icon

Môj manžel používa zoznamky: Ako riešiť tento problém?

26. mar 2024

Ahojte.
Manžel hoci nám to klape vo vzťahu a aj celkovo máme dobrý sexuálny život, veľký apetít a pod. Však sme mladí bezdetní. Spoznali sme sa na FB. Viem. Teraz si poviete však len pokračuje ďalej. Ale manželovi som náhodou nechtiac. Išla do telefón stiahnuť si tam hru jednu. Lebo ja na môj telefón to nejde stiahnuť. Mal v Google play stiahnuté Badoo tinder. Úplne ma to odrovnalo. Samozrejme appky premazané v telefóne. Manžel pracuje s Pc ako technik doma. Takže nikam nechodí. Viem že sa s nikým nestretáva. Ale sťahuje si Badoo a tinder a kecá tam so ženami. A jasné že nekeca o práci. Má na to slabosť zjavne. Lebo som mu to povedala, že chcem aby s tým prestal. Povedal, že na Tom nie je nič zle.a že sa nudi resp. Chce sa aj s niekým iným rozprávať za deň ako so mnou. A že na Tom nič nie je zle. Že je to rovnaké, ako keď predsa stretne niekoho na ulici a pokeca. Tak som.vyckala nejakú dobu pár mesiacov a áno..našla som mu raz ale to už cielene zas v prepojenon e-maili s Badoo. Asi 20 dievčat mu napísalo z okolia. Písali si skôr o sexe. Zistila som, že

proste sa muž nudí asi. A on im vehementne odpisoval keď som bola v práci

Strana
z4
domi2425
26. mar 2024

Autorka preco si nechas nahovarat ze to je ok ked si “len”pise a nestretava sa ? Jeho nezmenis. Ani domacimi pracami🤣To vobec nie je o tom ze sa nudi, je to druh sexualnej deviacie a bodka. Normalny zdravy clovek toto nerobi. A baby maju pravdu, na badoo a tindri nic ine nie je. Pochybujem ze mu zeny pisu, on je iniciator vacsiny konverzacii to som si ista. Ja som tam za par hodin mala 500-600 sprav a same fotky penisov, pripadne aj par vagin a ponuky od zien😂A to som tam nemala ziadne fotky kde by mi bolo nieco vidno. Taketo nieco by som fakt netolerovala, ved z teba robi handru a este aj zhadzuje tvoje emocie. Dalsia vec, tebe sa nehnusi spat s chlapom co si takto vypisuje s kazdou taketo veci ? Ja by som sa citila ako taky posledny kobercek, keby si potom lahne ku mne a chce sex.

autor
26. mar 2024

@anna777115 si vystihla.

autor
26. mar 2024

@domi2425 tak je to nejaka deviacia asi ja neviem, jeho presne nezamestnaju ani domace prace ani deti, nic, wau, takze badoo len penisy to som entusila, ja som bola dva dni asi na badoo aj s fotkou a napisali mi normalny muzi ze ahoj chces sa zoznamit chcem vztah,

autor
26. mar 2024

@domi2425 mne sa to zda uchylne ak si proste poza moj chrbat pise s cudzimi babami o vagine a penise a posielaju si fotky, neviem mne sa to zda nechutne nevyburene neviem to nazvat, seriozny chlap toto nerobi

autor
26. mar 2024

@tamitamitami ano, robi zo mna debila to ma asi snad uraza najhviac

autor
26. mar 2024

@anna777115 suhkasim s tebou

autor
26. mar 2024

@erikab82 je to hobby a deviacia, robil to vzdy a urcite ro robil partnerkam aj predtym stavim sa lebo badoo ucet som kukla a mal ho 7 rokov aktivny to znamena ze este aj predo mnou mal babu a tiez predtym jednu to zanmena ze ich podvadzal tiez on to ale nevnima ako neveru ale ako nevinne pokecanie si o sexe ako mi to bolo poevdane a ze nic z toho nikdy nebude ze to je len hra a pokec( pre mna skor pogrc)

janka_23
26. mar 2024

Autorka, poviem ti z vlastnej skúsenosti ze takýto muž sa nikdy nezmení. Darmo mu budeš hroziť, dávať ultimáta. On ti síce sľúbi, ze to robiť nebude, ale spôsob ako to robiť za tvojim chrbtom si nájde vzdy.
Pre mňa je takéto vypisovanie vo vzťahu neprípustné. Zadaný muž si nema co denno denne vypisovať so zenou/zenami a je úplne jedno ci si píšu o sexe alebo vymieňajú recepty na koláče. Akoukoľvek opakovanou komunikáciou s jedným clovekom si na neho postupne namotavas, vytvaras si k tomu človeku vzťah a od nevinného písania je už iba krok k niečomu ďalšiemu.

domkakvet
26. mar 2024

Nie je to normalne a je len otazka casu, kedy daku pretiahne.

lily246
26. mar 2024

Že ona sa nebude po 2 rokoch rozvádzať. 🤣 Dobre, ostaň s ním, nech ťa podvádza, ale nie že do tohto hnusného vzťahu porodíš deti. Ty si to trp kľudne celý život, keď sa ti chce. Kľudne si ho analyzuj, prečo to robí, ako to robí, pofňukaj si, povyhrážaj sa a tak dokola. Ale neurob to deťom, že budú mať toto za otca a počúvať vaše hádky 20 rokov, s akou .... si zase písal/chrápal.

autor
26. mar 2024

@janka_23 nerobí to každý deň..a určite nie s jednou ženou dokola mesiac..s jednou možno popise trikrát a potom hľadá inú a pod. Potom si odinstaluje Badoo a za dva tri týždne znova nainštaluje a zas poposiela správy a pod a zas s nejakou poflirti a potom neviem keď je sám čo robí ale pochybujem že sa stretáva. To by mi suseda povedala čo stále vysedava pri okne že niekam mi muž stále chodí.ona stále kúka z okna priamo k nám

autor
26. mar 2024

@janka_23 našla som asi 20 rôznych žien. On nejak nerieši jednu dookola..on je nenasytny a píše s viacerými naraz asi fakt nuda alebo neviem vážne

lakebabe
26. mar 2024

Precitaj si to ešte raz a opýtaj sa samej seba ci ti to príde normálne??? A ty to nazyvas hobby? Keby išiel do fitka to je hobby nie toto

martinami274
26. mar 2024

Neviem čo riešiš, on sa nezmení a ako vidím, síce ti to vadí ale nič s tým neurobíš.

mira0611
26. mar 2024

Tak sa prihlas aj ty, ked na tom nie je nic zle podla neho a uvidime, ako sa zachova.

pralinka25
26. mar 2024

a ty si ako myslis ze sa zmeni? ze vyrastie, dospeje, ze ho zmenia okolnosti alebo co vlastne? ty chces takto prezit cely zivot? fuha. no dobre teda. vela stastia pretoze on sa zmeni ale jedine k horsiemu vekom.

janka_23
26. mar 2024

Je uplne jedno ci píše s jednou alebo s 50timi. Do vzťahu to nepatrí a tym ze to robí ti ukazuje ze si ta absolútne neváži a nezáleží mu na tom co cítiš ty. Ja také niečo netolerujem pretože je to maximálne ponižujúce. Nikdy sa nezmení a teba to bude zozierat cim ďalej tým viac a váš vzťah pôjde pomaly do prdele. Takže bud sa s tym naučíš zit, budeš to tolerovať a držať ústa alebo ho opustis a nájdeš si chlapa, ktorý nepotrebuje riešiť takéto primitivnosti

aurinia
26. mar 2024

Ja nechapem ako sa da rozpravat o sexe. Keby mi niekto povedal ze podme sa rozpravat tak by bolo dlhoooo ticho...to je aktivita, sex/milovanie je krasna vec, hlavne s milovanou osobou. Ukazovanie si pohlavnych organov je chory trend... Nechapem vsak to plytvanie času ...ja vstanem, milion povinnosti, mam rada pracu s kvetmi, rada sa vzdelavam, chodim na kurzy, na bicykle, kolobežky, priroda, prechadzanie, dovolenky, čitanie knih, malovanie, šport, reštaurovanie....este dva životy by som potrebovala aby som postihala čo vsetko chcem...mat pri sebe chlapa co ma taketo zaujmy, hladam davno inde... Ako ženu by ma to uražalo.

lujza_
27. mar 2024

Autorka , ako si napísala robí z teba debila.
Píše si so ženami z okolia ....vieš ako musíš vyzerať ty v ich očiach keď ťa nejaké poznajú čo i len z videnia ?Že chudinka muž ju podvádza (lebo keď si s nimi píše o sexe je jasné , že by zrejme nebolo ťažké presvedčiť ho na viac )....tie ženské to povedia známym ktorí ťa poznajú tiež , až sa to dostane k tvojim kolegyniam , známym, a stane sa to také "tajomstvo" že všetci na vaše manželstvo budú pozerať skrz prsty .... Sama to viem , pretože mne už X krát písal naoko "šťastne ženatý" chlap napr. na Badoo keď som bola slobodná, samozrejme som mu neodpísala , ale snažila som sa to všetkým známym povedať, nech sa to len roznesie čo je to za hajzla. 🤷
Navyše keď nechcel muž aby si na to prišla písal by si so ženami z druhej strany Slovenska a nie z okolia ....asi je dôvod prečo píše tým z okolia .... 😉

katkazuz
27. mar 2024

Milá autorka, posobíš ako rozumná, príjemná, inteligentná žena a rozumiem ti, že si sa vydávala s cieľom navždy, ale toto ide mimo teba. Tvoj muž je závislý a ak on nepochopí, že má problém a začne sa liečiť, nemáš bohužiaľ šancu.
Držím ti palce, určite máš šancu na normálny vzťah 🙏

autor
27. mar 2024

Ja neviem proste ho to baví rajcujú a vzrušuje inak to nevidím. Cíti asi adrenalín pri Tom že robí niečo zakázané. A nemorálne. Inak neviem. Choré celkom. Hobby som povedal ironicky
@lujza_ ale nie ony ma nepoznajú. Aj z okolia aj nie z okolia. Ja vlastne ani neviem odkiaľ. Raz tak raz tam.

Inak šupa baby....prihlásila som sa dnes na tinder aj ja.a čo hneď prvá správa mi prišla video ako si to nejaký chlap robí že pošli mi aj ty svoje kráska.

Hahaha mali ste pravdu. Fuj chlapi sú vážne prasce. Stavím sa že to bol daký ženác a honic podľa veku. 40plus. Fuj bleh. Hneď blok

domi2425
27. mar 2024

prepac ale neviem ci si naozaj taka hlupa ze ho donekonecna obhajujes alebo nie si ona, ale si on.. lebo tie reci o tom ako ho to rajcuje a citi adrenalin su malinko podozrive🤣zbytocne ti sem vobec nieco pisat

lily246
27. mar 2024

@domi2425 presne toto mi už nepríde normálne, dookola tu opisuje jeho úchylačiny, ona sama sa v tom vyžíva už na 4tej strane diskusie, stále to isté melie. Buď je taká istá ako on, alebo úplná trúba alebo nejaký úchyl.

stanulienkat
27. mar 2024

A ty si tak zufala, ze s nim musis byt? Nie on ta uraza, ale ty samu seba urazas, ze si s nim. Pred nim by som si pisala s chlapmi na zoznamke, nech ochutna svoju medicinu. Naco sa ponizujes, preboha? Ani by som takeho chudaka neoplula.

gribka1
27. mar 2024

Jednoducho ťa má vieš kde, toľko mu dohovárať, na čo je to dobré. Píš si aj ty s cudzími mužmi a pochváľ sa mu, s koľkými si píšeš, ukáž mu ich fotky. Podaj mu jeho medicínku. Ak to s ním nič neurobí, dovidenia alebo si zvykni.

schauma123
27. mar 2024

Preto....lebo ma uvarené, upratané... Celej rodine by som to vykricala a išiel by ....do psej matere 😁

simona20201309
27. mar 2024

@katkazuz fakt na teba pôsobí ako rozumná a inteligentná žena??? Ved je taka naivná a hlúpa že nemá zmysel ani viac reagovať na jej príspevky.
Vie ze je jej muž je nechutne choré prasa, ale o rozvode nechce ani počuť....
Toto nie je z ďaleka inteligentná žena

ysseba
27. mar 2024

Takže aj ty si sa prihlásila na tú zoznamku? No výborne, tak už by som spravila také to detinské čo sa robilo v 15tich - dala by som si tam nejaké dôveryhodné fotky, začala si s nim písať a snažila sa ho vylákať von. Ak by na "rande" prišiel, tak by to bola posledná vec čo by ako môj priateľ spravil. A nezabúdaj... S jedlom rastie chuť. Dnes sa s inými nestretáva, zajtra ho už len písanie baviť nemusí a bude chcieť niečo viac...

Strana
z4