icon

Moje rande

25. feb 2022

Dobré ránko ženy😊
Chcela by som sa podeliť o svoje včerajšie rande. Možno sa niektoré pousmejete , možno zoberiete ponaučenie😊

Spoznali sme sa cez internet. Písali sme si už mesiac so všetkým čo k tomu patrí - volanie, videochat. Javil sa ako veľmi samostatný a vyspelý chlap. Na fotkách a videu vyzeral veľmi atraktívne😊Všetko bolo krásne naplánované. Po dlhej dobe konečne obom vyhovuje stretnutie, počasie nám praje a tak sme sa rozhodli dať si piknik. Došiel pre mňa a už vtedy prišlo prvé sklamanie. Vyzeral úplne inak ako na fotke/videu, no to by mi ešte nevadilo, veď ani ja nie som žiadna modelka. Mal na sebe tepláky, vyťahanú mikinu a čiapku. Budiš. Musím podotknúť , že bol veľmi pozorný a priniesol mi moju obľúbenú čokoládu 😊 Zo začiatku sme sa bavili o neutrálnych témach a zdalo sa byť všetko v poriadku. Časom sme však prešli k ľudským vzťahom a už to začalo. Čokoľvek som povedala, čo sa nezhodovalo s jeho názorom, bolo to zlé. Ja to nechápem, ja sa do toho nevyznám. Pernamentne ma urážal za moje pohľady na vec a dookola opakoval vetu “Teba čo do toho?” , podotýkam, že sme neriešili žiadne osobné témy. Keď mi už po 5x povedal, že čo ma do toho a načo to riešim v podstate na všetko, čo som povedala, poprosila som ho aby ma zobral domov. V aute sa ma ešte snažil pobozkať ale samozrejme, odtiahla som sa. Po návrate domov ma čakala správa ako mu stál pohlavný úd pri mne a na dôkaz priložil aj fotku. Som len vďačná , že sa to skončilo🙏🏻

haley7897
25. feb 2022

Oh, vieš aký musel byť rád keď si navrhla piknik a nie nejakú drahú restiku? 😅
Btw. Nabudúce keď ti niekto pošle takýto obrázok, posli mu na oplátku rovnaký (stiahnutý z netu), s komentárom, že stál aj tebe 🤣

brembo
25. feb 2022

@marcellka32 Ale aspoň má fotku jeho červíka😀

brembo
25. feb 2022

@martinkatinka a s pipíkom

sticker
brembo
25. feb 2022
autor
25. feb 2022

@haley7897 😂 Že ja mám väčší🤫

elizabet173
25. feb 2022

@brembo by som mu odpísala, či to má foto na OP alebo do pasu, primitívovi

brembo
25. feb 2022
elizabet173
25. feb 2022

@a_alexandra_a
@martinkatinka prečo nie? Veď priniesol deku a čokoládu 😂. Keď si dáš snehule a ľadvinový pás, celkom to ide. Fakt borec, čokoláda za dve éčka, no kto by mu neležal pri nohách?

elizabet173
25. feb 2022

ak by chcel niekto počítať po obede pri káve a trochu sa odreagovať
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-bolo-vase-najhorsie-rande/

brembo
25. feb 2022

@elizabet173 tak aspoň to platil. Lebo čo som čital diskusiu o naj rande,tak žena musela platiť,lebo že nemá,že mu neostane na autobus.
Auž si to i našla. Šikulka.

luccija
25. feb 2022

"javil sa ako sympatický a vyspelý chlap"
A teda bol vyspelý?🙂)to je strašné ako su tí chlapi jednoduch

elizabet173
25. feb 2022

@brembo počkaj, čo platil? Tú čokoládu? 😎

brembo
25. feb 2022

@elizabet173 áno aspoň tú čokoládu. Vieš čo za investícia to bola?

brembo
25. feb 2022

@luccija veď aj bol. Prišiel v teplákoch😀

elizabet173
25. feb 2022

@brembo viem, v akcii možno aj 80 centov 😎 Ináč, keby som bola s mužom na prvom rande niekde na káve a povedal by mi, že nemá pri sebe peniaze, tak by som sa zdvihla, zaplatila len za seba a odišla, nech si to odpracuje umývaním pohárov

brembo
25. feb 2022

@elizabet173 ty si teda zlá.😀

luccija
25. feb 2022

@brembo tak, aby ho to netlačilo v rifliach🙂)

elizabet173
25. feb 2022

@brembo som, netvrdím, že prvé rande musí byť v luxusnej reštaurácii, najmä ak sú obaja študenti, ale nie som ochotná za muža na prvom rande platiť. Môj partner bol na hlavu z toho, že sme boli na prvom rande v cukrárni (všade na okolí boli podniky, kde sa fajčilo a nechcelo sa nám pochodovať v zime cez pol mesta) a ja som si ani zákusok nedala (nemusím to), takže som ho tiež veľa nestála na prvom rande 😎. Aby z toho nemal traumu, tak som mu to vynahradila na ďalších, čo by som pre neho neurobila, nie?

brembo
25. feb 2022
brembo
25. feb 2022

@luccija snáď ho nemal tak veľkého,aby ho tam tlačili rifle?😀

elizabet173
25. feb 2022

@brembo potom by boli najlepšie tie tepláky s pudlom medzi kolenami -tzv. nasieračky.

karolinakr
25. feb 2022

Fotku holeho ti poslal? Ja, že nejak cez trenky, ale on išiel na to zostra 🙂

aaliyah2
25. feb 2022

Po tomto rande a fotke by som mu napísala už len jedno: "Život je tvrdý ako Tvoj pipík a ešte aj taký krátky".... :D

elizabet173
25. feb 2022
autor
25. feb 2022

@brembo Nemal😂🤷🏻‍♀️
@karolinakr Áno, fotku holého
Po tej fotke ma aj chuť na tú čokoládu prešla😂

podmostom
25. feb 2022

To je odvaha dat si na rande tepláky keď mu stále stojí. AAA možno to bol zámer, aby si si všimla aký je potenty. A ty nič, tak ti musel fotku poslať ako dôkaz.. No romantik to bol veľký v každom prípade 😁

annelise17
25. feb 2022

Hm, zjavne nepatril medzi naojstrejšie ceruzky v peračníku..
Buď rada, že si sa ho striasla a že to nedopadlo nejak horšie. Nabudúce sa určite zadarí 🍀

brembo
25. feb 2022

@karolinakr tak ved nebude otálat.😅

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
25. feb 2022

No len neviem,že ked sa pozrieš na čokoládu,tak či nebudeš mat pred očami ten obraz.
Možno sa chcel pochváliit,že mu ešte funguje.😀