Mladší muž a staršia žena
Zamýšľam sa, že aký dôvod ma mladší muž vybrat si staršiu ženu? Napríklad rozdiel o 4 roky. Nie je tak markantný, výrazný, necítiť ho. Ale keď by si vybral mladšiu o 4r, už ma rozdiel 8 rokov vo veku ženy, čo už je dosť... Aký máte na to názor? Riešili by ste tento rozdiel (myslím 4r).
Môj muž je o štyri roky mladší odomna a sme spolu šťastní 20 rokov. Je to úplne zanedbateľny rozdiel, absolútne to netreba brať do úvahy. Podstatné sú úplne iné veci. Máš tu kopu žien co si našli mužov s ideálnym vekovým rozdielom a porodili im deti v ideálnom veku a do smrti sa môžu trápiť s magorom, ktorého sa nebavia, (lebo milión dôvodov prečo sa to nedá, človek až žasne).
4 roky je velmi malo, to ani nie je nejak extra rozdiel. moja teta je od svojho muza mladsia o 16 rokov, a to si myslim, ze uz rozdiel je 🙂 a funguju viac ako 30 rokov spolu stastne, vsetko im klape ako ma, cize si fakt myslim, ze vek je len cislo, nezalezi na rozdiele, je to o ludoch.
Jeden môj spolužiak na vysokej škole sa oženil so ženou o 10 rokov staršou. On mal 25 ona 35. Nebola tehotná, proste sa vziať chceli. Stále sú spolu a majú tuším 4 deti.
Ja sa stále snažím vypočítať to zadanie🤯
@petris369 no keby si našiel o 4r mladšiu od seba, mal by rozdiel v ženách 8r 😂
Ja mam manzela mladsieho o 9 rokov...mala som 12 rocneho syna ked sme sa spoznali...mame aj spolocne dieta.,uplne normalny vztah..pacila som sa mu, on mne, rozumeli sme si...sme spolu cez 13 rokov.,
Moja mamička si našla priateľa ( teraz sú už 22 rokov manželia) o 6 rokov mladšieho a bola sama slobodná mamička so mnou a s mojou dvojičkou…A nám našla najlepšieho ocka🙏🏼❤️
Robil sa dlhodobý výskum a prišlo sa na to, že ideálny vekový rozdiel medzi partnermi pre pocit naplnenia a šťastia pre ženu je 10 rokov. Ale, prekvapujúco, s tým, že je v tomto prípade žena staršia. Pochopiteľne, nie je to univerzálne, 10 rokov sa mi zdá osobne možno veľa, ale pokiaľ je žena dynamická, má rada aj taký štýl života, tak niečo na tom vekovom rozdiely s aspoň pár rokov mladším partnerom mi znie celkom logicky.
ja mam o 6 rokov mladšieho,ked som si vzala jeho brata mala som 19 on na svadbe 13,no život prichysta rozne tragedie a situacie tak som si ho neskoršie vzala ...
@19mmm71 fiha, to si si vzala bratov? 😁
@nikoletta1712 to je krásne ♥️
autorka ak nie si spokojná a rada sa podceňuješ tak máš možnosť vzťah ukončiť...načo sa trápiš hlúposťami...
inak ja poznám veľa párov, manželov kde je žena staršia aj 2-3 roky... no a? ich vec.
Ja mám manžela mladšieho o 5 rokov. Vekový rozdiel necítime. Jemu sa vždy páčili staršie, mne mladší a osud nás nakoniec takto spojil. Nemenila by som za nič.
Wtf??😅😅😅
Preto, lebo rovesnici pre zenu vacsinou nie su dost vyspeli, rozumni a ani jej neposkytnu dostatocne financne zazemie, ked v 18tich su na tom rovnako - obaja holy zadok. Az casom sa toto zotiera. Preto vacsinou chcu zeny starsieho partnera a opak je skor vynimka.
jasne deti majú aspon rovnakých dedkobabkov a ja svokrovcov
ale ved aj laska je nelogicka. vybral si ta, leto sa zamiloval, rok ci kilo hore dole. on je spokojny, ty si spokojna. vsetko je ako ma byt
Muz ma o 3 menej a nikto z nas to nebada, tobime si z toho srandu. Rozdiel je to pokial ma on 14 a ona 18 . To je uz horsie. Inak je to uplne fuk. Poznam pary, kde je rozdiel 11 rokov a tiez netiesia. Zalezi od mentalneho nastavenia oboch.
Manžel je o 6 rokov mladší a sme spolu už vyše 22 rokov. Predtým som chodila s chalanom, ktorý bol o 7 rokov starší a to mi nevyhovovalo.
Známa má priateľa mladšieho min. o 20 rokov, ona má teraz 60 rokov, stretávajú sa asi 13 rokov, ja byť matkou toho muža, asi by som jej vykrútila krk.
Koľko máš rokov ty a koľko on?
Riešiš a zamýšľaš sa nad vecou, na ktorú odpoveď aj tak nedostaneš.. Nechápem načo to riešiš... Keby nechcel tak s tebou nieje, keby chcel byť s inou je s inou. Hotovo. Celá dilema...

ahoj napis mi IP 🙂