Mám priateľovi prezradiť minulosť?
Ahojte,
koncom minulého roka ma priateľ požiadal o ruku. Trocha som to aj čakala po troch spoločných rokoch, no aj som sa toho trocha bála, lebo mám nejakých kostlivcov v skirini z minulých čias, keď sme sa ešte nepoznali. Už som sa ohľadom tohto pýtala na inej stránke, tam mi cca polovica ľudí napísala, že to mám priateľovi prezradiť, polovica napísala, že si to mám nechať pre seba, že čo bolo, bolo. Takže nie som oveľa múdrejšia. Čo si myslíte vy tu na MK? Mám si to zobrať do hrobu alebo povedať mu o tom?
@grof_monte_christo pardon, ja som sa nemal za čo ospravedlňovať, ja som len vyjadril svoj názor na diskutovanú tému a bolo mi ľúto toho jej priateľa, na ktorého tu prevažná časť diskutujúcich nebrala ohľad. Predmetným príspevkom som len vyjadril ľútosť ak som sa jej niečím dotkol, ale myslel som to v dobrom. V živote nekľučkujem, nezahmlievam a veci hovorím tak ako si myslím, že je správne. To, že jej prajem všetko najlepšie som myslel vážne. To je všetko. S pocitmi zo svojho tela a seba sa musí vysporiadať sama. To chce len čas.
@johny54
Prečo si chlap dá žensky profil na MK?
@katkami123 🤣
@karolinakr
Tu už je fakt kadečo.
@katkami123 lebo može 😀
@janickacrazy
Potom to čítanie komentarov od takých ľudí pôsobí dosť schizofrenicky.
Či toto je ten prípad, že som jedno a na druhé pohlavie sa cítim?
@katkami123 Mna si zas kvôli nicku mylia často s chlapom 😂😂😂
@grof_monte_christo
A cítiš sa ako čo? 😂😅 Lebo toto je už také, ze aby som sa niekoho nedotkla.
@katkami123 Som čistokrvna žena 😃
@grof_monte_christo presne aj ja som si ťa pomýlila s chlapom a zdalo sa mi, že konečne nejaký rozumný chlap došiel na MK 😀
@janickacrazy 😂😂😂
Opýtala som sa svojho manžela, že čo on na to z pohladu muža.
Ak si svoj život zmenila k inym smerom tak nehovorit
A ja by som to tiez nehovorila( čo bolo , to bolo).Teraz žiješ inak
@grof_monte_christo tiež som.myslela, že si pan a v diskusii ti aj v mužskom rode odpovedali
@janickacrazy
@grof_monte_christo
inak brembo bola zaujímavá mamička 🤣
@katkami123 ked sa muž prezlieka za ženu, to je strašne
@karolinakr @grof_monte_christo @katkami123
trochu spamujeme celkom peknú tému ale nemôžem sa nepridať:
Minule tu riešil problém so svojou prostatou ženský profil s menom Pedro a radil mu mužský profil Danka ktorého priateľ mal problém so semenníkom. 😂
@hugger si zaklincoval

@katkami123 ???
@hugger
No koniec… ja sa v tých pohlaviach už v online svete strácam. Čo budem robiť v reáli už vôbec netuším.
@karolinakr
@grof_monte_christo
@janickacrazy
Ale jediný mi príde super ešte komik Fero, pri ňom je to super spsrodovsné, keď sa oblečie za ženu. Ale tie rxtrémy, kde sa už maľujú, majú umelé mihalnice, vypchanú podprsenku, to je moc.
@johny54
@katkami123 To má byť čo? Nick mám ženský ? Veď som písal v mužskom rode, tak v čom je problém ?
@katkami123 akože takto si predstavuješ johnyho54? 🤣
@karolinakr Prosím Ťa kašli na to, Mne je to tak jedno čo si ona o mne predstavuje.
Ja si takto predstavujem @karolinakr
Taka kultivovana diskusia to bola dotera, az som si hovorila, ze na pomery MK super. Posledne komentare cisty shaming johnyho. MK nesklamal
@twinflame
@karolinakr
Reagovala som na komentár @karolinakr, že keď sa muži prezliekajú za ženy, je to otras. Ako sa do toho zaplietol @johny54, to netuším, z neho si len robím srandu. Na druhej strane drbať tu dokola autorku o tom istom, čo už 1000x oľutovala, to bola podľa teba od @johny54 kultivovaná diskusia? Tak to máme potom rozdielny názor na kultivovanosť.
@karolinakr
Inak ten pán/pani na obrázku sa volá funny.fiffany ak by ťa to bližšie zaujimalo 😀.
@katkami123 prepac, utocna diskusia nie je moj styl

@zooeynka Jasné, neposudzujem, neodsudzujem, len to stále nechápem a nikdy nepochopím. Veď jej samej, keď tú činnosť vykonávala, muselo to byť z toho hrozne. To nie je len o nej, ale všeobecne. To je všetko.