Fisting
Je podľa Vás normálne keď muž hľadá takýto druh sexu čo si o tom chlapovi myslieť ?
Nie kazdy je puritan ako ty. Nehovorim, ze ja toto vyznavam.
Tvoja kamoska je puca ak si to necha a je jej to neprijemne ale vdaka za temu... Potom jej to das precitat?
🍿🍿🍿
Musela som googlit co to vlastne znamena😲 je to nechutne,nepatriace do zdraveho partnerskeho vztahu kde je laska a ucta.Kamoska raz natrafila na frajera co vyzadoval vylucne analny sex,tiez mi to prislo divne a chore taketo jednostranne ukajanie.On si uzival a ona trpela a mala bolesti.Rozisli sa..
Neni šanca ani za milion rokov, žeby niekto do mňa vsunul celu ruku a už vôbec, aby som to dovolila..."
@karolinakr presne
@brembo 🙂
@brembo ani nevies ako sa mylis. Vela veci potom o ludskom tele nevies. Preco by mal fisting znamenat ze bude vytahana? Predstav si ze cez zenske lono, posvu prejde hlavicka dietata a nieee raz.mas pocit ze potom posva ostane v takomto stave uz navzdy? A ano su zeny ktorym sa to paci. Cudujem sa ze v dnesnej dobe maju ako muzi tak aj zeny predsudky.

Moze suhlasit. Ale az potom, ked mu ona najskor urobi kolonoskopiu svojou rukou. Aspon mu pri tom vysetri polypy
Preco si neurobi fisting sam, ved na zadok si dociahne. 😅