Komunikácia počas sexu
Stala sa mi taká vec, neviem či preháňam, alebo bola moja reakcia adekvátna. Pri sexe som sa urazila na poznámku môjho partnera. Počas toho ako som bola na ňom hore pár minút a užívala som si to a on zahlásil,, No už si ho úplne zadusila (zvädol mu) 😃. Ja som zahlásila, že niet divu, keď je mysľou inde, čo on hneď poprel. Táto poznámka vo mne naštartovala neistotu, že nie som pre neho dostatočne atraktívna a samozrejme som sa rozrevala(pritom si nemyslím, žeby som bola neatraktívna, alebo pri tele) Je taká komunikácia v poriadku?
No pravdepodobne mu bolo zo seba trápne, tak chcel odľahčiť situácii a trepol túto pre neho vtipnú hlúposť... Ale plačom si to zabila. S tvojou atraktivitou to má pravdepodobne pramálo spoločne...
Mňa by sa to dotklo.. Plakať by ma to nerozplakalo ale znechutilo by ma to na 100 pro
@simona121627 a ty? Keď sa tu navazas ....
@simona121627 No ale to by si stále bola lepšie na tom ako autorka tejto témy. Však ona sa k tomu semenu ani nedostala napokon.😱
zeny kde mate sebavedomie? fakt je zavisle od toho co si mysli o Vas muz? uprimne prajem kazdemu aby proste sa vedel prijat taky aky je , tato hra o atraktivitu sa neda vyhrat… nasa cena nie je v nasom tele
Niekedy sa treba povzniesť nad to keď niečo také človek povie v posteli. Aj mne muž raz dávnejšie povedal niečo a hneď ma prešla chuť a 2 týždne sme nemali sex no vtedy sme celkovo mali takú krízu no našťastie potom pominula. Niektoré veci treba brat s rezervou pokial to bolo raz
Môj muž nikdy nemá rád keď som hore. .a mne to vyhovuje 😆 nenadrem sa ja ale on 🤣 proste keď som hore ja neviem sa pohybovať tak aby to jemu vyhovovalo aj mne ..ja najradšej do predu do zadu a on by potreboval hore a dole ako na koliku no to mne nič nerobí a zasa jemu na opak moje pohyby do predu do zadu spôsobia presne toto,ze mu zvedne,keďže ten pohyb co on potrebuje nerobím ..takže to podľa mňa vôbec nebolo o tvojej atraktivite ,ale len o správnom pohybe,ako dlho ste spolu?lebo toto sa dá normálne s nim odkomunikovat ako ja so svojím presne o tomto...na budúce odporúčam ty dolu,alebo od zadu a bude to oveľa lepšie. Nerob z toho drámu stane sa
To je ešte nezrelosť vo vzťahu a nie ste úplne zladení v sexe. Je uplne vporiadku, že si sa rozplakala. Je to prejav emócií. Nehanbi sa za ne. Možno iná by sa rozrehotala ale ty to vnímaš proste ako opakujúcu sa negalantnosť z jeho strany. Nemyslím ze ťa chcel uraziť. On je jednoducho gadžo v živote aj v posteli. Nevie čo je to byť gentleman. A pritom to nebola trápna situacia pre teba ale pre neho. Nehody a zlyhania celkovo dávajú šancu obom partnerom ukázať svoje dobré ja. Padne ti na zem šálka? To nič drahá to sa stáva a hneď to po tebe uprace. Spľasne mu v najlepšom? Pohladíš ho a povieš to bude fajn. Môžeš celú situáciu obrátiť aj na srandu. A on tiež môže. Lenže možno on skutočne nejako stráca vzácnosť sexu a vzťahu a berie ťa ako samozrejmosť. Hovorím možno. Nerozumiem prečo u nás tolko chlapov nevie čo je to galantnosť a nevie byt gentlemanmi. V zahraničí aj utečenci z Afriky a blizkeho vychodu vedia byť galantní. A niekedy na to zbalia aj Slovenky. Viem že život môže potom ukázať niečo iné a ten gadžo doma bol predsa len lepší. Ale nič to nestojí. A veľa to znamená. Jeden psychiater povedal že každý by mal za den zažiť aspoň tri pohladenie. Nemusia byt fyzické. Sorry som úplne odbočil veľmi som sa zamyslel nad témou gentlemanstva. Zaujimalo by ma ako reagoval tvoj muž na to keď si sa rozplakala? A ako sa správa k tebe mimo postele? V iných situáciách. Lebo to chrapúnstvo môže byt aj taký naučený vzorec z rodiny. To su tí muži čo svoju manželku volajú stará a vyjadrujú sa pred inými o nej s dešpektom. Lebo keby o nej hovoril pekne bol by za slabocha za mäkýša atď.
Ja by som to brala presne ako ty, tiež by mi to zle padlo a určite by som aj ja o sebe začala pochybovať, po takej poznámke. Bola nevhodná.. Ale zas rozplakať sa za to, no neviem. To by som už niee
Mne to príde divné.. Prečo takú poznámku tresne počas sexu? 🤦🏼♀️
Ako tak rozmýšľam, asi sa mu to nepáčilo keď toto zahlásil.. Ale toto sa pri sexe nehovorí. Co ja viem.
Mne len napadlo, že keď bol mimo myslienkami, neni divu, že mu zvädol. Otázka je skôr annco myslel, pretože očividne si nechcel užívať. Keď mám starosti alebo chcem myslieť na niečo čo momentalne riešim, tak absolútne na túlenie nemám ani chut ani naladu a ani myšlienky. Moze sa pedo mna postavit aj desať najsexi chlapov, ani to so mnou nepohne. Tak ak bol myslienkami niekde ta tam, tak neni divu. Ty sa netráp neatraktivnosťou, možno ste len na to nemali vhodné podmienky obaja.
Zobrala ste si jeho zvadnutie ako vasu neschopnost-ze ste pricina-niesom atraktivna atd. Malokedy sme pricinou kazdej situacie-zodpovedne.
Verim ze to bral ako fór. Keby ste si to nezobrala osobne tak bezite po krhlu. Ak by ste si fakt verila vnutorne, ze ste dokonala svijim sposobom...nedotkne sa vas to.
Toto bola reakcia ako sme reagovali v detstve pri nejakej kritike
@zuzana9415 dovod?
To je malo 2krat do tyzdna?
Ved mozno chodi na nocne, je unaveny, prave vtedy nema chut-spytajte sa ho toto. Co bolo pred dvoma rokmi nerieste. skuste inu polohu-mozno mu nesedi tato...zakon pritazlivosti...
Akoze keď máte polohu, že si hore, jeho to nevzrušuje a zvädne? Divné...

@katarinka89 problém?