekom človek získava nadhľad,pochopenie, určite veci berie s rezervou a po prežitých životných situácia sú mu niektoré veci na smiech. Ver mi dáky striptíz ťa v budúcnosti nerozhádže keď si preskaces omnoho horšie veci. Ty to teraz berieš ako morálny pokles a totálne hanobenie ba až poníženie partnera...no manželstvo je na celý život. A tam uvidíš partnera ako sa zachová a ako bude stáť pri tebe. Ale neber to že ťa chcem dáko odsudzovať aj ja som si týmto prešla. Tak viem koľko ti je. Ani to nemusíš písať.
Ako si dala nadpise je to voľná diskusia, vyjadrila som si svoj názor, že ja na tom nevidím nič zlé, a myslim ze je nás viac takých, ináč by neexistovali striptíz bary🙂, proste niekomu to vadí a niekto je s tým úplne v pohode.
@kamatopo tak koľko? :D
@andulik ved v pohode
Ja ti mám odpovedať a ty to nevies🤣🤣🤣🤣
@kamatopo ty si dobrý troll

@kamatopo ked už sa chces k témem, hocakým vyjadrovať tak sa vyjadruj k veci
@kamatopo a jediný kto to nevie si jedine ty ale dobre no

Počuj dýchaj veď ty si hotová. Ja som sa vyjadrila k tvojej téme. Ak už nemáš čo dodať k mojej odpovedi tak sa nehraj že si nad vecou. Nie každý je na tvojej úrovni a súhlasí s tvojim názorom. Ty troll🤣. To som nečakala že ťa to tak zoberie. Prečítaj si ešte raz čo si popísala. 🤦🙈
@kamatopo troll si ty ale dobre no

@kamatopo a dýchaj skôr ty
Odpovede hodne tvojej inteligencie. Len sa tu predvádzaj ty ,, anonym,, 👍a priateľ nech si ten striptíz užije už len toľko k tvojej téme. A ty si kúp dobre vodítko nech ho máš na čom držať.
@kamatopo k tvojmu iq sa ani nevyjadrím

Nevyjadríš,lebo na to nemáš. Ty neakceptuješ druhých. Vidno to na tvojich komentoch . Svoju žiarlivosť a mať priateľa pod kontrolou zakrývaš pod morálku ktorou ovplivas v komentoch. Opačný názor ktorý je proti tvojmu netoleruješ. Svoju neschopnosť inteligentnej komunikácie zastieraš trápnymi chechtajucimi koňmi,lebo nemáš slov aby si si obhájila svoj názor keď si v úzkych. Opakuješ moje vyjadrenia ako dieťa na ihrisku len aby si dala pomyselnú bodku. Nemusíš písať vek to by mohlo uraziť tvoje rovesníčky, ktoré sú na inej úrovni čo sa týka pohľadu na životné situácie. Vedia si z rady druhého zobrať iný pohľad na danú tému a posunúť sa ako v živote tak aj vo vzťahu . Nech máš koľko chces rokov tvoj pohľad je ovplivneny tvojou nezrelosťou pochopiť,že nie každý ide proti tebe len preto že má iný názor. Lepšie je nazvať niekoho trollom,hlavne že máš posledné slovo. Vieš tak ja ti to posledné slovo doprajem,daj si tú koľko len chces tých tvojich chechtaciek a pocituj moje výroky. Maj tu malú uziarlenu,nezrelu dušičku na mieste. Ale nabudúce keď dáš voľnú diskusiu tak diskutuj a akceptuj cudzie komenty a aj otázky. Neskrývaj sa za anonymitu😉

@panelacikova asi tak, nie som fanatička ani nič, ale tým, že s niekým uzvariem manželstvo o slobodu neprichádzam, ono ano je to niečo ako záväzok ale ked sa dvaja ľubia tak nič nestratia 🙂