icon

Je normálne, že priateľ chce, aby som kupovala kondómy?

22. feb 2024

Priateľ chce, nech kupujem kondómy. Chce len jedny konkrétne, čo sú v obchode, takže ich neviem objednať. Povedala som mu, že ja to určite kupovať nebudem. Naposledy mi však “pohrozil”, že teda nebudeme sexovať, ale budem ho len fajčiť. Podľa vás je to normálne? Som povinná to kupovať aj ja? Podotýkam, že ja som nikdy sex, ani nič nevyžadovala. Sexujeme, keď chce on, o to viac divné mi to prišlo.

autor
22. feb 2024

@diewcatqoo vo väčších mestách sú rovnaké supermarkety aj viackrát. U nás je každý obchod len raz. Snáď nemám ešte cestovať do iného mesta. Je to konkrétna značka čiže to predavajú len tam. Tak ako máš Baleu v DM-ke.

januska12323
22. feb 2024

😁 Nebude kondóm nebude sex a čau. Koľko máte rokov prosím ťa? Nehovor, že viac ako 18.

mikadooo
22. feb 2024

Nie, nie je to normálne. Normálne mu povedz, že nevyfajčím ťa. Môžeš ma aj na kolenách prosiť. Jedine, že by si ma predtým vylízal.

autor
22. feb 2024

@januska12323 oveľa viac má. Nemyslím, že toto bolo prvýkrát, čo ich kupoval. Za tým hanba z jeho strany nebude

majlo1234
22. feb 2024

Tak nebude sex. Ked som bola mlada(rozumej slobodna) sice som mala vzdy nejake kondomy doma, ale chlapci si nosili vlastne. To uz kde sme. Ty mu povedz ok, tak nebude sex.

autor
22. feb 2024

@mikadooo povedala som mu, že si bude len honiť. To už je len na ňom, ako sa teraz rozhodne

petrao2
22. feb 2024

Sorry ja sa musim smiat fakt si pobavila
🤣🤣🤣🤣
Uz by letel do prdele aj s balikom kondomov na rozlucku debilko
A ty mas kolko ked nemas rozum?

katkaseiner
22. feb 2024

ja sa strasne smejem...nepises kolko mate rokov ..a keby ste ich kupili spolu? Mne to neprišlo blbe...

zobaka
22. feb 2024

usetrit na kondomoch? no koniec..

viestta
22. feb 2024

Tvoja mama nevie, ze sexualne zijes? Mlady nepojde kupit, lebo tam robi mama jeho frajerky, ale frajerku tam posle 🙄 Cim viac o nom citam, tym som presvedcenejsia, ze si si v tom vasom malom meste vybrala ten najhorsi kus co bol v ponuke

autor
22. feb 2024

@viestta vie, ale dokazovať jej to tým, že to pôjdem kúpiť niekde, kde ma všetci poznajú, netúžim. On sa nikdy nezmienil, že tam nepôjde kvôli nej. On ku nej do kasy ísť nemusí.

lindus_esterka
22. feb 2024

Ja sa chlapca musim zastat 😁 podla toho co pises mate obaja hadam 17, v takom veku by som ani ja nesla kupovat kondomy tam, kde za pokladnou sedi nadejna svokra 🙈

petrao2
22. feb 2024

Mna by zaujimala ta extra super znacka ktora mlademu vyhovuje ale nie je ochotny si to zohnat

autor
22. feb 2024

@lindus_esterka má skoro raz toľko. Už ich tam kupoval a nevadilo mu, že tam robí. V tom problém nebude

autor
22. feb 2024

@petrao2 lebo sú supertenké a zjavne lacnejšie oproti konkurencii

lindus_esterka
22. feb 2024

Tak potom mu asi ide iba o cenu? Aj ked si myslim, ze na kondomoch sa setrit nema, dieta ho vyjde viac 🥹

nafka0483
22. feb 2024

A ty musis ist platit do kasy kde sedi tvoja mama? Ale on nie?
Akoze nie ze by som sa ho zastavaka, to ani omylom, ale aj ty aj on mate take argumenty ze az... to ste sa "skvelo" nasli.

autor
22. feb 2024

@nafka0483 mňa v tom obchode logicky poznajú všetci. Aj kebyže platím pri niekom inom, viem, aké ženy tam robia a mojej mame by to išli oznámiť 2 minúty po tom

nafka0483
22. feb 2024

Vzdy na vsetkych smenach ta tam vsetci poznaju, aj brigadnici... a samoobsluzne kasy tam nie su?

neferneferuaton
22. feb 2024

Koľko máte rokov

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
22. feb 2024

Tak keď tebe sex netreba tak nekupuj a nerieš a nesexuj.. aj tak mi to pride smiešne. Choďte spolu do obchodu, kúpte kartón a mate vybavene. Co ste mali? Za kúpu kondómov sa naťahovať... 🤦‍♀️
A ak ta tam poznajú, priateľa nepoznajú? Mate 15rokov? Ak.si dospelá tak co ze mame povedia? :D možno by som pekne krásne kúpila také ako chcem ja a bolo by vybavene :D a natiahne si co mame doma keď už budem chcete sex.

neferneferuaton
22. feb 2024

A to iba ty financujes kondomy?

buberova
22. feb 2024

Veď kliknite si na rajkondomov a za 50€ máte kondómov na mesiace... To nikoho nezruinuje

tykat
22. feb 2024

Aha...a teba z toho najviac trapi ze mas ist kupit do obchodu kondomy hej? Svata prostoto 🙏

autor
22. feb 2024

@nafka0483 brigádnici u nich sami v kase byť nemôžu. Samooblužné nie sú

tamitamitami
22. feb 2024

Tak si ich objednajte cez internet....každú značku kondómov predávajú na internete 😂

autor
22. feb 2024

@neferneferuaton nie, tieto kúpil on a teraz prišiel s tým, aby som ja kúpila, že sa míňajú a dal mi ku tomu túto úžasnú “podmienku”

jaskolka
22. feb 2024

A spýtala si sa ho niekedy, prečo ich nekúpi on? Prečo ich máš kupovať len ty?
Pretože sa hanbí, alebo chce ušetriť, alebo len z princípu?
Koľko máte rokov, to by ozaj zaujímalo aj mňa. Plánujete si aj budúcnosť? Lebo neviem si predstaviť, ako riešite fakt niečo vážne v živote, ked už na takom niečom sa viete dovadit.
Však idem, vezmem jednu krabičku, hodím na pokladnu, zaplatím, idem. Fakt riešiš (obaja) úplne hlúposti