icon

Majú muži ženy len kvôli postelovým potrebám?

6. máj 2024

Majú muži ženy len kvôli tomu, aby naplnili svoje potreby v posteli? Alebo premýšľajú tak ako ženy a chcú lásku, nehu, oporu atď? Viem, ze je tu viac žien než mužov ale zaujíma ma ten mužský pohľad na vec.

bessie12
7. máj 2024

@pralinka25 v ktorej téme? Rada by som si to precitala 🤔

thirstymonk
7. máj 2024

@slovakboy Pekne napisane, chlape. Ja to vidim tiež nejako tak podobne. Mám 31 a v živote som sexoval len s jednou ženou - svojou. Byvale som mal dve, ale aj to je pri mojom ksichte úspech, to sme však ešte boli tínedžeri, takže žiaden sex sa nekonal.
Rozišli sme sa preto, že boli neschopne. Akože nič proti ženam, ale keď mi 17 ročna dora povie, že nevie uvariť čaj... tak to by som nechcel za manželku, ani matku :D Ja v 17 už som vedel navariť trojchodovy obed pre celu 6 člennu familiu uplne sam.

V manželstve je dôležité všetko, aj sex, aj strava, aj starostlivosť o deti a o poriadky. Keď muž nie je vymletý, ale je normálny, tak to vidí nejako takto. Keď je vymlety, tak potom ho zaujima fakt len sex, lenže to netrvá večne. To je tak na par mesiacov až pol roka. No a presne potom je to tu plne slobodnych matiek, ktorymi tu v tejto diskusii (neviem prečo) tak hrozne pohrdate.

Už som písal v inom vlákne pred pár dňami, že ja som iné sexualne skusenosti s inou ženou nemal, max čo som tu prvu byvalu chytal za kozy, ale nwm, či sa to dá nazvať sexuálnou skúsenosťou (mal som 16). Moja manželka mala pred našim vzťahom dve, alebo tri skúsenosti... čo teraz? Bola mlada, ožrata, stalo sa to... čo teraz? Mal by som zahodiť všetky ostatné kvality kvoli dvom chybám minulosti? Nikdy! Ale tiež som to musel "stroviť"

lakebabe
7. máj 2024

@bessie12 v takej starej písal ze ho rodičia na strednej nechali žiť samého a posielali mu len vreckové ci co však keď si ho dáš do lupy na fórach ti nájde všetko kde prispieval kedy

bessie12
7. máj 2024

@lakebabe pozriem sa na to, len čo prídem domov z obchodu. Vďaka 🙂

pralinka25
7. máj 2024

@bessie12 tiez neviem nazov ale jednalo sa o temu v ktorej sa riesilo platenie zien za seba alebo nieco take. v podstate nestastne opustene decko v najzranitelnejsom obdobi zivota ktore navzdy ostane tym zranenym clovekom ktory bude neustale sebe aj inym dokazovat ze je nieco viac.

drahomirrra
7. máj 2024

@pralinka25 Tak mi hod link 😉

pralinka25
7. máj 2024

@drahomirrra co? komu?

majlo1234
7. máj 2024

@thirstymonk kiezby to aj zeny tak triezvo skumali pri vstupovani do vztahov-ci ich buduci vyvoleny vie varit, upratovat, ci si zbiera trenky a vie pustit pracku, potom by bolo omnoho menej nestastnych zien😂 A to teraz myslim uplne bez rypania, lebo toto vsetko, co sa doma robi dennodenne byva obrovska zataz na vztah, ak je to len jednostranne. A moze fungovat sex, ked ostatne nefunguje, aj tak je to na hovno.

lenkasarka
7. máj 2024

@lenkakravcova nechápem čo je zle na žene ktorá chce kariéru, Nechápem ani čo je zle na žene ktorá má jedno,dve poprípade žiadne dieťa. Nie každá žena chce žiť tak ako ty. Byt len doma starať sa len o deti,domacnost ,5x denne sa modliť a mat 3 až 10 deti. Niektoré mame inú víziu o budúcnosti našich deti a aj inú víziu o budúcnosti nás samotných. Každý z nás si vyberá ako bude žiť. Vybrala si si ty,vybrali sme si my.

h2
7. máj 2024
lakebabe
7. máj 2024

@bessie12 konkrétne Táto ala všetky kde tento jedinec prispieva stoja za prečítanie https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ked-plati-muz/?page=7&scrollto

lenkakravcova
7. máj 2024

@lenkasarka
Ja chápem, že to nechce každá - ale ak takto nejaká chce, tak je v našej spoločnosti vysmievaná. Nenarážam na to, že každá má žiť rovnako, ale na to, že ak sa niektorá rozhodne mať aj tých 10 detí, ako píšeš, tak nemá s ňou byť komunikované ironicky, lebo práve ona zabezpečí budúci chod populácie a ekonomiky. Málokto si to uvedomuje a ženy v domácnosti s deťmi sa v západnej spoločnosti dosť necenia - aj preto sa tak tlačia do práce aj tie, ktorým to nesedí a nie sú tam spokojné, kariéru nemajú ale "sú zamestnané" lebo treba a detí majú max 2-3, lebo viac čo by susedia povedali..

h2
7. máj 2024

@lenkakravcova Je tu na koníku viacero báb, čo majú viac detí a všetky sú tu všeobecne obľúbené a nikto sa im nevysmieva. Ak niekto chce viac detí, je to úplne v poriadku. Ak sem ale napíše baba, že žije s mužom a 4 deťmi v dvojgarsónke a práve zistila, že je znovu neplánovane tehotná, pričom už ani predošlé deti neboli plánované, tak to je úplne niečo iné.

lenkasarka
7. máj 2024

@lenkakravcova manželia alebo partner majú mat toľko deti koľko dokážu uživiť. V konečnom dôslednou mne je úplne jedno kto má koľko deti ja cudzie deti nešatim,neživim a ani nebudem. Ale to čo si napísala v minulom príspevku je niečo iné ako píšeš teraz. Ja pre budúcu ekonomiku nebudem rodiť každý druhý rok. A určite tie ženy ktoré pýtajú Eura na všetkých možných strankach od domino cez ľudia ľuďom,mk a ďalšie iné s 3 a viac deťmi mysleli predovšetkým na terajšiu ekonomiku a samozrejme aj budúcu ekonomiku keď využívajú každú dieru v systéme na 100% 😏 a ženy ktoré nemôžu mat deti,alebo sa rozhodli nemať deti vlastne pre budúcu ekonomiku akože neurobia vlastne nič. Ale to že svojimi odvodmi teraz prispievajú na tie čo sa rozhodli byt doma a vychovávať 3 -10 deti je vlastne v pohode.

lakebabe
7. máj 2024

@lenkakravcova povedz mi o čo si ty urobila viac pre budúcu ekonomiku , keď sedíš doma a nepracujes, oproti žene, ktorá ma dobru kariéru a odvádza veľke dane a odvody tomuto štátu.
Každý nech ma deti koľko uživí v prvom rade a nech si nerobí deti niekto, kto sa s nimi tlači v podnájme a nemá im za čo kúpiť plienky.

bessie12
7. máj 2024

@h2
@lakebabe dakujem za linky. No ja mam dost. Ako on sa vie otrasne vyjadrovat na adresu zien ... Zakomplexovany mizogyn. Inak ho neviem nazvat 🙄
@pralinka25

lakebabe
7. máj 2024

@bessie12 to v každej jednej téme ma ukážkové názory na ženy

bessie12
7. máj 2024

@lakebabe vsimla som si to. Takto sa spravaju len mizogyni. Preto sa snazim na neho uz viac nereagovat, ale obcas sa to neda.

lakebabe
7. máj 2024

@bessie12 na takom sa už len zasmiať a polutovat

bessie12
7. máj 2024

@lakebabe veru pravdu mas. Skoda na neho drat klavesnicu. Ten cas radsej vyuzijem na nieco lepsie a uzitocnejsie 🙂

subartic
7. máj 2024

dva dni som na služobke a s to teda rozbehlo . A presne takým smerom ako som predpokladala 🙂.
Aj tu na MK sú muži ako hugger alebo tundra, alebo aj ten marfeisel - humor ktorý majú určitú úroveň , vystupovanie , názory ktoré majú hlavu a pätu a potom sú tú také typy ako títo dvaja prispievateľia. Toto nie sú reprezentanti mužského pohlavia , to je taká neželaná vetva, odnož ktorá tu bude vždy . Už je na nás ženách či si takýchto mužov pripustíme k sebe do svojej spoločnosti, alebo ich jednoducho obídeme, prekročíme alebo necháme zúfalkám - mladým alebo starým , lebo bohužiaľ aj medzi ženami sú zúfalky ktoré berú všetko čo im príde pod ruku len aby neboli samy .

Včera aj dnes som bola v Ružomberku , s kolegom s ktorým spolupracujem na určitých projektoch už pár rokov , 52 rokov, pekný , vtipný , vzdelaný a aj veľmi dobre finančne zabezpečený muž . Alfasamec . Manželka , jedno dieťa vyženené , dve svoje. To je chlap kde sa cítite v jeho spoločnosti dobre, jeho názory sú triezve , racionálne a toto je ten predstaviteľ toho mužského pohľadu . Nie pohľad nedozretého nedoštudovaného decka , zraneného chlapčeka ktorý naozaj musí okoliu dokazovať stále niečo aký on je výnimočný . Druhý prispievateľ je chlap vo fáze nastupujúcej andropauzy už s trvalým a zrýchleným poklesom testosterónu ktorý raz niečo hľadá a potom nehľadá , lebo v podstate ženy ho obletújú až sa zamotá a potom maže. Takže vlastne nevie či hľadá alebo jeho hľadajú a naháňajú ženy a on sa im z celej sily bráni alebo on hľadá ale nie je na výber a ukazuje fotky iných žien bez ich zvolenia čo by si akože vybral.

Ja keď porovnám svojho syna , ktorý bude mať 25 rokov s +- 28 ročným tu rovesníkom , mentálna priepasť medzi nimi v prospech môjho syna a to v smere vzdelanosti , pracovného potenciálu,vyjadrovania , vzťahu k ženám a celkovo k životu . Jednoducho iný level mladého chlapa .
Jediné čo môžeme urobiť pre svoje dcéry, učiť ich od mala sa vyhýbať takémuto typu mužov , nepripúštať si ich k sebe , nevstupovať s nimi do vzťahov, nerodiť im deti, hľadať si kvalitných partnerov a manželov.
Obávam sa že príde doba a nie je to tak ďaleko že pre mnoho žien budú muži na príťaž , dajú sa oplodniť cez spermobanku a viac ich potrebovať nebudú . Deje sa to už aj dnes, ja sa s tým nestotožňujem a nemyslím že to je správne , ale zrejme sa tomu už nevyhneme.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
7. máj 2024

@chodec15 vďaka za reakciu , chytil si sa ako taký tupec 🙂. Proste nedá ti to , dekel by ti utrhlo 🙂. Že si sa tam našiel .

chodec15
Autor odpoveď zmazal
subartic
7. máj 2024

@chodec15 výborne , len píš. Ako vidím že som trafila plne do čierneho . Ha . 🙂 Vždy nádherene zareaguje tou svojou nádhernou rečou . Len sa ďalej prezentuj,

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
7. máj 2024

@chodec15 Fíha, klesáš čoraz hlbšie. Keď dochádzajú argumenty, nastupujú invektívy. 👎🏻

lakebabe
7. máj 2024

@subartic nech sa vypíše...
Už teraz mam v okolí trend úspešných žien pred 40 tkou, co sú radšej dobrovoľne dlhoročné samé a bez deti a radsej ako s takýmito chlapmi. Keď si všetko nadobudli same chcú poriadneho chlapa , nie taketo typy. Inak radšej ostanú same. Už teraz mam známu,
co si sama adoptovala dve deti. Žiaľ dôjdeme do štádia, že chlapov na vzťah nebude treba. Maximálne na deti a padla, lebo poriadnych chlapov je čím ďalej menej.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
subartic
7. máj 2024

@h2 ako čakala som to . On to ani poriadne nečíta, dostane hmlu a ide . Bez rozmyslu , nevidí , nečíta a id e.Ale nesklamal , nádherná ukážka tejto vetvy.