Manžel na pokeci
S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem
@indiankaindi chcela by som Ta vidiet ako by si pracovala na vztahu s mojim exmanzelom, keby Ti 3krat rocne slubil ze to bolo naposledy, tak to slo 7rokov stale sluby a nove klamstva az som dosla do stadia ze som sa prestala zaujimat ci si pise. A potom som odisla, lebo uz tam vztah nebol.
Raz som citala, ze zena, ktora je podvadzana hlada chybu v sebe. A jej precitnutie do reality pride, ked zisti ze chyba nebola v nej - ale v muzovi. Pracovat sa da na vztahu, kde pracuju dvaja. Moj exmanzel mi stokrat povedal, ze nevie, preco to robi a aj tak pokracoval.
@majka1231990 prosím ťa a načo by mu to bolo? Či má deti? Mužov také veci nezaujímajú, veď nechcel vsťah
@indiankaindi aké uprdnutie?
Ty si prečítala autorku ze písala ze všetko je v poriadku všetko im klape.. Nevyzerala byt lenivá.
Podľa teba teraz ma prísť a rozprávať sa s chudacikom, čo sa deje, udialo ze sa hrá na rozvedenca. Snáď on mal prísť, nie?
Este aby hľadala chybu v sebe?
Autorka vidíš, nepracovala si na vzťahu, lenivá si.. Začni.. Zisti kde mal muž problém a dufaj ze sa zmení, stopne to a budeš jeho jediná.
A hlavne pracuuuuj na vzťahu ešte viac ešte lepšie 😃
Ináč. Zo skúseností Strašne si toto dovoľujú muži čo vedia že môžu. Že majú aj čas na kamarátov aj záľuby aj toto aj hento. Môj vie, čo by bolo. Občasné fakt občasné pivo ok, ale nejaké výjazdy, dovolenky nič také. A on by ani nešiel. Lebo ako to je? Príležitosť robí zlodeja.
Kamarátka ma a nie jedna tiež také že si chodí kade tade, a minule sa preriekla že tiež našla diskusiu, nič príjemné. Sú tomu roky. Kto vie čo bolo.
Budem reagovať len na pôvodný príspevok.
Ak si to dotiahla až sem, dotiahni ho na stretko. Keďže nechceš rozvod, tak by som ho neťahala do hotela, ale len do nejakej reštaurácie/kaviarne. Dohodla by som si spoznávacie znamenie. Čo ja viem, červený klobúk? Niečo výrazné. A sadla by som si chrbtom k vchodu. Aby nevidel, že som to ja, kým nepríde celkom ku mne. Potom ho s úsmevom privítať, usadiť ho oproti sebe a dať mu priestor na vysvetlenie. Pravdepodobne stratí reč. Nevadí. Aspoň sa trošku podusí vo vlastnej šťave.
Treba sa poriadne porozprávať. Ak to nepôjde "samo", tak zvážiť párovú terapiu.
V podstate si teraz na koni.
nečítala som všetko ale na stretko by som skúsila nahovoriť kámošku ktorú nepozná aby si vedela, až kam je ochotný zájsť.
@nini1978 a autorka hovorila o nevere? Lebo ja som nič také nepostrehla. Okrem toho, naše babky a dedkovia žili v manželstve aj napriek nevere, ktorá sa vtedy udiala takmer v každom vzťahu. Po nevere sa určite to spolužitie zmení, ale aj to sa dá prebudovať a pracovať na tom. Práve v tom je tá podstata, že človek pracuje na vzťahu aj na sebe. A rastie tým. Keď sa každý pár rozvedie hneď ako ten druhý pozrie na inú/iného, tak nikto nebude nikdy rásť a spracovávať tieto veci. A všetci sa budeme len rozvádzať a znova brať, alebo žiť vo vzťahu bez svadby, aby sme mohli vycúvať, keď sa nám niečo znepáči. A na konci života budeme bilancovať, či to stálo za to. Byť hrdá (ako keby to nešlo aj vo vzťahu po nevere) ale sama. Žena môže byť hrdá aj keď je jej muž neverný. Je to jeho zlyhanie, nie jej. Môže sa hrdo chopiť situácie aj tak.
@cocolino234 prepáč, ale asi nie si vydatá, jednoznačne netušíš, o čom je vzťah. Inak áno, zostávať spolu kvôli deťom je asi lepšie, ako sa ťahať po súdoch a honiť si ego na deťoch, ktoré za to nemôžu. A pchať ich do striedavej starostlivosti a psychicky deptať tým, že mamka a tatko nedokážu spolu komunikovať. TO mi je riešenie. Hlavne že mamka je hrdá. Myslím si, že ak žena investuje do vzťahu toľko, ako autorka, tak nemá význam to zahodiť len tak za hlavu a nepokúsiť sa. Nie je pravda, že neverný chlap to urobí znova. Ano, ak je to polointeligentný debil, čo vysedáva v krčme a chváli sa chlapom, ktorú pretiahol tento týždeň, tak to ano. Ale inak sa dá na tom celom pracovať a celý vzťah ešte zlepšiť. Dôvera sa síce nachádza ťažko a pomaly, ale dá sa to. A žena pritom nemusí zo svojej hrdosti stratiť ani kvapku. Keby ten chlap napríklad spravil chybu vo firme a prišiel o kopu peňazí. Treba sa tiež hneď rozviesť? Nevera je tiež len chyba, síce obrovská, ale dá sa napraviť a dá sa ísť ďalej. Aj s hrdosťou. Nikto nehovorí, že nevernému chlapovi sa treba hádzať okolo krku a prosiť ho, nech zostane.....
@sono2 a zase treba ísť do extrému však? Kto tu hovorí o otĺkaní? To je už trošku iný level, to by si mohla vedieť...
@ateh tak áno, ak to spraví chlap druhýkrát, je to blbec a idem od neho. To je niečo iné. Ale pri prvom raze je myslím si na mieste skúsiť to nejako "opraviť". Ja poznám prípad, kedy sa po nevere vzťah zlepšil, chlap si uvedomil, že bol blbec.
@mk22 skús čítať s porozumením. Na vzťahu ste lenivé pracovať vy všetky, ktoré jej kážete aby od neho odišla pomaly už teraz. Má kašlať na dieťa, na všetko okolo, len červené pred očami a rozvod. Nenapísala som, že ona je lenivá, to ani náhodou. Práve naopak, je to jedna z mála normálnych žien, ktorá uvažuje racionálne nad tým, ako to spraviť BEZ rozvodu. Teda bez toho úniku, ktorým ste tu všetky posadnuté. A nikde nepíšem, že má s ním komunikovať ako s chudáčikom. To bude zrejme ten problém, vy neviete zjavne komunikovať. Buď ste stíhačky a sekery, alebo ste submisívne hlupane, ktoré sa podkladajú chlapom. Prepáč, ale musíš ešte vyzrieť, aby si normálnemu fungovaniu vo vzťahu porozumela. A radšej si to prečítaj 3x, aby si pochopila.
@indiankaindi ano,nebola žiadna nevera,nikto ho nevidel mať pohlavný styk mimo manželstva.
Ale vieš, niektoré ženy rani aj to,že muž s ktorým vytvorili rodinu a zázemie je na sociálnych sieťach zameraných na spoznávanie nových ľudí? To nemáte žiadnych kamarátov,partiu,nikoho? Ste proste úplne tak mizerné na Tom,že hľadáte ľudsky kontakt na sieti? Asi nie...takže tam sa kamaráti nehľadajú...hľadajú sa tam ľudia kvôli iným záležitostiam.
Áno ,mozes napísať,že potreboval sa vyrozprávať s nezaujatou osobou,ktorá ho nepozná a teda mu lepšie poradí ak má nejaký problém.
Ale si asi nepostrehla,že sama manželka opisuje,že sa predstavil ako slobodný chlap bez záväzkov a pýtal si od nej intimne fotky.
Či aj to ideš nejak obhajovať? Či čo tu chce vlastne povedať?
Nechápem vôbec.
Veď každý po svojom. Sú aj páry,ktore sa schádzajú s inými manzelskymi pármi a vymieňajú si partnerov.
Koho čo do toho! Ale na rovinu - vyhovuje všetkým ,tak akú problém!
Chápeš rozdiel v zmýšľaní ostatných žien? Je pre teba pochopiteľne', že niektoré ženy proste takého chrapuna za muža nechcú,aj keď si ho zobrali z lásky a niečo tak hnusné si od milujúceho manzela neprajú a nezasluzia?
To jak hrach o stenu hádzať
@indiankaindi ďakujem že si našla túto diskusiu, tvoj koment ma obohatil✌️🙂
@mk22 ale veď nielen teba,nesranduj.
Každá jedna z nás si teraz uvedomila,že netreba robiť drámu a musíme spoločne pracovať na znížení počtu rozvodov.
A najlepšie je nechať sa inšpirovať stovkami rokov dozadu,keď rozvod bol škandál a rozvedenú ženu na ulici opluvali a nikto uz takú nechcel.
Alebo ešte lepšie,keď chlap mohol robiť kurevnika,ale ak mu žena bola neverná,mal právo ju zabiť
@sono2 pokiaľ viem,tak som sa pýtala autorky.. ale vďaka za objasnenie,s manželom som sa spoznala cez pokec a predstav si,opýtal sa ma to…
A pre vysvetlenie.. autorky som sa to pýtala zo zvedavosti,že ak dostala také otázky,tak či odpovedala pravdu,keďže sa hnevá,že manžel ju zaprel..
@tinus610 neviem či to ešte stále čítaš, ale skúsim
Píšeš že rozviesť sa nechceš, kvôli malej a možno aj kvôli deleniu majetku a pod.
Možno práve z týchto dôvodov on robí práve toto. Tiež sa asi nechce rozviesť, ale očividne mu TY nestačiš a takto ti pozachrbat vráža nôž do chrbta.
Ja by som v tvojej situácii neoddialovala stretnutie.
Práveže napíš, že by si šla na nejakú prechádzku lesom. Že mas teraz trošku stres, že sa chces vyvetrať a či sa nepridá.
Stretnutie prebehne na parkovisku.
Určite meškaj, alebo naopak choď skôr, ale nechod svojim autom a daj si pozor aby ťa nevidel.
Nech máš ozaj istotu, že tvoj muž tam chcel ísť s úmyslom stretnúť sa s ňou.
Potom by som za ním šla, povedala pravdu že si to ty a čakala by som čo sa stane.
Ozaj ticho, mlcky čakaj.
Ty sa rozvádzať nechceš a očividne ani on
Takže ak máš na to žalúdok, ostaňte kľudne manželia.
Nikde sa nepíše, ze to musí končiť rozvodom.
Starajte sa o vašu dcéru tak ako doteraz.
Avšak veľmi jasne by som mu povedala, že tak ako on myslel na len na seba, tak budeš aj ty..
Ze Ty nie si malé decko aby si hrala tieto jeho hry. Nech si tieto zábavky nechá. Že ty o neho už ako o partnera nestojís. Budeš žiť ako doteraz ale súkromie budeš mať svoje.
Môžeš si nájsť partnera, priateľa, ...to je fuk.
A keď príde ten správny čas, tak sa jednoducho rozvedies. On ti nebude moc povedať ani pol slova na to, že by si sa s niekým stretávala.
Týmto možno docielis to, že ho ako píšeš postrasis a bude sa báť že mu nejaký chlap bude tr**at ženu, avšak jeho " sekanie dobroty" bude isto krátkodobé..
Sama si musíš povedať, či chces obetovať najlepšie roky svojho života takémuto mužovi. Že keď by aj prosil, tak si už zachovás hrdosť a už ho jednoducho nepríjmes za svojho muža v pravom zmysle slova.
Totiž, to že zatajil vo vašich konverzáciach teba, tak to beriem. Ale že sa hral na bezdetneho, tak pardon, ale je to k*kot... Takeho muža by som nemohla viac rešpektovať a starať sa o neho, keď kvôli sexu zabudne na svoju dcérku.. 🙁
Veľa šťastia .. drž sa.
A nezabúdaj, máš len jeden život a zaslúžiš si viac ❤️
Ste spolu len 5 rokov, a on robí toto ( a boh vie ako dlho to takto robí... Buď rada že si na to prišla teraz a nie v 50ke
Dievčatá nečítala som všetko ale pozor...ak zistí že je to jeho žena môže mu prepnúť... toto sa stalo mojej spolužiačke zo strednej školy... úplne presne takto na pokeci vymakla svojho muža....stretli sa na káve v meste, išli do lesa si to vydiskutovať a jedno šťastie pre ňu že v lese bol chlap ktorý bol behať...ten jej muž ju začal škrtiť a bežec to videl najprv to ohlásil a potom jej šiel na pomoc...vzal akýsi hrubší konár a tým mu dal po chrbte a do očí mu nastriekal slzak... pozor na kadejakých debilov!!!!
Neobhajujem nikoho... ani ju, ani jeho... napísala som len na výstrahu...nič viac nič menej... pekný deň 🙂
@sashabb ale veď jej ako milovaný manžel za ktorého sa vydala pri káve mohol povedať,že to ľutuje neskutočne a dohodli sa na tom,že ona mu možno dá druhú šancu... a môžu sa o to porozprávať na prechádzke napriklad tam,kde sa spolu vždy s láskou prechádzali..
Koľko je takých prípadov,neskutočne veľa
Presne tento prípad hovorí o tom,čo tu píšem.
Nikdy nevieš...nikdy. vydala si sa z lásky a potom sa veci zmenia a ty nemáš ani poňatia, o tom,co sa deje v mysli druhého cloveka,veď predsa nič mu doma nechýba
Mne sa celkom pozdava, ze by si na stretko prisla. Niekto to tu uz napisal, posadit sa chrbtom ku dveram, ale any vedel ze si to ty, nejake vyrazne nieco na seba. Uprimne si myslim, ze mate dve moznosti: bud ho to uplne pokori a to on nebude vediet zniest, alebo to vas vztah okoreni, vsetko si vyrozpravate a pohnete sa dalej ovela silnejsi....
@tinus610 obdivujem ťa...mňa by to tak vytočilo,že s mojou povahou by som to nevedela ustáť, by som čítala,že chce od "inej" fotky a súhlasil so stretnutím,tak by som mu ten mobil o hlavu otrepala v najbližšej sekunde...ja by som sa od nervov na neho ani pozrieť nemohla🤢ale už keď na to žalúdok máš, choď na to stretnutie, keď by ťa zbadal,len by som...mu podala papiere s vytlacenou konverzáciou, že mi je ľúto,že mu to nevyšlo a že si to u mňa posral na plnej čiare!!!že čo je toto za hra a charakter...prísť domov tváriť sa a nemať problém ísť sa inde k.rvit...no bože môj jak u mňa by zhasol...jedno nevyšlo a koľko mu vyšlo? prepáč,kreten,ktorý si neváži svoju manželku,rodinu a to všetko čo má...🥺ale to je doba taká, všetko ľahko dostupné na nete ..🤔 držím palce,nech si to magor riadne odskace🍾🍾🍾✊
Ahoj, v prvom rade mi je ľúto čo prežívaš a moja rada znie..
Dohodla by som s ním stretnutie, ale by som sa s ním nestretla, ale z diaľky zamaskovaná by som si počkala či nato stretnutie vôbec príde.
Ak by prišiel by som ho z diaľky, aby ma nevidel odfotila…a odišla..
Ak by si sa s ním stretla mohol by to obrátiť proti tebe, že vedel, že si to ty…tiež takto verejne by som to neriešila…potom ďalej čo s tým je už na tebe, asi by som to potom naňho vytiahla doma…
@nini1978 neviem prečo adresuješ tieto otázky na mňa. Ja som si s jej manželom, ani s nikým iným na pokeci nepísala. Vlastne naposledy som tam bola pred 20 rokmi, keď to fungovalo ešte na normálnej rovine a našla som tam svojho muža. A nemusíš sa tak veľmi rozčuľovať, že sa ti až ruky trasú, ja to beriem, že niektoré ženy sú z toho hysterické, keď sa chlap pozrie za inou na ulici. A beriem aj to, že niektorým nevadí, že pretiahol už pol dediny. Každý ako sa mu páči. Chcela som len poukázať na to, že niektoré ženy sa naozaj nechcú rozviesť kvôli prvej chybe. Autorka píše, že inak majú normálny a pekný vzťah, zjavne jej prejavuje aj city, keďže inak by si nič nevšimla. Chlap potreboval dobrodružstvo, podľa mňa je to presne ten druh, ktorý má silné reči a skutek utek. A že napísal, že je slobodný? A čo mal napísať? Že má ženu, dieťa a je debil, lebo obháňa cudzie ženské? Veď trochu logiky do toho treba vniesť. V každom prípade, sú aj ženy, ktoré chcú zachrániť manželstvo aj v tom prípade, kedy ich chlap spraví totálnu debilinu, ak to nemá neprijateľné následky a ak sa to dá spraviť. Ako píšeš, čo je komu do toho, je proste potrebné to rešpektovať. Zatiaľ tu však vidím len to, že do autorky šijete ako pomätené, aby sa rozviedla, lebo je to chrapúň. Občas mám pocit, že keď tu na MK žena napíše, že chlap vstáva skôr ako ona, tak aj na to jej napíšete, aby sa rozviedla, lebo ju tým hádam poníži.... Stále je však na svete množstvo chlapov, ktorí robia niekoľkonásobne horšie veci.

@cocolino234 amen