Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?
Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?
No až je to vôbec pravda a nevymýšľaj si, tak áno, je to veľa.
Samozrejme, že je to veľa. Nechcem za partnera niekoho kto pretiahne celú dedinu.
Veľa veru. Bála by som sa pohlavných chorôb.
Absolutne netusim kolko partneriek mal moj manzel a on netusi, kolko som mala ja 🙂 na co? V tejto chvili to nijako neovplyvnime a snad je dolezite aky je aktualne ku mne ako partner, priatel, otec dietata a nie s kolkymi zenami spal.
Ja skor nechapem, na co to chce niekto vediet, ked potom neustoji odpoved 🤷♀️
Poznam takeho cloveka . 3x zenaty a rozvedeny , potom mal tak isto paradoxne 10 rocny vztah a potom xyz zien mozno aj rovnaky pocet ako pises, ale ano jednorazovky. Vecer zbali na party v klube , vezme ju k sebe a tak funguje po sebe vikendy piatky niekedy aj dni… takze asi tak. Ale mojho manzela som sa to hned pytala pretoze ano je to pre mna podstatny milnik do buducna. S tymto nasim kamosom by som urcite do vztahu nesla vskrz jeho vztahoveho stylu nikdy. Mne to pride ako nepevnost udrzat vztah.
Chlapi to číslo väčšinou násobia bulharskou konštantou...
uplne zbytocne je toto riesit takto...pri zalubeni a hlavne teda pri zalubeni, okamzite take "red flags" komunikovat s dotycnym, nech vysvetluje sam a mozes vycuvat cim skor, keby nieco nesedelo...naco si pytat nazory zien, ktore s nim nic mat nebudu...
Keby bol rozumny, tak to cislo sekne na polovicu,alebo tretinu, beztak na to nikdy neprides.
No ale co uz.
Zase uprimnost sa ceni. Teraz sa mozes rozhodnut ty. Lopticka je u teba.
Pamataj ale, ze tvoje rozhodnutie - tvoje mozne sklamanie. Nie ze ho budes vinit, ak ta bude podvadzat.
No my si s mužom vieme náš bodycount, ale to preto, že sme sa o tom bavili ešte keď sme boli kamaráti. Nikdy by som nepovedala, že budeme svoji poslední 😁 ale teda 35 je dosť. Možno som čudná, ale pre mňa je všetko 15+ veľa.
Mne by to bolo uplne jedno ale na druhej strane, taku stupidnu otazku som sa nikdy nepytala
Neexistuje presná miera, čo znamená málo, akurát, alebo dosť. Skrátka, keď príde vhodná situácia na sex, tak ju väčšina využije. Pokiaľ teda sú sympatie na oboch stranách. Ak sa niekto pravidelne zúčastňuje hromadných sexuálnych orgií, tak ten počet 35 sexuálnych partneriek je ešte ten lepší prípad 🙂
Nie je dôležité, čo mal pred tebou, ale čo bude mať počas vzťahu s tebou 🤣
@dskjhfdlkdjhl podla mna by autorka mohla este pockat, aby bola cislo 42🤭
Bolo by mi to uplne jedno 🤷🏻♀️ niekto ma 1 partnera cely zivot, iny si dlhodoby vztah najde v 35tke. Nerobi to z neho o nic horsieho cloveka. Tiez som nebola puritanka a mala som viac sexualnych partnerov ako moj priatel, ktory je o 3 roky starsi. Nastastie sa v tychto veciach nerype, ale zase ani mu to netajim. Ked sme sa o tom bavili bez nejakych urazaciek, povedala som mu priblizne cislo, on mne tiez a tam to aj haslo. Keby som videla, ze ho to hrozne zaujima a ma tendenciu byt znechuteny, tak poviem polovicu a vobec by mi to nebolo hlupe 😁 je to kazdeho osobna vec a keby mal do mna niekto rypat, otvarat oci dokoran a pohorosovat sa, tak s takym clovekom by som nebola.
Ked si to tak vezmem z opacnej strany, zazila som toho dost, co vsak moj sucasny vztah nijako neovplyvnuje, kedze mam oci len pre manzela, aj keby sam Adonis okolo mna lietal. Viem, ze ani manzel nebol svaty, no presne cislo ma fakt nezaujima, dolezite je, aky je teraz.
@guudy Ja by som navrhovala cakat dlhsie-dokonale cisla su napr. 6, 28 (tie uz prepasla) a dalsie je az 496, 42 je v porovnani s dokonalymi cislami len taky nezaujimavy prd😉
Áno, je.
Či je to veľa alebo málo, to záleží na tebe, ako to vidíš ty?
Ale s istotou ti viem zaručiť, že taký typ pri 36 neskončí. Tým si buď na betón istá. A ak si myslíš, ze ty budeš jeho posledná, nebudeš.
Pre neho ma sex úplne inú hodnotu ako pre zaľúbených ľudí.
No lenže, čo keď mal toľko partneriek a žiadna si to už nechcela zopakovať?
@gribka1 haha to je dobra uvaha😂 ale hovoril že väčšina bola len z diskoték a že si na druhý deň už nespomenul ani na meni
Tak to tiež nie je bohviečo. Mená nepamätá, ale vie, že strčil a ešte si doma aj čiarku urobil.
To je poriadne cislo.Ale tak ak je to ten pravý a bude ti verný,co spoznas asi neskor asi by sim to neriesila.
@andrejka1974 chlap mal 35 sexuálnych partneriek,má len 33 rokov,a tebe sa to zdá OK?😨A aký to má súvis s tým,že ty máš jedného partnera 34rokov???
@dskjhfdlkdjhl ale aspon by mala pri 42 odpoved na svoju otazku a aj na tie ostatne ;)
no o to horšie,že ani mená nevie....ale čísla si pamätá? Robil si čiarky do denníčka?úprimne,aj by som sa bála,že od neho niečo chytím,náhoda je blbec
@guudy Mna cislo 42 absolutne nevzrusuje, chapem, ze pre niekoho to moze byt univerzalna odpoved, ale mna osobne toto nechytilo😉
cenila by som si úprimnosť😉 ak na ňu nie si pripravená, tak sa nepýtaj

Ak je to extrovertny sympatak, nemusi to byt teoreticky katastrofa. Red flag je to skor preto, ze ti o tom sam rozpraval, z toho vztah nebude