icon

Môj manžel používa zoznamky: Ako riešiť tento problém?

26. mar 2024

Ahojte.
Manžel hoci nám to klape vo vzťahu a aj celkovo máme dobrý sexuálny život, veľký apetít a pod. Však sme mladí bezdetní. Spoznali sme sa na FB. Viem. Teraz si poviete však len pokračuje ďalej. Ale manželovi som náhodou nechtiac. Išla do telefón stiahnuť si tam hru jednu. Lebo ja na môj telefón to nejde stiahnuť. Mal v Google play stiahnuté Badoo tinder. Úplne ma to odrovnalo. Samozrejme appky premazané v telefóne. Manžel pracuje s Pc ako technik doma. Takže nikam nechodí. Viem že sa s nikým nestretáva. Ale sťahuje si Badoo a tinder a kecá tam so ženami. A jasné že nekeca o práci. Má na to slabosť zjavne. Lebo som mu to povedala, že chcem aby s tým prestal. Povedal, že na Tom nie je nič zle.a že sa nudi resp. Chce sa aj s niekým iným rozprávať za deň ako so mnou. A že na Tom nič nie je zle. Že je to rovnaké, ako keď predsa stretne niekoho na ulici a pokeca. Tak som.vyckala nejakú dobu pár mesiacov a áno..našla som mu raz ale to už cielene zas v prepojenon e-maili s Badoo. Asi 20 dievčat mu napísalo z okolia. Písali si skôr o sexe. Zistila som, že

proste sa muž nudí asi. A on im vehementne odpisoval keď som bola v práci

autor
26. mar 2024

Nepretahuje

crazy_cat_lady
26. mar 2024

ja by som ruku do ohna nedala za to, ze to ostava len pri tom pisani. ked si navyse ty cely den v praci, ci mu az tak doverujes, ze by nebol schopny sa s niektorou stretnut? jasne mu treba vysvetlit, ze je to pre teba cez ciaru, nepripustne, ze si to neprajes a ze ak s tym neprestane, tak s nim nemas chut/dovod zotrvat vo vztahu. a uvidis, co si vyberie (co je mu prednejsie)

autor
26. mar 2024

@lakebabe fúha banda uchylakov to myslíš vážne ?ja som tam len nazrela na jeden deň zo zvedavosti a nik nenapísal tak neviem.

autor
26. mar 2024

@crazy_cat_lady tak to bude robiť potajme. A bude si dávať väčší pozor. Vysvetlila som to..máme v Tom jasno..robí to poza chrbát. Myslí si že ja to neviem

reanda
26. mar 2024

bohuzial, to, ze sa budes rozculovat a ze ti aj tisic ludi potvrdi, ze mas pravdu, nezmeni nic na tom, ze tvoj muz si chce pisat s cudzimi zenami o sexe, lebo ho to bavi a bude to robit, ci mu to zakazes, alebo nie.. uz ako s tym nalozis, je na tebe

doris11
26. mar 2024

Tak chod od neho, kým nemáte deti 🙂

martinami274
26. mar 2024

Čo potom bude robiť, ked prídu deti? Bude sa vyhovárať, že musí byť na PC lebo robí a pritom bude si písať s inými ženami a sťažovať sa...oooo žena mi nerozumie, a pod. . On si podla mna neuvedomuje, že niečo robí zle...a to je ten hlavný problém.

autor
26. mar 2024

@crazy_cat_lady nestretáva sa to viem určite. Min ten rok a pol čo tam fical na Badoo tak som bola vravím pn. Stále s ním a pod. Vtedy určite nikoho nestretával. Som v práci lenže mám flexi dobu môžem prísť hocikedy domov pozrieť ho on to vie. Vždy mi zdvihne telefón keď mu zavolam je doma.a pod. Takže pochybnosti nemám. Nestretáva sa..myslím skôr že píše uchylacke reči ženám tam a výživa sa v tom

martinami274
26. mar 2024

Ale Vy si uvedomujete kde je problém a je na Vás čo s tým urobíte.

lakebabe
26. mar 2024

No mala som to asi týždeň dva toľko fotiek vtákov co mi vtedy prišlo do správ som za cely život nevidela 🙈 nehovorím ze to robí aj tvoj chlap, ale toto by som doma netrpela. Aký má dôvod vypisovať cudzím ženám nechápem pointe.
Keď niečo chce nech sa rozpráva s kamarátmi alebo s tebou

autor
26. mar 2024

@reanda áno baví ho to bohovsky. Úplne sa v tom výživa
.a asi to robil vždy ak som to správne pochopila.

reanda
26. mar 2024

takymto typkom, co sedia len pri pc, staci aj pisat si o sexe.. dokonca je to pre nich pohodlnejsie, ako niekam ist a nejaku pretiahnut, to uz by bolo moc namahave 😀

autor
26. mar 2024

@martinami274 on nevníma vôbec že je to zle. On že veď to je iba mlátenie prázdnej slamy však z nudy pokecáme s babami sem tam prehodím slovo

martinami274
26. mar 2024

@lakebabe ja som mohla študovať ornitologiu po dvoch dnoch na zoznamke 🙂)))

falbala132
26. mar 2024

asi zalezi ako kto vyzera. so mnou si tam nastastie v zivote nikto nechcel hned pisat o sexe, ale to asi preto, ze som klikala len na seriozne vyzerajucich pánov 😀

autor
26. mar 2024

@lakebabe fotiek vtákov ? Pre boha. Aha....už chápem..a čo tí muži väčšinou chceli. Iba čisto sexting alebo reálne stretka ?

autor
26. mar 2024

@reanda presne..to sú aj ja myslim

crazy_cat_lady
26. mar 2024

nehovorim, ze to je tvoj pripad, ale to, ze vie, ze mas flexibilnu dobu a mozes ho kedykolvek vymaknut by pre niektorych jedincov posobilo ako adrenalin (niekoho skratka vzrusuje, ked robi nieco zakazane a vie, ze moze byt pri tom prichyteny). kazdopadne, je na tebe, ako sa zariadis, mas dve moznosti, bud to nadalej tolerovat, alebo sa s nim vazne porozpravat a stanovit ultimatum - ked nepomoze, riesit to rozchodom/rozvodom (samozrejme je este moznost, ze chlap slubi, ze prestane a bude to robit poza tvoj chrbat nadalej..)

autor
26. mar 2024

@falbala132 no neviem. Môj je pekný chlap v tvári. Tak asi ženy mu píšu neviem

doris11
26. mar 2024

“Myslím že skôr píše uchylacke reči ženám a výživa sa v tom” autorka ako vážne ? Máš trocha zdravého rozumu? Svoju hrdosť? Preboha chod od neho kým nemáte deti. Prepáč ale ja neviem čo chceš počuť, že neboj raz ho to možno prestane baviť ?

autor
26. mar 2024

@martinami274 boaaaaa nieeeee cozeee..veď na toto slúži predsa pokec a amatéri nie Badoo omg..a Badoo potom tých užívateľov čo posielajú fotku vtáka nezablokuje ???ja som bola v Tom že to blokuje badoo

autor
26. mar 2024

@doris11 tak výživa sa v rozprávaní o sexe..aj s jedným kamošom. Nič iné neriešia len sex keď počúvam keď spolu volajú no comment

januska12323
26. mar 2024

Z nudy by nemusel kecať o sexe so ženami, našiel by si normálny koníček ideálne s chlapmi. On sa ťa len snaží presvedčiť ako je to normálne a keď nejakú naozaj pretiahne (ak sa to už nestalo) bude okej aj to.

autor
26. mar 2024

Ja neviem ako mu mám povedať že proste je to Zle to čo robí. Ja fakt neviem. Keďže on si myslí že je to neškodné písanie a appka ako whatp a iné

autor
26. mar 2024

Že ja preháňam proste

lakebabe
26. mar 2024

Ja ani neviem niekto poslal fotky vtáka ani nepozdravil niekto aj ahoj pripojil😄 potom som takéto individua blokovala, ale asi tak z 90 percent chlapov sa vykľulo, že sú ženatí chcú len milenku alebo slobodní a chcú milenku😄 boli tam aj pozvania na swingers party, pripadne sex za peniaze, nemala som záujem sa takýmto čímsi prehrabavat tak som to dala prec a tinder som mala dva dni a to bolo ešte horšie

martinami274
26. mar 2024

a nie je to jedno či pokec, badoo alebo amateri? skrátka tam zadaní človek nemá byť. Amateri dobre..ak je pár čo má takúto zalubu a obaja tam su a su s tým vyrovnaní. Ale ak to jednému vadí z páru, tak by sa mal ten dotyčný spamatať.čo v tomto prípade asi nestane.

falbala132
26. mar 2024

ako mu to mas povedat? rozvodovym papierom predsa 🙂

autor
26. mar 2024

@januska12323 to nie je nuda. To len hra na nudu. To je o sexe. Asi je nadržaný keď nie som doma alebo tak netuším. Má to ako koníček baví ho to proste

doris11
26. mar 2024

Ako keby sa s kamosom bavil o sexe, v nejakej miere ok, to beriem. Ale s cudzími ženami? Asi sa nebaví o tom ako sexujete vy dvaja spolu.
Koľko máte rokov inak?