icon

Hanbíte sa kupovať kondómy?

29. mar 2023

Ahojte, dnes sa mi stala jedna situácia z môjho pohľadu na zasmiatie 😀…som krátko po pôrode, keďže sme sa s mužom nechránili lebo dieťa sme plánovali a dlho sa oň snažili tak teraz po pôrode prišiel čas na ochranu..keďže dojčím nechcem si dávať antiku, tak do úvahy pripadajú kondomy..dnes som bola v drogérii na nákup a teda vzala som aj tie kondomy (prvýkrát za zivot) a predavačka šla na mne oči nechať, zazerala potom si tam medzi sebou dve začali šepkať normálne mi došiel pocit trápnosti nachvíľu...to vážne je také kontroverzné keď žena kupuje kondomy? Hanbite sa ak ich kupujete?

Strana
z2
sergejj
29. mar 2023

To len ty si tak vnimala, nehnevaj sa ale tvoje kondomy nikoho nezaujimaju. 🙂 vidiet ze si ich kupovala prvy krat

nyusika
29. mar 2023

@elizabet173 neber ma tak vazne 🙂

sergejj
29. mar 2023

Jedine ze by sa mohli zvlastne pozerat ak si vylozila: kondomy, lubrikant a salatovu uhorku v Lidli na pult.

svetlonos
29. mar 2023

Nehambim ale ked tak, kupi ich muz. Na sepkanie by som paniam nahlas povedala, ze davame trojku koli vacsiemu vzrusu v spalni. Preto tie kondomy - aby som otehotnela len s mm a nie s tym druhym 😁
By si videla ako by im padla sanka.

pink_lady
29. mar 2023

Tak si kup prcak v komdomate alebo cez alzu. A vybavené

masinka
29. mar 2023

Nehanbim sa, ale aj tak objednavame cez net koli cene 😀

@babulkomale my byvame v dedine hned pri BA a tu ich v Tescu tiez nekupis, stoji na cirkevnej pode a aj v nedelu musia mat kolo tomu zatvorene
@gabika0825 napriklad kaktusari pouzivaju nastrihane prezervativy namiesto gumiciek pri vrublovani kaktusov...

buberova
29. mar 2023

@ankare cca 0.35€/ks Durex napríklad feel intimate či ako sa to volajú

danielahamar
29. mar 2023

ak sa hanbíš, existujú obchody na nete, aj internetové lekárne majú😉

karolinakr
29. mar 2023

@gejb 🤣

ketrint
29. mar 2023

Ja osobne napr aj vložky oveľa radšej kupujem v drogérii ako v potravinach. 🙈
Kondomy som ešte nikdy nekupovala (no tiež by som radšej v dmke), ale raz som kupovala lubrigacny a to som sa hanbila spytat keď som ich nemohla najst 😂😂 Potom už pri platení v pohode, v tej DM sa cítim bezpečne, to mi príde ako nás ženský obchod a mám tam xx veci, tak to zanikne. 😅

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
29. mar 2023

Ja sa napríklad hanbím kupovať aj kondómy aj alkohol aj cigarety 🤷‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
29. mar 2023

@svetlonos isteee určite by si predavačkam rozprávala o vašej trojke 🙄🤦

sonkaxxx
29. mar 2023

@nyusika ano si predstav ze existuje. Mojmu su uzke tie z obchodu tak musim cez internet kupovat XL velkost 😂

svetlonos
29. mar 2023

@zuzanka.zuzu
ziadnu nemam takze uplne s kludom anglicana. Raz sme byvali s mm a kamaratom jednom byte, nove mesto, nova praca. Zvedava suseda sa pytala akoze to tam byvame a kolko zarabame v tej nasej firme. Vsetecnica. Tak som povedala, ze sa nemam na co stazovat. Ked je priatel na sluzobke, zaskoci ho kamos. Zarobok som jej povedala x 3 ako real plus diety - 150 denne, priatel manager. Tu sodomu gomoru a zavist by si normalne chytila do ruk 😆.
Chalani vecer sa smiechom skoro pocurali a suseda od vtedy uz len slusne zdravila.
Neriesim, co si 98% cudzich ludi o mne mysli. Klebetnice zvlast, na tych si rada takto zgustnem.

lienka.7
29. mar 2023

@autorka nie, zbehnem ti kúpiť? 😁

veronika66
29. mar 2023

To ma zrovna napadol ten vtip... Šepkali si ,,kukaj kupuje kondómy ale sex bude mať jej muž dnes somnou,, 😂😂😂

gazpalm
29. mar 2023

Nie kupujem ich bezne ...a nemam problem pacnut ich aj v tescu na pas pri 10 metrovej fronte ludi pri pokladni ,pre mna to iste ako kupovat trebars intimky ...

zuzanaam
29. mar 2023

@gabika0825 na vrúbľovanie kaktusov

foterlotor
8. apr 2023

Fejkovy prispevok. Neverim.

autor
8. apr 2023

@foterlotor 😀 čo som písala že som bola pásť jednorožce a napadol ma medzitým obor keď neveríte? 😀normálna situácia

ukulela
8. apr 2023

nemams s tym problem, este sa postavim pred pult a prestudujem, ktore mi najviac vyhovuju .... ale drogeriu najnovsie objednavam z DMky cez net, pride skatula se vsim vsudy rovno domov. od hajzlaka, cez kapsule do umyvacky, po kondomy.

Strana
z2