icon

Hovoria vám manželia komplimenty?

5. júl 2023

Včera sme mali návštevu. Muž sa "trošku" pripil tak som to zneužila a spýtala na pár vecí čo mi za triezva nepovie pravdivo (mala som len podozrenie).spýtala som sa ho či sa mu páčim a či si myslí, že som pekná žena. (Možno to niekomu príde malicherne, ale on mi za celý čas čo sme spolu nepovedal nic mile, žiaden kompliment)
A z neho vypadlo, že on ma svoj rebríček a že pekné zeny su modelky a pod. A ja mam ďaleko od modelky ale že ja som sympatická. Som myslela, že ho v tom momente ovalim niečim po hlave. Dnes ráno si nič zrejme nepamätá. Mám mu to povedať. Sme spolu 5 rokov.

autor
5. júl 2023

@ankare presne tak...slová viac zabolia ako "facka"

ckocka
5. júl 2023

Na druhú stranu, slová sú len slová. Ak ti niekto skladá komplimenty neznamená to nutne že si to čo hovorí naozaj myslí.

rorino
5. júl 2023

@ckocka takže,ak niekto nadáva a ponižuje,tiež iné hovorí ako si myslí?Podľa mňa skôr záleží od konkrétneho človeka a jeho úmyslu.

ckocka
5. júl 2023

@rorino Ja som povedala že ak niekto skladá komplimenty znamená to že určite klame?

beata_k
5. júl 2023

Tak pytala si sa, odpovedal ti. To, ale nemusi znamenat, ze ta nema rad alebo, ze ho nepritahujes. Muzi a komplimenty su kapitola o sebe. Mne muz nedavno, povedal aby som si uz konecne zafarbila vlasy. Tak, ale co? Ma pravdu. Farba doma a ja nic. 🤷 To, ale neznamena, ze nema rad. (asi 😃)

beata_k
5. júl 2023

A po dalsie. 2 strany ako sa muzi predbiehaju v komplimentoch....a 50% rozvodovost mame. Tak, kde je pravda?

mamamasama
5. júl 2023

@beata_k tak logicky, ti ktori komplimenty dávajú sa nerozvadzaju. Nafarbi si pre istotu tie vlasy 🤣

rorino
5. júl 2023

@ckocka to netrvrdim,len ak niekto povie kompliment a myslí si niečo iné,tak to môže byť aj opačne,nie?ak mi niekto zloží kompliment,tak to tak beriem,ak si v skutočnosti ale myslí niečo iné,to už je jeho problém😉

rorino
5. júl 2023

@beata_k presne,uhol pohľadu,

ckocka
5. júl 2023

@rorino Komplimenty ludia často skladajú z čisto sobeckých dovodov, s tým si sa nikdy nestretla?

beata_k
5. júl 2023

@mamamasama Len keby to take jednoche bolo ako pises. ( ano, ano nafarbim uz 🫣)

rorino
5. júl 2023

@ckocka nie,asi nemám okolo seba sebcov🤷

ckocka
5. júl 2023

@rorino No, ja mám okolo seba priemernú populáciu.

betulinka1
5. júl 2023

Vsak ale vies, ze nie si ako modelka z časopisu a insta. Ale tak jemu sa musis pacit, inak by s tebou nebol.

rorino
Autor odpoveď zmazal
rorino
5. júl 2023

@ckocka aj ja,úplne normálnych ľudí,chvalabohu

sara07
5. júl 2023

uprimne každučky chlap by chcel mať modelku ako lusk ale vedia že nemaju na to ich zbalit nie to živiť a ich fantazia často pracuje
ano povie mi kompliment ked je uprimny ked mi niečo pristane alebo niečo pekné kupim alebo niečo urobím a je mu sa to páči alebo niečo nechce kupit a potom povie dobre že sme to kupili atd , nie su to len komplimenty ale aj pochvala , uznanie a tak isto idem aj ja
ked vyberie napr ubytovanie a mne sa páči poviem že je super že som spokojna ale pravdivo
a ano aj by som chcela mat rande s di capriom ale viem že nemám absolutne žiadnu šancu, mám zrkadlo a som realiskta, viem že nohy nehrozia aby som si dala kratku suknu ale v dlhych šatach, nohaviciach top

spadnutaslivka
5. júl 2023

Si trubka. Nepýtaj sa ho, keď má vypité. To nie je o tom, že ti povie, čo si myslí, ale že mozog vypľuje bez rozmyslu hocijakú somarinu, čo sa mu tam poskladá. O tom, čo ti vo vzťahu chýba, sa máš rozprávať s triezvym mužom a nie opitým.

ckocka
5. júl 2023

@rorino Ja mám okolo seba pestrú spoločnosť, asi máš menší sociálny okruh.

ivangeline
5. júl 2023

Vsak pacis. Si sympaticka. Je s tebou. Teba si vybral. Najskor ti aj ukazuje lasku nejak...ci nie?

dennkka
5. júl 2023

Tak, aby ste vedeli, ja som najkrajšia na svete😂😂😂 Neviem, čo má s očami, ale počúvam to niekoľkokrát denne 😂 Sme manželia od 1996.

rorino
5. júl 2023

@ckocka ťažko povedať,ale radšej menej a normálnych,

ckocka
5. júl 2023

@rorino Nemožem si v okruhu ludí ktorých poznám vyselektovať iba charakterovo bezúhonných a ostatných poslať na Sibír, takú moc naozaj nemám. Ako to robíš ty?

rorino
5. júl 2023

@ckocka mňa až môj muž naučil prijímať komplimenty,dovtedy som to nikomu neverila,a skôr som k tomu mala postoj,že som sa "zhadzovala"pred nimi.Zlym ľuďom sa človek nevyhne,ale ja som nastavená tak,že sami odídu z môjho života,ale chcelo to roky práce,aj sklamania aj sĺz.

ckocka
5. júl 2023

Klienti, predavači, susedia a neviem kto ešte sú ludia ktorých poznám a z mojho života neodídu, čo už narobím. Ale žiť ako v kláštore iba s dokonalými luďmi by ma po pravde asi ani nebavilo. Ani ja nie som dokonalá.

rorino
5. júl 2023

@ckocka nevravím o dokonalosti,ale o falosnosti,ani ja nežijem v kláštore,ale klienti,predavači a ostatní,ktorých si spomínala,mi nevlezu pod kožu,nech si tliachaju,do hlavy sa ti nesmú dostať😉

taminka1986
5. júl 2023

Naco sa pytas ked nie si pripravena na odpoved🤷Teraz ju mas a nevies co s tym,skvely napad

zuzulka558
5. júl 2023

Pre mňa je naj kompliment ak sa mi fakt podarí nejake jedlo super dochutiť a opýta sa malej ci bol u nás môj brat 🤣 aby ste pochopili vyučený kuchár a varil dlho v jednom nemenovanom hoteli 😁

ckocka
5. júl 2023

@rorino Dobre, tak falošnosť rozoberme. Určite už som nejakej mamičke ktorá sa pyšnila bábatkom povedala aké je zlaté, a zlaté mi vobec nepripadalo. Prepadnem sa do najhlbšieho pekla, ale nevadí, ja viem že tam bude početná spoločnosť.

rorino
5. júl 2023

@ckocka aj kolegovia môžu byť rôzni,ale keď im neverím všetko čo povedia,vždy sa ku mne nejakou cestou dostane ako to myslia.A potom nemôžem byť sklamaná.A beriem ich ako sú,ani ja každému nevyhovuje,aj to je normálne.Neviem,či to píšem tak,aby si mi rozumela,ale podstata sa dá vycitat