icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

Strana
z12
betulinka1
16. máj 2022

@tinus610 Ako si to nakoniec vyriešila?

p.j.jacky
23. máj 2022

@tinus610 toto som zažila s mojim ex . Tiež písal , ale len akože tak znudy😂 že sú kamosi a bla bla bla . Naivne som verila . Nakoniec som zistila ako posielal svoje fotky zo sprchy jemu ženy nahé sa fotili a samozrejme aj fyzickou neverou . Nechcel toho nechať . Skončilo zo rozvodom . Keď som na všetko došla bola som v 7 mesiaci tehotenstva . Rozviedli sme sa keď mala dcéra 2,5 roka .pokec pre zadaných nevesti nič dobrého .

tiborpd
27. máj 2022

@tinus610 Som chlap a žasnem nad niektorými radami. Rozvod a žiadna šanca. Pred niekoľkými rokmi som zažil neveru manželky. Zoznámenie na FB, stretnutie a spoločný víkend. Najlepšie kamarátky ju kryli, že spoločný welnes. Všetko to prasklo. Mohol som reagovať rozvodom, ale čo by to prinieslo. Trpeli by deti, delenie majetku a začiatok od nuly. Vo vzťahu sme si rozumeli a inde nebol problém mali sme sa radi, len z jej strany nezvládnutie žiadostivosti skúsiť to s iným. Podotýkam, že ja som ju nikdy nepodviedol. Nepopieram, že to bolelo a dosť dlhú dobu ma to prenasledovalo, ale riešil som to bez emócií a snažil sa to v sebe riešiť sám sebe otázkami a odpoveďami. Manželka nie je môj majetok, pred manželstvom mala aj iných partnerov a keď si prehodím časové pásmo kedy k tomu došlo .... , a ruku na srdce nechcel by som aj ja po rokoch manželstva zažiť búrlivý víkend? atď. atď. Trvalo to dlhšie, ale búrka vo mne prehrmela a manželka si pravdepodobne uvedomila, že aj tak má každý chlap nejaké maniere na ktoré si nemieni zvykať a vlastne asi ani nič lepšie nenájde. Preto radím, dohrať to dokonca, ale potom byť silná žiadne výčitky, žiadne hádky, ale ukázať, že vy ste tá pravá pri ktorej stojí za to zostarnúť. Ak si v iných životných situáciách rozumiete, verte že toto nestojí za to, aby ste niečo menili na svojom živote. Môže to byť ešte horšie a neviete či raz v budúcnosti nebudete Vy stáť na tej opačnej strane a možno práve toto zachráni Vaše manželstvo argumentom ty si mohol a ja nie ?

tinus610
autor
27. máj 2022

@tiborpd dakujem za koment, presne takto som to aj ja citila 🙏🏻 Vsetci cakaju ako to dopadlo.. TAKZE stretnutie sa uskutocnilo, prisiel na stretnutie s imaginarnou zenou, za ktoru som sa vydavala ja. Pravdupovediac dopadlo to tak ako som aj dufala, a aj cakala ako dopdne. Bol velmi seknuty a prekvapeny, v soku, nerobila som sceny aj ked som sa triasla od vnutornej nervozity, ze som si myslela ze to nedam. Na stretnutie som prisla s vypisanou ziadostou o rozvod, aby som zo zvedavosti zistila reakciu. Najprv sme sa rozpravali, co ho k tomu viedlo, preco to spravil… povedali sme si veci, ktore sme obaja za 5rokov asi ani nepovedali uprimne co nam na vztahu vadi, co chceme atd. Reakcia na rozvodove papiere bola samozrejme z jeho strany ze nesuhlasi, co mi aj odlahlo. Videla som na nom ze to uprimne lutuje a ked uz chlap place a tvrdi ze toto je najhorsi den jeho zivota, tak som ho aj chvilu lutovala, ale… stanovili sme si obaja smer nasho vztahu, co chceme zmenit… aj ked moja dovera je na bode mrazu, slubil ze bude robit vsetko preto aby si ju opat ziskal. Po cca tyzdni vidim ze sa velmi snazi, bodaj by mu to vydrzalo. Ja sa tiez snazim a zaroven som si uvedomila ze pokial to ma fungovat a on to uprimne olutoval, nemozem sa k tomu vracat aj ked to bude pre mna veeeelmi takze. Ale ked som prezila toto musim zvladnut aj to a nastavit sa tak. Uvidime dufam ze to uz nikdy nebudem musiet riesit 🙏🏻

gabrielkaa
27. máj 2022

@tinus610 držím ti palce 🤞, hlavne preto, že veľa žien by to vzdalo a ty si v sebe našla odvahu ísť ďalej. Dúfam, že sa to vyplatí.

katkazuz
27. máj 2022

@tinus610
Aj ja držím palce a dúfam, že využije svoju druhu šancu. Všetko dobre 🍀

wig
27. máj 2022

@tinus610
Tiež držím palce! Cítiť z teba spokojnosť...teda relatívnu, vzhľadom na okolnosti...nech sa vám to podarí! 👍

lakris
9. jún 2022

prajem veľa šťastia , lásky a všetko dobré.........

diaszoky
1. júl 2022

@tinus610 ako vam to klape teraz?

Strana
z12