Mám priateľovi prezradiť minulosť?
Ahojte,
koncom minulého roka ma priateľ požiadal o ruku. Trocha som to aj čakala po troch spoločných rokoch, no aj som sa toho trocha bála, lebo mám nejakých kostlivcov v skirini z minulých čias, keď sme sa ešte nepoznali. Už som sa ohľadom tohto pýtala na inej stránke, tam mi cca polovica ľudí napísala, že to mám priateľovi prezradiť, polovica napísala, že si to mám nechať pre seba, že čo bolo, bolo. Takže nie som oveľa múdrejšia. Čo si myslíte vy tu na MK? Mám si to zobrať do hrobu alebo povedať mu o tom?
@katkami123 Už som nechcel, ale nedá mi nereagovať. Témou bolo povedať alebo nepovedať nádejnému manželovi či má byť oboznámený s háklivou minulosťou autorky . Mám pravdu? Drvivá väčšina diskutujúcich radila nehovoriť. Logické, to by bol s najväčšou istotou koniec. K tomu som sa nakoniec priklonil aj ja, ale iba v záujme autorky. Nikoho, aspoň si nespomínam, nenapadlo sa pozrieť na vec v záujme toho zaľúbeného adepta na manželstvo a dôsledkov pre neho z toho vyplývajúcich, keď sa to dozvie. Ja som sa na vec pozrel z pohľadu toho ženby chtivého muža a vyjadril svoj názor. To je všetko. Je mi jedno ako to dopadne. @katkami123 a v čom som nebol kultivovaný ? Veď sa som na adresu autorky nepoužil žiadne pejoratívne výrazy, ako niektoré diskutujúce (napr. štetka). Tak s čím máš problém? Kvári ťa Ťa niečo podobné ako autorku? Ja sa len pýtam, keď sa jej tak zastávaš. Opakujem, ja som sa na vec pozeral z pohľadu toho chlapa a nie autorky. Tá mi je ukradnutá, tak ako aj ja jej.
@katkami123 Citujem: "Ako sa do toho zaplietol @johny54, to netuším, z neho si len robím srandu". Drahá moja (prepáč za výraz) Srandu si, ako sa hovorí, rob z plastelíny a nie so mňa. Nič o mne nevieš tak láskave si drž úroveň. Veď si dáma, alebo nie ? 🙂 A už vážne stačilo. Ešte mám dnes kopec dôležitej práce, aj keď ja už si velím sám a makať nemusím 🙂. Keep smiling, ako hovoríme na Slovensku.
@twinflame
Vzhľadom na tvoje príspevky, tvrdiť že útočná diskusia nie je tvoj štýl, neznie veľmi dôveryhodne.
@johny54
@katkami123
wohoaaa
už máme mužskú ikonu
👍
@karolinakr snažím sa 🙂
@johny54 Konečne je fešák z teba 😂
@grof_monte_christo si milá, aďakujem
@karolinakr
Hneď je to iné. 🙂

@katkami123 autorka zalozila diskusiu a ocakavala gratulacie a famfary?