Manžel mi povedal, že pri sexe mysli na inú
Ahojte zeny potrebujem úprimnú radu neviem co si mam myslieť a co robiť. S manželom sme uz 2 roky mame dve deti spolu. Ako každý jeden vzťah hocikedy sa pohadame ale vzdy sa udobrime ale dnes mi ked sme sa hádali tak ma urazil ze som tmavšia a ja som mu úsmevom na to odpovedala hlavná vec ze vzdy sa ti na tej tmavej kokot postaví a vzdy sa pri nej urobis a on mi na to nervami odpovedal ale vzdy si musím pri tom predstaviť inu aby sa mi postavil a odisiel z izby. Od vtedy som ostala mimo neviem co si mam myslieť ci mi to povedal v nervoch, ci mi chcel len slovami ublížiť alebo to myslel uprimne vazne. Po pol hodine ako sa v inej izbe ukludnil tak to nespomenul ked prešiel okolo mňa ale snažil sa mi prihovoriť ohladom deti ale ja ho ignorujem a ani nevie. Ako mam na to všetko reagovať. Prosim vas dajte mi vo vsetkom rady budem vám za kazdu jednu vďačná
@miro1360 mas pravdu
@viki_izakova to, že ti to idiotsky vykričal, je jedna vec. to, že mnoho chlapov si predstavuje naozaj aj iné ženy, je vec druhá.... len 99,9% žien bude tvrdošijne kričať, že neexistuje, ich muž to 100% nerobí!!!
v každom prípade, ty si mu tiež nie veľmi milo dala najavo, ako vyzerá jeho fyzická schránka v čase jeho vzrušenia, nečuduj sa, že tak vyletel....
@viki_izakova Ak budeš chcieť hádku predčasne ukončiť alebo na ňu nebudeš mať chuť, tak mu povedz že má pravdu (aj keď si budeš myslieť že nemá, ale to mu nehovor) ... alebo si priznaj chybu (aj keď budeš vedieť že si chybu nespravila) ... no a občas sa s ním pohádaj ak budeš mať na to chuť (keďže si písala, že s úsmevom si mu povedala) ... určite sa zas udobríte :D Všetko čo ti on povie, kadejaké urážky, tak spláchni a neber si ich osobne - niektorí chlapi sú jednoducho takí a nevedia sa inak vyjadriť, tak povedia kadejaké hlúposti ktoré nie sú pravda a nemôžeš ich brať osobne 🙂 Ten chlap si ťa zobral a má s tebou deti, žije s tebou, takže má ťa pre niečo rád, a to isté aj ty.
@viki_izakova asi si nestmavla zo dňa na deň, takú si ťa vybral, taká si sa mu páčila tak čo teraz rýpe? Ale ty tiež máš zvláštne vyjadrovanie, sama si si pýtala sprostú odpoveď. Takto sa spolu rozprávate pred deťmi?
Nerómovia sa chodia vypekať do solárií, v lete k moru, na záhradu opáliť sa... čo by som dala za to byť o niečo tmavšia, veď je to pekné.
To máte teda fakt otrasné vyjadrovanie keď máte 2 deti spolu . Keď sa takto bežne spolu bavíte, no zbohom . S mužom sme spolu 18r ale takto aby sme sa bavili uff nikdy . Aký príklad dávate svojim deťom?
@panelacikova mas pravdu ale to neznamená ze mi musel niečo také povedať
@lenadka nie nerozprávame sa tak pred deťmi, q ano nemala som mu taku odpoveď dat ale on mi nemusel odpoveď tiez tak lebo ja si myslim ze myselne podvadzanie je horšie ako fyzicke
@zabka1987 moje deti sú novoredenci a pred nimi sme sa tak nebavime aj ked nevnímajú
@viki_izakova to ti povedal len aby ťa naštval su myslím, ste horúce povahy obaja.
@zabka1987 povedala by som, ze taky romsky...
Skor popracujte na vzajomnej ucte a komunikacii
@viki_izakova a tebe viac štve že ti povedal o tvojej pleti alebo, že myslí na inú ženu?
Predstavy neovplyvníš. Zas netvarme sa že si žiadna žena nepredstavila nikdy pri tom nejakého Brada Pitta 🙈 (predstaviť si suseda, je už ale problém a zaváňa pruserom) ale že ťa uráža, kvôli výzoru, to je teda. No tvoja reakcia, tiež nemá chybu... 🤦♀️ S kľudom Angličana by som sa opýtala, že či sa mu teda náhle zlepšil zrak, keď si to nevšimol doteraz a nereagovala inak. Urážka za urážku fakt veľa vyrieš,ironicky myslené
@taskataska Podkladať? Nie, ja navrhujem povzniesť sa nad urážky, čítaj s porozumením 🙂
@klarolinne velmi sa ma dotklo ked povedal ze mysli pri tom na inu. Viac ako to ze som tmava lebo ja sa za to nehanbím a som na seba hrdá nech som aj Rómka a on to vie najlepsie ale boli aj to ze ma urazil ale viac to o druhej zene.. lebo by ma zaujimalo koho si tak pri tom predstavuje ale to mi nikdy nepovie a hlavne popre ze to myslel vazne
@lenadka ano sme ale ja si myslim ze chlap ktorý toto povie mysli vazne
@viki_izakova no mňa by sa dotklo teda viac to druhé. Ale teda nie preto aby si sa zle cítila, kvôli pôvodu. Ale preto, že to idiot vyťahuje a nemá problém ťa urážať. Tu nejde o to, že si Rómka, ale to je ako niekoho uraziť ja neviem lebo jeho rodičia sú chudobní, alebo akoby si bola iného náboženstva - proste, hádať sa je jedna vec, ale neurážať sa ako dvaja idioti. Môžem vedieť aj kontext, prečo ti to povedal?
To že on myslí na inú ženu pri sexe by som osobne nebrala ako tragédiu. To neovplyvníš a nejaké role play je celkom fajn spestrenie :D Ide o to, že keď si predstavuje dáku ja neviem Megan Fox, by som sa na tom aj zasmiala :D :D Keby si predstavoval niekoho "dostupného" susedku, kamošku, svoju ex to by mi už vadilo.
@viki_izakova podla mna to nemyslel vazne a povedat ti to, lebo na to co si mu ty povedala, je toto hned prva vec co aj mna napadla, ked ti to chcel vratit a ublizit ti späť. Ano povedal to v nervoch. Rovnako ako si ty jemu povedala veci v nervoch... Uz aj to ze o pol hodinu s tvaril, ze nic.. a chcel sa bavit, je podla mna znak toho ze to nemyslel vazne. Moj ked nieco mysli vazne, veru nepride sa takto "vtierat" diskusiou ziadnou o pol hodinku...
@klarolinne asi mas ozaj v tom pravdu. Dakujem ti velmi😊
@zazvorka87 ano mas vo vsetkom pravdu skusim kazdu jednu radu
@zazvorka87
@simca06022011 mozno mas pravdu ale mne by aj keby neviem co povedal v hlave by ma nenapadlo mu povedať ze pri sexe myslim na ineho ale to môže povedať iba človek ktoremu sa to často stáva a ja si myslim ze s neho vyletela pravda a on dokáže potom ma obrátiť ze to tak nebolo lebo vie ze ja mu verim
@viki_izakova tiez si nemyslim ze to myslel vazne, islo mu skor o to ta urazit, odbit tvoju urazku.. ak idete do bitky s ostrymi zbranami, tak sa nediv ze si aj ublizite. Do buducna by to chcelo popracovat na vzajomnej ucte aj pri konflikte.
@uprimnedievca ak mysli na inu tak to moj problem nieje lebo ako manželka a zena a hlavne mama som dobra a on to vie mozno mu chyba nieco pri mne o com mi nechce povedat a preto mysli na inu
@janeninka ano ja to chcem ale pri nom to nieje možné vzdy ked chce urazi ma
@viki_izakova Nemáš za čo. Len by ma zaujímalo ako celý konflikt vôbec začal. Na základe čoho ti povedal tú vec o pleti?
@klarolinne poviem ti to ale v správe napis mi
Krutou pravdou je, ako povedala @panelacikova, je velmi mnoho muzov co mysli obcas, alebo casto na inu pocas dlheho vztahu. A to robia tiez zeny. 1. Nie je to rozumne, a to najma pre neho, 2. Da sa to odnaucit 3. Ludia za myslienky nemozu ovladat a dokazat ich ovladat vyzaduje trening. Opytaj sa seba uprimne: Nemyslela si nikdy na nieco, co keby si povedala muzovi, velmi by ho to mohlo zranit? Ze je napriklad chudobny, nema dostatocne vzdelanie, ze ma velke brucho, nie je dobry otec a podobne... ale nepovies mu to a to je dolezite. A tiez on by to nemal hovorit tebe. Urcite to velmi lutoval.
Ako naznacil @miro 1360, v hadke ludia povedia cokolvek, aby nad tym druhym zvitazili. A potom to lutuju. Dolezite je, aby ste sa vyhli akejkolvek fyzickej konfrontacii. Zatlacovanie druheho do kuta, zapchatie ust druhemu rukov su tiez neprijatelne.
Skuste si spolu v klude, ked budete obaja v pohode, urcit spolu pravidla v hadke. Napr. 1. Neposudzovat, neurazat druheho: (si neschopny, si lenivec, si hlupa... a pod.), 2. Nezatahovat do hadok deti, 3. Nevytahovat rozvod. Proste cokolvek, co degradujr vztah. Navrhni mu tiez dopredu, ked sa chces rozpravat o tazkych temach ako toto. Priprav ho par hodin dopredu, pred tym mu nieco uvar. Potom ho pocuvaj, pytaj sa, zaujaj sa o neho. A nakonci mu opis svoje pocity, ktore v tebe vyvolalo jeho priznanie.
Vztah je o komunikacii. Kazdy vztah ma vazne thliny po case a udrzat ho vyzaduje usilie. Podporujte sa, ked mate naladu, bavte sa ked ste veseli. A odpustajte si, lebo kazdy robi chybi. A ziadna chyba nemoze byt napravena, pokial nie je odpustena.
Inak mimochodom, podla toho popisu a reakcii mi pripada, ze Ta stale miluje. 🙂

@zazvorka87 ano presne ako hovoríš Rómovia sa často medzi sebou súdia a povyšuju ale uz to je neznesitelne