icon

Manžel na pokeci

tinus610
2. máj 2022

S manzelom sme 5rokov spolu, mame 5rocnu dcerku. Vo vztahu si rozumieme, aj po intimnej stranke nam to klape. V poslednej dobe sa zacal castejsie bavit s mobilom, ked sa ho spytam tak ze pozera videa, auta…. Raz som si vsimla ze je na pokeci (som nevedela ze to este vobec existuje) a pise si s niekym. Tak som sa prihlasila s vymyslenym nickom a oslovila som ho, samozrejme nic netusil. Takto si piseme cca 3mes. Zacal si vypytovat intiimne fotky… tak som hrala jeho hru s tym ze fotky som stiahla z netu nie realne svoje lebo to by hned zistil ze som ja. A skusila som mu navrhnut stretko a sex ci sa chyti. A chytil sa aj ked som tajne dufala ze od toho cuvne. K stretku este nedoslo,lebo to oddialujem. PTeraz neviem co dalej… Rozvod urcite nechcem kvoli dcerke a rozdelovaniu majetku (firma, dom…), ale zase chcem mu dat priucku, zastrasit ho mozno aj rozvodom… aby si konecne uvedomil, ze sa to moze stat a pochopil co ma doma, lebo nic mu nechyba (mame dom, firmu, auta …. zijeme si nadpriemerne chvalabohu) a sex mu doma tiez nechyba takze neviem co vlastne hlada. Kladiem si aj ja otazku co robim zle, pretoze o domacnost sa staram, nezatazujem ho nicim cim nemusim- mozno aj to je chyba neviem. Poradte mi co by ste robili, okrem rozvodu ako mu dat mu priucku, aby si ma vazil a uz sa nezamyslal nad neverou, lebo tym co ide spravit som asi pre neho velke nic, aj ked to navonok vobec tak nevyzera ked sme niekde. Sprava sa uplne normalne. Ked som to povedala svojej naj kamoske bola prekvapena lebo ze navonok by nic nezistila v jeho spravani. Aj doma sa sprava uplne v pohode. Dakujem

momoqui
4. máj 2022

@tinus610 on si hentak nepise iba s 1
Ty sa rozviest nechces takze aj tak to budes tolerovat tak na co cela tato show?

tatisna
4. máj 2022

@tinus610 omg nezávidím Ti. Ale myslí na to že keď chodí na sexsttretka s cudzími babami,môže domov dovliect nejaké choroby hajzlik. V hre je tvoje zdravie aj dcerkine...premysli si dobre čo ďalej. Ale ja by som skôr odpustila normálnu neveru, toto je nezodpovedný hazard...

acsa
4. máj 2022

@tinus610 achjaj. Som zvedava ako toto dopadne. Hadam sa rozhodnes správne

chillibubble
4. máj 2022

vobec by som sa nespoliehala na "uvedomenie si co ma" a o co "moze prist". a tiez suhlasim, ze to moze skoncit este tak, ze o rozvod poziada on. ked uz si mu na to prisla...

nurielka
Autor odpoveď zmazal
ankare
4. máj 2022

Ja by som na stretko urcite išla. A aj s jeho mamou.

obuveli
4. máj 2022

No mozno prave to ze mate vsetko je problem... Nudi sa. Muzi su lovci potrebuju lov a vzrusenie inak nevedia co od dobroty. Chod na to rande ale doma mu ustel v hostovskej. Nech sa zacne snazit. Ziadne vyhrazacky alebo podmienky bud hrda zena a neznizuj sa nech tuzi nech hlada cestu.... ak ju hladat nebude je z vasim vztahom koniec. Pre neho je vas vztah len o aute, dome a firme zial ale je to tak.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
kikulienkadd
4. máj 2022

Ahoj,ak chceš vycúvať zo stretnutia so svojím mužom, tak mu napr.môžeš napísať, že končíš na pokeci,lebo ti žiarlivý priateľ prišiel na to,že si píšeš s niekým iným/inými. Dostala si ultimátum: buď koniec pokecu alebo vzťahu.

mirka30111987
4. máj 2022

Som zvedavá ako to dopadne,dajte pak vedieť...

hefo
4. máj 2022

Akože nápad ísť na to stretnutie s ním a konfrontovať ho je zaujímavý (a video z neho by som si pozrel, keby existovalo), ale osobne by som si od toho nič nesľuboval, respektíve dosť pochybujem, že by sa tým dalo niečo vo vzťahu zlepšiť.

Keďže jeho konanie na pokeci je úmyselné (t.j. nejde o neveru, ktorá vznikne "nechtiac" trebárs ako rozvinutie pracovného vzťahu s milou kolegyňou, s ktorou trávi veľa času), tak dotyčný bude tzv. "neverný typ" - spravil to už v minulosti, robí to teraz a bude to robiť aj v budúcnosti. Ak sa rozvádzať nechceš, tak jeho avantúry budeš žiaľ pravdepodobne nútená nejako tolerovať.

Veľa k téme nevery od českého psychológa Jeronýma Klimeša napr. tu: http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...

lunademonica
4. máj 2022

@tinus610 ty si super, jak si ho dostala. Vyvhutnaj si stretko urcite! Potom by mozno stala za pokus manzelska poradna?

antonka321
Odpoveď bola odstránená
stella231
4. máj 2022

@kandelabra a ešte tam nahovoriť nejakú slečnu a manželka náhodou pôjde okolo.... To už neviem co by urobil 🙈

dadka_bb
5. máj 2022

No co? Kde je autorka? Horim zvedavostou

mnemka
5. máj 2022

@tinus610 sprav si este jeden nick na pokeci, namotaj ho aj tam. A potom sa stretni pod prvym nickom. Uvidis ci sa ti po hadke (mozno po sluboch) ozve na ten druhy nick.

kvetinka75
5. máj 2022

@vlcik1 ale takto bude mať aspoň istotu, že je schopný na to stretko ísť, že sa iba nezabáva virtuálne a zistí že či by išiel aj ďalej alebo nie. A podla toho bude vedieť, ako ďaleko to zašlo pri tých predchádzajúcich ,,vzťahoch,,

toscania
5. máj 2022

@indiankaindi ja som vdacna, ze sa v tejto diskusii nasiel niekto ako Ty, kto aj rozmysla HLAVOU a nie zadkom a nelomcuju nim emócie ako pri vacsine odpovedi! Lebo pomaly kazda jedna je tu mudra jak radio a kazda jedna uz bola v takej situacii a kazda z nich presne pozna aj @autorka aj jej muza a uplne presne vedia co kde kedy a ako....kazdy je mudry ked sa ho dany problem priamo netýka, ale je rozdiel radit a tak ostentativne a povysenecky ako tuto na MK ako byt sam sucastou toho problemu a potom az sam na sebe poznat, ako vlastne sa clovek v danej situacii naozaj citi a ako by sa naozaj zachoval!

toscania
5. máj 2022

@wig ja som pochopila kazde jedno slovo, ktore si napísal a dakujem za Tvoj nazor! A nie, ani jednou vetou si sa manzela autorky nezastaval a ani ho neobhajoval....reagoval si hlavou, rozumne, bez emocii, obohateny o vlastnu skusenost, co je v tomto pripade plus...takze dakujem a Bohužiaľ, niektorym slepiciam nevysvetlis....

zina234
5. máj 2022

@tinus610 pošli tam inú, a nech je z neho akože veľmi sklamaná... Dostane takú ranu na ego ze snáď už druhý krát nenaberie odvahu

toscania
5. máj 2022

@tinus610 mila autorka, prečítala som celych 9 stran....neexistuje ziaden dokonalý vztah! A aj ked jeden nick na prvotnych stranach prispevku v takom super uzasnom vztahu zije uz 15 rokov a vraj pozná mnoho takych vztahov okolo seba....no, gratulujem, zrejme su jedny naozaj z milionov! Ani jedna z nas nepozna ani Teba, ani Tvojho muza. Vobec Tvojho muza neospravedlňujem a urcite by zasluzil minimalne otrepat hlavou o zem 🙈 ale nikto z nas a ani Ty nevies, ci ...pise prvy raz alebo po 51.raz? Podviedol uz? Podviedol by? Miluje Ta? Je to ozaj taky kreten? Alebo len znudeny chlap? Je super, ze chces na vztahu popracovať - teda sudim podla toho, ze sa hned nechces rozvadzat....a uz tu aj bolo spomenute - raz darmo, chlap je len samec a ma v sebe zakodovany status lovca - co nie je ospravedlnenie, ale je to fakt....cize dotiahni to celé do konca, uz sama najlepšie si posudis ako s tym stretkom aby sa to nahodou "neotocilo proti Tebe"...a ak sa aj otoci, aj to o Tvojom muzovi nieco vypoveda....takze sa neboj, zachovaj chladnu hlavu a bojuj....aj ked sa to lahsie pise ako urobi....a uz sama potom zistis kde bola a je naozaj pravda....mozno je to proste kurevnik a Ty to skusis akceptovat, lebo....alebo to jednoduxho neznesies a pojdete od seba....alebo sa to cele vysvetli a Vas vztah bude mozno ovela lepsi, krajší a mozno spolu budete az do staroby...TOTO NIKTO Z NAS NEVIE! A nikto nema pravo sa Tu do Teba obuvat aka si hlupa, ze len kvoli decku alebo peniazom alebo ze si zas jedna z dalsich co si nechaju po sebe sliapat! HOD KAMENOM, KTO SI BEZ VINY..a nech sa ozyva ten, KTO ASPON JEDEN DEN CHODIL V TVOJICH TOPANKACH....zelam naozaj vela sil, múdrosti, poznania a lasky, aby nech toto cele uz dopadne akokolvek, aby si na "konci" tohto pribehu bola stastna Ty aj Tvoja rodina❤

weron13
5. máj 2022

@tinus610 nechcete skusit cez ten vás falošný profil zistiť o vašom mužovi viac možno sa Vám zdôverí a povie čo mu v manželstve chýba alebo kde je problém ?

peta1990
5. máj 2022

Autorke držím palce, si silná a verím, že to dopadne podľa tvojích predstáv ✊✊ je to ťažká situácia s ktorou je ťažké sa popasovať, ale verím autorke, že ona nájde to správne rozhodnutie 🙏 darmo jej tu bude radiť XY žien, aj tak spraví po svojom a podľa toho, čo je pre ňu najlepšie

yoxinka
5. máj 2022

@toscania
Ja som ten ten nik s “dokonalým vzťahom”. Pozor, ja som nenapísala, že mám dokonalý vzťah. Ja mám chyby, môj muž ma chyby, aj sa poharkáme, aj máme konflikty aj sme mali tichú domácnosť, aj sme sa nepochopili, aj dvere sa u nás buchli, aj s deckami boli/sú problémy … ALE, sme na to my dvaja, my dvaja sme sa rozhodli mať rodinu a my dvaja si za rodinu a náš vzťah uvedomujeme zodpovednosť. Môj muž chápe, že byť na materskej nie je dovolenka, lebo si zažil by s deckami sám a ja chápem jeho prínos pre rodinu a uvedomujem si, že to niekedy vyžaduje pracovať do 21.30 aj keď ma to štve. Ale snažíme sa zo všetkých síl, aby nám spolu bolo dobre, snažíme sa jeden druhému pomáhať a rešpektovať sa. Mám kamošky, ktoré moj chlap nemusí, ale dá mi priestor s nimi byť. Proste furt kompromisy, komunikácia donemoty. Žiadne pokecy, chaty, zoznamky, milión hodín na telefóne, iné ženské, iní chlapi … My skrátka žijeme v realite so sebou navzájom, so svojimi priateľmi, snažíme sa realizovať a vychovať z detí slušných ľudí, to je celé.

janinkalc
5. máj 2022

@ankare s mamou? A načo ju dotoho ťahať, veď si dospelí svojpravni ľudia... Čo potrebuje potrestať od maminky?

stanka2838
5. máj 2022

@tinus610 som na tom rovnako

stanka2838
5. máj 2022

@toscania krásne napísané

kalifka
5. máj 2022

@tinus610 jaj keď si spomeniem ako som môjho ex takto prekvapila. Ja som chodila do prace a on si behal kade tade a vypisoval na pokeci. Ja som na to došla. Keď keď suseda s prvého poschodia povedala, od kedy muž chodí tiež doobeda do prace. Pýtala som sa ci niekde bol vraj nikde a tak susedku som poprosila nech pozrie kedy chodí preč. A nakoniec som pozrela pokec a všetko vytlačila a dala na posteľ keď prišiel poobede s práce. Krvy by sa mu človek nedorezal a tak šiel pánko s domu.. A ten vyraz jeho prekvapene tváre stál za to 😁

anna_2
5. máj 2022

necitala som to cele. Mna len tak napadlo z opacneho konca. A nehra on nahodou tuto hru s tebou? Mozno bol na pokeci, pisal si tam len tak z nudy. Hned ako si mu napisala, vedel ze si to ty a hra s tebou tuto hru. Pyta od teba fotky, chce ta pretiahnut, ... 🙂
Ja by som na stretko isla, ale pripravena na cokolvek 🙂

simca06022011
5. máj 2022

@indiankaindi musis mat velmi smutne okolie a zivot, ked napises ze nase babky a dedkovia zili vo vztahoch napriek nevere. Nie moji urcite nie, ani nikoho v mojom okoli. A ze v takmer kazdom vztahu :D odpadnem, takuto sprostost napisat.. nehnevaj sa.
A ver, ze ked chlap na pokeci dohaduje stretka, nie je to prvykrat a ani posledny :D A nie je to ani o pozreti sa na inu zenu na ulici, alebo na fb, alebo na instagrame. Tu ide o realne tahanie intimnych fotiek od zien, vypisovanie, klamanie, stretnutia.. :D A akoze chlap nech beha za inymi, je to lepsie ako keby ma bil doma? alebo ako? :DD