icon

Fisting

mama10
20. dec 2021

Je podľa Vás normálne keď muž hľadá takýto druh sexu čo si o tom chlapovi myslieť ?

Strana
z2
liljana
20. dec 2021

Moze suhlasit. Ale az potom, ked mu ona najskor urobi kolonoskopiu svojou rukou. Aspon mu pri tom vysetri polypy
Preco si neurobi fisting sam, ved na zadok si dociahne. 😅

kitycat
20. dec 2021

Nie kazdy je puritan ako ty. Nehovorim, ze ja toto vyznavam.

Tvoja kamoska je puca ak si to necha a je jej to neprijemne ale vdaka za temu... Potom jej to das precitat?

🍿🍿🍿

iv007
20. dec 2021

Musela som googlit co to vlastne znamena😲 je to nechutne,nepatriace do zdraveho partnerskeho vztahu kde je laska a ucta.Kamoska raz natrafila na frajera co vyzadoval vylucne analny sex,tiez mi to prislo divne a chore taketo jednostranne ukajanie.On si uzival a ona trpela a mala bolesti.Rozisli sa..

mama10
autor
20. dec 2021

@liljana presne tak😉

luna379
20. dec 2021

@iv007 do zdravého sexuálneho partnerského vzťahu patrí všetko čo je prijemne obom stranám.

iv007
20. dec 2021

@luna379 a toto moze byt akym sposobom prijemne zene?!

belllinka
20. dec 2021

@iv007 napis teda ake praktiky patria do zdraveho partnerskeho vztahu

luna379
20. dec 2021

@iv007 no ja neviem ako ty , ja pri fistingu zažívam pravidelne vaginalny orgazmus…

karolinakr
21. dec 2021
karolinakr
21. dec 2021

Neni šanca ani za milion rokov, žeby niekto do mňa vsunul celu ruku a už vôbec, aby som to dovolila..."

mama10
autor
22. dec 2021

@karolinakr presne

iv007
22. dec 2021

@luna379 gratulujeme ti,uzivaj si to aj za nas a dufaj ze o par rokov nebudes mat zdravotne problemy a chodit po doktoroch

brembo
2. jan 2022

@mama10 Tak pochybujem,že existuje žena,ktorej sa to páči a užíva si to. tak keď ju chce mať vyťahanú,že sa v nej aj Tatra otočí,prečo nie? 😀

karolinakr
2. jan 2022

@brembo 🙂

heidi4
2. jan 2022

@brembo 👍👍👍👍👍👍

brembo
2. jan 2022

@heidi4 čo sa ti páčilo? Prvá alebo druhá veta. Lebo ja ako muž,to možem vidieť inak. 😀

heidi4
2. jan 2022

@brembo ten pojem "vytahana" - ako vyzita 90-nicka po 15-tich porodoch, alebo ako vrabec v jaskyni, fakt wow taku ju mat...

brembo
2. jan 2022

@heidi4 a ty ju túžiš mať takú? 😀 Dúfam,že som ťa neurazil.

heidi4
2. jan 2022

@brembo naivne som si myslela, ze ta moja ironia v hlase bude citit na kilometre... 🙂
Nie, vsak som sa dobre pobavila praveze. 😂😂😅
(Aj ked asi by som nemala...)

brembo
2. jan 2022

@heidi4 ale veď som pochopil,neboj. Až taký prišliapnutý kábel nemám. A prepáč,prosím.🙂

simoncik
3. jan 2022

@brembo ani nevies ako sa mylis. Vela veci potom o ludskom tele nevies. Preco by mal fisting znamenat ze bude vytahana? Predstav si ze cez zenske lono, posvu prejde hlavicka dietata a nieee raz.mas pocit ze potom posva ostane v takomto stave uz navzdy? A ano su zeny ktorym sa to paci. Cudujem sa ze v dnesnej dobe maju ako muzi tak aj zeny predsudky.

Strana
z2