Je normálne, že priateľ chce, aby som kupovala kondómy?
Priateľ chce, nech kupujem kondómy. Chce len jedny konkrétne, čo sú v obchode, takže ich neviem objednať. Povedala som mu, že ja to určite kupovať nebudem. Naposledy mi však “pohrozil”, že teda nebudeme sexovať, ale budem ho len fajčiť. Podľa vás je to normálne? Som povinná to kupovať aj ja? Podotýkam, že ja som nikdy sex, ani nič nevyžadovala. Sexujeme, keď chce on, o to viac divné mi to prišlo.
Akože ty máš max 15 rokov a tvoja mamička nevie, že už sexuješ. Toto by fakt žiadna dospolé žena skoro 30tnička neriešila a dospelý chlap 34 ročný už vôbec nie. Až máte skutočne toľko rokov, tak ste vadní obaja.
Jooj si mala skor pisat, baby mu poslali kupony do dmky na gumy zdarma🤭🤭🤭🤭 ... aj ked panko chce len lidlacke 🥲
🤦🏼♀️🤣🤣🤣 toto je niečo na štýl relácie,, mama ožeň ma,, Neverím 😂
Jednoducho, ked chlap nema na frcgumy, nech nesexuje. Nad takym chlapom by som ani neuvazovala.
no toto je ideálny partner do života. teraz sú to kondomy, čo keď raz budeš potrebovať, aby kúpil plieny, alebo chlieb ? tiež ti povie, ak nekúpiš, budete mať zakakané dieťatko a hladné ? 😀 dúfam, že už máte svadobné obrúčky... kde chodíte na týchto niemandov.
Netusim, ako sa z tychto súhrnov buniek mohol stat tvoj priatel. Ako sa k tomu dostal. Keby som citala pribeh o tom, ako tu niektorej mamicke 5-rocne decko pohrozi predtym, nez vojdu do obchodu, ze ked mu nekupi cukriky haribo, bude zajtra protestovat, sa zduvat a hadzat sa doma o zem, ze nepojde ráno do školky. Porozmyslaj, aky je rozdiel medzi tvz.tvojim priatelom, toho, co oznacujes za priatela a napriklad medzi 5 rocnym dietatom vasej susedky z paneláku. Ja by som na tvojom mieste hanbila nejako viac rozvijat vsetky komunikacie s tvz.tvojim priatelom, nepustila by som ho prilis do blizkej vzdialenosti k sebe, nikomu by som o nom nehovorila a kludne by som si pozerala nieco lepsie, co dosahuje aj uroven 15 tocneho, 25 rocneho, 35 rocneho, tychto 5 rocnych by som ocenila skorej raz ako vychovu vlastneho syna do zivota, tej si este uzijes. Na chodenie je lepsi taky s vyssou urovnou.
A mozno ta chce tymto len dokopat trochu k tomu, i ked nevhodne 😁
čím viac toho čítam, tým viac mi napadá, že je úplne jedno, kto kúpi tie kondómy, len ich preboha niekto kúpte a nemnožte sa!
Tak zbežne som prebehla diskusiu a ak to celé myslíš vážne, kopni ho do zadku a začni si vážiť samú seba. Neverím, že 30 ročný chlap si nedokáže kúpiť kondómy, hoc aj v inom meste. Pokiaľ ide o teba, tvoje otázky a ich formulácia napovedá, že máš nie dlho po 15. narodeninách. To ospravedlňuje tvoju naivitu. Môžeš si byť istá, že nemáš žiadnu povinnosť kupovať prezervatívy. Nemáš ani povinnosť poskytovať náhradné sexuálne služby, lebo si nezabezpečila kondómy. Ty sama rozhoduješ o tom, či chceš alebo nechceš mať sex, a to bez ohľadu na to, ako dlho ste frajeri (a to isté samozrejme platí aj v manželstve). Sex má byť niečo, čo v tej danej chvíli chcú obaja. Prezervativy sú ochrana pred chorobami a tehotenstvom - v záujme vás oboch. Vo fungujúcom partnerstve by výdavky, ktoré sú nevyhnutné, mali byť rozložené tak, aby nik nemal pocit, že ťahá za kratší koniec.
Prosim Ta, vy dvaja si kupte radsej piskvorky na dlhe chvile. A medzitym on nech kupuje Tebe vlozky, inak ich halt nebudes pouzivat a nech si riesi dosledky on 🤦🤣
jarné prázdniny???
Vsak nech sa da podviazat a nemusi uz nikdy nic kupovat,on,ani ty. Dieta nechcete,tak kde je problem? 🤷♀️
Nech ide brigadovat do mekaca a nasetri si
Tak mu daj peniaze na ruku a problém je vyriešený. Pôjde kúpiť on za tvoje peniaze. Koza celá a vlk sýty.
Ale osobne pri tej poznámke by som moc rozmýšľala či si ma partner vôbec váži.
A inak aj tak si myslím že váš vzťah vôbec nemá budúcnosť lebo ak si žena, ktorá nikdy neprejavuje záujem o sex, prestaneš ho dosť rýchlo baviť.
Takto dobre som sa už dávno nezasmiala 🤣🤣🤣
Som jediná, ktorá fakt nechápe prečo celý čas trápia autorku len tie kondomy? Keď ma priateľa grobiana a hulvata..celý čas čakám kedy jej začne vadiť aj niečo iné, čo jej tu aj všetky predostierate a nejako som sa nedockala
@neferneferuaton akoze nahodou nas nikdy tieto lacne kondomy nesklamali 😁
Namiesto sexu s tym sebeckym zgrlosom , venuj cas temam ako sebaucta, svojpravnost, sebavedomie 🙏 tvoj zivot moze vyzerat inak, nerob zo seba handru a chuderu.
Mňa by naozaj zaujímalo aké sú to kondómy, ktoré sa nedajú kúpiť na internete, ale iba v jednom konkrétnom obchode, kde navyše robí tvoja mama.
@mmoni89 v pohode, inak popravde mi je aj jedno ake kondómy pouzivaju iny ľudia, moje deti to nebudu 😆😆
Kde mas sebauctu?

Toto môže byť len MONDOS z Lidla 🫣 Ale ak teda potrebuje skoro 34 ročný chlap šetriť na týchto položkách, tak niekde je chyba …