Mám zostať navždy sám?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mám 25 rokov (ten rok to už bude 26) a nikdy som nemal frajerku a donedávna ani sex. Za to, že som bol donedávna panic som sa pred každým hanbil a to hlavne pred mojimi kamarátmi, pretože oni neraz hovorili o svojich sexuálnych skúsenostiach a kvôli tomu som sa vždy pri nich cítil menejcenný a ako taký trkvas. Z toho dôvodu som si objednal prostitútku a prvý raz sa to stalo a mal som po tom lepšiu náladu. Spravil som to aj druhý krát no objednal som si inú ženu. Rozmýšľal som aj, že nikdy frajerku ani nechcem, dokonca, že sa nechcem ani nikdy oženiť a budem chodiť iba za prostitútkami. Vysvetlím aj prečo. Kamaráti neraz hovoria o konkrétnych ženách čo vyvádzajú, teda ako podvádzajú svojich partnerov, ako sexujú s kadekým a podobne. Jednoducho z toho dôvodu neverím ženám a keď nejakú peknú stretnem, či už v meste, kaviarni, posilňovni tak sa snažím na nich nezazerať (toto by chcela každá krásavica aby sme len zazerali). Vadilo by mi keby som so svojou partnerkou niekde sedel a nejaký chlap čo s ňou sexoval niekde na chate by povedal ostatným "Aha tú som dzi.al dva roky dozadu". Podľa mňa ženy (jasné, že najmä mladé) vedia dobre využiť, sú neverné a keď zistia, že o nich má nejaký iný lepší chlap záujem bezcharakterne svojho partnera opustia alebo s tým lepším budú podvádzať. Nehovoriac o tom aké sú keď sa opijú. Ženy len nechcú ostať samé a hľadajú si toho najlepšieho, ktorý ich chce. Začínal som byť mizogýn (niektoré dievčatá mám aj tak predsa rád), ale nechcem byť hnusný celkovo na ženy, pretože pracujem v kaviarni a dokonca aj pekné slečny mi nechali sprepitné (čo si vždy treba vážiť). Niekedy ale uvažujem či fakt niekoho nechcem. Ale sám viem, že momentálne ako nejaký čašník a barman nezbalím žiadnu dobre vyzerajúcu dámu, pretože som pre nich len odpad. Každá by chcela skôr nejakého vysoko postaveného muža v nejakej firme a podobne. A aj keby som nejakú mal tak by som bol už paranoidný, že má podvádza. Popri tom jak ja pracujem dvanástky tak ona to robí s druhým. Už sa neraz stalo, že nejaký chlap milučký nosil žene kvety, všetko jej kupoval a podobne a ona sexovala s iným/i. Keď ste milý tak ste u žien len debilko. Odpustiť neveru by bol dôkaz, že som ten milučký debilko. Snažím sa ženy nevšímať a byť taký istý ku každému.
Mám sa posnažiť niekedy nájsť nejakú ženu ? Ale keď ja fakt neviem či by som jej dôveroval. Alebo ostať pri tých prostitútkach a neviazať sa ?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzel-ma-dlhodobo-podvadza/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zasa-to-prezivam-tazko-manzel-ma-podvadza/
Nech sa paci. A co to prosim ta dokazuje? Tak neverme nikomu, lebo blbci su muzi aj zeny a mozeme vsetci vymriet v priebehu tejto generacie.
Prosim ta, ak nechces mat frajerku, tak ju proste nemaj. Ale nevymyslaj si k tomu hlupe dovody ako ju nemas kvoli tomu, ze by ta urcite podvadzala. Tak bud aspon k sebe uprimny a uznaj si, ze sa proste bojis, ze sa zamilujes a nevyjde to a ona ta sklame. Hold ale taky je zivot, no tak sa sklames a co teraz. Bude to neprijemne, ale tak sa postavis na nohy a ide sa dalej. Nie sme v disneyovke aby sme ostali stastni do konca zivota s prvym clovekom, co sa na nas usmeje. Nikdy nevieme, co nam zivot prinesie, mozno zajtra ostaneme chori, mozno nam niekto blizky umrie, mozno nas partner podvedie, mozno xy dalsich veci. Nechapem preco odmietas pomoc psychologa, naozaj by ti mohol pomoct si vybudovat sebavedomie aspon tak silne aby si mohol mat normalny vztah. Ale ak teda nechces mat frajerku a ostat navzdy sam, tak by bolo fajn si aspon priznat skutocny dovod tvojho rozhodnutia, ktory je z celej tejto konverzacie viac ako evidentny. Vies ono by to cele vyznelo uplne inak keby si pisal, ze bojim sa vztahu, neverim si, bojim sa, ze dam dievcatu vsetko a ona sa na mna vykasle, myslite, ze sa s tym da nieco robit? Ale robit ramena ako ty ziadnu nechces lebo ta bude podvadzat a zeny su take a onake, je dost trapne.
@feda44 ten chlap v príspevku nebol násilný, neviem, čo si čítal...
žena sa stará len o domácnosť a deti-zle je, priživuje sa na chlapovi
žena chodí do práce, zle je-domacnosť nie je vždy 100%-ne tip-top, nebodaj chcieť po chlapovi, aby šiel na ocr či prispel doma rukou k dielu.
Žena je stále milá, zle je-lebo v posteli z nej má byť šľapka..
Mám pokračovať?
@feda44 podla toho co pises a ako pises sa necudujem, ze si priatelku este nemal, ak sa nezmenit ani mat nebudes...si ziarlivy, podozrievavy, nevazis si zeny a ani seba. platis si prostitutky, ktore dievca by takeho chcela? neviem, co by dokazalo zmenit ta k lepsiemu, ale dufam, ze sa zmenis a budes sa spravat lepsie, prajem ti lasku.
Inak si sám uvedomujem, že jednoducho s takým malým platom nemôžem čakať hocičo...ženy chcú chodiť na večeru, výlety, kávičky a jednoducho som v takej situácií že sa to nedá...keď si mám popri tom platiť trenéra a ďalšie veci
@feda44 nie každá chce chodiť na kávičku, večere alebo výlety. Som s priateľom takmer 2 roky a v reštaurácii sme ešte neboli, ak nepocitam na Slovensku, ale to sme boli na dovolenke. Varím takmer denne. Obcas sa mi podarí navariť na 2 dní a niekedy si niečo objednáme. Po výletoch veľmi nechodíme ( opäť najčastejšie ked sme na Slovensku) A kávičku alebo čaj? Tak tu si najradšej vychutnám v pohodlí domova.
@feda44 ja som si pri toľkých stranách tvojich výlevov uvedomila tri veci:
1. Nie si normálny
2. Ani sa nečudujem, že nikoho nemáš, ale nie je to výzorom. Takéto obmedzené názory by žiadna nezniesla.
3. Pre dobro všetkých báb, žien to ani neskúšaj. Veď nezadanym a slobodným je tiež dobre
@martul Chlap: "Chcem ženu čo nie je panovačná, nekurvila sa, je rodinne založená a rešpektuje ma."
Ženy: "Preboha ty nie si normálny! Ako keby si sa narodil pred 200 rokmi! No fuj, vidno že ťa žiadna nechce!"
Vieš, ono je to veľmi jednoduché. Hovorí sa tomu inflácia, čiže keď hodnota ide dolu, zatiaľ čo cena ide hore. Možno je to dehumanizujúce, ale ženy sú dnes ako jogurty.
Dakedy som kupoval grécky jogurt čo mal 150 gramov za tak 50 centov. Teraz kupujem 140 gramový jogurt za 90 centov. To je dosť veľký rozdiel, ale stále ten jogurt kupujem, lebo 90 centov sa mi zdá síce veľa, ale stále som to zaň ochotný zaplatiť. Ak by stál povedzme 1,50€ tak ho už kupovať nebudem.
A dnes sú ženy ako jogurt čo stojí 1,50€, akurátže má dokonca už len 100 gramov. Úsilie potrebné na vytvorenie a hlavne udržanie vzťahu je neskutočne vysoké, oveľa vyššie ako v časoch mojich rodičov, zatiaľ čo pomyselná hodnota priemernej ženy padá z brala.
@ravador poziadavka, ze chlap chce zenu, co nie je panovacna, rodinne zalozena a respektuje ho, je uplne legitimna. Avsak to, co si pod tym podla tvojich prispevkov predstavujes, tak to vyzieva tak, akoby si sa narodil pred 200 rokmi. Nazyvas zeny cupkami, ale ty sam vyzadujes respekt. Hovoris, ze vztah ma pre teba zmysel iba pre sex, ale vyzadujes respekt a rodinne zalozenu zenu. Funguje pre teba tento respekt a nepanavacnost obojstranne? A ak sa zavrie chytra studovana zena doma s deckami a vzda sa kariery aby ti varila 3 chodove vecere a stale ta vitala s uprimnym usmevom na perech, tak bude ti rovnocennym parterom vo vztahu? Bude moct rovnako rozhodovat o financiach, dovolenkach, nakupoch, vychove, investiciach, v pripade rozvodu dostane polovicu majetku? Mozno sa mylim, ale z tvojich prispevkov to na mna tak neposobi. Takze otazkou je, aky produkt ty a za aku cenu ponukas zenam. Pretoze vyber nie je jednostranny, kedze nezijeme v dobe pred 200 rokmi a aj ten tvoj drahy grecky jogurt si nastastie moze vybrat s kym skonci. A ako zatial pises, produkt, ktory ty ponukas a za aku cenu asi nie je dostatocne kvalitny na to, aby si ho nejaka zena kupila.
@lenka188 perfektne napisane.
chlapik musi byt velky znalec za prve a za druhe ak by ponukal kvalitu ako pises asi by nebol sam vsak? zabali to do teorie ze jemu je vlastne zena na nic a radsej ju nechce. to mu znie v hlave lepsie ako to, ze nechce nikto jeho ani s tymi peniazmi a postavenim.
ale mozno z toho este vyrastie a otvori oci
@lenka188 Toto je zasa čítanie s porozumením ako u škôlkarov, alebo skôr zámerné prekrúcanie toho, čo som povedal.
Ak nazvem arogantnú a panovačnú ženu čupkou, nemáš sa čo urážať.
Ak poviem, že keď je žena povrchná a sebecká a neponúka vo vzťahu nič iné ako sex, že takú nechcem, nemáš sa čo urážať.
Rešpekt si zaslúžia len ľudia, ktorí si ho získajú. To znamená, že človek rešpektuje takých ľudí, ktorý podľa jeho pohľadu na svet a morálnych zásad dosiahli niečo hodné toho rešpektu.
Nie, partneri vo vzťahu nie sú rovnocenný, pretože nie sú rovnaký. Ja mám svoju oblasť spôsobilosti, ty zasa svoju a každý máme majoritnú zodpovednosť a teda aj slovo vo svojej oblasti. Neviem všetko, preto potrebujem niekoho kto vie to, čo ja neviem. Nepotrebujem ženu, ktorá má rovnaký skillset ako ja.
Takže nie, nebude mať rovnaké slovo v investíciách, ako ja nebudem mať rovnaké slovo napríklad v dovolenkách, lebo keby bolo na mne, sedíme doma a uvedomujem si, že ona to tak s najväčšou pravdepodobnosťou nechce.
A áno, po rozvode dostane 50/50 z toho, čo sme nadobudli spolu ako manželia. Taký je zákon len tak mimochodom.
@liljana 😀
p.s. zoro mal kovid asi teraz dobieha pracovne resty tak nestiha. 😝
@ravador nehnevaj sa, ale dosť ti unikajú základné významy slov, ktoré používaš. A možno sa to odvíja od tvojích hodnot, ktoré neviem či máš v poriadku, podľa mňa nemáš. Rešpekt a úctu by mal dostať každý človek bez rozdielu, lebo všetci sme si rovní. Všetci sme sa narodili s ničím a všetci s ničím pojdeme. Aj prostitútka, aj bezdomovec si zaslúžia úctu, hoci žijú svoj život možno biedne, ale nevieš prečo takto dopadli, nie si v ich koži, aby si ich posudzoval. Možno im nikto neukázal ako majú správme žiť, nevedia to. Nechcem ich obhajovať, ale určite si zaslúži úctu každý jeden človek. Ak ti niekto ako osoba vadí, tak sa s ním nestíkaj, ale určite ho netreta dehonestovať nepeknými slovami, len preto, že podľa teba si úctu nezaslúži. Tebe asi každý v tvojom okolí musí niečo dokazovať, aby bol hodný tvojej úcty a rešpektu. Lenže to sú tvoje kritéria. Ale ako nazývaš niektoré ženy čupkami. To svedčí o tebe veľa a nie v dobrom svetle. Podľa tvojho merítka, by si u mňa nebol hodný žiadneho rešpektu, lebo sa povyšuješ nad druhých. Dnes má veľmi málo ľudí prirodzený rešpekt k druhým ľuďom. A paradoxne si mnohí myslia ako majú vysoko nasadenú ,,morálnu laťku”, no ale príde realita a tá je úplne iná od ich slov.
Rovnocenní partneri nie sú rovnocenní preto, že sú rovnakí 😀 Ale preto, že sa vzájomne doplňujú a majú rovnaké hodnoty, pohľad na život, u niekoho zohráva úlohu v rovnocennosti aj spol. postavenie atď. A teda áno, mnoho manželov a partnerov tvorí rovnocenný pár. Ale, ak si ty teda myslíš, že nikto iný nemože ovládať financie lepšie ako ty, ani tvoja partnerka (hoci hy bola v tejto oblasti dobrá). Ty by si jej to nedovolil, lebo si pyšný, nie preto, žeby ona tebe nebola rovnocennou partnerkou. Nikto na tomto svete nie je rovnaký a aj keby do bodky išiel v šľapajách tvojho života, v mnohom sa rozhodne inak, lebo má inú odobnosť a s tým istým vstupom može/ nemusí naložiť oveľa lepšie/horšie ako ty, samozrejme v ideálnom prípade. Takže je to o osobnosti človeka a nie o získaných vedomostiach, schopnostiach a zručnostiach. Mimochodom základom úspešného vzťahu je v prvom rade úcta a rešpekt a až potom láska. Ale ty asi nebudeš váhať nazvať tú svoju vyvolenú ,,čupkou”, keď ťa sklame a v niečom zlyhá, potom si už úplne tvoj rešpekt asi nebude musieť zaslúžiť. Mal by si prehodnotiť svoj pohľad, lebo požaduješ rešpekt, ale sám ho druhým nedávaš a ak áno, tak podmienečne. Veľmi povrchné a plytké.
Tak dobre som sa pri čítaní tohto už dlho nezasmiala. Ako jeden chlap, ktorý nemá žiadne skúsenosti so ženami, dokáže dogmatizovať pekne ženy, je na zaplakanie. Ži si v tých svojich predstavách a domienkach. Nečítala som diskusiu. Zaujimalo by ma z čoho máš take nízke sebavedomie a v každom jednom prípade ťa má žena odkopnút a ísť za lepším alebo ťa podvádzať. Ty mi prídeš ako jedna diskuterka tu z ocele, len v mužskom prevedení. Neskutočná zakomplexovanosť, pocity menejcennosti a žiadna sebadôvera, seba samého považuješ za prechodnú stanicu, ktorá nemá čo ponúknuť, smutné.

@kristiii No tak bol násilný tak to chápem, že ho opustila 😉 Lenže ženy opúšťajú aj dobrých mužov, pretože im niečo "chýba"
Chlap chodí do roboty nedobre lebo nemá čas a sa žene nevenuje.
Nechodí do roboty zle je bo ich nemá kto uživiť.
Je milý a urobí všetko pre ženu nedobre lebo nepôsobí chlapsky.
Je agresívny nedobre lebo už je nervák.