Má manžel skutočne milenku?
Ahojte potrebujem radu neviem vôbec čo si mám myslieť... Manželovi som kúpila na narodeniny lístky na hokej (USA/Slovensko) kúpila som 2 očakávala som že pôjdeme spolu no rozhodol sa že pôjde s kamarátom. Ok neriešila som šak nech si užije zápas. Zápas som pozerala doma dokonca som ho aj zahliadla na kamere ale jeho kamaráta s ktorým hovoril že pôjde som tam nevidela. Namiesto toho bola vedľa neho nejaká cudzia žena a vyzeralo to že sú tam spolu ... nechcem byť za hysterku čo by ste robili vy na mojom mieste?
Autorka. Je mi to luto 😔
To boli dobre investované peniaze čistý chuj
To je vrchol drzosti. 🤢
Mrzi ma.
Je mi to veľmi, veľmi ľúto 🫂🫂🫂
Mrzí ma to autorka :( neviem ako to medzi vami je a prečo si tu milenku našiel ale možno je to lepšie takto ako keby ta ťahal za nos ešte ďalších XY rokov :( .. nie každá má také "stastie" že nato príde.
Držím palce
Je mi to ľúto ach chlapi pozri máš sa trápiť s takým blbcom nájdeš si iného viem, že to bolí a úplne chápem, že teraz toto nepotrebuješ počuť. Drž sa
Ak je toto pravda a ty vdaka uprimnemu darceku odhalis neveru tak…. To sa mozes sama sebe podakovat.
Je mi to brutálne ľúto. Tí chlapi majú v hlave nás*rate. Nechápem, že to vôbec urobia a nechápem ani milenky, že im uveria tie drísty.
Akože, nemám slov, fakt chlap bez chrbtovej kosti ☹️. Je mi to veľmi ľúto. Neboli žiadne náznaky predtým, že by ťa podvádzal? Akože a ona tiež bez chrbtovej kosti. Chlap dostane lístky od manželky a ona si s ním spokojne ide s ním za jej peniaze. Fuj.
@veronicka1901 nuz, frajerka teoreticky nemusi ani len tusit, ze pan dokonaly ma doma zenu a ze mu ta zena darovala listky.
@mandzula ja neviem, či sa dá dlhodobo zatajiť manželka 🙂, ale teda je to pekné "hovädo" ☹️
Podľa mňa je tato diskusia fake. Ako moja spolužiačka na strednej škole porozpravala ako ju cigani znásilnili a ukradli jej botasky. Po dvoch dňoch prišla v tých botaskách do školy. Potom o nejaký rok neskôr keď sme už boli pred maturitou otehotnela, školu sme skončili a ďalšia spolužiačka ju po čase stretla a pýtala sa ako to dopadlo. Odpoveď - že sesternica ju zhodila zo schodov a ona potratila. Čistá telenovela. Dozvedeli sme sa, že mala v kabinete triednej učiteľky papier od psychiatra s nejakou diagnózou. Skrátka potrebovala pozornosť, tak si vymýšľala rozprávky. Smutné. Táto téma je na rovnakom základe.
Kde je nejaký príbeh ako na ten dôkaz manžel zareagoval? Kde sú pikošky a opis šťavnatých scén? Pokračovanie..? Kde je viac info? 😲Len jeden suchý komentár od autorky o tom že má milenku a tam to končí? To hádam nie :(
(pre uistenie - jedná sa o iróniu, táto téma je očividný fejk)
@mandzula to je hrôza fakt 😭
@veronicka1901 je to ina telenovela a rodinne pripady dokopy.
@athelas86 keby zistim, ze muz ma milenku pisat na MK o tom ako prebiehala konfrontacia len aby som uspokojila zvedavcov by bolo to posledne co by ma trapilo hlavne ked je to takto cerstve
(Tiez sa mi nechce verit, ze kazda tema tuto na konovi je pravdiva-hlavne ked autor zacne urážať a tema je ozaj divna- ale autorka normalne reagovala pisala nikoho neurazila a neviem ci si si všimol ale pisalo sa tu aj o tom ze niaka kocka pozna takuto situaciu ze sa stala, ze chlap podvadzal zenu a v tv ho videla s milenkou a tak nato prisla. Cize vzhladom na okolnosti mi toto pride ako nemiestny komentar)
Sam sa priznal ci si ho konfrontovala?
Ahoj autorka, je mi luto, ale hlavu hore. Bud hrda zena.
Milenka ti ukradla tvoj problem a nie muža.

😮