icon

Ľúbim ho a on má inú

5. feb 2023

Baby, znie to sialene...a to mam po 30tke...on ma inu, ale s nou iba spava. Teraz viem, ze bol s nou a aj tak stale pise mne.
Vraj ona je nepodstatna a nemam to riesit.
Sibe mi uz z toho chlapa.

Strana
z2
siska53
5. feb 2023

A vy mate vyjasneny vas vztah? Ci teba namotaval tiez ci ako? Lebo ak ste boli vzdy v kamaratskej rovine a nenamotaval ta, tak za mna je uplne ok, ze ma prosto znamosti.. a ked mu vyhovuje mat zatial jednorazovky.. a keby si nasiel naozaj ze frajerku? Co potom? Prestanes sa s nim kamaratit?
Ak ta nenamotaval, je to len tvoj problem , ze si sa zalubila a nepovedala mu o tom.. nie jeho, lebo on o tvojich citoch nic nevie.

foterlotor
5. feb 2023

A ti chces chlapa co spava s inou? hahaa dobreeeee.

tanyag
5. feb 2023

"Mám kamaráta, ktorý strieda ženy"...wow do takeho sa zaľúbiť, to je výhra 🙂 Chápem, že citom nerozkážeš, ale si predstav, že by si s ním bola...a keď strieda ženy teraz, ver, že s tým neprestane, nemáš predsa pindu zo zlata, máš presne to isté, ako aj tie ženy, s ktorými spáva...😁

tosomja
5. feb 2023

Veď nerieš, ty ho ľúb ,veď s ňou iba spí a je nepodstatná 😃 určite ťa miluje a plánuje s tebou budúcnosť, len u nej je teplejšia posteľ

jaskolka
5. feb 2023

Si jeho kamoška, a v tej rovine sa k tebe správa. Ak mu povieš, čo k nemu cítiš, sú dve možnosti. Bud ti opatuje city, alebo (a pravdepodobne to skôr) prídeš o neho.
Keby mal o teba záujem, taj zrejme by ti to už naznačil, ale podľa toho, čo píšeš, si pre neho iba v rovine "friends"

autor
5. feb 2023

Mate pravdu baby, uplne mi z neho preplo. Potrebovala som sa asi takto zobudit. Keby mal o mna zaujem, asi by to uz dal najavo

kp7333
5. feb 2023

Keby mal o teba zaujem, tak sa ti nebude chvalit tym, ze pretahuje ine.

autor
5. feb 2023

@kp7333 on sa tym nechvalil. Bola nahoda, ze som mu volala a on nezdvihol, co insk zdvihne vzdy, tak potom priznal ze preco, kedze sme k sebe uprimni.

dadis
5. feb 2023

Tak nemusel ti hovorit pravdu, ale kedze ste k sebe uprimni ako kamosi a nema zaujem o vztah s tebou, tak ti to povedal.

kp7333
5. feb 2023

Tak ale je logicke, ze by sa nepriznal, keby mu na tebe zalezalo viac ako ma kamaratke.

autor
5. feb 2023

@dadis
@dadis
@kp7333 ano baby, mate pravdu. Necham to uz tak.

autor
5. feb 2023

Treba sa odputat a pohnut sa dalej

ivka21
5. feb 2023

Si si práve odpovedala mam" kamaráta co strieda zeny"tak nech strieda a ty sním prerus kontakt. S takým človekom to nemá zmysel. Véd si vezmi píše ti a spáva s inou ako zle to znie. Máš po 30 treba hľadať niečo perspektívne v tomto sa len zakopes a najlepšie roky ti utecu.

sima338
5. feb 2023

Koľko má to individum rokov? A to sa nebojíš chorôb, keď to takto má?

amiaja
5. feb 2023

Keby ta chcel tak je s tebou, nic si nenahovaraj. Hlavu hore, aj tak mas na lepsieho. Chlap co strieda baby v posteli len tak nie je ziadna vyhra.🍀

autor
5. feb 2023

@sima338 ach, ma 42. Ja neviem, co som sa tak zblba. Mate pravdu baby

autor
5. feb 2023

@amiaja vdaka. Potrebovala som trochu prefackat😄

sima338
5. feb 2023

Ja by som si tipla, že to bude okrem iného nejaký narcis, aké je znamenie? Nie, vážne, utekaj. To 42 ročný chlap nemá rodinu, deti? Nejaké manželstvo za sebou? To znie tak zvláštne celé, veď aj tebe to musí byť divné.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sono2
5. feb 2023

Tak to nerieš, nechápem čo riešiš😅😅

zanka777
5. feb 2023

Koľko máte rokov obaja?

gabika0825
5. feb 2023

Autorka.. ak ten chlap žije životným stylom že na každý týždeň iná, ak nie na každý deň, ešte je ti to aj schopný napriamo povedať a netají sa tým… myslíš si že keby aj z toho niečo vzniklo, že by si bola jediná zena v jeho živote? 😀toto sú suknickari - povedala by som to aj inak, ale nechcem byt vulgárna. To je skratka povaha, ten chlap bude do konca života takýto. Aj keby mal 5 deti, 3 manželstva, on nech si nájde takú čo mu to bude tolerovať, lebo on sa nezmení to je skratka taká povaha ako som už písala. A otázkou je či by si bola schopná mu to tolerovať práve ty. Takze na toto si odpovedz 😀

retatka
6. feb 2023

42 ročný starý mládenec a žije takýmto štýlom života ?Uz si zvykol ,on iný nebude a ešte sa to bude zhoršovať.Chcela by si takého muž aj keby z toho niečo bolo kde nebudeš jediná ?On potrebuje rôzne ženy ,meniť ,je zrejme typ muža ,ktorému nechuti jesť stále to iste ..🙂

miska_kal
6. feb 2023

a chces mi akoze povedat, ze tebe nevadi, ze spava s inou, teda len preto ze k nej nic neciti? jeho riesit nebudem prakticky robi len to, co mu zeny dovolia. mala by si sa nad sebou tak trocha zamysliet, lebo sa davas len tak. ako keby si nemala sama k sebe vobec ziadnu uctu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2