Je pre vás problém, keď je muž menší?
Ahojte, mám otázku, či je pre Vás ženy odpudzujúce ak je muž nižší ako ste vy alebo to nerobí až taký problém? 🙂
Skôr by mi vadilo, keby bol o 10 kg ľahší, ako ja 😄 Mám 162 cm a väčšina žien v mojom okolí má podobnú výšku alebo sú nižšie. Opätky nenosím, takže každý muž nad 165 je vyšší už na prvý pohľad. Môj otec má 170 a manžel rovnako. Príliš vysokých a veľkých sa tak trochu "bojím" 🙂
Nie, príťažlivosť fakt nemeriam centimetrami, dĺžkou vlasov a ani farbou očí. Dokonca ani kilami, ak to nejde do extrému 😁 ide o charizmu, celkove vyžarovanie, pre mňa napríklad nič nie je viac sexi než radosť zo života a úprimná spokojnosť, to žiadne "tehly" ani ofinka netromfnú 😀
Moja dcéry s priateľom, sú spolu 9 rokov a tento týždeň robíme svadbu 🙂 Urobili tento kanál pre povzbudenie takých, ktorí majú problém s výškou 🙂
https://www.youtube.com/c/SimiDanny
@bibyke ved to je iba môj názor, ze sa mi nepáči, ked ma dievča Meter 50 a 2m chlapa pri sebe... Ja napíšem nikde, ze jim to nemôže klapat... Mam kamarátku co je od muža o hlavu vyššia a napríklad tetu, čo má meter 50 a jej muž 2m,aj deti mala vysoké take, ze ked chcela prefackat syna, vzala si najprv stoličku vysla na nu a tak ho prefacakala haha, ked bol v puberte a sú spolu asi 47r s mužom.... Len išlo o to, že proste stále kde prišli pozerali na nich...
nie, samozrejme, že nie je odpudzujúci pre mňa. Podľa mňa chlap pôsobí mužsky nie výškou. Už som videla aj vysokých chlapov, čo nepôsobili mužne. A stretla som aj nižších chlapov, ktorý pôsobili chlapsky, či mužne. Ale tiež mám vlastné preferencie s ohľadom na výšku, určite nie pocit odpudzovania. Myslím si, že ľudia sa zvyknú citiť blbo vedľa seba pri výškových rozdieloch, lebo ide o viditeľný rozdiel, a pritom každý rád zapadá, nie vytŕča, je to normálne. Čítala som dokonca raz štúdiu, že až nejakých 90 % manželstiev s veľkým výškovým rozdielom sa rozpadne. Preferencia (nie odpudzovanie) u mňa je na podobnú výšku.
100 ľudí, 100 chuti, mne je to smiešne, keď vidím, že chlap je menší, proste, sa mi to nepáči. Muž má byť muž a nie tajtrlik malý pri zene
áno, súhlasím, určite je to vec vlastných preferencií. Moja preferencia je podobná výška (ani príliš väčšia, ani menšia, najviac len trochu), ale necítim odpudzovanie na základe výšky k nikomu, tak ako ani obdiv, a za seba môžem určite povedať, že by som nešla do toho v prípade veľkého výškového rozdielu, lebo by som sa cítila blbo, a také že vraj zvyknú skončiť skôr či neskôr. Hoci poznám jeden pár, sú spolu 30 rokov, a výškový rozdiel medzi nimi je dosť viditeľný (on je dosť nižší, ale pôsobí silne, nie ako tajtrlík), a vyzerajú spokojne 😀 😅
Poznám niekoľko skvelých, inteligentných a sebavedomými nižších mužov, ktorí majú super manželky - krásne a múdre a áno, niektoré sú od nich aj vyššie a nerieši to nik… Mnohých nízkych mužov priťahujú vysoké ženy resp. také s pár kg navyše 😉

Som muž a mám 195cm a vždy sa mi páčili malé dievčatá 150cm 😄 príde mi to také jemné nevinné 😆. A keď som na zoznamke niekde tak 99% mi odpisujú také malé len takže myslím si že sa nám to obojstranné páči 😂.