icon

Má manžel skutočne milenku?

14. máj 2024

Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?

sapa20
15. máj 2024

😮

ns994
15. máj 2024

Autorka. Je mi to luto 😔

eliska13
15. máj 2024

To boli dobre investované peniaze čistý chuj

feb13
15. máj 2024

To je vrchol drzosti. 🤢
Mrzi ma.

tetapetra
15. máj 2024

Je mi to veľmi, veľmi ľúto 🫂🫂🫂

viky_21
15. máj 2024

Mrzí ma to autorka :( neviem ako to medzi vami je a prečo si tu milenku našiel ale možno je to lepšie takto ako keby ta ťahal za nos ešte ďalších XY rokov :( .. nie každá má také "stastie" že nato príde.
Držím palce

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
sofia1979
15. máj 2024

Je mi to ľúto ach chlapi pozri máš sa trápiť s takým blbcom nájdeš si iného viem, že to bolí a úplne chápem, že teraz toto nepotrebuješ počuť. Drž sa

maryetta
15. máj 2024

Ak je toto pravda a ty vdaka uprimnemu darceku odhalis neveru tak…. To sa mozes sama sebe podakovat.

misiaknunu
15. máj 2024

Je mi to brutálne ľúto. Tí chlapi majú v hlave nás*rate. Nechápem, že to vôbec urobia a nechápem ani milenky, že im uveria tie drísty.

veronicka1901
15. máj 2024

Akože, nemám slov, fakt chlap bez chrbtovej kosti ☹️. Je mi to veľmi ľúto. Neboli žiadne náznaky predtým, že by ťa podvádzal? Akože a ona tiež bez chrbtovej kosti. Chlap dostane lístky od manželky a ona si s ním spokojne ide s ním za jej peniaze. Fuj.

mandzula
15. máj 2024

@veronicka1901 nuz, frajerka teoreticky nemusi ani len tusit, ze pan dokonaly ma doma zenu a ze mu ta zena darovala listky.

naneta258
15. máj 2024

@mandzula alebo nemusí tušiť, že sú od manželky a nie od neho.

bluka2
15. máj 2024

@mandzula presne, určite jej nehovoril, že žena mu kúpila listky. Čo už, je mi to ľúto

naneta258
15. máj 2024

@mandzula viem, ze to teraz nepomôže. Ale aj na takýchto veciach je ten život krásny, že nevera sa skôr či neskôr ukáže a dotyčnému aj vráti a podobne svinstva 🙂 lož ma krátke nohy.

veronicka1901
15. máj 2024

@mandzula ja neviem, či sa dá dlhodobo zatajiť manželka 🙂, ale teda je to pekné "hovädo" ☹️

mandzula
Autor odpoveď zmazal
vikiki29
15. máj 2024

Podľa mňa je tato diskusia fake. Ako moja spolužiačka na strednej škole porozpravala ako ju cigani znásilnili a ukradli jej botasky. Po dvoch dňoch prišla v tých botaskách do školy. Potom o nejaký rok neskôr keď sme už boli pred maturitou otehotnela, školu sme skončili a ďalšia spolužiačka ju po čase stretla a pýtala sa ako to dopadlo. Odpoveď - že sesternica ju zhodila zo schodov a ona potratila. Čistá telenovela. Dozvedeli sme sa, že mala v kabinete triednej učiteľky papier od psychiatra s nejakou diagnózou. Skrátka potrebovala pozornosť, tak si vymýšľala rozprávky. Smutné. Táto téma je na rovnakom základe.

jarnajar
15. máj 2024

@mandzula ako to prešlo u jeho rodičov?

mandzula
15. máj 2024

@jarnajar tí čušali, lebo s nevestou nemajú dobrý vzťah.

athelas86
15. máj 2024

Kde je nejaký príbeh ako na ten dôkaz manžel zareagoval? Kde sú pikošky a opis šťavnatých scén? Pokračovanie..? Kde je viac info? 😲Len jeden suchý komentár od autorky o tom že má milenku a tam to končí? To hádam nie :(

(pre uistenie - jedná sa o iróniu, táto téma je očividný fejk)

veronicka1901
15. máj 2024

@mandzula to je hrôza fakt 😭

mandzula
15. máj 2024

@veronicka1901 je to ina telenovela a rodinne pripady dokopy.

hipuska
15. máj 2024

@athelas86 ako veľmi máš potrebu sa vyzivat v cudzom nešťastí? Načo ti je opis ďalších udalostí?

jarnajar
15. máj 2024

@mandzula tak to bolo od nich naozaj nechutné.

ns994
15. máj 2024

@athelas86 keby zistim, ze muz ma milenku pisat na MK o tom ako prebiehala konfrontacia len aby som uspokojila zvedavcov by bolo to posledne co by ma trapilo hlavne ked je to takto cerstve

(Tiez sa mi nechce verit, ze kazda tema tuto na konovi je pravdiva-hlavne ked autor zacne urážať a tema je ozaj divna- ale autorka normalne reagovala pisala nikoho neurazila a neviem ci si si všimol ale pisalo sa tu aj o tom ze niaka kocka pozna takuto situaciu ze sa stala, ze chlap podvadzal zenu a v tv ho videla s milenkou a tak nato prisla. Cize vzhladom na okolnosti mi toto pride ako nemiestny komentar)

veronika66
15. máj 2024

Sam sa priznal ci si ho konfrontovala?

mira0611
15. máj 2024

Ahoj autorka, je mi luto, ale hlavu hore. Bud hrda zena.
Milenka ti ukradla tvoj problem a nie muža.

dm1
16. máj 2024

@ns994 presne isto je v soku z toho a isto hned nepobezi na kona vypisovat ako presne to dopadlo.... tiez si to musi najskor v hlave odlezat :p

nelka93
16. máj 2024

@andulik bola som na takom zápase a selfie som si nerobila😅 čiže nie, každý si ich naozaj nerobi