Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?
Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.
@h2 mne sa zdá, že tu sú sami kariérne úspešní muži, so šťastnými vzťahmi, vyrovnaným sociálnym životom, s plnohodnotnými konickami, len nechápem prečo toľko úspešných chlapov trávi pol dňa denne na takýchto slepicarnach😄😄😄
V živote som nevidela pokope toľko zúfalcov ako v tejto diskusii😄
@drago12587 je to pravda čo píšeš. Normálni muži si nehľadajú ženy, ktoré majú nedoriešenú minulosť, ktoré sú koketne (nemali v posteli viac než 1 muža) alebo ktoré trávia viac v práci než s rodinou.
Ale takých žien je dnes veľmi málo.
Dnes vládne feminizmus - ženy ktoré striedajú partnerov, pracovné zaneprázdnené, budujúce si kariéru, bezdetné alebo s 1-2 potomkami..a potom rozvody, nízka pôrodnosť. Vidno to aj tu vo fórach. Kopa rozvedenych. A keď nejaká žena napíše že chce mať jedného muža, alebo že chce mať rodinu a nie kariéru tak ju pomaly označia za prizivnicku alebo zlatokopku. 😃
Teraz okolo mňa prešla mladá žena v priesvitnej sukni...Aká bola otázka?
Napíše mi prosím vás niekto v ktorom roku a storočí sa vedie táto diskusia
@drahomirrra inak hej podľa tejto logiky by som aj single chlapov s deťmi, ktori si hľadajú frajerku zavrela na opustený ostrov nech si tam užívajú spolu
@lenkakravcova Som feministka, mám jedno dieťa a dobrú prácu. Nestriedam partnerov, 20 rokov mám toho istého. A rozvádzať sa na 100% nebudeme. 😁
@h2 super, gratulujem. Keby to tak mal každý, tak o 100r žije na Slovensku možno 1mil obyvateľov. 🙂
@lenkakravcova Ešte šťastie, že máme aj takých, ktorí to dobehnú. 😉
@h2 Ved my im to zaplatime na socialnych benefitoch, my chudery karieristky s jednym deckom. (Zatial)
@h2 len sa bojím, že väčšina tých čo to chcú dobehnúť sa do práce nemá 😑 snáď neskoncime ako štát ktorý bude mať 75% nepracujúcich 😃 ale to už je na inú tému.
Toto je perfektné...
Žena sa spýta na názor mužov...ti ho vyjadria...a následne ich ostatné ženy hejtuju😂😂😂😂😂
Aj áno aj nie. Určite muži si neberú ženy len kvôli posteli, aby mali pravidelný sex. Ale aj preto si ich berú. Na vzťah je treba viac ako len sex. Poznal som manželov, ktorí si v sexe náramne rozumeli, furt a stále a všelijako a boli na sebe až sexuálne závislí. Aj som im ako mladý závidel. Nakoniec sa rozišli, lebo si nerozumeli skoro v ničom inom. Aj žena si berie muža aj kvôli sexu. Vo všeobecnosti sa tak hovorí, že žena platí mužovi za manželstvo sexom a muž platí žene manželstvom za sex. Viac sa mi ale páči predstava manželstva, ako úžasnej inštitúcie, kde sa môže uplatniť priateľstvo, láska aj sex dokopy. A tá láska potom sa ďalej rozširuje aj na deti a aj na širšiu rodinu. Ja som mal pred manželstvom frajerky, ale nakoniec som si vzal kamarátku. Pretože som ju začal spoznávať ako kamarátku, ako človeka a sex nebol prvotný motív. Ale už keď sa mi začala páčiť pri prvom rozhovore a boli sme len kamaráti, už v tom bol aj sex. S každou ženou keď hovorím tak je v tom určité percento sexu. Ak je to teda príjemný rozhovor. Inak môže byť asexuálna aj Klaudia Schifer. Ty si sa ale pýtala na posteľ, na finálny sex. Samozrejme, že je dôležitý. Dokonca aj keby som nebol schopný sexu, alebo ona by ho nebola schopná. Aj vtedy by bol pre mňa sex dôležitý. Christopher Reeve bol ochrnutý od krku dole a aj pre neho bol sex so svojou ženou dôležitý. Je to krásne tajomstvo, ktoré treba skúsiť a nedá sa o ňom veľa hovoriť.
@drahomirrra a co mame povedať my chudery karieristky bez deti, čo mali viac ako jedného chlapa 😄😄😄
@lakebabe Vsak pre Draga si dokonala- nemas decko. Pocet milencov taktne zamlcis, zahras pannu orleansku a pohodka. Jeho odpudzuju iba matky 😂😂😂😂Psycholog by sa na nom profesne vyjasil.
@drahomirrra ja už nesplnam vekový limit - panna do 20 😄
@drahomirrra tak ja presne viem preco ma problem s matkami sam to napisal v jednej teme ....
@pralinka25 presne tak tiež má to napadlo