icon

Je normálne, že priateľ chce, aby som kupovala kondómy?

22. feb 2024

Priateľ chce, nech kupujem kondómy. Chce len jedny konkrétne, čo sú v obchode, takže ich neviem objednať. Povedala som mu, že ja to určite kupovať nebudem. Naposledy mi však “pohrozil”, že teda nebudeme sexovať, ale budem ho len fajčiť. Podľa vás je to normálne? Som povinná to kupovať aj ja? Podotýkam, že ja som nikdy sex, ani nič nevyžadovala. Sexujeme, keď chce on, o to viac divné mi to prišlo.

autor
22. feb 2024

@tamitamitami no nepredávajú. Google ešte používať dokážem. Je to špeciálne pre ten obchod len

neferneferuaton
22. feb 2024

Ked som mala partnera a nemala som ešte antikoncepciu tak kondómy vždy kúpil on. Bez podmienok. Ale kolko mate rokov, preco nechces povedat

jaskolka
22. feb 2024

@tamitamitami zrejme to bude Lidl, tam sú kondómy "ich" značky, alebo niečo také,(keď spomína autorka väčšie obchody) a nedá sa to objednať cez internet.

autor
22. feb 2024

@jaskolka najpravdepodobnejšie bude, že mu momentálne išlo o to, aby ušetril. Že keď minule kúpil on, tak ja mám teraz. Dovadil sa jedine sám. Ja som mu hneď povedala, že to nekúpim a pre mňa to je vybavené

autor
22. feb 2024

@neferneferuaton písala som už koľko má rokov on, tak logicky budem mať podobne

autor
22. feb 2024

@jaskolka 👍 aspoň ma už nemôžu ďalej osočovať, že sa to určite dá objednať. Už si to potvrdila aj ty

neferneferuaton
22. feb 2024

Cize mate cez 30 rokov? Spravne som pochopila narazku, ze skoro dvakrat tolko ako 17? Tak to potom ak mate cca 32 rokov je to smutné ze sa takto vyjadruje o sexe a abez kondomov ziadny sex a ty poslušne ides kupit kondomy....

neferneferuaton
22. feb 2024

Pocuj ale lidl a podobne lacne kondómy nie je zrovna dobra volba 😂 take lidl deti poznam

jaskolka
22. feb 2024

Mne by vadilo jedine to, aký hlúpy dôvod dal, ze keď nekúpiš tak...
Inak by mi vôbec nevadilo kúpiť ich, veď nemusíš ísť k tvojej mame, snáď nerobí tam v kuse na pokladni. A pochybujem, ze by okamžite iná pokladnička jej letela povedať, že "Katka, tvoja dcéra tu dnes kúpila kondómy" 😆😆😆 jednak je to nezmysel a jednak na to aj zabudne
Ty máš pocit ze "och bože, ona to hneď povie mame" ale v skutočnosti ta pokladnicka ani zrejme poriadne nevníma, ze tam stojíš ty. Proste len ďalší nákup a hotovo

autor
22. feb 2024

@neferneferuaton pochopila si správne. Ja síce cez 30 nemám, ale on áno. Ja som poslušne nikdy nič kúpiť nešla, ani nepôjdem

autor
22. feb 2024

@neferneferuaton tiež keď som to googlila mi to prišlo dáke lacné. On chce len tie, tak potom nech si nesie aj prípadné následky

autor
22. feb 2024

@jaskolka no tomu ver, že to vnímajú a keď by som aj natrafila na nejakú, čo sa napr. s mamou moc nemusia, že možno by za ňou nešla, tak stále tam je sbskár a ten si ma všimne vždy.

neferneferuaton
22. feb 2024

Len vies následky, ty budes tehotná a rodiť a vychovavat. Je to samozrejme na tebe ako sa zariadis a ci ostanes s takym muzom co sa vyjadruje ako by ta mal iba na sex. Zrejme to ani tebe nie je uplne jedno ako sa sprava keď si zalozila túto temu. Je uz len na tebe ako sa zariadis

cimage
22. feb 2024

Kup krabicku a povedz, ze mama posiela 😆. Robim si srandu, tiez by som sa vykaslala na cely sex a chlapa co nevie kondomy kupit.

autor
22. feb 2024

@neferneferuaton deti nechcem a vie, akoby som to riešila. Keďže inak ako kondómom a nesexovať sa chrániť neviem, preto som asi podvedome ani nikdy sex od nikoho nežiadala. Keď on sex chce, tak nech si rieši ochranu a prípadne následky

autor
22. feb 2024

@cimage no nechcela som radšej písať ani, že mi vravel aj to, nech nám ich kúpi mama. Ale tak to dúfam, že fakt bol len vtip

kitycat
22. feb 2024

Tak onke blbec. Ale ty tiez nie si ziadna vyhra.

Ty ten sex chces, ale budes hannlivo cakat kedy sa ukme iniciativy.

Kupujte ich nastriedacku a spolu 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
22. feb 2024

@kitycat tak strašne chcem ten sex, že som ho nemala 6 rokov. Ty ma poznáš a vieš lepšie, čo chcem 👏

yvanielka
22. feb 2024

Tak buď choď do iného Lidla alebo ho pošli do kelu.

avonladyba
22. feb 2024

Takže sex s Tebou pre neho nemá ani hodnotu kondómu. Hmm.

nafka0483
22. feb 2024

Mate +/- 30 rokov a kolegyne maju potrebu hned referovat tvojej mame ze si si kupovala kondomy? Vy ste vsetci trosku mimo?

minka201
22. feb 2024

@autorka Tvoj frajer má už okolo 30, nechce decko, správa sa k tebe ako kretén, má ťa ako nafukovaciu Anču, nemá ani peniaze - keďže používa lacné kondómy.. Ty vlastne ani sex nepotrebuješ... Tak prečo si s ním?... Preto, lebo si troll? Iné mi z toho nevychádza.

alickapusinka
22. feb 2024

Dúfam že už bývali.

monicatko20
22. feb 2024

O bože ďakujem, že som nikdy nemusela nič podobné riešiť.. od 18ky si sledujem plodné dni a vďaka alergii na latex som nemohla ani kondómy, antiku mi zakázali už v 16tich keď mi ju dr. vypísala kvôli liečbe..Úspešne hlásim, že dieťa som mala až vtedy, keď som si o neho zažiadala 😊

neferneferuaton
22. feb 2024

No a ak nechces deti neuvazovala si nad antikoncepciou? Predsa len lepsie ako prípadne riesit potrat

nafka0483
22. feb 2024

@monicatko20 Bud rada, lebo vela zien sa na to spoliehat nemoze, maju nepravidelne cykly a pod.

monicatko20
22. feb 2024

@nafka0483 tie som mávala aj ja..našťastie ja som tak blbo citlivý tvor, že mám počas ovulky väčšie bolesti jak počas MS.. takže som sa spoliehať mohla veru 😊

nafka0483
22. feb 2024

@monicatko20 Tak v tom si mala stastie - o to viac, ze si ine formy nemohla.

monicatko20
22. feb 2024

@nafka0483 nemohla a stále nemôžem 😉 čiže ani do budúcna..

mirkam3
22. feb 2024

Že “pohrozil mi, že ho budem len fajčiť” … keby mi týmto muž “pohrozil” tak sa rehocem hodinu až by mi slzy tiekli 😂😂😂. To by teda videl ako sa do toho s láskou hrniem. Ten tvoj bude asi troska jednoduchší typ, však?