Moje rande
Dobré ránko ženy😊
Chcela by som sa podeliť o svoje včerajšie rande. Možno sa niektoré pousmejete , možno zoberiete ponaučenie😊
Spoznali sme sa cez internet. Písali sme si už mesiac so všetkým čo k tomu patrí - volanie, videochat. Javil sa ako veľmi samostatný a vyspelý chlap. Na fotkách a videu vyzeral veľmi atraktívne😊Všetko bolo krásne naplánované. Po dlhej dobe konečne obom vyhovuje stretnutie, počasie nám praje a tak sme sa rozhodli dať si piknik. Došiel pre mňa a už vtedy prišlo prvé sklamanie. Vyzeral úplne inak ako na fotke/videu, no to by mi ešte nevadilo, veď ani ja nie som žiadna modelka. Mal na sebe tepláky, vyťahanú mikinu a čiapku. Budiš. Musím podotknúť , že bol veľmi pozorný a priniesol mi moju obľúbenú čokoládu 😊 Zo začiatku sme sa bavili o neutrálnych témach a zdalo sa byť všetko v poriadku. Časom sme však prešli k ľudským vzťahom a už to začalo. Čokoľvek som povedala, čo sa nezhodovalo s jeho názorom, bolo to zlé. Ja to nechápem, ja sa do toho nevyznám. Pernamentne ma urážal za moje pohľady na vec a dookola opakoval vetu “Teba čo do toho?” , podotýkam, že sme neriešili žiadne osobné témy. Keď mi už po 5x povedal, že čo ma do toho a načo to riešim v podstate na všetko, čo som povedala, poprosila som ho aby ma zobral domov. V aute sa ma ešte snažil pobozkať ale samozrejme, odtiahla som sa. Po návrate domov ma čakala správa ako mu stál pohlavný úd pri mne a na dôkaz priložil aj fotku. Som len vďačná , že sa to skončilo🙏🏻
@marcellka32 Ale aspoň má fotku jeho červíka😀
@martinkatinka a s pipíkom

@haley7897 😂 Že ja mám väčší🤫
@brembo by som mu odpísala, či to má foto na OP alebo do pasu, primitívovi
@a_alexandra_a
@martinkatinka prečo nie? Veď priniesol deku a čokoládu 😂. Keď si dáš snehule a ľadvinový pás, celkom to ide. Fakt borec, čokoláda za dve éčka, no kto by mu neležal pri nohách?
ak by chcel niekto počítať po obede pri káve a trochu sa odreagovať
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-bolo-vase-najhorsie-rande/
@elizabet173 tak aspoň to platil. Lebo čo som čital diskusiu o naj rande,tak žena musela platiť,lebo že nemá,že mu neostane na autobus.
Auž si to i našla. Šikulka.
"javil sa ako sympatický a vyspelý chlap"
A teda bol vyspelý?🙂)to je strašné ako su tí chlapi jednoduch
@brembo počkaj, čo platil? Tú čokoládu? 😎
@elizabet173 áno aspoň tú čokoládu. Vieš čo za investícia to bola?
@brembo viem, v akcii možno aj 80 centov 😎 Ináč, keby som bola s mužom na prvom rande niekde na káve a povedal by mi, že nemá pri sebe peniaze, tak by som sa zdvihla, zaplatila len za seba a odišla, nech si to odpracuje umývaním pohárov
@elizabet173 ty si teda zlá.😀
@brembo som, netvrdím, že prvé rande musí byť v luxusnej reštaurácii, najmä ak sú obaja študenti, ale nie som ochotná za muža na prvom rande platiť. Môj partner bol na hlavu z toho, že sme boli na prvom rande v cukrárni (všade na okolí boli podniky, kde sa fajčilo a nechcelo sa nám pochodovať v zime cez pol mesta) a ja som si ani zákusok nedala (nemusím to), takže som ho tiež veľa nestála na prvom rande 😎. Aby z toho nemal traumu, tak som mu to vynahradila na ďalších, čo by som pre neho neurobila, nie?
@brembo potom by boli najlepšie tie tepláky s pudlom medzi kolenami -tzv. nasieračky.
Fotku holeho ti poslal? Ja, že nejak cez trenky, ale on išiel na to zostra 🙂
Po tomto rande a fotke by som mu napísala už len jedno: "Život je tvrdý ako Tvoj pipík a ešte aj taký krátky".... :D
@brembo Nemal😂🤷🏻♀️
@karolinakr Áno, fotku holého
Po tej fotke ma aj chuť na tú čokoládu prešla😂
To je odvaha dat si na rande tepláky keď mu stále stojí. AAA možno to bol zámer, aby si si všimla aký je potenty. A ty nič, tak ti musel fotku poslať ako dôkaz.. No romantik to bol veľký v každom prípade 😁
Hm, zjavne nepatril medzi naojstrejšie ceruzky v peračníku..
Buď rada, že si sa ho striasla a že to nedopadlo nejak horšie. Nabudúce sa určite zadarí 🍀
@karolinakr tak ved nebude otálat.😅
No len neviem,že ked sa pozrieš na čokoládu,tak či nebudeš mat pred očami ten obraz.
Možno sa chcel pochváliit,že mu ešte funguje.😀

Oh, vieš aký musel byť rád keď si navrhla piknik a nie nejakú drahú restiku? 😅
Btw. Nabudúce keď ti niekto pošle takýto obrázok, posli mu na oplátku rovnaký (stiahnutý z netu), s komentárom, že stál aj tebe 🤣