Kto by mal kupovať kondómy v manželstve?
Mal by v manželstve kupovať kondómy muž (sám vie, aké mu sedia, atď.) alebo skôr žena?
Ako je to u vás?
Hanbí sa ich manžel/ manželka kupovať?
Nikto,nepouzivame to.Ani ja inu antikoncepciu.Za 20r sa nam este ani raz nestala nehoda.
@anonym_649522 majn got, a toaletný papier? Ešte zistia, že aj kakáš. 😂
@galganka toaletný papier je normálna vec nie je to nič intímne na wc chodia všetci. Takisto aj vložky si kúpim pohode som žena = menstruujem
Ked sa hanbis, vyuzi expres objednavku v dm. V
Kym sa tam dostavis,aj zabudnu co je v taske 😆
@anonym_649522
@anonym_c5333f kupuje priateľ on vie ze ja to nekúpim 😄 proste ma berie aj takúto
@galganka toaletný papier je normálna vec nie je to nič intímne na wc chodia všetci. Takisto aj vložky si kúpim pohode som žena = menstruujem
@anonym_649522 chápem. Menštruácia je normálna, sex nie. Byť dospelý človek nerovná sa zjavne mať sex. Zase som o niečo múdrejšia. 😂 Čo taký krém na hemeroidy? Ten dámy kupujú?🤷🏼♀️
@anonym_649522 Nepochopim, ako sa dospely clovek moze hanbit kupit alkohol a cigarety(a to nefajcim a pijem len prilezitostne). Co je akoze na tom?
@anonym_d9a869 je to pocitova záležitosť. Som z alkoholickej rodiny. Nechcem aby ma s tým niekto spájal aj keď je to len v mojej hlave, moju rodinu predavačka samozrejme nepozná
@anonym_649522 chápem. Menštruácia je normálna, sex nie. Byť dospelý človek nerovná sa zjavne mať sex. Zase som o niečo múdrejšia. 😂 Čo taký krém na hemeroidy? Ten dámy kupujú?🤷🏼♀️
@galganka no nerovná. Nie každý dospelý človek musí mať sex. A keď ho partner chce nech sa stará o kondómy on. Je to aj tak MUZSKA antikoncepcia. Taky krém som este nekupovala ale sú online lekárne.
@anonym_autor a prečo by zena v manželstve nemal vedieť ,aký prezervativ in obom vyhovuje
Prečo by sa dospelý človek mal hanbit, kupovať takuto vec
Kupovať ma ten čo je práve v obchode
@minenkaa jasne to by si nebola ty. Lebo len TY ty a ty. Ty sa nehanbis v nicom ty sa nebojis nicoho. Tak nikto nemoze byt iny ako ty. Je mi trapne za teba.
Autorka, kedze sa hanbis, co je cloveku prirodzene, tak bud to kupi tvoj chlap a ak sa hanbi aj on, urcite objednajte cez net 🙂 z takej Alzy to na druhy den mas v boxe 🙂
@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám
@anonym_649522 konecne niekto normalny. Cenim
@galganka no nerovná. Nie každý dospelý človek musí mať sex. A keď ho partner chce nech sa stará o kondómy on. Je to aj tak MUZSKA antikoncepcia. Taky krém som este nekupovala ale sú online lekárne.
@anonym_649522 je to sice muzska antikoncepcia ale nasledky si vyzerie zena vo velkej miere sama.. pokial dvaja nechcu dieta, je to starost oboch. A poviem ti tajomstvo. Sexuje aj ta predavacka, co ti to predava..
@minenkaa jasne to by si nebola ty. Lebo len TY ty a ty. Ty sa nehanbis v nicom ty sa nebojis nicoho. Tak nikto nemoze byt iny ako ty. Je mi trapne za teba.
Autorka, kedze sa hanbis, co je cloveku prirodzene, tak bud to kupi tvoj chlap a ak sa hanbi aj on, urcite objednajte cez net 🙂 z takej Alzy to na druhy den mas v boxe 🙂
@anonym_d7ea93 lebo vies ,JA ,JA ,JENOM JAAAA
Ako potom učíte, alebo budete hovoriť o sexe s deťmi v puberte? Anička, ja sa hanbím kupovať kondóm, ty sa budeš tiež, lebo ti to vštepím, rozprávať sa o zom nebudeme, však v škole ti dačo povedia. Ak Ferko nekúpi, nebudete mať, ale nonono, aby si prišla domov tehotná, čo by susedia povedali. A potom tu dospelá žena napíše, že je dáma, nebude kupovať kondóm, ďalšia sa hanbí, tretia rieši, čo si pomyslí predavačka... Aai je menšia hanba potom kupovať tabletky po, však to je vlastne pre ženu, nie "mužská antikoncepcia". 🫣
Obvykle všetko nakupujem ja (za spoločné peniaze), tak buď prihodím k objednávke (väčšinou v online lekárni) alebo normálne do košíka pri rodinnom nákupe.
Ako potom učíte, alebo budete hovoriť o sexe s deťmi v puberte? Anička, ja sa hanbím kupovať kondóm, ty sa budeš tiež, lebo ti to vštepím, rozprávať sa o zom nebudeme, však v škole ti dačo povedia. Ak Ferko nekúpi, nebudete mať, ale nonono, aby si prišla domov tehotná, čo by susedia povedali. A potom tu dospelá žena napíše, že je dáma, nebude kupovať kondóm, ďalšia sa hanbí, tretia rieši, čo si pomyslí predavačka... Aai je menšia hanba potom kupovať tabletky po, však to je vlastne pre ženu, nie "mužská antikoncepcia". 🫣
@galganka uplne výstižne si to napisala ,ja len nechapem ako ten sex robia a vyprázdňujú sa ,bez hanby
@galganka tak snáď vložky sú niečo úplne iné. Ja osobne sa kondómy kupovať hanbím. To rieši priateľ a keď nie sú tak nie sú. Vie že určite veci ja kupovať nebudem lebo sa hanbím (alkohol cigarety a kondómy). 🤷♀️ Proste to som ja. Dáma. A také veci ma nikto nebude vidieť dávať do košíka, tak to mám
@anonym_649522 Dama? Prepac, ale dama take veci zvlada s nadhladom. Pripecena slepica si, nie dama
@anonym_649522 som sa normálne pre istotu pozerala z akého roku je tato diskusia. Ved keď na to v košíku hodis balik toaletného, ukryjes pod to ešte aj lubrikacny gél alebo ten vibračny krúžok 😎. A sup ho k toľko ospevovanym samoobslužným pokladniam a problém s hanbou vyriešený 😉. Teda samozrejme, ak damy chodia k samoobslužným pokladniam ..
@tilly a čo používate? A syn si nevie kúpiť sám?
@anonym_autor prečo syn? Ja píšem o mne s manzelom. Yn si hadam kupuje, toto ozaj nekontrolujem. Uz s nami ani nebyva. Iba mladsi, a ten este nepotrebuje. My už nepoužívame nič, išla som skoro do prechodu. Už mám roky pokoj.
@galganka čo ti stále vadí? Ak chceš kupuj to a uč svoje deti o tom. 🤷♀️ Určite nebudem do dcér pchať od 15 hormonálnu antikoncepciu keď viem aké svinstvo to je a čo to môže robiť s organizmom. S dcérami som čo to o sexe hovorila ale ešte nemajú vek. Vedia čo je menštruácia vedia ako žena otehotnie vedia ako sa deti dostanú von z bruška. To im zatiaľ stačí. Nebudem jej v 12 vysvetľovať načo sa používa kondóm. To ma času a času ešte
@anonym_649522 Dama? Prepac, ale dama take veci zvlada s nadhladom. Pripecena slepica si, nie dama
@anonym_e79393 určite sa nebudem v obchode pretrcat s kondómom v ruke. Slepica je ta co ma potrebu urážať druhých. Tam sa do zrkadla pozri 😘
@anonym_649522 som sa normálne pre istotu pozerala z akého roku je tato diskusia. Ved keď na to v košíku hodis balik toaletného, ukryjes pod to ešte aj lubrikacny gél alebo ten vibračny krúžok 😎. A sup ho k toľko ospevovanym samoobslužným pokladniam a problém s hanbou vyriešený 😉. Teda samozrejme, ak damy chodia k samoobslužným pokladniam ..
@anonym_2be9a0 lubrikant kupujem normálne používam ho ku kalisku. Kúpim kalisok kúpim lubrikant. Menštruačna pomôcka. Inak nekupujem lubrikant na sex na to je dobrý aj kokosový olej. Normálna potravina. Ale heeej tu keď ma niekto iný názor hneď ho idú ukamenovat.
@galganka čo ti stále vadí? Ak chceš kupuj to a uč svoje deti o tom. 🤷♀️ Určite nebudem do dcér pchať od 15 hormonálnu antikoncepciu keď viem aké svinstvo to je a čo to môže robiť s organizmom. S dcérami som čo to o sexe hovorila ale ešte nemajú vek. Vedia čo je menštruácia vedia ako žena otehotnie vedia ako sa deti dostanú von z bruška. To im zatiaľ stačí. Nebudem jej v 12 vysvetľovať načo sa používa kondóm. To ma času a času ešte
@anonym_649522 ty si sa ako dostala až k pchaniu hormonálnej antikoncepcie do puberťáčiek?
@anonym_autor prečo syn? Ja píšem o mne s manzelom. Yn si hadam kupuje, toto ozaj nekontrolujem. Uz s nami ani nebyva. Iba mladsi, a ten este nepotrebuje. My už nepoužívame nič, išla som skoro do prechodu. Už mám roky pokoj.
@rachel36a a ty si tilly či prečo reaguješ na ten komentár autorky na úplne inú osobu?
Kondómy síce nepoužívame, takže ich ani nekupujeme, ale za to pomerne vo veľkej miere kupujeme erotické hračky 😆. Tie väčšinou kúpi manžel cez net, ja len pošlem čo ma zaujalo.. inak k tým často chodia kondómy zadara ako darček, máme ich kopec nevyužitých...
@anonym_649522 v 12si si istá že je ešte čas,aby si nebola prekvapené
@anonym_autor kriste pane čo za ženu sa toto ide pýtať na modrý koník...
@anonym_649522 a kupuješ toaleťák ?
@anonym_649522 aj sex majú všetci...
@anonym_2be9a0 lubrikant kupujem normálne používam ho ku kalisku. Kúpim kalisok kúpim lubrikant. Menštruačna pomôcka. Inak nekupujem lubrikant na sex na to je dobrý aj kokosový olej. Normálna potravina. Ale heeej tu keď ma niekto iný názor hneď ho idú ukamenovat.
@anonym_649522 no vidíš. Tak kúp keď bude v akcii balenie s kondomom a máš pokoj 😉. Riešiš blbosti a ešte si aj extrémne vzťahovačna ako vidím. Snad aspoň ten sex si užiješ - netreba všetko brat v živote tak vážne.

Objednávame si cez internet veľké 50/100ks balenia. Keďže som pri tom viem aké používa a viem či na nich frfle alebo je spokojný. A keďže máme spoločný účet a peniaze je jedno kto ich objedná. Ale väčšinou si proste všimnem že už je ich relatívne málo, tak sa ho opýtam či už mám objednať a on povie že áno. Vybavené. Nechápem prečo by okolo tohto niekto robil caviky.