icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

elizabet173
3. máj 2022

@nini1978
@wig nepozerate obaja privela presladenych filmov? Ona nepotrebuje ziadny dokaz, ma komunikaciu medzi nimi, zenaty muz sa vydava za slobodneho a zhana si zeny na Pokeci, viac netreba. A sorry, ona ma zistovat, co mu chyba? Co tak keby on otvoril usta a ak je v manzelstve s niecim nespokojny, riesil to s manzelkou?

nini1978
3. máj 2022

@elizabet173 preboha,veď to bolo písané ironicky.
V živote by som už takému chlapovi nemohla dôverovať,mne by bolo na vracanie sa pretvarovat,že je všetko ok,hlavne že mám nadštandardny život a teda môjmu mužovi nebude chýbať ani sex doma,aj keď viem,že si niekde vybavuje stretnutia
A tie drísty okolo... "Pohladkať karosériu ecc"
Ale každá žena je iná,pre mňa je to neakceptovateľné

wig
3. máj 2022

@yoxinka
A čo s nami, nezrelými? Šup do suda, a prepaliť? 😀 Ono všetko sa zdá idylické a človek sa hladí po dušičke, aké je to všetko perfektné ale perfektné vzťahy neexistujú! Ich hradby okúsi zub času, prestreli zdanlivo neriešiteľný problém a už tá idylka stojí na krehkých nohách a pomaličky upadá. Ty riešiš dôsledky a ja sa pokúšam prísť na príčinu...

nini1978
3. máj 2022

@wig ako môžeš dôverovať človeku,ktorý ťa nerešpektuje?
To čo si tu ideme nahovárať. Ona prišla na to, čo stvára za jej chrbtom a to ma ako vymazať z pamäte či ako?
Rešpekt vo vzťahu je pre teba kde?

nini1978
3. máj 2022

@wig a ... príčina.
Keď chlapovi ktoremu záleží na partnerke a rodine niečo chýba,tak ako normálne samostatne zmýšľajúcich organizmus otvorí ústa a rieši to dialógom.
Či lepšie riešiť trenkami a potom sa zapojí aj mozog a ako ty vravíš "prídeš na to,že možno stratis veľa v živote a nestojí to za to?"
No zbohom 🥱

elenita
3. máj 2022

@tinus610 autorka, ja som toto zazivala v 1.manzelstve a poviem Ti, taky chlap to ma v sebe, nezmeni sa...uz som roky stastne rozvedena a este stastnejsie 2.krat vydata. Ale samozrejme k rozhodnutiu rozviest sa som nedospela len tak, zo dna na den. Clovek tomu musi dozriet, citovo sa odstrihnut. Mne to tiez trvalo roky. Takze Tvojmu prvemu pocitu, len nie rozvod, uplne rozumiem. Napriek tomu, pokus sa zacat citovo odstrihavat. Drzim Ti palce. A ak chces, kludne mi napis.

wig
3. máj 2022

@elizabet173
Tak čo teraz? Hneď rozvod a spáliť za sebou všetky mosty? Ja tu píšem, že zistením príčiny sa dá zmeniť dôsledok a o to predsa autorke ide! Evidentne nechce čítať, že sa má hneď rozviesť.

wig
3. máj 2022

@nini1978
Ako sa dá naspäť získať dôvera ( a dá sa ), tak sa dá získať aj rešpekt. Ona vieme čo chce, záleží aj čo chce on...

mell27
3. máj 2022

@wig ale ku*evnika nezmeníš, on si vždy nájde ospravedlnenie a žena môže robiť, čo chce 😃

wig
3. máj 2022

@nini1978
No veď o tom píšem, že sa to rieši dialógom ale kým sa k tomu dialógu obaja dostanú, stanú sa udalosti, ktoré ten dialóg a vzťah ovplyvnia. Až napríklad takým písaním niekde na pokeci si uvedomuješ, čo sa ti páči na druhej strane a čo ti chýba doma. No a teraz by si mala poďakovať a pozdraviť druhej strane, vymazať účet a ísť za partnerom rozvíjať konštruktívny dialóg! Áno je to úplne ľahké! ( pre Chucka Norrisa 😀 )

wig
3. máj 2022

@mell27
Áno...nie ona ho musí zmeniť...on sa musí chcieť zmeniť.

mk22
3. máj 2022

@wig tak sa to stalo tebe?
Pri písaní si prišiel na to, čo ti chyba doma?
A tak si prišiel za manželkou, ktorá o ničom netušila, žila v domnení ze úžasný vzťah.. A Ty si na ňu vybalil ze Zlatko toto, toto a toto.. Odteraz takto..
Neurazis sa ze, len som zvedavá.
Nebola zvedavá, kde, vďaka čomu si vyšiel so všetkým von?

nini1978
3. máj 2022

@wig rieši sa PRED zoznamkami a organizácií sexu.
O tom píšem ja.
Nechajme Norrisa tam kde je,ide o to,že každá žena reaguje ináč na danú situáciu.
JA by som nemohla byť s človekom,ktorý pýtal fotky inej ženy ,len tak,lebo bol v tej fáze "hľadania samého seba" a uprednostnil slintat na ostatných ako otvoriť rozhovor so ženou,ktorá je po tvojom boku a dala tI dieťa.
Nikto si to nezaslúži,ani žena ani chlap

mell27
Autor odpoveď zmazal
ateh
3. máj 2022

@tinus610 este dodam, nechcem Ti brat posledne iluzie o Tvojom manzelovi, ale isto si nepise len s Tebou a nie si prva ktorej pise. Rozmyslaj o tom skor ako sa budes s nim rozpravat.

kikaaa444
3. máj 2022

Prepáč ale to vážne by si mu toto dokázala odpustiť ? Predstav si že na miesto teba by bola reálna žena s ktorou by si takto písal a podviedol ta a tebe to pride ok ? Ten ta už s najväčšou pravdepodobnosťou podviedol a ak aj nie tak len preto že ešte nemal príležitosť . Obdivujem ta že si toto necháš a dokážeš mu to odpustiť . Ty mu dáš príležitosť polepšiť sa ale v skutočnosti mu dáš zelenú pokračovať v týchto veciach lebo vie že mu to prejde . Ale to zistíš asi až rokmi

viveglo
Autor odpoveď zmazal
mk22
3. máj 2022

@kikaaa444 ona sama môže byť desiata v poradí, lebo napísala, že tri mesiace si s ním píše a odsúhlasil stretko.
Takže počas už len tých 3 mes sa určite už stretol.. Ak len stretol...
Ale to nevysvetlis😀
Proste nechce rozvod ani nič také.. Len postrasit.
Toto ešte nie je nevera ani nič také hrozné.. Len postrasit.
Niektorým to nevadí, že ona všetko robí maká snaží sa.. A pánko sa tvári ako rozvedeny.
Že ju zatajuje?
To je nič, niektoré znesú, odpustia.. Potom o 5r bude krútiť hlavou koľko si dovoľuje.. No len toľko, koľko dovolí ona sama.

elizabet173
3. máj 2022

@wig je to na každej, čo s tým urobí. Mne by sa taký muž hnusil, nedokázala by som ho objať, pobozkať, dôvera v kely navždy. Prečo by som sa mala týrať ďalšie roky? Ak iná odpustí, je to jej rozhodnutie. U mňa hľadanie inej baby na Pokecy pre ženatého muža ospravedlnenie nemá. Ak nie je spokojný s čímkoľvek, má to riešiť s manželkou, ak ona nemá záujem, je predsa možnosť párovej terapie, manželskej poradne, keď všetko zlyhá, rozvod. Jáj, vyhľadávať iné baby, slintať nad ich prednosťami a dohadovať si s nimi schôdzky je ľahšie a pohodlnejšie. Takže v tomto prípade ma príčina absolútne nezaujíma.

wig
3. máj 2022

@mk22
Písal a si predstav, že si písala aj moja manželka ale skôr tak nevinne. Ktovie ako by to dopadlo, keby to pokračovalo. Čo som mal sa hneď rozviesť, lebo fantázia pracuje na plné obrátky? Vykonštruovali ste ho tu ako ku..vníka, hajzla a viete o ňom čo? Že si písal s autorkou a áno chcel od nej fotky ale stretol by sa s ňou nakoniec? Nezapochyboval by na poslednú chvíľu? Neuvedomil sa? Je ľahké človeka odsúdiť a dať mu nálepku. Áno, nemal to robiť, to je všetkým jasné ale koľko z nás tu je čistých ako ľalia? Nepopísaný papier, čo sa flirtu cez siete týka? Fandím autorke, nech to ustojí a vyrieši.

yoxinka
3. máj 2022

@elizabet173
Ja s tebou úplne súhlasím. Tuto @wig má zjavne výčitky svedomia, tak vypisuje o nedokonalosti, slabosti, nevyzretosti a podobné kydy, si tu filozofuje, ale fakt je, že keď mám s manželkou problém, sadnem si s manželkou a budem sa s ňou rozprávať, nie písať si na pokeci a tam zisťovať, čo mi doma chýba … to už čo je toto za logiku??? 🤦‍♀️ Lebo ozaj, pokec je to pravé miesto na rozdumovanie a intelektuálne debaty. Jediné, čo tam chlap hľadá je pekné telo, na ktoré pokuká, poslintá, prípadne sa stretne a dá so ženskou nezáväzný sex, toť vsjo. A pokiaľ toto robí muž, otec, hlava rodiny, je to hnus. A úprimne @wig, sa tej tvojej aj čudujem, že ti dala šancu, u mňa by si ju nedostal. Mal si šancu byť rovný chlap, čestný, starať sa o rodinu, keď si si to vybral, keď si to všetko zahodil za pekné cecky alebo ja neviem čo, tak si choď za tým.

elizabet173
3. máj 2022

@wig ale na ták, za akým účelom ide ženatý muž na Pokec, nadväzuje kontakty so ženami, zatajuje, že je ženatý a dohaduje si s nimi stretko? Nebudeme si tu písať rozprávočky.

elizabet173
3. máj 2022

@yoxinka asi tak, mne je srdečne jedno, ako si to vyrieši autorka témy, ako by som to riešila ja, to som napísala vyššie. Keď muža milujem, musím si ho vážiť, takéhoto muža by som si nedokázala vážiť, teda ho ani milovať. A hnusila by som sa aj sama sebe, keby som s ním zostala. Opakujem, ak to niektorej nevadí, rešpektujem to, každá z nás si zariadi život podľa seba. Len tak na okraj, je tu dosť tém, kde ženy píšu, odpustila som mu prvý krát, prípadne aj druhý krát, ale on si to neváži....ja v tomto prípade druhú šancu nedávam, či muž, alebo žena, ktorý sú zadaní si musia uvedomiť, čo riskujú

lenqua_12325
3. máj 2022

Dohodla by som si rande a poslala tam jeho mamu 😀

solemami
3. máj 2022
nini1978
3. máj 2022

@wig ja som čistá ako ľalia,v živote ma ani len nenapadlo podvádzať niekoho,lebo by som nikdy nedokázala žiť s takým shitom v mojom vnútri!
Takže klidek,možno sa ti to zdá byť neuveriteľné, ale ľalii je na svete ešte stále dosť, nemysli si,že sme všetci rovnakí!

lienka.7
3. máj 2022

@tinus610 xaloz si dalsi nich a dohodli si stretko na ten istý čas. Uvidis, ktorej da prednosť.
A este by som na ten čas naplánovala dopredu niečo spoločné, uvidis co bude robiť
Pises, ze rozvádzať sa nechceš, ale toto hov**do chces mat ďalej doma??? Ok

nini1978
3. máj 2022

@wig a ešte jedna vec- žiadna zo žien ho tu neodpisuje ako kurevnika,ženy píšu svoj názor na situáciu a ako by sa zachovali na mieste autorky.
Vieš kde mozem mať,že jedna osoba si organizuje sexuálne zážitky a druhá osoba je namotana na auto a blahobyt🥱 a ospravedlňuje to tym,že dcere nebude brať otca. Je to jej business
Každá napísala názor, a áno,aj na si myslím,že chlap, ktorý hľadá sex (alebo,prepáč teda len "si chce pokecat- najlepšie keď sa kecá s človekom od kt.budem hneď aj pýtať fotky)u iných žien sa nikdy nezmení.
Chápem,že sa snažis nejakým spôsobom obhajovať samca,ale bohužiaľ ako vidíš,takmer všetky by mu ukázali dvere! Lebo normálny vzťah je hlavne o dôvere!
V tvojom prípade vám to vyhovuje obidvom,kedze ste si písali s inými ľuďmi...vaša vec,pre mňa ale nula bodov také niečo vo vzťahu. Ja ani v živote nepochopím ,čo tam ma co robiť na týchto zoznamkach zadaný človek,preboha
Nemáš kamaráta? Nemáš sa komu zveriť?
Tak ideš na zoznamku....Well done👏

merlinja
3. máj 2022

Dohodni stretko, rovno na private a prizvi aj rozvodového právnika...

betulinka1
3. máj 2022

@tinus610 si silna zena a je to velmi tazka situacia. Ja by som mu uz neverila, pre mna by to bolo velke sklamanie. Podla mna rozvod sa iba posúva na cas neurčitý. Neviem, ci by bola jeho reakcia taka aku cakas. Ze si bude hadzat popol na hlavu. Skor si myslim, ze zahrá nejake divadelné predstavenie. Bud urazený alebo ze vedel, ze si to ty. Asi by som si s nim dohodla rande uz rovno v nejakom hotely. Ze nech zajedna izbu, posle ti cislo izby a prides za nim. Kedze ste si posielali intímne fotky, tak by to nebolo prekvapenie, ak by to bolo sexuálne stretnutie. Požičala by som si nejaku parochňu alebo nejako sa zamaskovala aby ma nevedel identifikovat z okna alebo kaviarne, keby nahodou pouzil mozog a nie vtáka. A asi by som si so sebou priniesla navrh na rozvod nepodpísaný, teda aby videl, ze to myslim vazne a bola by som dohodnutá s kamoskou, ze aj sa v nejakom case neozvem, napriklad do 20 minut, tak nech pride alebo vola policiu. Ano som paranoidna 😉. A potom si to uz neviem predstavit ako by som sa rozhodla. 🤔