Je možné mať fungujúci vzťah a nezáväzný sex?
Fungujúci vzťah bez fungovania v posteli je to proste zivocisnost každému to chyba čo si myslite o stretávaní s inou osobou s jednou tou istou stále na nezáväzný se… žiadne city len potreba.. dá sa tak fungovať? Nechcem ukončiť vzťah v ktorom nič nechýba len kvôli tomuto
@gladys_07k držať palce ?V akom kontexte? Aby sa jej neprevalila nevera,alebo aby sa z manžela stal postelový býk?
Neverim, ze ten potencionalny nahradnik sexualne nefunkcneho manzela ti uz teraz nevyvolava motyle v bruchu. Uz je aj vybraty konkretny, vsak? To, ze to bude bez citov, tomu neveris ani ty sama, v to len dufas ale vies, ze sama seba klames a hladas len ospravedlnenie pre obycajnu neveru.
btw: Preco dospela zena nedokaze napisat slovo sex? Je ta tema pre teba tak velmi hakliva, ze to nedokazes napisat ani anonymne? Komunikovala si vobec doma svoj stav sexualneho neuspokojenia?
podla mňa to píše chlap
Ja sa pri takých témach vždy pýtam jedno a to isté - Keby tvoj partner robil to, čo ty - to, na čo sa pýtaš - bola by si s tým v pohode? keby si sa jedného dňa dozvedela - zlato milujem ťa, si úžasná, skvelá partnerka, nič mi nechýba, fakt máme krásny vzťah, nechcem ti ublížiť, no mám ešte jednu babu, nič vážne, len si vrznem a hneď bežím k tebe domov..... Ak si s tým ok a považuješ to za správne, potom choď do toho a uži si život. Za svoje rozhodnutie ponesieš následky len ty 🤷🏻♀️
Je mi to ľúto sama by som ešte pred dvoma týždňami neverila že som niečoho takého schopná vždy som bola verná je to odo mňa sebecké ale tá myšlienka mi neustále behá hlavou… tiež mám výčitky že .. ak nebudem s týmito stretnutiami súhlasiť čo mám vlastne robiť… mám sa priznať ku zlyhaniu?
Najprv ukonč jedno, potom začni druhé. Tvrdíš, že ho miluješ. Prečo mu chceš vedome ubližovať?
a preco nemozes skusit najst skratka iny vztah? jednoducho k sebe nepatrite ako partneri ale len ako priatelia.
@nikaeli tam to nie je ani začaté stalo sa to raz a vôbec to nebolo plánované teda aspoň z mojej strany nie on podla mňa vedel hneď čo robí využil moju situáciu.. na to mi navrhol pravidelné diskrétne stretnutia sama som zo seba zhnusená ale ja nedokážem prestať myslieť na to prijať túto ponuku… mám výčitky ale ja som vážne takú vášeň vo vzťahu nikdy nezažila
Máte deti?
Ja ťa nesúdim. Nemusíš sa tu pred nami obhajovať. Je to tvoja voľba. Ak v tom chceš pokračovať, ok. Ale predtým buď férová a ukonč to, čo máš doma. Raz sa to dozvie. To si buď istá. Zmení sa tvoje správanie, tvoja vôňa,..... Poznám to z tej druhej strany..
Nie je to fungujúci vzťah,asi toľko...
@rorino presne tak. vztah ktory ma nefunguje
Véd keď nemáš problém to robiť inde, tak to kľudne oznam svojmu priateľovi. Načo tajiť???
Ukonc ho, lebo mu zbytocne ublizis
Ze sa nehanbis. Chudak muz :(

Ake velke su sance ze sa nezamilujes, alebo ze to nepraskne? Mizive, nulove.
Ale darmo ti tu my piseme. Ak si uz do svojho objektu “zakukana” tak si to vsemozne ospravedlnis sama pred sebou. Tak uz len drzat palce.