Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?
Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?
@dskjhfdlkdjhl v pohode, my jednoduchsi si vystacime aj so 42 😁
No ja som niekde čítala ( isto v nejakom brakovom časopise) že u muža sa musí toto číslo vydelit 2 a potom je to realita a to číslo čo povie žena , by sa malo vynásobiť dvomi 🙂 🙂 a potom to bude zodpovedať realite.
Mne by to osobne nevadilo.
@guudy to vobec nie je o tom, kto je, ci nie je jednoduchsi.
Vobec nie je dolezte ci je to pre nas malo, tak akurat alebo vela. Tebe to vadi, preto sa pytas. Keby nevadilo, nemusis sa pytat co si o tom mysli plenum MK. Ked ti to vadi, tak ti to bude vadit aj keby ti tu 100x napisali, ze to vela nie je.
Mega vela. Aj polovica je mega vela. Sama vidís, že nie je normálne, aby partner šukal kade-tade, aj keď ti tu ženy na koníku budú rozprávať ako mali 100 chlapov a je to úplne v pohodičke.😁
Mám pocit, že už ani ženy nemajú sebaúctu. Chvália sa tým že mali 10- 20-30 sexuálnych partnerov. Za mňa je to hnus-rohožky.
Nie je to veľa, to je v pohode. Samozrejme za predpokladu, že za sex neplatil.
@dskjhfdlkdjhl neber to zas doslovne ;)
@matkahelka že level zúfalstva 🙂
keby mal 70, spozornela by som 🙂
Kedže každý chlap násobí x 8, tak 32:8=4 to by sedelo, to sú tie 4, s ktorými chodil, takže áno, môžeš byť kĺudná
Keď žena povie, že má 3, to zas treba vynásobit 8
najviac úlet na celej tejto diskusii je, že slečna, ktorá tvrdí, že je do toho druhého zaľúbená, sa spýta, koľko mal mileniek 😂 niečo tam zjavne nehrá hneď od začiatku😉
@guudy ani Ty😉
Keď nič iné, tak už len to, že ten počet je vyšší, ako jeho vek... Niečo to, o ňom vypovedá...
Konkrétne to, že je k.revník...
Inak obdivujem, ze si to cislo vobec pamätá. Vie ich aj vymenovať ? 🤣🤣🤣🤣 Na slobodného chlapa bez záväzkov do 33 rokov, je to cislo za mna v poriadku. Urcite lepsie ako byt v tom veku prva. Na buduce sa nepytaj uz nikdy nikoho na presne cislo.
Ja by som takého nechcela. Mňa by to odradilo
Ja sa skor divim ze to niekomu pride aj normalne...mne taky clovek pride totalny nechutny a je jedno ci to chlap alebo zena a este ta nechutna predstava ze taky clovek musi mat za sebou aj zavoj mykoz, filciek a bohvie akeho vselijakeho sajrajtu ...bleh 🤮
@guudy ešte nejak inak ma chceš zhodiť? Nudíš sa? 🙂
@tiezjedna normálne k tomu prišlo vramci diskusie, čo je na tom zvlastne? On sa ma tiež spýtal a povedala som mu reálne číslo s tým, že videl že ma ten počet zarazil keďže som nechapala kedy to stihol keď viem ue mal 10 rokov vztah 🙈
ano, bol by to red flag a nechcela by som ho
Podstatnú info si dala teraz-mal 10 rokov vzťah. S tým vekom a počtom to ozaj ok nie je.
Tak potom asi nie je najvernejší typ.
Autorka a to sa ti on sám pochválil, že pretiahol hocikoho na diskotéke?? No ani meno si nepamätá? Nielen že je len k*****ik, ale ešte aj poriadne hlúpy. Normálny človek sa s takýmito nechutnými vecami a zlyhaniami nechváli. Pretiahnuť cudzie baby, ktoré mohli mať akékoľvek pohlavné choroby. Priateľ teda veľa rozumu nepobral.
@rozculena podľa mňa Andrejka len nedala čiarku do vety. To je krása slovenčiny, keď dáš čiarku vo vete na nesprávne miesto, má to úplne iný význam.😁
Mne 30rocny kamarat povedal 12 a uz som cuvala
@moonlight1210 Možno tých 35 je už tá tretina, to nemôže autorka vedieť.
Za mňa by toto číslo (35; ak by to bolo 105, tak to je už úplne mimo) bolo ak nie vyslovene červená, tak určite žltá karta. Chcelo by to iste vidieť aj, ako bol na tom s vernosťou vo vzťahoch (ak mal nejaké), ale i tak - Don Juan sa síce občas dokáže zmeniť na verného a starostlivého manžela, ale rozhodne by som sa na to nespoliehal...
Mne príde, že aj posledné jednociferné číslo, je v tomto prípade už veľmi veľa.
Je to vela, este k tomu ked mal vazny vztah, tak kedy to postihal? Bala by som sa hlavne chorob. Robi si nejaku statistiku, ze si to pamata?
Ja som vzdy vedela s kolkymi mali nieco moji priatelia. Vacsinou som poznala aj tie baby. Nepacilo by sa mi, keby som mala takeho prelietavca. O vztah mu urcite neislo a urcite popri oficialnej priatelke si obcas odskocil. Za mna nie.

Fuj, mna by to teda odradilo.