Môj manžel používa zoznamky: Ako riešiť tento problém?
Ahojte.
Manžel hoci nám to klape vo vzťahu a aj celkovo máme dobrý sexuálny život, veľký apetít a pod. Však sme mladí bezdetní. Spoznali sme sa na FB. Viem. Teraz si poviete však len pokračuje ďalej. Ale manželovi som náhodou nechtiac. Išla do telefón stiahnuť si tam hru jednu. Lebo ja na môj telefón to nejde stiahnuť. Mal v Google play stiahnuté Badoo tinder. Úplne ma to odrovnalo. Samozrejme appky premazané v telefóne. Manžel pracuje s Pc ako technik doma. Takže nikam nechodí. Viem že sa s nikým nestretáva. Ale sťahuje si Badoo a tinder a kecá tam so ženami. A jasné že nekeca o práci. Má na to slabosť zjavne. Lebo som mu to povedala, že chcem aby s tým prestal. Povedal, že na Tom nie je nič zle.a že sa nudi resp. Chce sa aj s niekým iným rozprávať za deň ako so mnou. A že na Tom nič nie je zle. Že je to rovnaké, ako keď predsa stretne niekoho na ulici a pokeca. Tak som.vyckala nejakú dobu pár mesiacov a áno..našla som mu raz ale to už cielene zas v prepojenon e-maili s Badoo. Asi 20 dievčat mu napísalo z okolia. Písali si skôr o sexe. Zistila som, že
proste sa muž nudí asi. A on im vehementne odpisoval keď som bola v práci
Čím skôr pochopíš,že muž nie je monogamny tvor a netreba ti ho k životu nijako,tým skôr budeš mať šťastnejší život. Bez hlúposti,bez kompromisov,len to,čo sama chces a ako chces. Jednoduché.
@lakebabe a na tinderi čo...
Fíha ale to si asi nejaká kocka...keď ti posielajú rovno vtaka..akože čo tým alé myslia keď pošlú fotky vtáka nechápem..akože im žena napíše že poďme na to kde si to rozdamé či čo nechápem ich zámeru..či sa pochváliť alebo a aspoň za niečo stali hahahaha hahahaha keď už sa tak chvália vtákmi...mne raz jeden poslala fotku vtáka len tak. Na insta .a som mu odpísala že no moc sa nemáš čim chváliť..a blokla som haha
@anita6666 tak a načo sa zenil ?
Ved sa zaloguj a pis si o tom istom s mnozstvom chlapov.nech pochopi.ked nie,asi len rozvod,ked ani deti nemate.
Si normálna ti chlapi to posielajú rad za radom každej ci sa ktosi chytí mam kamošky ktoré tam stále sú a absolútne nič sa nezmenilo. Takíto nevyberaju podľa vyzoru.
Tinder bol katastrofa to boli rovno pozvania na sex stretnutia to som dala na druhy deň preč a drvivá väčšina chlapov to isté co na badoo podľa fotiek
Ja by som ho vyrazila hned...ale páči sa mi tento vtip ( je to ale na ženu smerované) Zena príde domov a vraví manželovi. Odchádzam od teba, milujem iného. A manžel vraví: Ideš k Rudovi? Ona: Ako vieš: on: JA SOM TEN RUDO! 🙂)
Však si normálne stiahni badoo aj tinder nafot sa a používaj ci mu to nebude vadiť keď ti desať krát za večer príde do spravy fotka vtáka povedz mu ze len kecas s chalanmi
Neviem si predstaviť fungovať s chlapom ktorý si vypisuje na zoznamke a ešte mu to príde normálne (popri tom čo má doma partnerku). Ja by som ho poslala do teplých krajín a hľadala si nového partnera.
A to som veľmi tolerantná partnerka ale aby chlap mal potrebu nonstop kontaktovať cudzie ženy a písať si s nimi o sexe tak to veru nie. Prišiel by mi ako chudák a úbožiak.
Už si mu na to prišla 3 krát a zjavne v tom pokračuje, nečakaj že stým prestane.
@martinami274 😂😂😂veru ja som vždy len kamoške poslala print screeny ta nechápala . Ci o desiatej ráno ci o polnoci chlapi boli nachystani vajcia ukazovat😄 inak neviem akú reakciu čakajú že im na to nejaká napíše waaau takého som ešte nevidela alebo co😁
@lakebabe 😂 veď to, správa a tam trčí vták 😂😂😂 a teraz sa čudujú,že mňa od pol pása pomaličky nezaujímajú 😂 moje oči už viac nezvládnu 😁
@martinami274 😂😂😂 ved to mohla som si z nich spraviť výstavu. Preto keby mi muž zadrel, že si tam chodí s kým si pokecat vyletí aj s dverami
No chýba mu asi nejaké vzrušenie navyše v živote. keby mal aspoň dačo viac manuálne na robote ( keď si predstavím že môj dedo Poliak celý nábytok v stolárni postavil a vyrezávaním ozdobil, kosil a neviem čo a tí dnešní stále len do tej bedne a mobilu čumia🙄) inak ak by ťa to upokojilo tie ženy čo sa potrebujú polonahé pretrčať na zoznamkach obvykle majú asi tak na 80 percent skreslené fotky, lebo na zoznamkach sa nukať zadarmo a kecať o sexe robia fakt len zufalkyne.... (nič proti zoznamkám keď sa niekomu nedarí inak seriozne zoznamiť ) možno keby sa s niektorou fakt stretol utekal by kade ľahšie.
@lakebabe v minulosti by som sa snažila muža pochopiť a chápať, chudáčik nemá sa s kým porozprávať..teraz? Presne, letel by a môže si písať s kým chce.😁
@martinami274 asi tak ja by som s nim o tom veru nediskutovala
Tvoj muž je úbožiak,ale z vlastnej skúsenosti ti napíšem, že ho nezmeníš. Buď sa s tým zmieriš (je otázka času, kedy ťa fyzicky podvedie) alebo z neho urobíš slobodného muža.
Autorka.... veď nemáte deti. Nič zložité. Spísať návrh na rozvod, kúpiť 66e kolok(neviem presne koľko je teraz), a odniesť
Napis mu zo svojo uctu,nezabudni si tam dat sexy fotecky.
Blbecek nevyhoneny
Dovidenia
@simona20201309 a myslis, ze ja som ten typ zeny, co vyda sa a za dva roky rozvedie ?:( ani nie moc, nasi zili spoliu stastne az do smrti.
@ivik4 hej asi mu udieraju hormony na hlavu blbecek, ja nastastie take nizke veci nerobim ako - byt naa sexzoznamkacha badoo, a ja jeho nick tam uz neviem, neodfotila som si ho, bolo to daco komplikovane, nebudem sa opicit po somarovi, mam svoju dostojnost ja si s nim nebudem akoze pisat a v praci na to nemam cas
@mell27 snazim sa pochopit preco ma potrebu ( okrem nevyhonenia a zdvihnutie ega)pisat si s inymi zenami o sexe na zoznamke. nechapem to. asi adrenalin ci ja som blba. ved je mlady hej chapem 28 je malo, ale aj tak
@mladena pravda, ale najdes aj take slapky, co toto robia a este aj za free.
a inak, ehj asi sa nudi a aj tie soc. siete strasne co dorobili zo vztahmi
@martinami274 hej poznam po anglicky ten vtip, hroza dnesnej doby..
Bože tento internet, už aj diabol sa musí nudiť, lebo všetku robotu za neho spravia sociálne siete.
2 roky ste manželia? Veď to má byť najkrajšie obdobie....nie riešiť že pán si zjavne celé vaše manželstvo píše na zoznamke. Áno je to na rozvod lebo je to trápne, úbohé robí to opakovane a dlhodobo aj napriek tomu že pozná tvoj názor. Z teba robí debilku ktorej tlačí do hlavy sprostosti (ako sa on na ZOZNAMKE rozpráva 😂).
Tak s nim ostaň a trp to ďalej, veľa šťastia.
Tak ak nie si ten typ ženy co sa po 2r rozvedie lebo jej manžel je nechutne prasa, tak potom budeš ten typ ženy ktorá bude len celý život nadávať akého idiota si zavesila na krk a budeš trpieť ty a s tebou aj tvoje deti.
Držím prsty.....
Ale deti budú nakoniec trpieť najviac.
A vieš aký je typ tvoj muž? Taký ktorý si bude celý život dokazovať že je kanec.
Počkaj keď budeš tehotná nedajbože na rizikovom a nebudeš môcť mať sex aj pol roka, počkaj keď budete mat deti a budes večer padať od únavy na hubu a tvoj muž si bude vyplakavat cudzím ženám na sexzoznamkach ako ho zanedbavas a zrazu to ani nebude nevera ale len nevinná potreba. Ved je tvoj MUZ a ty sa nemôžeš predsa rozviesť.
Tu tvoju naivnu oddanosť už dávno vycítil, preto sa ti smeje priamo do ksichtu
Denne, sú tu témy, ako si chlapi vypisujú s cudzími ženami, ktorým robia psychológov, vypĺňajú sebe, alebo im voľný čas . Pýtam sa, na čo sú takéto indivíduá vo vzťahu? Nikomu, už nič nie je sväté, keď jedného z partnerov nezaujímajú pocity toho druhého, tak o čom je ten vzťah.Nikomu, nevraví, nič citová, alebo emočna nevera? Muž, má čerpať zo ženskej energie svojej partnerky a naopak.Keď, načerpá ženskú energiu z cudzej ženy, tak samozrejme od svojej partnerky, už neprijíma, to čo dostal niekde inde. To, je jedna vec a druhá je tá, že nikdy nemôže vedieť, čo z takého pismenkovania vzíde a či nedôjde aj k hlbšiemu vzťahu, aspoň z jednej strany, väčšinou k tomu dochádza, že sa takto na seba namietajú. Radím, ti nezostávaj v takomto vzťahu, lebo on sa nikdy nezmení. Veď, on ani nechce priznať, že je to nefér voči tebe a sú mu ukradnuté tvoje pocity.
Prečo tvoj muž nemá doma povinnosti? Keď sa nudí, tak mu nálož domáce práce. Mimochodom, ako sa môže jeden dospelý človek budiť? Mohol by uvariť, alebo upratať aby ste mohli ísť napríklad spolu von, na prechádzka, či do kina atď. Môže si rýchlo spraviť svoju prácu a ísť si zabehať alebo čokoľvek iné. A nie, nie je to normálne si pisať o sexe s cudzími ženami, ani si honit nad ich fotkami či videami. Toto nie je hobby. Je to virtuálna nevera. Áno, si PODVÁZDANÁ. A chceš pochopiť prečo? Tu máš odpoveď: lebo može, lebo mu to umozžniš a necháš sa oblbovat. Polož mu vypísanu žiadasť o rozvod na stôl. Že mu dávaš poslednú šancu. Predpokladám, že aj tak neprestane. Tak to rovno podaj kým nemáte deti, s dvoma deckami sa ťažko odchádza a začína nový život.

Viete, ja som robila tiež tu istu chybu...povedať, vysvetovať? nie...Vy máte mu povedať, že toto mi prekáža a on sa rozhodne..budem tam chodiť...tak ja by som sa rozhodla ..fajn...ale ja tvoja manželka už nebudem. A zase...treba činy..ale asi by som už stále bola v strehu, že tam tajne bude chodiť aj tak.