Je so mnou niečo zlé, keď často masturbujem?
Som žena a masturbujem 2-3 denne a vzdy po sebe dosiahnem 3 orgazmy je so mnou niečo zle ?
Mate to tak aj vy ? Stale som nadržana mam 26 rokov niekedy si pridem ako nymfomanka 😒 Moj bodycount je 35 a dost to lutujem ked som spavala bez ochrany a stale som mala nejake zapaly urea mycoplazma . Mycoplazmy som sa konecne zbavila ale urea je tu stale . Inac HPV vzdy negativny , Hiv negat,Sifilis negat,Zltacka C negat,kvapavka negat aj Chlamydie negat trichomonasis negat, to som nikdy nemala ziadnu pohlavnu chorobu . Ale stale mam kandidu gardenellu a ureu 🥺 Od toho sa mi robia polypy . Nic nepomaha .
@anonym_autor fake a fuj 🤣
Co je to ten bodycount? 🙈😆
@anonym_autor fake a fuj 🤣
@anonym_43a5f0 Neni to fejk naozaj to lubim velmi moc niekedy si pridem ze mam muzske hormony 🙂
Bože a za chvíľu su prázdniny a spustí sa este väčšia lavína debilov.
Co je to ten bodycount? 🙈😆
@anonym_aff54d pocet partnerov v posteli
jano jano.. kam ty chodis na taky silny vianocny punc... Nedas si povedat.. Prestan s alkoholom.
@anonym_aff54d Znamená to počet sexuálnych partnerov. Ale teda tiež som to predtým nevedela, musela som hľadať 😂 Asi som už stará.
Co vlastne riesime? Masturbaciu alebo tvoje spektrum infekcnych chorob?
Tiež nechápem o čo ide?
Super, ziadne pohlavne choroby 👍, gratulujem. Len tak dalej.
@anonym_autor 35? Slušné. Jedna moja známa sa pýtala na môj "bodycount". Povedal som jej číslo, výrazne nižšie od tvojho. Jej sa to zdalo stále dosť vysoké a odvtedy sa so mnou nebaví. Pri tvojom bodycounte by ju rovno vykostilo 😅
@anonym_autor a to sa nedalo napísať hneď takto normálne po slovensky? 🤔
@anonym_autor čo sa týka masturbovania, podľa mňa na tom nič zle nie je aj 5x po sebe, občas mám aj ja také dni, že sa mi žiada ...
Pokiaľ ide o počet tvojich sex partnerov a chorôb, tak teda 🤢
Radšej si to rob sama ....
@anonym_autor choď robiť do salónu na to určeného, zarobíš aj si užiješ, win win
Za mna zase tema do kosa. Nic k veci ale ked uz mas male cislo poznam v tvojom veku maju aj 2-3 nasobne viac.
Pochybujes o sebe a to je správne
Takže vieš čo to znamená, treba to riešiť
26 rokov a 35 klobás v truhlici? Preboha, odpusť jej otče ..
Dúfam že navždy budeš slobodná a naďalej budeš obštastnovať okoloidúce cukety.
@anonym_autor choď robiť do salónu na to určeného, zarobíš aj si užiješ, win win
@januska12323 Presne tak, nema problem striedat partnerov, chyba jej to ... kde je potom problem, ved si moze este aj pekne zarobit
už zase?
Ostaň pri masturbácii. Hlavne s nikým nespi a nerozsiruj nič ďalej
Gratulujeme ku skore🏆🏅👍
@anonym_autor budes mat chlpate dlane🤣🤣🤣prepac, neodolala som
Aku odpoved cakas? Alebo co je toto za post? Vsak ak nie si vo vztahu tak si masturbuj kolko chces ak ti to nestrpcuje zivot a si stasna, co s tym mame riesit? V 26 mat za sebou 35 kusov tak to je zaujimave, power to you dievca. Neviem ze kam to s tebou pojde ale tiez ma to dako netrapi, ak si stastna rob si co chces.
@anonym_autor dalsi uchyl, Fero si to ty?
Nemoze tu opakovanu infekciu ktoru popisujes sposobovat ta casta masturbacia a dokladne neumyte ruky pripadne dlhe nechty pod ktorymi sa drzi spina? 🤔
chod radsej umyvat okna.😀

Nie, my to tak nemame.