icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

marca12
4. máj 2022

@tinus610 uz ste sa niekam pohli? Citala som,ze ho chces vyfotit,ked pride na stretko,ale to nerob. Pockaj,kym pride,rovno si sadni oproti nemu a cakaj,co povie.

sandrasofia
4. máj 2022

Nečítala som odpovede, ale...vieš si predstaviť koľko takých stretnutí už mal? Fuj,neľahla by som k nemu...čo dosiahnes tým že to dotiahnes do konca? Áno nacapes ho a čo? Bude sa vyhovárať že to bolo prvý krát a bla bla, alebo, že vedel že si to ty a pod....a čo s tým jeho rodičia?

janinkalc
4. máj 2022

Choď na to stretnutie , sadni si k nemu a spýtaj sa ho či čaká niekoho iného. Ináč klobúk dole že nerobíš scény ja by som hneď vypenila..

8domcatko888
4. máj 2022

@tinus610 a možno nakoniec ani nepríde a bola to preňho len nejaká forma "zábavy" 🤦‍♀️🤔
V každom prípade by som tam isla😅

evicaopica
4. máj 2022

@tinus610 toto si viem predstaviť tak 20.30 na tv doma dobrý námet na takýto romantický film na sobotný večer 🤔🙂 nič v zlom tiež by som išla na to rande a nachytala ho na hruškách a podľa toho sa rozhodla

andreatytler
4. máj 2022

Mam dojem ze autorka na stretko nepojde, lebo by to nemuselo dopadnut podla jej predstav a je tam sanca ze by bola nutena tento problem riesit rozvodom.

nini1978
4. máj 2022

@indiankaindi ja reagujem na TVOJE PÍSANIE,tak to automaticky adreasujem tebe,či aj to ti je nejasné?
Mne sa netrasie nič,ale keď píšeš bájky od starej mamy, aké boli úžasné časy našich starých rodicov, (keď sa ľudia brali v 16 rokoch a veľmi často nie z lásky, a zena drzala hubu a krok,lebo čo by povedali ostatní)tak asi bude nejaký problém v ponímaní toho ,čo hovorím ja. A síce ,že žena nie je povinná nikomu odpúšťať prasaciny.
Ty ideš obhajovať,takého chlapa,to ti to neberiem.ale písať "už sa nedivím, aká vysoká je rozvodovosť" je úplne mimo.
A áno,ženatý chlap s dieťaťom na sociálnej sieti,ktorý sa predstaví ako bezdetný a voľný je chrapun a ešte keď pyta intimne fotky od cudzích zien na internete je 2x chrapun.

zomby
4. máj 2022

@tinus610 dala by som si stretko s ním a uvidel by ,čo uvidí len muž ktorý nevie čo z rozkoše 😏

vlcik1
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
hagarka
4. máj 2022

sama rozmýšľam čo by som urobila....držím palce na to správne rozhodnutie...a máš moj veľký obdiv 👍

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
siss98
4. máj 2022

@tinus610 môj kamarát toto spravil, boli spolu 11 rokov mali spolu 3 deti a tiež videl že je na pokeci, tak založil si účet a písal si s ňou, tiež takéto veci a dohodli si stretnutie v restike. Šiel tam aj s jej mamou. Bohužiaľ dospelo to k rozvodu, musela mu ukázať jej pokec a tam zisitl že to robí dlhšie a už bol aj sex s inými.

vanilka83
4. máj 2022

@tinus610 podľa mňa vie veľmi dobre ze ty sa s ním nikdy nerozvedies a nerozides tak si je tebou istý preto toto všetko robí, chod na to anonymné stretko a taky škandál by som mu tam urobila aby sa hanbil minimálne sto rokov ,normálne by som ho urazila ,ak s ním chceš ostat co očividne chceš, okamžite by som to otočila, začala by som byť divná,tajnostkarska, chodila často von sama,začala sa viac maľovať,cvičiť nech si chalan nemyslí,že je jediný na svete,nech trochu začne žiarliť aj on a hlavne žiaden sex riadne ho vytrestat treba.

sono2
4. máj 2022

@majka1231990 tvoj manžel ale hľadal predsa iné ako tu autorky.
Mam tiež kamarátku čo sa tam zoznámila a jej muž tam chodí ďalej.

sono2
4. máj 2022

@janinkalc ja by mu panvicu do hlavy hodila. Ale nie. Teda nebola by som chladná to sme spolu štyrikrát tak dlhšie ako zakladateľka, bez 2 rokov nedôverovala by som mu viac.

sono2
4. máj 2022

Nie.ja by som prišla s kamarátkou a prišla k nemu tak zamilovane, že láska, čo ty tu?
Mal by byť nervózny, že veď čaká nejakú, pripadne by som sa opýtala že si sadneme k nemu a konverzaciu mu poslala na telefón. A potom by sa nám oči stretli. Neviem, mňa by chytila hystéria, plakala by som a možno ani nie.
Ja myslím že človek cíti, že sa vo vzťahu niečo deje

modro_zelena
4. máj 2022

Akoze fakt?? zistis ze manzel by bol schopny ta podviest (a mozno realne aj s dalsimi 10timi podvadza) a teba jedine co trapi je, ako sa mu sladko pomstis? Neverim ze sa nechces rozviest iba kvoli dcere. Takto to budete tahat do jej 18tky?
Ja by som z tohto celeho mala hlavu v smutku a riesila rozvod a nie nejaku pomstu a stretko a kadeco na odplatu....

mk22
4. máj 2022

@modro_zelena rozvod, neblázni.. Nečítas.. Treba bojovať.. Rozprávať sa.. Nepíšte tu o rozvode Véd sa nič nestalo 🤦‍♀️🤦‍♀️

modro_zelena
4. máj 2022

@mk22 chodi na pokec a pyta si intimne fotky...hmmm..ked si myslis ze je to v pohode tak ti tvoj nazor neberiem.

elenita
4. máj 2022

@modro_zelena myslim, ze to bola ironia 😉

mk22
4. máj 2022

@modro_zelena aha, ty si nečítala vyššie, skus prečítať, potom pochopíš ako som to myslela

modro_zelena
4. máj 2022

@mk22 sorry necitala som vobec diskusiu, stacil mi len prispevok autorky. Bola to ironia? :D

modro_zelena
4. máj 2022

@mk22 oki uz som pochopila. tak mi len niekto zhrnte tuto dramaticku telenovelu, ci uz sa ti dvaja stretli :D

barrabolf
Autor odpoveď zmazal
mkucerova14
4. máj 2022

@tinus610 ja by som len tak for fun na to stretko šla. Ale zamaskovala by som sa nejak a potom to nanho vybalila. A doma by som mu pred nos strčila rozvodové papiere. Viem ze sa rozvádzať nechceš ale ked uvidí ze ich máš vypísané a bude si myslieť se to myslíš vážne zmení sa ( osobná skúsenosť ) 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
radoslava3
4. máj 2022

@tinus610 ked si s nim budes pisat tak nejako nebadane prehod temu na temu rodina.. mozno ze nieco pozistujes..

mkucerova14
4. máj 2022

@vlcik1 moj sa zmenil 🙏 ono záleží aj na tom akej povahy je. Ale myslím si ze autorkyn manzel by bobky dostal. Nechcel by deliť majetok.