Je normálne, že priateľ chce, aby som kupovala kondómy?
Priateľ chce, nech kupujem kondómy. Chce len jedny konkrétne, čo sú v obchode, takže ich neviem objednať. Povedala som mu, že ja to určite kupovať nebudem. Naposledy mi však “pohrozil”, že teda nebudeme sexovať, ale budem ho len fajčiť. Podľa vás je to normálne? Som povinná to kupovať aj ja? Podotýkam, že ja som nikdy sex, ani nič nevyžadovala. Sexujeme, keď chce on, o to viac divné mi to prišlo.
😁 Nebude kondóm nebude sex a čau. Koľko máte rokov prosím ťa? Nehovor, že viac ako 18.
Nie, nie je to normálne. Normálne mu povedz, že nevyfajčím ťa. Môžeš ma aj na kolenách prosiť. Jedine, že by si ma predtým vylízal.
@januska12323 oveľa viac má. Nemyslím, že toto bolo prvýkrát, čo ich kupoval. Za tým hanba z jeho strany nebude
Tak nebude sex. Ked som bola mlada(rozumej slobodna) sice som mala vzdy nejake kondomy doma, ale chlapci si nosili vlastne. To uz kde sme. Ty mu povedz ok, tak nebude sex.
@mikadooo povedala som mu, že si bude len honiť. To už je len na ňom, ako sa teraz rozhodne
Sorry ja sa musim smiat fakt si pobavila
🤣🤣🤣🤣
Uz by letel do prdele aj s balikom kondomov na rozlucku debilko
A ty mas kolko ked nemas rozum?
ja sa strasne smejem...nepises kolko mate rokov ..a keby ste ich kupili spolu? Mne to neprišlo blbe...
usetrit na kondomoch? no koniec..
Tvoja mama nevie, ze sexualne zijes? Mlady nepojde kupit, lebo tam robi mama jeho frajerky, ale frajerku tam posle 🙄 Cim viac o nom citam, tym som presvedcenejsia, ze si si v tom vasom malom meste vybrala ten najhorsi kus co bol v ponuke
@viestta vie, ale dokazovať jej to tým, že to pôjdem kúpiť niekde, kde ma všetci poznajú, netúžim. On sa nikdy nezmienil, že tam nepôjde kvôli nej. On ku nej do kasy ísť nemusí.
Ja sa chlapca musim zastat 😁 podla toho co pises mate obaja hadam 17, v takom veku by som ani ja nesla kupovat kondomy tam, kde za pokladnou sedi nadejna svokra 🙈
Mna by zaujimala ta extra super znacka ktora mlademu vyhovuje ale nie je ochotny si to zohnat
@lindus_esterka má skoro raz toľko. Už ich tam kupoval a nevadilo mu, že tam robí. V tom problém nebude
@petrao2 lebo sú supertenké a zjavne lacnejšie oproti konkurencii
Tak potom mu asi ide iba o cenu? Aj ked si myslim, ze na kondomoch sa setrit nema, dieta ho vyjde viac 🥹
A ty musis ist platit do kasy kde sedi tvoja mama? Ale on nie?
Akoze nie ze by som sa ho zastavaka, to ani omylom, ale aj ty aj on mate take argumenty ze az... to ste sa "skvelo" nasli.
@nafka0483 mňa v tom obchode logicky poznajú všetci. Aj kebyže platím pri niekom inom, viem, aké ženy tam robia a mojej mame by to išli oznámiť 2 minúty po tom
Vzdy na vsetkych smenach ta tam vsetci poznaju, aj brigadnici... a samoobsluzne kasy tam nie su?
Koľko máte rokov
Tak keď tebe sex netreba tak nekupuj a nerieš a nesexuj.. aj tak mi to pride smiešne. Choďte spolu do obchodu, kúpte kartón a mate vybavene. Co ste mali? Za kúpu kondómov sa naťahovať... 🤦♀️
A ak ta tam poznajú, priateľa nepoznajú? Mate 15rokov? Ak.si dospelá tak co ze mame povedia? :D možno by som pekne krásne kúpila také ako chcem ja a bolo by vybavene :D a natiahne si co mame doma keď už budem chcete sex.
A to iba ty financujes kondomy?
Veď kliknite si na rajkondomov a za 50€ máte kondómov na mesiace... To nikoho nezruinuje
Aha...a teba z toho najviac trapi ze mas ist kupit do obchodu kondomy hej? Svata prostoto 🙏
@nafka0483 brigádnici u nich sami v kase byť nemôžu. Samooblužné nie sú
Tak si ich objednajte cez internet....každú značku kondómov predávajú na internete 😂
@neferneferuaton nie, tieto kúpil on a teraz prišiel s tým, aby som ja kúpila, že sa míňajú a dal mi ku tomu túto úžasnú “podmienku”
A spýtala si sa ho niekedy, prečo ich nekúpi on? Prečo ich máš kupovať len ty?
Pretože sa hanbí, alebo chce ušetriť, alebo len z princípu?
Koľko máte rokov, to by ozaj zaujímalo aj mňa. Plánujete si aj budúcnosť? Lebo neviem si predstaviť, ako riešite fakt niečo vážne v živote, ked už na takom niečom sa viete dovadit.
Však idem, vezmem jednu krabičku, hodím na pokladnu, zaplatím, idem. Fakt riešiš (obaja) úplne hlúposti

@diewcatqoo vo väčších mestách sú rovnaké supermarkety aj viackrát. U nás je každý obchod len raz. Snáď nemám ešte cestovať do iného mesta. Je to konkrétna značka čiže to predavajú len tam. Tak ako máš Baleu v DM-ke.