icon

Fakt majú ľudia sex 2x do týždňa?

1. jún 2023

Myslím na ľudí ktorý sú spolu x rokov, majú deti, prácu, povinnosti atd. Každý hovorí že má sex 1,2,3 alebo dokonca viac krát do týždňa. Je to klamstvo? Lebo ja si to neviem predstaviť a myslím že ľudia klamu aby si zvýšili ego lebo nemať pravidelný sex (v dlhoročnom manželstve) je tabu. Ja som s mužom spolu 9 rokov z toho 5 rokov manželia a mame malé deti som na materskej. Sex po pôrode bol keď trebalo splodiť súrodenca alebo výnimočne raz za mesiac. Áno niesom na to pyšná ale toto celé šialenstvo: tehotenstvo, pôrod, postpartum, malé deti, práca atd kde majú ľudia čas a energiu? Ako to máte vy?

muskazlata90
2. jún 2023

Autorka, viem ako to myslíš, ale zle si to podala. Áno, ľudia majú normálne sex 2-3x do týždňa a vyhovuje im to. Ja to tak nemám a vyhovuje nám to. 😅 Mužovi menej, ale normálne sa rozprávame a vieme o svojich potrebách. V tehotenstve som nemala sex celých 9 mesiacov, mala som rizikové tehotenstvo a veľa som vracala. Muž bol rád, že som nezomrela. Sex každý deň sme mali, keď som bola veľmi mladá a na začiatku vzťahu, možno prvý rok dva. Potom frekvencia klesala a teraz máme možno tak 3-4x do mesiaca, pre mňa optimálne. Sú obdobia, keď je to viac, a keď je to menej. Sme spolu 20 rokov. Ako pre mňa sex za 5 minút neexistuje, ja ako žena musím mať dlhú predohru, čiže u nás je to vždy na hodinu 🙈. Niekedy si radšej čítam knihu ako ísť sexovať, proste mám nízke libido 😂 ale zas keď vidím, že muž okolo mňa chodí nadržaný ako králik, viem mu pomôcť inak, on sa uvoľní, mne to zaberie možno 5 minút a robím si svoje. Takto fungujeme roky a vyhovuje nám to obom. Muž vie, že keď máme sex, naozaj ho chcem a na nič sa nehrám a jeho potreby sú tiež uspokojené. Čo sa týka upratovania, to u nás pokulháva, chcela by som mať čistejšie, ale tak základ aspoň 2x do týždňa pustiť robotický vysávač a utrieť prach raz za týždeň, dva, ako tak zvládam. Inak neviem, ako to tie ženy robia, ale mne trvá poriadne upratať celý dom na komplet 8 hodín. Utriet prach, sošky, umyť kuchyňu, rúru, chladničku zvonku, vyleštiť nerezové spotrebiče, vybrať všetko z poličiek a poutierať
prach, aj v knižnici (prach padá aj za knihy 😂) povysávať ručne, umyť dlážku, obe kúpeľne, vyleštiť všetky zrkadlá. Poprať poťahy zo stoličiek atď. Dôkladne upratané som nemala už dlhšie, lebo proste 8 hodín vkuse nemám. Robím to po častiach, napr. Hodinu denne, ale efekt nie je taký, ako keď sa všetko uprace naraz. Raz ma moja mama spucovala, že mám pod gaucom prach, ona každý týždeň odťahuje gauč a vysáva pod ním. 😂 Na prvý pohľad sa zdá, že mám upratané, ale nie je to dôkladné. Okrem toho, keď prídem o 5, pol 6 z roboty, som rada, že žijem, dám si večeru, pohram sa s deťmi a večer mŕtva ľahnem do postele. Čo sa týka úpravy zovňajšku, tak nech mi tu ženy nehovoria, že to trvá 5 minút. No netrvá. Pre mňa je normálny make-up: make-up, púder, farba na líca, očné tiene alebo linka, špirála, balzam a na to rúž. Trvá mi to minimálne 15-20 minút, všetko musí zaschnúť. Okrem toho parfém a dožehlit vlasy každé ráno. Ak má niekto pod pojmom máme up na myslí špirálu a rúž, tak to je u mňa nič, to ani nerobim. Ak som doma, ani ma nehne túto tortúru podstupovať. Sú ženy, ktoré to stíhajú, ale ja nie, radšej si pospím alebo dám kavu. Som v klube nedokonalých žien, čo malo sexujú, nestíhajú upratovať a každý deň sa nemaľujú. Zato som šťastná a spokojná so sebou. Mám skvelého muža, čas na svoje koníčky a on to so mnou zvláda aj s takou nedokonalou. Ja ho tiež ľúbim aj s jeho chybami a beriem ho taký aký je, nechcem ho meniť.

tamitamitami
2. jún 2023

Ja napríklad také bežné upratovanie zvládam vpohode, upratujem priebežne takže nikdy toho neni veľa naraz a nemusím pri tom stráviť hodiny.
Na rande bez dieťaťa chodíme tak 1-2 krát do mesiaca ako sa kedy podarí, ale po medzi to si zvykneme spraviť aj "rande" s dieťaťom to kľudne aj 2 krát do týždňa.
Sex máme tiež pravidelne pre mňa je to forma relaxu.

mrva
Autor odpoveď zmazal
matullienka
2. jún 2023

Mňa by inak veľmi zaujímalo prečo žena, ktorá je spokojná so svojím sexuálnym životom má potrebu riešiť ho na internete a na všetkých čo to máme inak hovoriť, že klameme? Nebude u vás skôr problém v tom, že tvoj muž by mal záujem o sex častejšie a ty máš potrebu presvedčiť ho, že tak ako to máte je úplne všade? Alebo chceš častejšie ty a tvoj muž nemá záujem a milión výhovoriek k tomu? Pokiaľ som spokojná so svojím sexuálnym životom tak ho okrem muža nepotrebujem riešiť s nikým

sheila121
Odpoveď bola odstránená
wayway
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
2. jún 2023

@goodidea ja to mojmu muzovi pravidelne pripominam, ze je stastny.😁 Niekedy si dovoli oponovat.😁🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
matullienka
2. jún 2023

@elizabet173 za mňa spokojný človek vo vzťahu nemá potrebu riešiť vzťahy iných či kamarátok alebo na internete

raiper34
2. jún 2023

Neporovnavaj sa, vypni internet a bude dobre 🙂 pozri si na fóre, niektorý užívatelia tu majú už akože "mena" a keď komentujú, tak máš pocit, akoby mali doma to najlepšie v živote, najlepšieho muža, najlepšiu prácu, najlepšie všetko a všetko je slnkom zaliate. Never tomu, to by nebol život. V živote sú pekné aj škaredé veci, toto všetko je len ilúzia sociálnych sietí. Nikto neukazuje to, čo sa mu práve nepodarilo, čo ho trápi... Ale poloz si otázku, ak by to bolo tak slnkom zaliate, trávili by tu toľko času? Komentovali by každú jednu tému? Šťastný a naplnený život sa nežije pred monitorom počas toho ako sa chválim, že som s mojím Jozom mala 3x sex po 10 rokoch... Šťastný život sa žije v súkromí, ľudia, ktorý sú šťastný, tak nezdieľajú svoj intímny a súkromný život so svetom. Tak sa neporovnavaj s ľuďmi, ktorý dosť často prikrášlili veci, lebo však, mňa tu už všetci poznajú... Ži život, tak aby robil radosť tebe a nie, že Jolanda na fóre má sex 2x viac ako ja, ako to preboha stíha... No možno stíha a možno to je len klam, kto vie.

rik01lulaka
2. jún 2023

Popravde mne ten sex aj chýba aj mužovi, ale tiež večer keď dieťa dám spať tak odpadnem pri ňom alebo je situácia, že muž má prácu ešte po večeroch, ďalšie dve deti tiež zvyknú vymýšľať...zvyčajne to teda riešime každý ručne 🤭🤷. A keď už sa to podarí tak to stojí za to 😁
A súhlasím s komentárom asi prvý, že hold niektoré ženy sú šikovnejšie. Ja stíham viac ako suseda, druhá suseda stíha viac ako ja a sú ženy, ktoré nechápem ako všetko stíhajú 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mladena
2. jún 2023

Spokojný človek sa ozaj nepotrebuje sťažovať ale ani vychvaľovať, proste si žije svoj život a nerieši, ale vie aj čo je pokora a ak sa dá skôr sa snaží radou či skutkom napomôcť druhým, než sa vysmievať ako to často vidím tu.

berta100
2. jún 2023

@raiper34 TAK,TAK presne si to vystihol .Sú to tie isté nicky,v každej téme strčené a chvália sa aký úžasný život majú….šťastný človek sa nepotrebuje chvastať na nete ale si žije svoj reálny život s mužom s ktorým má x-krat za týždeň ,deň sex …len realita je zrejme iná.Frustrujúci reálny život /možno ani mužov nemajú preto sú tu stále /tak aspoň na nete som hrdinka .Či je ráno ,večer žijú na MK…tak kedy sa venujú tým svojim mužom ….😄
@autorka Never tomu ,čo sa popíše na nete ,ten znesie ,keď ste spokojní je to v poriadku .

iwesska
2. jún 2023

Tu take nemozes pisat,tu su vsetky tip top matky,manzelky,milenky 😂 Aj ked od unavy odpadavaju a radsej by spali,chlapa nikdy neodmietnu,ani ked ich zobudi o 2.00 rano,lebo ved "nema doma...hlada inde" 😂 A potom tu citas diskusie "Doma ma vsetko a nasiel si milenku" 🤷‍♀️ Takze sex nie je zarukou udrzania si chlapa. Robte tak,ako vam to vyhovuje a neriad sa tym,ako to maju ini.

miadi
2. jún 2023

@angelinja ty si trapna. Je to len sex nie preteky o zlatu medajlu. Iq mas nizke ty. Normalne su pari co maju sex kazdy den cele roky Lebo tak im to vyhovuje a su aj mladsi ktori maju sex raz za mesiac. Nie je to o veku ale preferencii o vztahu ako takom. Nacitane a odzite mam dost nemam potrebu klamat ani sa machrovat. To ze u nas je sexualny zivot intimita casto je o tom ako to vyhovuje nam. Autorka nema potrebu nieco u seba menit len tu tvrdit ze ludia co to maju inak ako ona klamu. Ako si ty anonymka dovolujes ma urazat nazyvat klamarkou? Fakt jedine tvoja vlastna malost a nezrelost. Lebo len ludia nabiti hormonmi ako ty mozu mat denne sex . Ty ageista, Pubiši ako ty casto nemaju s kym nemaju kde a kedy . Manzelske pary maju vsetky podmienky na to aby zili intimne. Ale casto tak neziju koli zabomyšim sporom nemaju chut na toho druheho. Ale utešuj sa tym ze klamem 🤣aj autorka . V skutocnosti som nemala sex 5 rokov a trepem lebo mi to robi dobre .😘

miadi
2. jún 2023

@iwesska niektore zeny sex maju radi a nie je to ze unava treba kopat zemiaky. Ved to nie je ziadna makacka. 2am ucite nie cez den alebo do pol noci. Nie je to ziadny marathon. Cas sa najde vzdy ked je chut. Ale Jasne klamem sex neni nic co by tu zeny bavilo a zaujimalo Hlavne nie s manzelom, 🤣

kvetinka75
2. jún 2023

Predstav si ze je to pravda. Niekedy sme mali aj 4x. Ale najcastejsie 3x.

jarnajar
2. jún 2023

Autorka, nečítam, či si niečo v komentoch doplnila, ale nemáš ešte nejaké rozhádzané hormóny po pôrode? Alebo napr. nevhodnú antikoncepciu?Mne to vždy trvalo vyše roka po pôrode, kým sa to dalo do poriadku, vlastne, až keď mi nabehol cyklus, tak sa chuť vrátila. Čo by som dala za to aspoň 2 - 3 krát do týždňa, u nás sa ale mužovi nechce. A k domácnosti, navarené je niečo denne, napečené víkendovo a poriadok ako - tak, nároky vysoké nemám. Netreba sa z toho zblázniť, ale tak minimálne jesť niečo chceme.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miadi
2. jún 2023

@marseillefan Keby im to obom vyhovovalo mat sex raz mesiacne tak tu nezaklada temu ze to musia ludia klamat ked maju sex len 2x za tyzden. A ked ho maju castejsie tak to uz su primitivne klamarky bez iq co si klamstvom o frekvencii sexu nieco kompenzuju, 🤣

amelie2017
2. jún 2023

5 rocna, 2 rocny v najhorsej faze obdobia vzdoru, do toho prerezavanie zubov, muz v praci od 10. do 17. a od 19. do 24. ja v praci od 16. do 24. Sme radi, ze sme radi. Myslim, ze aktualne mame mesacne tolko sexu, kolko sme mali pred detmi za 2 dni. Ano, obaja by sme boli stastnejsi pri vacsej frekvencii, ale ked prideme v noci domov, zvladneme sa tak akurat objat, osprchovat a dobru noc. Ked mam volno, alebo sem tam dennu, zaspim s malym, ked ma volno on, zaspi s malym on 🤷‍♀️ o rok pojde do skolky, snad sa to zlepsi.
Varim kazdy den. No a poriadok, podla toho, ako kto vladze. Vysavam a dlazku umyvam kazdy den, ale ked pridem v noci domov, uz to nevidno. Umyvadlo v kupelni to iste. Umyjes a o 10 min je ako pred tym..

h2
2. jún 2023

@amelie2017 Vysávaš a umývaš dlážku každý deň? Preboha a načo?

luciajass
2. jún 2023

No sex 2* do týždňa nieje nič prehnane . Mne sa to zdá akurát . A upratané a navarené mám vždy . Či boli bábätká, či školáci. Čiže žiadne klamstvá to niesu . Variť treba hneď z rána, keď dieťa sa hrá, alebo spí ..nevalaj sa aj ty na gauči a pôjde to

amelie2017
2. jún 2023

@h2 lebo ked to obcas neurobim, tak je to tu strasne. Ale v celom byte nie, kazdy den len obyvacka a kuchyna. Spiaca cast 2krat tyzdenne.

zuzanockamt
2. jún 2023

@luciajass Keby som sa mala držať tvojej rady, tak by som začínala variť okolo 3:00-4:00 ráno, keď som bola na MD 🤭 Keďže mne deti vstávali okolo 4:00-4:30 🤭 Nie každý má spachtošov do 9-tej.

babulkomale
2. jún 2023

@amelie2017 umyvadla ponatieraj pripravkom proti usadzaniu vodneho kamena, tu to predavaju napriklad pod nazvom Ravak Conditioner. Lahsie sa potom udrziava ciste, nechyti hned matnost z vody.

miadi
2. jún 2023

@angelinja este ti poviem Keby si mala iq a eq na urovni Tak vies ze kazdy mà ine libido existuje frigidita. Ak si jedna z ludi co su frigidnejsi ako autorka tak netreba zhadzovat druhych co to maju inak ako ty. Klamat aby som bola zaujimava nemam potrebu nemam 5 rokov . Ja som zaujimava sama pre seba druhych mam na haku, nez sme mali deti stihali sme aj 2x denne. Ale to je uplne normalna vec na zaciatku vztahu je ta frekvencia castejsia, ale osobne na tom nevidim nic “ zaujimave “ nic na vystatovanie pre mna je to len fakt, je tu tema o sexe a o tom ze ludia klamu. Preco by ludia klamali Ved koho to vlastne zaujima ? Mna vobec nezaujima ci mas sex 2x denne ci ho mas 2x za mesiac ci 2x za rok. Nedovolila by som si ta zhadzovat na zaklade sexu. To je uz len tvoja vec . Tak ako Moj sexualny zivot je len Moja vec. Ale ked sa uz na tuto temu bavime stym ze autorka a ty a ine ma nazves klamarkou Lebo nevies prijat jednoduchy fakt ze ecistuju ludia co to maju inak ako ty., tak to je ubohost. Ak si spokojna so svojim zivotom s frekvenciou vasho sexu tak nema čo vadit ze iny ho maju castejsie viac ci menej . Zivot nie su preteky kto mà niecoho viac . Ale ked to tak beries .. tak sa potrebujes utešit ako vies.

iwesska
2. jún 2023

@elizabet173 Ja takeho muza mam a byvam aj unavena,si predstav. To sa vylucuje,ze zena nemoze byt unavena z prace a domacnosti,aj ked jej muz pomaha? Ja som skor narazala na temy,co tu citam,kedy sa zenam vyslovene nechce,ale dostavaju rady,ze musia sa premoct,lebo chlap si najde inde. Tak som len chcela podporit aj taketo zeny,ze je uplne normalne byt unavena aj niekolko dni v tyzdni a nie su povinne vyhoviet...

iwesska
2. jún 2023

@miadi No mna to teda nebavi,ked som unavena. Rovnako,ked som unavena nejdem von sportovat. Ze to teba bavi aj unavenu,je fajn,ale kopa zien tu mava problem,ze chcu radsej spat. Vsak kto ma chut,nech si uziva aj 24 hod.denne,nikto tomu nebrani😂 Tema je skor o tom,ze vacsina sa tvari,ze to tak aj je a pritom je realita uplne ina.