icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

54tinka54
3. máj 2022

@tinus610 vies co ja si myslím že druhýkrát už to neurobí, lebo keby si zase začal písať s nejakou babenkou tak bude mať stale v hlave či to náhodou zase nie si ty 😅

elizabet173
3. máj 2022

@54tinka54 nájde si iný spôsob, nevera bola aj keď sociálne siete neexistovali. Kto má raz v hlave, že môže a chce, tak sa toho len tak nevzdá

elizabet173
3. máj 2022

@mia7811 trápne, čo s tým majú jeho rodičia? Ak sa nechce rozvádzať, tak ako by s ním žila ďalej? Veď by ju začal nenávidieť

lienka9
3. máj 2022

@tinus610 necitala som celu diskudiu..ale pytala si sa ho na pokeci ci niekoho nema... ci ma dieta a pod..ze ci sprosto bude zapierat aj dieta

katarinka89
3. máj 2022

@tinus610 fiha no toto je silná káva ale nie v tom, že navštevuje také niečo ale ta tvoja odvaha ísť až tak ďaleko s tým písaním.....aspoň vieš čo máš doma a popravde neviem či priucka splní svoj účel.....ja by som takého chlapa vedľa seba nezniesla ...... držím ti palce ale nečakaj podľa mňa zmenu u neho - akurát si nájde inú cestu k takým záľubám. Máš to ťažké ❤

katarinka89
3. máj 2022

@liljana a keby ho do tej situácii vytiahla iná žena už by to bolo u teba ôk? Nesúhlasím s tvojim názorom, absolútne.

melanta
3. máj 2022

@liljana má rodinu, ženu a deti. Ona ho nikam nevmanipulovala. Vmanipuloval sa sám, tým že je aktívny na zoznamke.

misulienkamisa
3. máj 2022

Ako tak čítam nečakala by som ani ja, že sa chytí na takéto stretku ale presne, treba to dotiahnuť do konca a na stretko prísť, máš dôkazy o tom že nevedel že si to ty aj keby chcel klamať.

yvanielka
3. máj 2022

Mne sa to nejak nezdá, ženatý muž by tam mal vlastnú fotku a ešte si ho aj náhodou našla..
Mala si radšej napísať, že si si všimla jeho nick keď si mu pozerala do mobilu.
Plus 3 mesiace si totálne v kľude ..

luccija
3. máj 2022

@lienka9 píše, že povedal, že je rozvedený, bezdetný.
Autorka ešte sa môže stať, že je geroj iba cez písmenká a na stretnutie nepríde.V každom prípade na stretnutí trvaj

simca06022011
3. máj 2022

Viem ze rozvod nechces, ale takyto chlapi (chcela som vulgárnejsie napísať) sa veľmi tazko menia, mozno ho to pod tlakom prrjde na cas, ale navzdy nemusi. Cize ratat treba s tym, ze dôvera uz je preč a späť nepríde. Takze si to dobre rozmysli. Ak naozaj sa stretava so ženami veselo, tak myslim, ze to na to nezabudneš. Ja mam splachovaciu povahu a toto som nedala, pri kazdom probleme su na stole jeho "ulety" z minulosti.
Ja by som celé toto dotiahla do konca, mozno si so sebou aj navrh na sud zobrala 😂 aby to bolo riadne teatro.
A ze ta zaujíma preco to robí sa divim, nrbodaj budes hladat kde si ty chybu urobila?
Pekne ho zapriahni do domácich prac a starostlivosti, ziadne ofukovanie a nebude mat cas na sprostosti. Ak sa na neho dokážeš pozerať.

syslik81
3. máj 2022

zbal mu zakladne veci chod na stretko -podaj mu tasku a povedz kym si neuvedomi co spravil a ako tebe a dietatu ublizuje neh sa domov nevracia ...

rencina_4
3. máj 2022

tolko klamstiev z jeho strany, ze ako mne by to stacilo. ak sa nechces rozviest, tak je to tvoja vec, no mna by to sklamalo teda na plnej ciare. ak mas kam ist, tak by som aspon na nejaky ten cas odisla, nech mu blikne, ze to teda poriadne prestrelil a nie si ziadna samozrejmost

misik14
3. máj 2022

@tinus610 môj manžel je taký,berie to ako zábavku. Vedela som to už pred manželstvom. Ale viem, že sa reálne s tými ženami nestretol. Moje schopnosti poľovníckeho psa sú brilantné a jeho znalosti IT viac než mizerné. A on to vie. A nemá ani čas na stretnutia, iba ak by si zobral dovolenku...
Naposledy keď sme to riešil, tak som ho vyhodila z domu. Našli sme potom kompromis. či funguje úplne neviem, ale nemám záujem sa do toho ďalej vŕtať. Ak by sa znova dačo také objavilo, a už uskutočnené, tak bude rozvod. Pánko príde o deti, dom a ešte bude platiť 🙂 ale inak ako manžel a otec je skvelý. Stará sa plnohodnotne o deti, o mňa (lepšieho chlapa som nemala v posteli) a ešte sa aj zúčastňuje 1/2 domácich prác.

ivetta1234
3. máj 2022

@misik14 aký presne je ten kompromis? písať si môže len sa nemôže stretnúť či ako?

dadis
3. máj 2022

@tinus610 Ja by som rovno poziadala o rozvod. Ziadne stetnutia nic, ani by som sudu ani jemu neoznamovala, ze ta osoba s ktorou si pisal som ja. Ako dokaz by som dala screenshoty, ze si na pokeci dohaduje stetnutia. Podanie o rozvod stoji 66eur. To by som spravila. Kym dojde k pojednavaniu, das mu nejaky reakcny cas, aj sebe, ci o vztah zabojuje alebo nie. Zatial by som to rodine nevesala na nos, jemu by som iba ukazala chladnu tvar, ziadnu dramu, plac, vyhadzovanie veci, prosenie a slzy. Nula emocii. To sa len chalan spamata.

mamkalentedkova
3. máj 2022

Na to stretko určite chod..pekne sa nahoď ...normálne by som chcela vidieť výraz jeho tváre 😂.Myslím,že mu rýchlo dôjde ,že si ho dobehla ..tak snáď sa k tomu nejako vyjadrí .

misik14
3. máj 2022

@ivetta1234 presne tak. Písať si môže, ale ak budem trvať natom,tak mi to musí ukázať. Tvrdí, že už to nerobi, ale fakt sa mi nechce overovať si to . Lebo rozvádzať sa mi zatiaľ nechce. Ale založila som mu instagram 🤣 nalajkovala na začiatok pár #sexi slovak atď atď, a už si tam vo veľkom obzerá tie svoje "fitnesky". Ak nad nimi aj onanuje, tak mi to absolutne nevadí, so sexualitou sme v pohode 🙂

acrobaleno
3. máj 2022

"Ostávať s manželom kvôli dieťaťu" je výhovorka slabých ľudí, ktorí sa boja niečo zmeniť. Viem, že sa ľahko hovorí z našej pozície, ale ja by som s ním nebola. Ale keď tak čítam diskusiu, tak asi to nie je váš jediný problém.

ivetta1234
3. máj 2022

@misik14 dobré pre vás

sticker
arianna25
3. máj 2022

Alebo pošli dobrú kamošku ktorú nepozná a potom sa zjav. Aby z diaľky nezdupkal keď ťa zbadá.

mk22
3. máj 2022

Neviem co chceš dosiahnuť, že ho odhalis, nachytas.. Je to v ňom, nezmení sa.
Co ho vyhresis ako decko, dáš mu trest alebo ako si to predstavuješ.
Kým sa vy stretnete, možno ma za sebou desiatky iných stretnutí a možno súloží rad radom.. Nevieš, nemôžeš veriť nič, nebuď naivná, a nechceš sa rozvádzať pre niečo, čo tebe Maxim vyhovuje, takže rada zotrvás vo vzťahu ďalšie roky, s niekym.. Pre koho neexistujes, hra sa na slobodného chuja.. V poriadku.. Tak by som sa k nemu ako ku chujovi správala aj ja.
Ono pozri, trisku sa zlakne, a ver ze nabudúce si dá lepší pozor.
Kurevnici sa nemenia, mysli na to.
A nemusí sulozit, na zač to začína takto.. Vždy..

jumama
3. máj 2022

@tinus610 No a mne by prislo vcelku vtipne ist na stretko bez hnevu. Prist sexi oblecena, mozno si aj zajst kadernicke, zmenit tesne pred stretkom uces. A aj mu to povedat, ze ked sa on rad hra hry, ze aj ty sa rada hras taketo hry. Ze ste v tom spolu, on pokecuje, ty pokecujes, mozes sa dokonca chvilu tvarit rovnako prekvapene ako on... 🙂 A to by bol jeho trest, ze by sa zamyslel, ci je to pravda, ze pokecujes a co vo vztahu s nim chyba tebe.

Moze to byt nove vzruso do vasho vztahu, ak to takto kludne a hravo obaja vezmete a uzijete si to. Pride na to, aka si hrava a velkorysa zena.

Samozrejme ze by si sa napokon priznala, ze si ta sla len za tym ucelom, zistit kam az zajde... ale ta kvapka pochyb by mozno v nom zostala a mozno by si ta viac zacal strazit a vsimat.

A okrem ineho - pri tak malom dietati, mate na seba niekedy cas sami ako partneri? Ved sa to odporuca aj dlhodobym parom - zacnite znovu spolu randit. Chodit na schodzky, pripravovat sa na tie schodky, kazdy sam prist na tu schodzku, tak ako kedysi. Nie sa doma vychystat a ist spolu na veceru. Aby to malo ten prvok prekvapenia, stretnutia, cakania.

K tomu preco to robi. Lebo je chlap. Kazdy chlap si vzdy obzeral ine zeny, len niektory to robi gentlemansky, nie v tvojej pritomnosti a iny si pozor neda... Proste nase mozgy su evoluciou tak dane, kulturne sme niekde inde. Ale amygdala vzdy predbehne sivu koru, to je zname. Evolucia vzdy predbehne kulturu, chce to velmi pevnu volu nedat to najavo 🙂

A toto ti pise stara puritanka, ktoru poburuje uz len to, ze ludia uprednostnia posielanie intimnych foto pred vzajomnym spoznavanim kras zakutia duse 🙂

daniela2202
3. máj 2022

@tinus610 poriadne sa nahoď a vyraz na to stretko. ... to bude čumieť.. 😂👍

sirka9
3. máj 2022

Mne to robil bývalý. Aj ja som si urobila nick, písali sme si. So mnou plánoval stavať dom, rodinu, " jej" písal, že nemá vážnu známosť. Jedného krásneho dňa som si to vytlačila a dostal darček v obálke, len tak. Kým som si balila svoje veci on čítal. Bol to úžasný pohľad ako pomaly cervenie. Ale teda, ja som vedela, že od neho odídem kvôli tomu. Určite to dotiahni do konca, ale priprav sa na to, čo do budúcna. Musíš to spracovať a rozhodnúť sa, čo ďalej.

misik14
3. máj 2022

@jumama ty si žena ❤❤❤

lenicka298
3. máj 2022

@tinus610 ja by som to dohrala až do konca, aby si videla čoho je schopný. Dohodla by som sa s nejakou babou, aby tam išla namiesto mňa. A ja by som sa tam objavila úplne náhodou. (Prekvapený výraz, že čo to ma znamenať,co tu robi, kto je ta žena, ziadne scény.. zbalila by som malu na par dni ku rodičom, a on nech si rozmyslí, čo mu je prednejšie. A ak vas nechce stratiť, nech navrhne riešenie on )On môže byť "veľký mačo" len za PC, a na stretko nepríde, možno bude sledovať z poza rohu, či tam niekto naozaj príde. Ak je to kur*vník, a je zvyknutý na takéto stretka, tak isto hneď navrhne nejaký hotel, pripadne auto, a nepôjde sa premávať po kavičkach... Ak by si na stretko prišla ty, tak ti môže povedať, že vedel, že si to ty, inak by na take stretko nikdy nešiel, a otočí to proti tebe, že ty si tá, čo chodí na pokec, vyhľadáva mužov a podobne omáčky. Takže by som mu nepovedala, že som to písala ja.
Ale s takým chlapom by som osobne neostala. Moja hrdosť by mi to nedovolila..

karolinakr
3. máj 2022

Pokial sa nechces rozviest, cele to teatro bude nanič, lebo pride tam bude prekvapeny, ty sa nerozvedies a bude rozculeny, ze ho spehujes, zahesluje si mobil a telefon a este to otoči proti tebe..Tak v tomto " nachytani" ja vobec nevidim zmysel..Ked ma stale konto na pokeci s nadpisom - rozvedeny, bezdetny, toto nebude prvy x čo niekomu odpisal a už tých sexov ma pravdepodobne niekolko..A je to ponižujuce, že ťa zaprel, lebo niekto sa ženou deťmi netaji, i ked je chlipnik...takže .tak..

retatka
3. máj 2022

Nuž,ty si myslíš,že mu nič nechýba vo vzťahu....si zrejme opozeraná,potrebuje nové vzrúšo,nové telo,ženu.....nebaví ho ,,jesť,, stále to isté.Takto to má veľa chlapov.Stačí kuknúť na spomínaný Pokec,koľko mužov je tam zadaných a podľa manželky toho ktorého mu doma nič nechýba...ak je raz chlap taký typ môže sa žena i na hlavu postaviť,vždy bude hladať niečo nové a vzrušujúce.Takže zrejme si svojho muža nestihla spoznať a tu to máš.Čakaá ťa ťažký život a neviem či budeš ešte s ním niekedy šťastná ...ja by som mu už neverila.Dôvera je fuč.A vzťah bez dôvery nemá význam a časom sa rozpadne...

liljana
3. máj 2022

@katarinka89
@melanta
Bol by zaujimavy vyvoj udalosti, keby vysvitlo, ze on ju prekukol, vytiahne ju na stretko a nepride.🙂Dalsia vec je srandovna, ze nikto nechodi na pokec, ale vsetci vedia, aky je nanic. 🙂 Mna nastastie pokecove sialenstvo obislo.