icon

Je vaša milenka menej atraktívna ako manželka?

9. nov 2025

Otazka cisto na muzov na koniku... Ak si najdete milenku, alebo ste milenku mali, Vyhladavate milenky, ktore su menej atraktivne ako vase manzelky? Pripadne ma niekto z vas milenku, ktora ma badatelne vyssiu hmotnost ako vasa manzelka, alebo badatelne starsia ci zanedbanejsia? Velmi by ma to zaujimalo. A mozno aj niektore ine, ktore manzelia podvadzaju.

Strana
z6
autor
11. nov 2025
@patrixxx23

@minenkaa obdivujem ta ako vies zachovat chladnu hlavu a s kludom odpisujes na iste komentare,normalne ja ked niektore citam,co tu pisu,tak nechapem 🤦🏻‍♀️ ja uz som precitala dost tvojich komentarov a myslim si,ze si super zena! Teba by som chcela za kamaratku fakt!

@patrixxx23 chladnou hlavou? Zartujes? pozri si ako sa vyvrbuje v inych diskusiach, Odsleduj si dlhsie jej prejavy a olutujes ze si si ju zastala. Ved to je hnus ako sa tu chova, Bezne si ju nevsimam zamerne, ale ked sa mi uz narvala do diskusie co s nou.

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_autor

@patrixxx23 chladnou hlavou? Zartujes? pozri si ako sa vyvrbuje v inych diskusiach, Odsleduj si dlhsie jej prejavy a olutujes ze si si ju zastala. Ved to je hnus ako sa tu chova, Bezne si ju nevsimam zamerne, ale ked sa mi uz narvala do diskusie co s nou.

@anonym_autor samozrejme ,ty máš presne čo pisat

patrixxx23
11. nov 2025
@minenkaa

@patrixxx23 dakujem,je to príjemne osviežujúce takýto komentár
Ja som vedela ,že ešte na svete sú zdravo zmýšľajúci ľudia

@minenkaa 🙂..su su,len coraz menej a menej 🙄

patrixxx23
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no zas vsetko nemam precitane,ale to co som doteraz citala,jej komenty,tak mi pridu normalne..pise k veci a priamo,dokonca aj vtipne…preco,ako sa tu chova? Hnus? A kde konkretne? V tejto diskusii si dala otazku a ona ti na nu normalne odpovedala..no a potom tu nanu vsetky vybehli a ona len reagovala 🤷🏻‍♀️

autor
11. nov 2025
@patrixxx23

@anonym_autor no zas vsetko nemam precitane,ale to co som doteraz citala,jej komenty,tak mi pridu normalne..pise k veci a priamo,dokonca aj vtipne…preco,ako sa tu chova? Hnus? A kde konkretne? V tejto diskusii si dala otazku a ona ti na nu normalne odpovedala..no a potom tu nanu vsetky vybehli a ona len reagovala 🤷🏻‍♀️

@patrixxx23 Vytvor si anonymne prispevok o nejakej tazkej udalosti tvojeho zivota a hned ju tam mas, Bude ti pisat aka si neschopna ako nerozmyslas, Ona nepotrebuje premyslat nad hlbkou toho napisaneho, ale potrebuje byt prva ktora napise cim najvacsiu krav..u.. Ako nedavno na moj prispevok o smrti najblizsieho. Proste hnus....

morpheuss
11. nov 2025
@anonym_autor

@patrixxx23 Vytvor si anonymne prispevok o nejakej tazkej udalosti tvojeho zivota a hned ju tam mas, Bude ti pisat aka si neschopna ako nerozmyslas, Ona nepotrebuje premyslat nad hlbkou toho napisaneho, ale potrebuje byt prva ktora napise cim najvacsiu krav..u.. Ako nedavno na moj prispevok o smrti najblizsieho. Proste hnus....

@anonym_autor a to ako teraz píšeš ty o nej nie je hnus?

autor
11. nov 2025
@morpheuss

@anonym_autor a to ako teraz píšeš ty o nej nie je hnus?

@morpheuss vyskusajte to ozaj viacere. Vytvor si anonymne prispevok o nejakej tazkej udalosti tvojeho zivota a hned ju tam mas, Bude ti pisat aka si neschopna ako nerozmyslas, Ona nepotrebuje premyslat nad hlbkou toho napisaneho, ale potrebuje byt prva ktora napise cim najvacsiu krav..u. .... potom vam ukazem ako okomentovala smrt mojeho dietata

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_autor

@morpheuss vyskusajte to ozaj viacere. Vytvor si anonymne prispevok o nejakej tazkej udalosti tvojeho zivota a hned ju tam mas, Bude ti pisat aka si neschopna ako nerozmyslas, Ona nepotrebuje premyslat nad hlbkou toho napisaneho, ale potrebuje byt prva ktora napise cim najvacsiu krav..u. .... potom vam ukazem ako okomentovala smrt mojeho dietata

@anonym_autor ukaz mne ako som okomentovala smrť tvojho dieťaťa

autor
11. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor ukaz mne ako som okomentovala smrť tvojho dieťaťa

@minenkaa ty mas este drzost na to zareagovat? nemas ozaj chrbtovu kost?

minenkaa
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor samozrejme ,že mám tu drzosť ,ak som reagovala zle ,sa ti ospravedlním ,ale ak nie ,bude si stat za tým čo som napisala

liv1
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemozes niekoho obvinovat “len tak”, ak mas konkretnu situaciu tak bud otvorena. A nie tu anonymne utocit. A preco by nemala mat chrbtovu kost, zareagovat na obvinenie anonyma? Ociernujes ju tu, ma pravo sa ozvat.

pralinka25
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nehnevaj sa ale ty nie si v poriadku. zalozis debilnu temu. ona ti tu prva odpovie normalne. na to sa do nej pustia anonymy a ty tu zacnes vytahovat uplne nieco ine a navazat sa tiez.
si uprac v hlave. ocividne to podla zalozenych tem a tvojich odpovedi nemas v hlave v poriadku. navyse na teba sa vztahuje to iste - si anonym. nemas ani len gule napisat pod nickom. preco asi? ale budes tu chrlit ohen a siru. ty nereagujes v poriadku ked sme pri tom

autor
12. nov 2025
@pralinka25

@anonym_autor nehnevaj sa ale ty nie si v poriadku. zalozis debilnu temu. ona ti tu prva odpovie normalne. na to sa do nej pustia anonymy a ty tu zacnes vytahovat uplne nieco ine a navazat sa tiez.
si uprac v hlave. ocividne to podla zalozenych tem a tvojich odpovedi nemas v hlave v poriadku. navyse na teba sa vztahuje to iste - si anonym. nemas ani len gule napisat pod nickom. preco asi? ale budes tu chrlit ohen a siru. ty nereagujes v poriadku ked sme pri tom

@pralinka25 Budem sa opakovat, Zaloz si anonymnu temu o nejakej smutnej ci tragickej udalosti ktoru prezivas, a sama uvidis. Hned ju tam budes mat ako ti tam pise hluposti rovnako ako inym, v tejto odlahcenej teme mi bola ukradnuta od zaciatku, kym sa tu nezacala s inami hadat a utoct na ne. Vlastne mi je ukradnuta aj teraz. Vo viacero temach autorkam iba ublizila len aby ako prva mala svoj trapny komentar ktory ich mal znevazt alebo zosmiesnit ci ponizit. Pritom mozno prispevok ani poriadne neprecitala,nepochopila, alebo sa mu vobec nerozumela.

patrixxx23
12. nov 2025
@anonym_autor

@pralinka25 Budem sa opakovat, Zaloz si anonymnu temu o nejakej smutnej ci tragickej udalosti ktoru prezivas, a sama uvidis. Hned ju tam budes mat ako ti tam pise hluposti rovnako ako inym, v tejto odlahcenej teme mi bola ukradnuta od zaciatku, kym sa tu nezacala s inami hadat a utoct na ne. Vlastne mi je ukradnuta aj teraz. Vo viacero temach autorkam iba ublizila len aby ako prva mala svoj trapny komentar ktory ich mal znevazt alebo zosmiesnit ci ponizit. Pritom mozno prispevok ani poriadne neprecitala,nepochopila, alebo sa mu vobec nerozumela.

@anonym_autor dobre,to vsetko sme pochopili…tak teraz nam posli link na ten komentar co ti napisala na smrt tvojho dietata 🙄 alebo urob screenshot na tie komentare kde zosmiesnila,ublizila a znevazila ine autorky..nemalo by to robit problem nie? Alebo? …lebo len tak obvinit niekoho a nemat ani dokaz,je trosku mimo,nemyslis?

pralinka25
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor však ja som tu roky a roky ju evidujem. nemusím nič umelo zakladať. Inak ona sa bránila. Útoky začali inde.

brontofuz
19. nov 2025

Ak by som mal milenku tak by asi musela byt pritazlivejsia ako partnerka.

Strana
z6