icon

Kto by mal kupovať kondómy v manželstve?

29. aug 2026

Mal by v manželstve kupovať kondómy muž (sám vie, aké mu sedia, atď.) alebo skôr žena?

Ako je to u vás?

Hanbí sa ich manžel/ manželka kupovať?

thirstymonk
30. aug 2026

Moja žena do obchodu nechodí... kupujem všetko ja, aj menzesvložky a nevidím na tom nič, za čo by som sa mal hanbiť.

beronsche
30. aug 2026

@anonym_autor ešte na tomto sa dohadovať...
No ja už neviem..
Veď kúpi ten, čo je práve v obchode, nie?

beronsche
30. aug 2026
@anonym_649522

@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷‍♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám

@anonym_649522 dospelá žena a hanbí sa za normálnu a prirodzenú vec, ako je sex.
A predstáv si, že keď budeš tehotná, všetci budú vedieť, že si mala sex. Omg taká hanba..
Ale ak maš ...násť, potom chápem.
Nie, dámu to z teba nerobí.

petra92
30. aug 2026

Keď sme ich používali (za mlada 🤣) kupoval ten kto si spomenul,že dochádzajú.Chvalabohu po 3 pôrode som si dala teliesko takže o starosť menej 👌

anonym_cbd8df
30. aug 2026

Všeobecné by to bolo jedno ak ale on by kúpil tampóny alebo vložky. Ak nie nech si kupuje sa.

anonym_4b3c2b
30. aug 2026

@anonym_autor
Kondómy som kupoval ako mladý, keď som chodil s kade akými cigánkami a podobne.. 🤣.
Nechápem prečo by som sa mal od vlastnej ženy ktorú ľúbim a ktorej som verný takto chrániť .

anonym_07fd7f
31. aug 2026

Nerobi nám problém kúpiť ani mne ani partnerke. Ale skor objednávame cez net koli požadovanej veľkosti.

anonym_4c221b
31. aug 2026
@anonym_649522

@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷‍♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám

@anonym_649522 😂

natalka13
31. aug 2026
@anonym_d9a869

@anonym_649522 Nepochopim, ako sa dospely clovek moze hanbit kupit alkohol a cigarety(a to nefajcim a pijem len prilezitostne). Co je akoze na tom?

@anonym_d9a869 no hold niesi "dáma"😀

natalka13
31. aug 2026
@anonym_649522

@anonym_2be9a0 lubrikant kupujem normálne používam ho ku kalisku. Kúpim kalisok kúpim lubrikant. Menštruačna pomôcka. Inak nekupujem lubrikant na sex na to je dobrý aj kokosový olej. Normálna potravina. Ale heeej tu keď ma niekto iný názor hneď ho idú ukamenovat.

@anonym_649522 ty aj rozmyslas co pises?
A predavacke povies viete ja ten lubrikant nemam k sexu ale ku kalisku.😂 pre istotu.
Keby si brala antikoncepciu do lekarne chodi muz?

kiki68
31. aug 2026
@anonym_autor

@kiki68 Objednáva ty alebo muž?

@anonym_autor muz, ale to on objednava vsetko hygienicke, cize nielen kondomy.

belllinka
31. aug 2026
@anonym_4b3c2b

@anonym_autor
Kondómy som kupoval ako mladý, keď som chodil s kade akými cigánkami a podobne.. 🤣.
Nechápem prečo by som sa mal od vlastnej ženy ktorú ľúbim a ktorej som verný takto chrániť .

@anonym_4b3c2b napríklad nie kvôli chorobám, ale ako antikoncepciu? Či tvoja žena rodí ako jabloň každý rok?

anonym_2be9a0
31. aug 2026
@anonym_4b3c2b

@anonym_autor

@anonym_4b3c2b no keď si spával (podľa tvojich vlastných slov) s kadejakými Cigánkami, tak potom by si mal chrániť ju🤷‍♀️

beronsche
31. aug 2026
@anonym_4b3c2b

@anonym_autor

@anonym_4b3c2b kvôli tehotenstvu?
Niektoré perly, čo tu čítam, sú neskutočne...🤪

natalka13
31. aug 2026
@anonym_4b3c2b

@anonym_autor

@anonym_4b3c2b a rockov mame kolko mlady pan? 🤔

chocolatebox
31. aug 2026
@natalka13

@anonym_649522 ty aj rozmyslas co pises?
A predavacke povies viete ja ten lubrikant nemam k sexu ale ku kalisku.😂 pre istotu.
Keby si brala antikoncepciu do lekarne chodi muz?

@natalka13 mňa tiež fascinuje, co príspevok to perla ale to ze lubrikant je menštruačná pomôcka (a ešte s takou istotou to napísala, ze si to reálne aj mysli), tak to je uplna čerešnička 😂

beronsche
31. aug 2026
@galganka

Ako potom učíte, alebo budete hovoriť o sexe s deťmi v puberte? Anička, ja sa hanbím kupovať kondóm, ty sa budeš tiež, lebo ti to vštepím, rozprávať sa o zom nebudeme, však v škole ti dačo povedia. Ak Ferko nekúpi, nebudete mať, ale nonono, aby si prišla domov tehotná, čo by susedia povedali. A potom tu dospelá žena napíše, že je dáma, nebude kupovať kondóm, ďalšia sa hanbí, tretia rieši, čo si pomyslí predavačka... Aai je menšia hanba potom kupovať tabletky po, však to je vlastne pre ženu, nie "mužská antikoncepcia". 🫣

@galganka presne!!! Ako potom poučia deti, keď samé majú problém o sexe hovoriť otvorene?
Zrejme nijako.... A potom to tak aj vyzerá.
Možno sa "dáma" k tomu vyjadrí..

natalka13
31. aug 2026
@chocolatebox

@natalka13 mňa tiež fascinuje, co príspevok to perla ale to ze lubrikant je menštruačná pomôcka (a ešte s takou istotou to napísala, ze si to reálne aj mysli), tak to je uplna čerešnička 😂

@chocolatebox na sex maju kokosovy olej🫣😅 ten sa nehanbi kupit, to je na varenie predsa🙈
koniec toto. a to povie aj detom kup si kokosovy olej😱

natalka13
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@anonym_649522 konecne niekto normalny. Cenim

@anonym_d7ea93 normalne je pre dospeleho cloveka kupovat kondomy.
Autor nikde nepise ze sa hanbi.

thirstymonk
31. aug 2026
@beronsche

@anonym_649522 dospelá žena a hanbí sa za normálnu a prirodzenú vec, ako je sex.
A predstáv si, že keď budeš tehotná, všetci budú vedieť, že si mala sex. Omg taká hanba..
Ale ak maš ...násť, potom chápem.
Nie, dámu to z teba nerobí.

@beronsche Akurát sme sa minule so ženou bavili, že keď dakde vidím tehotnú ženu, tak si predstavujem jak pihala. A žena na to, že "Aj ja" :D

anonym_1b00e2
31. aug 2026

Čo ste obaja šiši? Hanbila by som sa kúpiť kondómy tak v dedine v Jednote keby som mala 14 a predávali by tam mamine kamarátky 😂. Kupovanie kondómov sme si vychutnávali, pozerali sme aké sú druhy, príchute, smiali sme sa na niektorých výstrelkoch... kde je tam dôvod na hanbu, veď sme dospelí ľudia, moje nervy 😄

anonym_d7ea93
31. aug 2026
@natalka13

@anonym_d7ea93 normalne je pre dospeleho cloveka kupovat kondomy.
Autor nikde nepise ze sa hanbi.

@natalka13 nie nie je to normalne. Nie kazdy chce aby kazdy vedel ze sexualne zije. Obzvlast mladi zacinajuci ludia

natalka13
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@natalka13 nie nie je to normalne. Nie kazdy chce aby kazdy vedel ze sexualne zije. Obzvlast mladi zacinajuci ludia

@anonym_d7ea93 🙄 hmmm panna z panic do 50tky😂

minenkaa
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@anonym_d7ea93 každý vie ,že ini majú sex

anonym_d7ea93
31. aug 2026
@natalka13

@anonym_d7ea93 🙄 hmmm panna z panic do 50tky😂

@natalka13 ano ked ma niekto tajny vztah z mnohych dovodov (hlavne daki 17rocni a kludne aj starsi) tak urcite hned niekto vie ci dany clovek sexualne zije.

natalka13
31. aug 2026
@minenkaa

@anonym_d7ea93 každý vie ,že ini majú sex

🤫🤫🤫🤫🤫🫣🫣🫣🤫🤫🤫🙊🙊🙊
Nie tak nahlas!!!

anonym_d7ea93
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@natalka13 ano ked ma niekto tajny vztah z mnohych dovodov (hlavne daki 17rocni a kludne aj starsi) tak urcite hned niekto vie ci dany clovek sexualne zije.

@anonym_d7ea93 a nebola by sommsi tala ista ze kazdy sexualne zije. Poznam pár - asexuali a nikdy spolu sexualne nezili. Velmi dlho sa hladali takto nastaveni. Kazdy to o nich vie. A si predstav ze by kupovali kondomy napr pre niekoho alebo pre uz dospele adoptovane dieta. No a teraz by ich niekto videl a domyslel si nieco co nie je pravda. Tak nebudte mudrlanti a pozbierajte kusky empatie voci ludom co sa hanbia

anonym_5fc0a7
31. aug 2026
@tilly

@anonym_autor nič nepoužívame. Synovia si síce vedia kúpiť aj sami, ale pre istotu, aby nezabudli im robím zásobu ja 😅

@tilly Tak to si vychovala "samostatnych" chlapov. Gratulujem.

natalka13
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@anonym_d7ea93 a nebola by sommsi tala ista ze kazdy sexualne zije. Poznam pár - asexuali a nikdy spolu sexualne nezili. Velmi dlho sa hladali takto nastaveni. Kazdy to o nich vie. A si predstav ze by kupovali kondomy napr pre niekoho alebo pre uz dospele adoptovane dieta. No a teraz by ich niekto videl a domyslel si nieco co nie je pravda. Tak nebudte mudrlanti a pozbierajte kusky empatie voci ludom co sa hanbia

@anonym_d7ea93 a co take by si ten niekto domyslel?
Uz nic horsie ako to co vsetci uz o nich vedia. To toto vesali kazdemu znamemu a susedom na nos?

minenkaa
31. aug 2026
@anonym_d7ea93

@anonym_d7ea93 a ako čo také by si o nich niekto myslel