Manžel na pokeci
S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem
Ja som istú dobu chodila z nudy na pokec, a teda, do určitej miery sa mi od toho času muži zhnusili. Nemám naivné predstavy alá romantický film a nie som ani puritánka, ale pokec? To je fakt na obrátenie žalúdka... A žial si myslím, že veeeeľmi veľa mužov tak trávi čas. Skôr mi príde rarita muž, ktorý si raz za čas sexuálne nepopíše s cudzou ženou. 🤷♀️ Radiť tu je ťažko - dotiahnuť do konca je super, ale čo ďalej? Ak sa autorka nechce rozvádzať, tak asi nič no... Ale príde mi uletené dávať mu nejaké príučky, pomáhať mu upratať si životné priority,... Neviem si predstaviť, že by nejaká žena chodila za milencom, muž by na to prišiel, chápavo ju pohladkal s tým, že OK, dal som ti príučku, prekukol som ťa a teraz šup, poďme hľadať čo ti chýba a tu máš pomocnú ruku, aby si vieš upratať priority. 🤷♀️ Ako ja to chápem... Človek chce zachraňovať.. Hľadá možné aj nemožné spôsoby... ale z nezainteresovaného pohľadu to znie proste absurdne...
A inak... Čistá ako ľalia... No... Ono je trošku o inom možno trochu poflirtovať, možno trochu nevinne popísať. 🙂 A je úplne niečo iné 3 mesiace si s nejakou písať, posielať si bohvie aké fotky, hrať sa na rozvedeného, bezdetného a kývnuť na stretnutie, na ktorom asi nemajú v pláne hrať karty. 🙂 (OK.. to že kývol nehovorí o tom, či by tam aj reálne šiel.. klame dosť, takže ťažko hádať, či nezavádza aj tu.. ale pointa je inde.. nevinný flirt a toto je fakt rozdiel)
Moja, urobila som presne to iste. S tým že my sme boli spolu 4 roky a ja tehotná.... A on sa j*bal kade tade, na pokeci si hľadal ženy a následne zanimi aj išiel. Len ten môj ex bol taký primitív, že mal album na heslo a keďže som ho poznala jak svoje boty a bola som si vedomá, že má slabú pamäť, tak heslo bolo 0000 😂 Založila som si fake nick, rovnako aj ty erotické fotky som mu posielala... A vybabrala som sním tak, že sme sedeli u nás na terase. On sedel vonku pil kávu a ja som v kuchyni akože upratovala a zároveň sme si písali na tom pokeci. V 7. Mesiaci som bola stoho tak rozhodená, že som vyšla von sadla oproti jemu. A keď mi odpovedal na otázku či má ženu - a on nato, že je slobodný.... Tak som zdvihla hlavu s otázkou či mu neni jebnuté si písať na pokeci s vlastnou ženou 😂😂😂 Jak som držala ten telefón tak som mu ho hodila do ksixtu až som mu nos zlomila. 🙈🙈🙈🙈
A ak môžem ešte dopísať, keď to urobil raz, tak za pol roka, za rok to spraví zas. Nenapraviš ho tým, že ho "vyhrešiš" jak decko, bohužiaľ to je raz taký chlap a hotovo. Chvíľku bude fajn a znovu to spraví... Len si už dá sakra pozor na teba. Ale prajem ti všetko dobré 🙏
Ja tu nikomu názor neberiem a tiež som sa len vyjadril, lebo skúsenost s tým mám a stojím si za svojím názorom. Na pokec som nikdy nechodil, tak neviem čo tam je za "komunita".
To je všetko čo som chcel...
daj vedieť ako to doadne,držim palce...určite by som sa s ním stretla
@tinus610 ja by som to poriešila tak ako ti rádia baby. Určite si s ním dohodni stretnutie a keď sa tam stretnete tak mu jednu pritankuj😉ale ani za svet nepovedz ze si to bola celú dobu ty. Ak aj on posielal nejaké fotky seba na ktorej vidno jeho tvár, pripadne niečo podľa čoho je ľahko spoznáte lne ze je to on tak povedz ze si s ním pisala nejaká tvoja kamoška a odkedy zistila ze je to on tak ti preposiela ich konverzáciu... Vies, aby ešte z teba neurobil podvodnicku ze ho spehujes a ze aj ty si na pokeci a píšeš si s chlapmi..
Necitala som vsetko, ale ja by som možno skúsila mu o tom nepovedať a skusila by som sa porozprávať, co mu chyba a vztah napravovat. Ak by chcel, tak by som si to az nasledne otesovala znovu napisanim mu na pokec. Vyuzila by som to ako testy proste. Mozno by som sa jedneho dna dockala ze napise "mam zenu a lubim ju" alebo neodpisanie. Potom by som mozno vedela odpustiť aj to, ze chcel zahnut.
@michaelad97 a dopadlo to ako, ak môžeš napísať?
Inak perfektne👍 kamoska urobila svojmu ex priatelovi cosi podobne len s tým, ze ona na tu kávu aj prišla. Naschval išla neskor do kaviarne, aby tam on bol a keď k nemu prišla, ze ahoj, co tu robíš, tak on normalne ze caka na kamoša a tak. Ale ze uplne kľudný bol. Ze co tu ona robí? No a ona mu na to, ze vsak mas tu stretko so mnou! On fakt ze stále nechápal, tak mu precitala z pokecu ich poslednú konverzáciu, dala tam po papuli a odisla 👌 doma mu zbalila veci (byval u nej) a napisala smsku ze ich ma dole v bráne. Prišiel, vzal a viac sa neozval.
@tinus610 nech sa darí tebe,ja som napísala môj nazor na tvoju situáciu,nenazvala som ťa zkatokopkou, to už je tvoja domyslavost.
V živote by som nevolila blahobyt a parohy,ale to som ja,ty ako dospelá žena čakáš,že tu vyriešia tvoj rodinný problém iné ženy a predpokladám že si čakala len to, aby ti radili len jedno a síce ostať s ním,lebo ty vlastne len to chces.
Veľa šťastia
@tinus610 nemusíš byť ironická,ja viem kto som a že som opísala môj postoj k nevere ta podľa všetkého irituje,lebo doma más úplný opak a proste si chcela počuť ,že to robia všetci chlapi a riešia všetky ženy.
Tak ešte raz...prečítaj si od začiatku príspevky ostatných xy zien,ktoré tvoje slová,že sa nejdeš rozvádzať kvôli dcére berú len ako výhovorku
Pani múdra- lebo ja by som sa rozviedla?
Čistá ľalia- lebo nepodvádzam a neznesiem neveru?
Dobre teda,tak ty len odnes svoje parohy do hotela a kľudne povedz manželovi,že ho miluješ a nikdy ho neopustis
@lienka.7 no ja som si vybrala cestu ťažšiu - vychovať malé bábätko sama bez neho, lebo keby pokračujem v našom vzťahu a urobil by to znova, asi by ma zatvorili na veľa rokov😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Momentálne má syn 2 a pol roka už ❤️
Pozri, ak nechceš rozvod, ale žiť so sukničkárom, tak ti dám radu, že neskúmaj, nezi ten život policajného psa, len si uvedom realitu a neryp sa v tom, sustred sa na iné veci. Seba chráň, hlavne používanim prezervatívov. Ale čudujem sa, že chces toto. Keby si tvoja dcéra vybrala taký život, tešila by si sa z toho? Ak nie, tak aj sebe dopraj niečo lepšie
@tinus610 dostala si tu x rad, pohľadov, názorov.
Ako veľmi dôležitú vec si ako prvé ty sama napísala dcéra, dom, firma.. Takže tvoje priority sú úplne iné ako moje a žien, ktoré sa ti vyjadrili..teda väčšina.
Máš hrdosť niekde inde, ako napr ja.
Pre mňa by bola konečná, keby ma zatajil.. A nič by to neospravedlnilo, žiadne tie dristy o oleji a namazani motora😀
Ty si z tvojho písania schopná urobiť jedno.. Alebo vlastne chceš iba ho postrasi.. To sa mne hodí na deti na ZŠ.
Tak ho postras, možno sa uvedomí a zlakne, a možno zisti ze treba byť viac opatrný.
Ja by som nerobila žiaden cirkus, že nahodiť sa a prísť na stretko.. Na čo? Potrebuješ jeho výraz prekvapenia? O co to bude lepšie.
Normálne posadila oproti sebe. A položila mu pár otázok.
Ci si pamätá dátum svadby a vie ze je zadaný ženatý.. Ci vie ze ma dieťa a tym pádom je otcom.
A za tým.. Tak mi vysvetli prečo sa hráš na rozvedené ho a bezdetneho a pozeraj sa ako sa bude tváriť.
Pýtala, sa ďalej.
Ci ho mrzí ze je zadaný a ma dieťa.
Prečo z teba robí chuderu?
Na čo tu hrá niečo na dve strany, ma ta ta poslednú handru?
Zrejme áno.
Ci túži byť rozvedeny, ak áno treba sa vyjadriť povedať ty nemáš ako vedieť ze chce byť rozvedeny 😀 keďže doma to hral na spokojne ho muža.
A išla by som ďalej.
Rozprávala a pozerala sa.
Ó čo mu ide, čo chce dosiahnuť zmeniť.. Nech ti povie do očí.
A je to na tebe.
Ja by som mu neverila nič.
Ú mňa by skončil.
Úplne.
Dôvera nulová.
A ak by išiel riešiť nápravu, ako prvé by išiel urologovi na testy a doniesol by mi výsledky, do očí by som mu povedala, lebo ja netuším kde si koho pretiahol kam si bol schopný zájsť.
Máš doma herca. A ak zotrvás, časom ta to zožerie.
Toto je začiatok konca.
Budeš na ihlach, budeš cihat na jeho telefón.
Alebo si povedz ze ku šťastiu ti stačí majetok a kanca nerieš.
Aj také sú ženy.
Bez hrdosti bez ničoho.. Len neskôr im to zrazu príde ľúto ze ona ako matka deti je v očiach muža presne to. Čo všetky slečny z pokecu.
A nepovedala by som ze to komunikoval s tebou.. Lebo neskôr niekedy pri hádke ti to môže splechnut obrátiť ze ktovie s koľkými okrem neho si ty riešila stretka.
Povedala by som nejakú jemu neznámu kamošku ze ti to cele preposlala aby si ty vedela co máš doma.
Keby sa zomlela taka situacia, ze sa na vecierku opije a jednorazova nevera.Ale ked si da niekto konto rozvedeny bez zavazkov - ako dlho ho ma? Ty si neni prva, ktorej odpisal on si tak piše roky možno, a toho sexu už bolo..Nema zaujem o vztah len povyrazenie..Mozno ti bude prisahat, ze ta miluje a nikdy neopusti, len ten sex mu neda pokoj. Mne by sa tiez nepacilo keby ma niekto zaprel..To aj na fcb mas, ze nejaky chlap si da do profilovky fotku s babou, ako si davaju boztek dalsi ma prazdne konto a vyzera, ze je slobodny hoci ma 3 deti a 20 r.zenaty..Vsak uvidiš, ale to postrašovanie sa mi zda zbytočne
Autorka.. a manžel sa ťa v konverzácii pýtal,či si slobodná,či máš deti?
K problému, ktorý tu napísala autorka sa nebudem vyjadrovať, to napíšem keď tak jej do správy, ale to, ako sa tu niektoré prezentujete, to ma zaráža. Nehovorím, že nevera je problém, ktorý sa dá hodiť za hlavu a ísť ďalej, ale už je mi jasné, prečo je toľko rozvodov. Stačí, keď si jeden z manželov nesprávne uprdne a hneď je na stole rozvod. Kedysi sa diali aj horšie veci v manželstvách, ako je problém autorky, ale tak ako človek, vývojom prechádza aj vzťah. Jej manžel si možno o 5 rokov povie, že nechápe, prečo toto robil a nikdy by to nespravil. Ale keby sa riadila vašimi radami, tak by to mohol povedať už len nejakej pipine, ktorú by si našiel po autorke. Na vzťahu treba pracovať, nie všetko, čo je len trochu iné, zahodiť. Ste lenivé investovať do vzťahu, skrývate to za ženskú hrdosť. Načo ste šli do vzťahov a manželstiev? Aby ste čakali na prvý prešľap a končili so vzťahom? Čo tak s mužom viac komunikovať, viac riešiť, viac pracovať na tom všetkom. O tom je vzťah a manželstvo...
@indiankaindi neskutočné,"už viem prečo je toľko rozvodov".
Tak radšej šúchať nohami,nevazit si samu seba a trpieť neveru ,len aby sme nezvýšili štatistiku rozvodov.ci treba zvýšiť štatistiku v psychologických poradniach?
Načo mám písať súkromnú správu na verejnom fóre, preboha?
Každá sa riadi podľa seba a som naozaj veľmi rada,že veľa žien by nezniesli nevernika doma a tvárili sa po celý život ,že je všetko ok
Kto chce odpustí,ale to nie je norma,nemá vyznam to tak prezentovať.
@indiankaindi lenivý INVESTOVAŤ DO VZTAHU je len dotyčný,lebo sa snazil investovať do iných situácii.
Autorka podľa všetkého investovala do vzťahu viac nez dosť,keď píše,že tomu chlapovi doma nič nechýbalo
A na oplátku sa on prezentuje ako bez záväzkov...

@merlinja 😃😃