Kde ste sa zoznámili s partnerom?
Ahojte, kde ste sa zoznámili s partnerom? Ja som dost introvert, z prace domov, kamosky nemam, respektíve uz vydate, takze nejaky bar nepripada do uvahy. V práci nikto zaujímavy,skor vsetci zadany. Zoznamka to no neviem to mi nepríde uz ako dobry napad.
@anachsunamon ak chces v zivote zmenu, musis pre nu nieco u seba zmenit aj ty. Mam kamaratku, ktora si dlhe roky nevie nikoho najst, lebo nie je ochotna urobit nic okrem sedenia na internete a cakania, ze jej niekto s kyticou zaklope na dvere. Takto to vsak nefunguje. Vravim jej, nech vybehne cez na namestie na kavu, na obed. Sama nieee, to sa nepatri, to nie je vhodne. Nuz, tak reku cakaj, kym sa stane zazrak.
@modrykonik33 aha cize škaredá nemám šancu
@mandzula ved dobre dik
@autorka Ťažko povedať, ako to vlastne je. Niekto stretol lásku, keď ju už nehľadal a u niekoho zas platí, že kto hľadá, ten nájde. Ja na zoznamky už tiež nechodím, aj keď by som už postupovala inak ako v minulosti, viac by som filtrovala a nedávala šancu hneď prvému, kto prejavil záujem a nedala by som sa hneď na začiatku odradiť. To bola veľká chyba. Momentálne to vidím u seba tak, že do bližšieho vzťahu pôjdem už len cez priateľstvo, spoločne záujmy. Na FB je veľa skupín so zameraním na konkrétne aktivity, ktoré bavia aj mňa a možno raz motyka vystrelí. Ale cielené hľadanie vzťahu, toto u mňa tiež nefunguje 🙂
@toskanka cielene najst niekoho len aby som nebola sama to nechcem
ak neštuduješ môžeš začať niečo externé, alebo si urobiť nejaký kurz, prihlásiť sa do turistického krúžku, niekde kde chodia muži a tam sa zoznámiť
@anachsunamon Tak sa venuj činnostiam, z ktorých máš aj ty profit a možno sa objaví aj spriaznená duša. Ak ťa aspoň trochu baví šport, pridaj sa do skupín na FB, napr. partak na hory, cyklopartak. Po mladých partackach je vždy dopyt, o kondičku sa neboj, prispôsobia sa ti. Mám dokonca taký dojem, že tieto skupiny pomaly vytláčajú klasické zoznamky a tí inteligentnejší sa presúvajú práve tam.
@anachsunamon bol to moj sused nado mnou, ked som sa prisťahovala do noveho bytu 🤣🤣🤣 mame deti rovnakého veku, tak sme sa dali do reci. Sme spolu 6 rokov. Ale to ti nepomoze. Tiez by som asi na tvojom mieste skusila nejaky salsa kurz, nemusis prist v pare. Musis obvolat ake maju podmienky. Co viem, tak zase vela slobodných chlapov tam chodi aby si naslo priatelku. Alebo su rozne zoznamovacie akcie, dovolenky, vylety ani to nemusi byt zle. Je to lepsie ako si vypisovat. Skus googlit.
@toskanka partak na hory ty mas s tym skúsenost?
@anachsunamon Konkrétne s touto nie, ale skupin s týmto zameraním je viac. Jedna z nich je partak na turistiku a do života, skús tam 🙂
@toskanka vďaka
Pokec ale uz mnoho rokov dozadu. ;D
A ty si o sebe myslíš, že si škaredá?
@anachsunamon Nikde. Tinder uchylaci, kresťanská zoznamka uchylaci, cez pokec som mala, rozišla som sa, teraz podvádza manželku, z baru som mala, neschopný. Jazykový kurz som chodila, zadaní a mladí do 25r. Už nehľadám. Laska je o šťastí, hľadanie na to nemá nejaký vplyv, najdes debilkov. Niekto má šťastie niekoho normálneho spoznať a niekto takého nestretne celý život.
@drake122 ano myslim
@jsbb nechat to tak a neriesit?
@anachsunamon no jednoducho domov ti nikto nezaklope či ho nechceš.ak skutočne niekoho chces musíš začať hľadať spôsoby či zoznamka či športy prechádzka hocičo inak asi ťažko keď nikde nechodíš.to je logické.prekonaj svoju komfortnú zónu a choď sama .by si sa čudovala koľko chlapov chodí samo sa prejsť či na bajk či do hôr presne preto že nemajú s kým ísť
@samanta44 lenze na prechadku v nasej dedine tak zrovna tu od nas nikoho nechcem
@anachsunamon na pokeci. Bolo tam kopec uchylakov, ale pisala som si s niekolkymi velmi slusnymi muzmi, aj peknymi, zamestnanymi, rodinne zalozenymi. Niektori z nich boli prave introverti, co nemali v beznom zivote prilezitost stretnut babu, nechodili velmi do spolocnosti. Ale zda sa, ze odmietas vsetky navrhovane tipy, neviem ako ti poradit. Ja som dostala po par mesiacoch na pokeci radu, aby som si len nepisala,ale aby som sa aj s niekym normanym stretla. Prve stretko ok, len sme nemali vela spolocneho, aj led sme prekecali vela hodin. Druhe stretko moj manzel.
@janetinka27 v poriadku asi skusim pokec no co
@anachsunamon Aj ja na pokeci.
@jsbb dovolím si oponovať na kresťanskú zoznamku!🙂 Je to seriózna zoznamka👍
@anachsunamon na lyzovacke
@anachsunamon ja v práci zastupovala som v predajni lebo vypadla kolegyňa. Neskôr si ma našiel na pokeci pozval von. Už sme manželia.
Akosi mám z teba dojem, že všetko, čo ti tu radia, odmietaš. To, že kamošky sú vydaté, znamená, že s nimi nemôžeš nikam chodiť? Hoci si nemyslím, že by si sa zoznámila na dámskej jazde niekde v bare. Ale mohla by si sa s kamoškami otvorene porozprávať a opýtať sa, či napríklad niektorej muž nemá slobodného kamoša, že by ste dohodli nejakú spoločnú akciu, kde by ste sa dali dokopy.
A okamžite si prestaň myslieť, že si škaredá! Keď si myslíš, že si škaredá, budú si to o tebe myslieť aj ostatní. A nikto nechce škaredú babu.
@anachsunamon na Facebooku. Dala som fotku z výletu do turistickej skupiny, začali sme si písať a už to šlo.
Zoznamis sa vsade. V praci, ked umyvas auto, ked sa predchadzas.
Len to nesil a uzivaj si co ta bavi.
Ja som mala stale opacny problem, ale poznam veeela ludi, kt vyuzivali zoznamky a maju slusny vztah, ba manzelstvo.
Jaj a s muzom. No ja som pracovala na recepcii a on prespaval v hoteli, kvoli praci.

@anachsunamon na dovolenke v Chorvátsku keď som pracovala :D