icon

Je klamstvo o intímnom živote vo vzťahu v poriadku?

22. apr 2025

Čo si myslíte, je podľa vás v poriadku ak sa žena rozhodne nepovedať pravdu o jej intímnom živote novému partnerovi, môže vzniknúť kvalitný vzťah aj keď zaklame? Keď predošlá skúsenosť bola len jedna, aj to náročná a nie úplne dobrovoľná, bolo by v poriadku keď zaklame že nemala žiadnu skúsenosť pred ním ? Ako by ste to odporúčali riešiť ?

ankare
22. apr 2025

Neklam mu. A hlavne netvrd,že si panna, keďže ňou už nie si.

janinah
22. apr 2025

Neklamat,ale zas nevidim dôvod mu vsetko hovorit.Ano,nieco bolo,teraz sme tu my dvaja a uživajme si to,ze sme spolu.

mariska1989
22. apr 2025

A načo vŕtať do minulosti . Ja som sa z frajerom nebavila či som mala pred ním niekoho alebo nie . Takže ak by sa opýtal tak mu iba povedz že nechceš rozoberať čo bolo že chceš riešiť vás dvoch

autor
22. apr 2025

@janinah to je možnosť, ale iste si všimne tú rozpačitosť a neistotu, že je to asi iné než s niekym kto vie čo robí a nemá takú nepríjemnú predošlú skúsenosť.

zuzanita1609
22. apr 2025

Neklam. Časom,keď si budete dôverovať a budete mať k sebe bližšie mu môžeš povedať všetko,ale teraz len tak okrajovo povedz (ak by prišla na to reč),že máš skúsenosť,len nie veľmi dobrú. Ak je inteligentný,tak to pochopí a viac sa vypytovať nebude.

13uzivatelka11
22. apr 2025

Keď píšeš že to nebolo úplne dobrovoľne, riešila si to aspoň s dakym psychológom ak ťa to trápi? Lebo to potom môže zasahovať aj do nového vzťahu.. nemusíš mu hneď všetko hovoriť samozrejme..

nynia
22. apr 2025

Zacinat vztah klamstvom? Vsak normalne mu to povedz, nie je to ziadna hanba. Staci ak mu poviea napr ze si mala jednu skusenost ale nebolo to dobre ale nie si pripravena este o tom hovorit a mozno niekedy neskor mu o tom povies.

deti95060810
22. apr 2025

mu chceš narozprávať že si nikoho pred nim nemala? to hádam nie...
o nejakej skúsenosti povedať môžeš, len nemusíš do podrobností. Je v podstate jedno či si mala jedného alebo troch partnerov - nikdy nerozprávaj presný počet a ani podrobnosti. Bolo.

simsalabim
22. apr 2025

Ja som za uprimnost a doveru vo vztahu. Teda by som neklamala, ale mozno nesla do podrobnosti.

pralinka25
22. apr 2025

Podla mna ta informacia ze to nebolo prijemne ani dobrovolne je dolezita. Uz len preto ze bude ohladuplnejsi opatrnejsi a chapavejsi. Aspon kazdy normalny muz by bol. Pretoze sa ti pri tom kludne moze spustit blok aj ked bude opatrny tak aby vedel preco. Ze to nie je nikoho chyba ani zlyhanie.

janinah
22. apr 2025

@pralinka25 bez tej informacie nema byt ohľaduplny a chapavy?
Autorka,nevadi,ak budeš neista ci akakolvek,keby chcel profesionalku,tak si ju zaplati...on chce teba...bud sama sebou

jajajaja2
22. apr 2025

@janinah nejde o ohladuplnost a chapavost. Pozeras len ocami zeny. Za mna povedat take minimum, aby si neklamala.

maminkadeticiek
22. apr 2025

V ziadnom pripade by som nebola s muzom,pri ktorom by som uz na zaciatku citila ze nemozem byt autenticka a sama sebou.Ze by ma neprijal aka som.Do takeho vztahu by slo len nezrele dieta.

januska12323
22. apr 2025

Neklam, nie je to tvoja chyba a ani nový partner by to tak nemal chápať. Horšie by bolo keď sa to prevali neskôr.

pralinka25
22. apr 2025

@janinah ano ale je ine byt ohlauplny pri prvom.sexe akebo sexe vobec a je sakra rozdiel ked ma niekto traumaticky zazitok. To mi ver. Vobec netuis a ani sam clovek netusi aky mechanizmus sa moze spustit.

bg92
22. apr 2025

neklamala by som

jogy1984
22. apr 2025

Nemyslím že je dôvod klamať .

alantroj
22. apr 2025

Podla toho ci mu dokazes povedat pravdu zistis aj o sebe nakolko mu veris. Hlavne po tom tvojom predchadzajucom zazitku sa do nicoho nenut, daj si cas. A komunikuj s nim, preco ten cas potrebujes resp potrebujes laskavejsi pristup.

pl2y
22. apr 2025

Určite neklamať v takejto situácii ako popisuješ, ale hovor len ak ti je to prijemne a v takom rozsahu..my napr s manzelom sme nemali debatu o bývalých partneroch a počtoch..zoznámili sme sa vo vyssom veku a bolo jasne, že mame nejaké vzťahy za sebou, ale môj manzel nechcel ani len myslieť alebo pocut o inych a úprimne ja som za to rada, tiež nemusíme všetko vediet..ale keby sa pýtal, tak by som neklamala..

alickapusinka
22. apr 2025

Včera tu bola podobna téma že chlapa klamala priateľka nechcela s nim sex tak až po svadbe a nakoniec nie je panna.Tak toto mi prípomina včerajšok že prečo by si mu mala klamať.

nyusika
22. apr 2025

staci naznacit, ze nemas veka skusenosti...a ze si preto taka "nemotorna" v tychto veciach.
detaily mu (zatial) nemusis vraviet.
ale pokial to bude vazny vztah, povedala by som mu vsetko

maxxim
22. apr 2025

Osobne si myslím ze na tom nezáleží hovoriť vsetko do podrobna. Neviem aké skúsenosti máš, ohladom negatívnych zážitkov z tejto sféry, ale ak nie si vyrovnaná s nejakou traumou , je odvážne ísť do tohto aktu skôr než sama prekonáš strach, ktorý v tebe zostal zo zlej skúsenosti.

domkakvet
22. apr 2025

Nemusis klamat, ale ani vsetko hovorit.

modrykolibrik
22. apr 2025

@auror ak ti to pomôže tak môj muž mi pri stretnutí klamal,že mal viac partneriek vo vzťahu aj sex. Nakoniec vo mne vzkrslo podozrenie,že asi nehovoril celkom pravdu a nakoniec sa mi priznal,že nikdy nemal sex (33 r) čo už som dávno vedela. Odpustila som mu ale chápala som aj prečo klamal

dory11
23. apr 2025

Malá som frajer 1. Vedel nič len som mu povedala že nejaká skúsenosť bola ale negatívna. Pri druhom vzťahu(už to bola iné bol frajer časom partner A skoro rok sme už manželia.) ale tiež len vedel že nejaká skúsenosti bola aj Z bývalom zlá aj pred ním negatívna V tejto oblasti A tam to skončilo tak som to uzavrela A aktuálne manžel akceptuje nemám potrebu to rozoberať proste je to pre mňa komplikované. Nemusí klamať ani áno všetko povedat

okm221
23. apr 2025

Povedali sme si na začiatku vzťahu potrebné, žiadne detaily, ja som toho názoru minulosť je ukončená, netreba sa v tom prplat, sme s mužom 7rokov a vôbec to neriešime

cukroska
28. apr 2025

Záleží od toho, aký máte vzťah a či to nejakým spôsobom zasahuje do vášho intímneho života. Zase všetko nemusí vedieť.

brontofuz
20. okt 2025

neklam a vysvetli citlivo to čo je potrebné