Mám 35, on 29. Ešte nechce deti
Mám 35 on 29 a nechce ešte deti,sme spolu skoro rok a ja už veľmi chcem deti,je to dôvod na rozchod?
Áno, je to dôvod na rozchod. Tikajú ti biologické hodiny. Každou menštruáciou máš menej a menej vajíčok. Ďalšie počas života nevznikajú, ale postupne odumierajú. Viem, že na oplodnenie stačí iba jedno, ale pravdepodobnosť otehotnenia u ženy vekom klesá.
Tvoj partner môže oplodňovať aj v staršom veku, aj keď je pravda, že aj kvalita spermií je v staršom veku horšia ako v mladšom. Tu ale skôr hrá veľkú rolu životospráva ako vek muža. Rozhodnúť sa v štyridsiatke pre dieťatko je podľa mňa neskoro, hlavne ak by to malo byt prvé dieťatko. Držím palce, aby si sa správne rozhodla a bola šťastná 🙂
@barborachors kokos 🤦 že hľadaj si chlapa na zoznamke a berozchadzaj sa. Tomu ja hovorím morálne dno . ..ty by si bola s tým ok keby tvoj muž si začal hľadať inú Lebo mu už nevyhovujes v posteli? On chce každý deň a ty 2krat ...
Áno súhlasím Nech si hľadá chlapa na zoznamke a presné Nech napíše že chce dieťa nech sa vyselektuju muži. Ale až keď ukončia vzťah. Nie že ona bude za k ... Lebo si hľadala iného a on chudáčik ju mal rád.
@bykaterina ja tiež nevidím na tom nič zlé, začať sa obzerať aj niekde inde po chlapovi, ked majú rozdielne názory na spoločnú budúcnosť. To čo je za prirovnanie, že či by som bola Ok s tým, že môj muž si začal hľadať inú, lebo mu nevyhovujem v posteli?? Veď to je úúúplne iná situácia. Ona s ním je iba jeden rok a nie je to jej manžel! Prečo by mala byt za k?
Tak by som ten vzťah neporovnávala so vzťahom iného páru, kde sú manželia už roky a majú nejaký problém. Ešte ma budúcnosť pred sebou a môže sa zhodnúť ako chce..
Autorka, najlepšie bude, keď si sadnete spolu a naozaj vážne sa porozprávate o tom, kto to ako vidí...
Poprípade si daj naozaj zmraziť tie vajíčka, kým sú zdravé a kým ich je dosť. Nehovorím, sú ženy, ktoré sú plodné ešte aj po 40tke, ale nie je to pravidlom, niektoré dostanú menopauzu už po 30tke.
Pretože každý komentár, ktorý som tu čítala je pravdivý svojim spôsobom. Dám príklad mňa. S mojím, keď sme spolu ešte nerandili, iba sme boli kamaráti každý so svojím partnerom, sme sa bavili o takýchto veciach. Vtedy povedal, že nakoľko je rozvedený, už by sa nechcel ženiť a že už dve deti má a tiež už ďalšie nechce nikdy, že si už iba s partnerkou chce užívať život...
Prišiel rozchod ako s jeho partnerkou, tak mojím a začali sme po čase spolu randiť, nakoľko sme sa poznali a rozumeli si... Po troch rokoch vzťahu čakám jeho dieťa a začal už rozprávať aj o svadbe na budúci rok, snubný prsteň mám už tiež... Čiže nikdy nehovor nikdy, možno zmení tvoj partner názor za pol roka, možno za rok, možno za mesiac a možno nikdy... Preto bude najlepšie, keď nebudeš hľadať radu, ale sadnete si a povieš mu citlivo, čo máš na srdci... Úprimne, nikto a nič ti nezaručí, že tvoj sa svojho názoru bude už držať, alebo časom zmení názor.. rob tak, aby si bola spokojná a časom neľutovala... Ale vzhľadom na tvoj vek by som už aspoň tie vajíčka riešila, nič tým nepokazíš... Lebo ako písali vyššie, možno sa s ním rozídeš a môže trvať dlhšie, kým niekoho zas stretneš a čas sa proste nezastaví len preto, že my chceme, čas ide ďalej... Nakladaj s ním rozumne... Držím palce 🙏
@leadan načo vláčiť niekoho za nos? Ukončiť q môže hľadár hneď zajtra a nebude za k .. ktorá si hľadá chlapov.
A to znamená podľa tvojej logiky keď sú iba spolubývajúci s deťmi môžu robiť čo chcú ale keď sú zohratý už je to problém 🤦
Podľa mňa je to jedno, vzťah je vzťah a dôvera je dôležitá. A je jedno či sú spolu Viac ako 20 rokov ako ja s ním. ALebo sú spolu rok.
Vsetko zalezi od toho, ake ma kazdy z vas predstavy. Kazda rada, ktora sa tu vyskytuje hovori skor o postoji dotycnej a jej skusenosti, nez o nejakej realite. Lebo skutocne moze byt, ze vztah neberie prilis vazne a preto dieta nechce. Ale moze to byt aj tak, ze sa na to skutocne neciti, zatial to neriesil, nechce mat pocit, ze musi mat dieta ked si este poriadne neuzil vztah a tiez zatial nevie, ci vam to bude spolu klapat. Dopredu nikto nevie, ako sa vztah bude vyvijat ked do neho ide. Ale zacnem si s niekym vztah, lebo sa s dotycnym citim dobre, mam ho rada, chcem byt s nim... nie preto, ze chcem dieta. Podla mna dieta nie je cielom vztahu ale vztah samotny. Ale najdolezitejsia otazka samozrejme je, co chces ty: dieta alebo vztah? Ak to prve, tak sa poobzeraj po niekom, kto ti to mozno dopraje. Aj ked nikdy nemas zaruku, ze takeho stretnes, ze sa vam to podari atd. Ak hladas partnera a dobry vztah a zda sa ti, ze s tymto clovekom by si to mohla dosiahnut, tak vyckaj. Pauza je nanic, keby mi partner povedal dajme si pauzu nech si premyslim ci s nim nechcem predsa len dieta, asi by som sa s nim nadobro rozisla.
@cocolino234 Práve že ona ma 35 a ked si teraz nájde aj staršieho zas potrvá nejaky čas určite si neurobia dieťa po 3 mesiacoch a ked to nebude fungovať tak čo ďalšieho si nájde a zas čakať až príde na to, že ma 45..myslím že ked spolu vychádzajú v každom smere tak niekedy je potrebné trošku poštuchnúť chlapa oni su iný ako my ženy.. Takže ja by som skôr otvorené rozprávala o pocitoch a mojom veku v jej prípade a možno zmení aj on svoj postoj😉
@barborachors OMG prepáč, ale že v jej veku?? Ako to koľko ma 60 rokov alebo čo veď ma len 35 pre pána v pohode všetko stihne či s tým alebo s iným
Tu je velmi neprirodzene to, ze on nema ani 30 a je o tolko mladsi od partnerky. Ale vie si to predstavit zniest, no ak si predstavi, ze mu napr.v 36rokoch porodis dieta a on bude oslavovat este len 30tku, tak sa nehnevaj, ale jeho to bude tahat tak k 28 ci k 25rocnej..prirodu neojebabres..a priroda je aj chemia
Tak sme sa rozišli,ale on stále vypisuje a je veľmi smutny
To ho prejde. Ty sa musíš pohnúť dalej. Držím ti palce.
Píšem vám ako to dopadlo,v septembri sme sa rozišli ,veľmi sme sa trápili ,stále písal a veľmi sa chcel vrátiť,aj ja ho veľmi ľúbim tak sme sa dali dokopy opäť držte palce aby to vydržalo,alebo si myslíte ak sa raz rozíde niekto tak to príde zasa?
Nemysli negatívne hned od začiatku a nepytaj si od nas nazor..tak to bude najlepsie a pojde to z tvojej hĺbky duse...v opačnom prípade budes mat plnú hlavu našich rád ....
Drzim palce aby vam to vyšlo 🙏🏼💗
Ale odpoviem ti,ja som dala raz sancu,nevyslo to,ale mna podviedol to bolo o uplne inom a v inom veku..mala som vtedy 20...v 33 som uz druhu sancu nedala...ale ani to nebol pripad ako váš ....🍀🍀🍀 Každý máme svoj príbeh 👼🏻
A čo je pre teba viac ? Mať pekný a pevný vzťah alebo silou mocou dieťa ktoré ešte neexistuje ? Nejdeš na to dobre ..našla si si mladšieho vedela si o tom , mali ste si užívať vzťah a budovať ho a časom by možno aj on chcel....takto mu podľa mňa piliš nervy pretože už máš "čas" ...teraz sa rozidete čo sa aj rozidete pretože on ich nechce teraz, nepovedal nikdy ..a príde ďalší a potom čo ? Po mesiaci mu vybališ že deti lebo máš 35? Možno povie jasné , spravis si dieťa a budete žiť šťastne až do smrti ale o tom pochybujem
Áno máte pravdu,ale rozmýšľala som aj či by som ešte tak skoro našla takého aký je on,veľmi mi imponuje že je verný a tak ma dobíjal aj cez pauzu ..deti chcem dúfam budú s nim
A teda vrátil sa s tým, že deti už chce alebo nemáš naňho tlacit? Zmenil názor? A čo keď ťa dobíjal? Chce deti? Ty si ho prijala s tým, že deti teda mozno raz niekedy. Známa si našla v 35 muža, a hneď vedeli, že chcú ísť do toho a on bol mladší. Keď muž chce deti tak ich chce. Takým spôsobom môže okolkovat do 45 a potom keď bude konečne pripravený si nájde vhodnú kandidátku. Či si ho prijala a len dúfaš, že možno zmení názor. Tak sa zmier s tým, že možno nebudú a možno sa on raz rozhodne že ich bude chcieť.. niektorí muži si chcú užívať do 35 a potom sa "usadiť". Niekedy vek nehrá rolu, no niekedy áno.
Ak ho lubis, tak sa nerozchadzaj, ale ujasnite si ako to on citi, urcite vie, ci vobec nejake deti v buducnosti chce...nie je to o veku, ani o dlzke vztahu, je to o jeho vnutornom nastaveni...ak ta ale lubi, odhodla sa k tomu skor, ci neskor....
@madeline1 áno raz určite chce len rozbieha biznis a proste tak
A ved dieta je aj tak viac na matke....asi sa ale vezmite, vzhladom na tento vztah to pojde potom lahsie....
Podľa mňa ste spolu dosť krátko na to aby ste už zakladali rodinu.
Presne takýchto ,,rád ,, som ta chcela usetrit...podla mna nema uz význam tu sa s nami dohadovať ...suhlasim aj s babami co popisali,no ty uz mas jasnu predstavu o tom,ze budes cakatelkou kym on sa nerozhodne...viem,poznam to,zazila som to...po roku vzťahu som sla do kuoelov,bola som prec mesiac a on si asi uvedomil,ze chce byt so mnou tak sme si babo urobili 💗 ale neviem ci to bolo tym odlucenim.naozaj neviem..ale viem jedno a to,ze zena sa moze aj postrúhať,ale keď chlap nechce deti tak nebudú ....6rokov deti nechcel moj ex,tak ja hlupa som 6r.cakala a dufala...az mi bolo 30....teraz mam 34 ,priateľa 1,5roka a babatko na ceste .... Ja ti držím palce aby si dostala to v živote po com túžiš 🍀🙏🏼👼🏻

autorka, dám ti strašne kontroverznu a nepopularnu radu, ako z toho von...
vy dvaja, ty a on, aký mate vztah? Berie teba on vobec vážne, ci len spolu zdieľate zivot a domácnosť plus sex? Lebo to je podstatné v prvom rade. Dalej, mas mladšieho chlapa, ty uz budeš len staršia a on, aj daleko po 40-tke, stále este mladý, v najlepšom veku, budu sa ti po nom aj dvaciny obzerať. Nevidela som vas, ale štatisticky, ty uz nemusis byť tam kde on....
Teda moja rada, ak chceš perspektívny vztah plus dieťa, rozhod siete a daj sa na zoznamku. On to vedieť nemusí. A normalne si cielene hľadaj chlapa na rodinu, nielen na vztah.. Lebo.hladat chlapa.sama.v tvojom veku, uz ho najst ani nemusis a rozchod teraz by som este neriešila... ale zacat sa pomalicky rozhliadat aj inde, by som asi začala.