Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
@hopsadobrandejsa Aj na mňa sa usmejú a pochvália ma za to, že im chutilo to čo som im spravil.. ale to podľa mňa nič neznamená
@feda44 ale mat vztah nie je zavod. mam dvoch kamosov obaja nasli prvu babu po 40 obaja su stastne zenati nic nezmeskali. su v pohode.
@hopsadobrandejsa ma pravdu.
strasne vela robi pristup. ja si napriklad vyslovene vyberam restauracie a kaviarne podla toho kto obsluhuje. mame s muzom vytipovane a vzdy nakukneme kto tam je a podla toho sa rozhodneme. som zadana na casnikov sa nepozeram v zmysle ze by som s nimi nieco riesila ale keby som nebola vydata nebol by pre mna problem tato profesia z pohladu potencionalneho partnera. ja som sa na prvych rande ani nikdy nepytala kto kde pracuje. o mnohych kamosoch to ani neviem. nie je to vec ktoru potrebujem o ludoch vediet ako zasadnu
@feda44 to, ze ti povedia, ze vedia co a ako zo ženami a aká je skutocnost su dve odlišné veci. Mal by si sa opýtať aj tých žien ako sa im to páčilo 🤷 každý človek je iný a má iné potreby. Každému vyhovuje niečo iné. Moja osobná skúsenosť je taká, ze som v zivote mala len jedného muža, môjho manžela. Akonáhle som ho spoznala, iní muži prestali pre mňa existovať. Za 10 rokov som nezatuzila po nikom inom. A to sme s mužom mali kadejaké obdobia a nemáme ideálny vzťah. Spoznala som ho, ked som mala 22 rokov. A tiež už všetci v mojom okolí mali partnerov od 15tich. Ale ja som si povedala, ze nechcem len tak hocikoho. Tiež som sa kvôli tomu trápila. Ale potom som začala bývať sama, zacala som sa zo života tešiť, mala som okolo seba dobrú prartiu ľudí, fajn robotu a začalo mi vyhovovať, ze som sama. A až potom, ked som bola zmierená s tým, ze som sama a páči sa mi to, som niekoho stretla. Rozdiel medzi mojim a tvojím vekom su len 3 roky. To nie je až také strašné. Mal by si zmeniť svoj pohľad na svet. Neskatulkovat všetkých podľa jedneho meritka. Viac sa o ľudí zaujimaj, veď s nimi hlbšie konverzácie, nie len o sexe a koľko žien/mužov mali. Vypytaj si od nich aj názor na teba a priorav sa na to, že možno nebude až taký dobrý. Ale to ti dáva priestore zapracovať na sebe a zmeniť sa :(
@aknamorka22 Myslím si, že väčšinou som ľuďom sympaticky, pretože svoje emócie viem dobre niekedy potlačiť...mám časté výkyvy nálady a viem to aj skryť...no doma až tak nie...niekedy ráno vstanem a s hnevom, že nič sa nezmenilo stále má ženy nechcú, teda nemám nikoho, druhí chlapi robia veľké ramená a majú no ja furt som jak debilko...už to normálne mám vsugerované v hlave, že to tak je...a stále som nespokojný, trpím aj úzkosťami...a niekedy zasa mám veľké sebavedomie, ktoré ale časom prejde
@bessie12 Áno, viem, že západ tiež nie je taký skvelý ako si to každý myslí...tí ľudia tam tiež musia pracovať...v De dokonca niektorí dôchodcovia majú aj 2 práce a skoro nič nevlastnia a bývajú v podnájmoch...ale Nemci nie sú extra snaživí národ...strašne frflú na prácu jak Slováci 😂
Mas toho v hlave proste strasne moc nalozene... z vyzorom vies nieco robit - kapsulovy satnik, nastuduj si to. Vzdy cisty, vonavy, upraveny a mat poriadneho kadernika a ano aj pravidelne k nemu chodit a proste vyzerat upravene... upravene nechty, prijemne vonat - to neznamena dat si na seba mozne nemozne, proste vona, ktora ti pasuje, krem na tvar, robi to vela... nikto nie je tak skaredy, aby to nevedel zlepsit.. a rob to sam pre seba, nie kvoli partnerke, ked si budes viac verit, budes to aj viac vyzarovat, uplne inak budes posobit...
@feda44 ak chceš mať širšie ramená a nabrať svalovú hmotu, tak začni cvičiť, ale rob to pre seba, nie preto, aby si sa páčil okoliu. Okrem iného cvičenie posobí pozitívne na psychiku a budeš mať lepšiu náladu. Moj manžel mal tiež užšie ramená a chudé ruky. Keď sme spolu začínali, tak som mu vravela, že nech trochu pocvičí. On hral futbal, stehná mal veľké a ruky chudé. Aj trochu cvičil, ale nechcelo sa mu. A ja som s ním ostala, lebo som ho ľúbila, aj keď mal chudé ruky, lebo ma priťahuje ako osobnosť. Teraz po rokoch v 38 začal cvičiť a vyzerá postavou asi najlepšie za tie roky, čo sme spolu. Ale cvičí preto, že chce, že ho to baví a cíti sa tak lepšie. Cvičí sám v dome vlastnou váhou, takže ani do toho veľa neinvestoval. Teda možností máš dosť, len či aj niečo začneš reálne robiť. Mám z teba pocit, že si sa sa tu prišiel viac ľutovať ako niečo zmeniť. Vieš, to ako žiješ si tvoríš sám. Všetko začína a končí v hlave. Tvoj život sa može úplbe zmeniť, ak zmeníš pohľad na seba. Totiž, tak ako ty vnímaš seba, tak ťa vníma aj tvoje okoloe, lebo to vyžaruješ. Ak začneš byť pozitívny, budeš priťahovať úplne iných ľudí ako keď si podráždený a ponorený v sebaľútosti. Vždy sa ty rozhoduješ akú náladu budeš mať. Može ťa niekto rečami rozčúliť a je na tebe, či si tým nechaš pokaziť celý deň, alebo sa rozhodneš sa nad tým pousmiať a ísť ďalej. Lebo to, čo druhý hovoria a ako reagujú vobec nie je o nás, je to o nich. Vždy je to rozhodnutie ako zareaguješ. Ak si uvedomíš, že máš voľbu a možeš zareagovať aj na negatívne okolnosti pozitívne, ta sa zmení veľmi veľa. Ak to nevieš zmeniť sám a pracovať so svojou mysľou, tak neváhaj vyhľadať aj psychológa, ak ťa to má posunúť z tohto bodu. Veľa šťastia,
@feda44 Ja som sa pytala kvoli tomu, ze ty by si chcel pekne dievca, kde je ta "chemia", tie chcu len "bohatych a peknych chlapcov". A hnevas sa, lebo v tom vidis nespravodlivost. A tie zeny k tebe chemiu citit nemusia? Tak sa snaz o seba starat. Polrok chodit do posilnovne v tomto veku a ked si bol tucny, este urcite nie je vidiet vysledky. Moj syn bude mat 16 rokov, ma v sportovom klube 6x trening do tyzdna, plus z vlastnej iniciativy chodieva rano pred skolou behat, do plavarne a posilnovne. A to chodi na gymnazium, ma dobre znamky. Vies o kolko viac usilia musi minut nez ty? Nerobi to len kvoli dievcatam, chce byt uspesny. Jasne ze dievcatam sa pacia uspesni chlapci, ale ty nevidis to, co za peknym vyzorom, dobrou karierou a zarobkom je. Vacsinou (no nie vzdy) tvrda praca. Takze zapracuj na sebe a tvoj zivot bude kvalitnejsi vo vsetkych ohladoch.
@feda44 Milý autor, snažím sa nejak pochopiť z príspevkov tvoje aktuálne citové štádium a podľa mňa potrebuješ odbornú pomoc. Aby som bola konkrétna nie je to žiadna nadávka, urážanie, výsmech a podobne. Život si treba užívať spontánne, tešiť sa z maličkostí. Iba mentálne zdravý človek žije spokojne. Mám známych aj čašníkov, aj kuchárov a žijú spokojným životom. Sú situácie, keď nie sú spokojní so zárobkom, ale vedia brigádovať popri práci. Ver mi, že žiadna žena nechce afektovaného chlapa, ktorý sa pozerá iba na seba a svoje nedostatky - čo si urobil preto, aby si zarábal viac? alebo aby si trošku zmenil svoj vzhľad? Keď si nemal žiadny vzťah ako môžeš vedieť, že ťa bude žena hneď podvádzať??? Takéto uvažovanie Ťa postupne zničí. Preto buď chlap, navštív psychológa a ten Ti ukáže techniky ako zvládať ten tvoj negativizmus. Si mladý, máš celý život pred sebou. To je presne tá situácia, keď niektorí fňukajú, že málo zarábajú a ostatní sa majú lepšie. To je závisť - ktorá Ťa zožiera. Urob s tým niečo. Úspech nepríde sám od seba, rozumieš????musíš niečo pre to niečo urobiť!!!!!! a potom sa budeš aj lepšie cítiť a aj ostatní sa na Teba budú ináč pozerať.
@anjelicek26 Budem sa snažiť ale teraz je taká kríza, že nerád miniam peniaze kade tade...platím si trénera, fitness, paušál všetko niečo stojí....rád chodím aj medzi ľudí na kávu ale už to asi stopnem lebo všetko zdraželo nenormálne...jednoducho som asi v takej situácii, že ja si asi nemôžem nikoho nájsť...mestá sú ešte po covide úplne prázdne už ani neviem kde by som sa s niekým zoznámil
@feda44 suhlasim s nazorom, ze by bolo vhodne navstivit psychologa. Nazor, ze zeny chcu len bohatych je chybny. To by boli vsetci predavaci, zamestnanci kaviarni, casnici, ucitelia a xy dalsich navzdy bez partnerky. A to sa asi zhodneme, ze tak nie je. Druha vec, ze pokial ides do vztahu so zenou s tym, ze rozmyslas kedy ta podvedie a ci si radsej neplatit prostituktu, tak je to z teba citit. Takze ak chces mat pekny a fungujuci vztah so zenou odporucam mat najprv pekny a fungujuci vztah sameho so sebou. A s tym ti pomoze psycholog. A len tak mimochodom aj muzi podvadzaju zeny 😏
Podľa mňa možno ženy nemajú problém začať chodiť s milým chlapom, ktorý pre nich správu všetko ale časom ich to prestane baviť a nudiť, nuda už bude aj sex a budú túžiť po riadnom sexe s nejakým chlapom, ktorý nie je až taký milý a nenechá si skákať po hlave
@feda44 tak ja som s takym milym chlapom uz 20 rokov stastna... kde fakt tieto mudra beries..
@anjelicek26 nech sa páči 😁✌️
@anjelicek26 A takých príspevkov je habadej 😂

@aknamorka22 Neviem...nemyslíte si už, že je neskoro ? Skoro všetci chlapi mali už frajerky skôr ako 25 a vedia čo a jak so ženami....frajerky nemali iba tí, ktorí to fakt nevedia alebo jednoducho ich to ani nezaujíma a neriešia to