icon

Je 35 sexuálnych partneriek vo veku 33 rokov veľa?

7. okt 2024

Bolo by 35 sexuálnych partneriek vo veku 33r pre vás redflag? Spýtala som sa to muza do ktorého som zaľúbena, bavili sme sa o vzťahoch a pod.. uprimne ma toto číslo dost zaskocilo a necakala som taky veľký počet. Je to aj pre vás dost ?

autor
8. okt 2024

@suptdi to už nezistim keďže som sa mu už neozvala. Ale skoda, mohla som sa opýtať😃

suptdi
8. okt 2024

To ma napadlo, lebo puberta, je dosť určujúce obdobie pre ďalší žitot, a Stifler bol v časoch mojej puberty, asi najväčší TV záletník, slušne povedané...

karolinakr
8. okt 2024

si ho vynulovala?

mikadooo
8. okt 2024

Áno. Musel by ma veľmi dlho presviedčať, že "sa zmenil". Ale podľa mňa sa nezmenil. Brala by som to tak, že o chvíľku by som bola aj ja len ďalšie číslo...

joannita
8. okt 2024

@1ryba ved ale nie vsetky zeny su zadane 🙂
Jasne ze podvadzaju aj zeny, ale my zeny to berieme viac emocne a vyberame si. Chlapi klátia hlava nehlava, henta mi da, tak tu dam dole. Takto oni rozmyslaju, doslova.

gribka1
8. okt 2024

@joannita Ináč to je strašné, žena muža miluje a on ju len kláti, a žena si namysla že je milovaná. No des🤣

helenbozka
8. okt 2024

🤔 je to vyššie číslo, ako by som chcela/očakávala od môjho partnera... Ale zo skúseností viem, že CHLAPCI SI RADI PRIDAJÚ AJ CENTIMETRE AJ ZÁREZY 😉😁😁😁 takže úprimne, pochybujem, že je to číslo pravdivé... A už to tu odznelo: "to si on zapisuje a robí štatistiky?". Pri takom vysokom čísle pochybujem, že si to niekto dokáže spočítať a zapamätať. Ja som nemala veľa partnerov, ale napriek tomu, keď by sa ma niekto opýtal, asi ťažko by som takto z fleku napočítala a na všetkých si spomenula 🤷🏼‍♀️

suptdi
8. okt 2024

@joannita nevadí mi čo si napísala, vadí mi, že generalizuješ, lebo nie všetci chlapi sú takí, ako si napísala...

petronela1305
8. okt 2024

@sabina230 krásne napísane. Musím sa priznať aj môj partner bol podobný 🤣 a to číslo aj vyššie stihol do 25ky 😁 a viem že to není len výmysel. Ja som bola tiež ďalšia na doporučenie kamarátky že je šikovný. A veruže bol taký orálny orgazmus som v živote nemala a to som od neho v tom čase bola o 8 rokov staršia. Takisto to bolo aj analym sexom
podobne takto sme to ťahali rok každý víkend a popritom si užívali aj s inými až sa to zmenilo pred Vianocami a od vtedy sme spolu už pomalí 15 rok. Ešte jedno veľké plus nikdy som nemusela predstierať orgazmus on sa vždy urobil iba keď dom ja bola a doteraz to tak je. Toto mnoho mužov nevie

petronela1305
8. okt 2024

Hádam si nezmenila názor po tom čo si tu čítala od žien nexcem ich uraziť inak im nepoviem radšej hlavne keď si písala ze ho ľúbiš a za deň to zmeníš.

slovakboy
8. okt 2024

@petronela1305 fúha to máš Casanovu. A verím ti. Ide o to čo je jeho motivácia. Po čase sa mu to samému preje, pretože mať veľa žien a žiadny poriadny vzťah, to je neskôr na zaplakanie. Ty si získalajeho srdce a nie len vtáka. Preto vam to vyšlo. Takže aj autorka má šancu. Dôležité je aký jeho charakter aký je seba vedomý a či ju miluje. Ak áno, tak nakoniec môže byť naj partner vybujačený a verný.

evkakorcek
8. okt 2024

Ja mám 34 a mám viac po partnetov sexualnych za sebou. Človek stále v živote skúša. Ak sa začiatok vzťahu nevidari s jednou. Chvíľku je sám, príde ďalší partner. Potom to zas nevyjde...mm tak sa nečuduj...... Ja som príklad. Teraz mám napr známosť už 4 mes. Ale keď zas to nevyjde, tak čo mám ostať bez sexu?
A pritom som bola vydatá, aj ročný vzťah..... Len niekedy to nevychádza.... A kvôli tomu tomu by si ho nechcela, že mal veľa žien???? Skús to prehodnotit

joannita
8. okt 2024

@suptdi s tym ja nic neurobim ze ti to vadi 😃🤷🏼‍♀️ a je mi to aj jedno 🤷🏼‍♀️
Take ja mam zial skusenoti.

minimie
8. okt 2024

@1ryba ja len k tým oficiálnym príčinám rozvodu. U mňa v tom bola iná žena a a príčina rozvodu rozdielnosť pováh. Môj aktuálny priateľ tiež skutočná príčina nevera, oficiálna rozdielnosť pováh. A poznám ešte minimálne dva rozvodu ktoré sú takto. Dokonca kamoška sa tiež rozvádza a sama som jej poradila že má dať dôvod tento, vtedy sa v tom sudca nevŕta a neposiela za mediátorom. Proste niektoré štatistiky sú extra skreslené.

autor
9. okt 2024

@petronela1305 nepisala som že ho lubim, veľmi sa mi pacil a začínala som k nemu niečo citit. Ale medzičasom sme boli spolu ešte raz a je tam viacero veci ktoré mi už uplne nesedia, tak načo to dalej hrotit😊

earlgrey
9. okt 2024

@autor
A byť zaľúbená do niekoho je iné ako niekoho ľúbiť?

autor
9. okt 2024

@earlgrey myslim že je to subjektivna vec, u mna zaľúbenie znamena že sa mi ten clovek paci, myslim nanho a chcem s ním travit cas. Ale lubit nezačnem niekoho po 1 mesiaci

earlgrey
9. okt 2024

@autor
Ok, chápem 😉

petronela1305
9. okt 2024

@slovakboy práveže žiadny Casanova obyčajný chlap s bruškom žiadna hora svalov 🤣 len po skole začal pracovať vo veľkej firme kde bolo pár chlapov a cez 100 nadržaných žien to ako keby si hodil hladným levom mäso asi si to vieš predstaviť. Pozor nikdy nemal tucnu ani skaredu

1ryba
Odpoveď bola odstránená
petronela1305
9. okt 2024

@1ryba co to nevieš prijať že väčšina rozvodov je kvôli nevere. Zoberú sa v 18 v 40 ostanú sami žena sa prestane o seba starať tlstne raz do mesiaca nastavy starému pri zhastnutom svetle a 29 dní ju bolí hlava a už to potom ide jedna radosť

gribka1
9. okt 2024

@petronela1305 To kde to tak funguje? 😂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
9. okt 2024

@1ryba Jedine tak😂

petronela1305
9. okt 2024

@gribka1 to je realita 🤣

gribka1
9. okt 2024

@petronela1305 Koľko %tná? Lebo nevravím, že nemôže byť u niekoho, ale nezovšeobecňovala by som to.

petronela1305
9. okt 2024

@1ryba alebo je to aj tvoj prípad 😁

petronela1305
9. okt 2024

@gribka1 si myslíš ze sa aj každý k tomu prizná. U nás s partnerom to nehrozí aj keď nemáme každý deň ale aspoň 2-3do týždňa ja mam 45 on 37

gribka1
9. okt 2024

@petronela1305 Takže susedovi, známy? Lebo ja takých nepoznám.

petronela1305
9. okt 2024

@gribka1 ti vesaju známy všetko na krk či to u nich funguje?