Muž ma 2x podviedol
Ahojte , obraciam sa na vás pretože som trochu zúfalá a neviem ako ďalej. Aby som to uviedla presne tak s manželom sme rok a pol chodili sme spolu polroka keď ma on začal prehovárať či si nespravíme bábätko , mám už na to vek a vo veľkom zaľúbeni po dvoch mesiacoch som párkrát povolila … no asi viete čo sa dialo ďalej otehotnela som svadba atd. Všetko vYzera byt v pohode až na to že môj muž je workoholik som stále doma sama keďže nemáme svokrovcov a rodičov v našom meste nemám ani sem tam pomoc na stráženie . Môj muž je s nami doma ledva v nedeľu aj cez to všetko sme sa ľúbili a brala som to tak že sa snaží. A teraz ku tomu problému môj muž bol kúrennik s prepáčením sám sa mi s tým priznal brala som to ako výhodu na jednej strane že sa vyžil a po všetkých tých kurvickach bude mať pokoj no teraz keď ma syn 8 mesiacov som zistila že ma 2 x podviedol keď sme sa už ako snažili o malého . A na rozlúčke so slobodou keď sa úplne odmlčal na dva dni nebudem vravieť všetky okolnosti to by bolo na dlho proste som zistila že ma na rozlúčke podviedol dosť svinským spôsobom a keď som ho argumentovala s tým priznal sa a vraví že s snaží byt dobrým mužom . A starať sa o nas ( mysli to rým že vkuse robí aby sme mali viac peňazí ) jasne že peniaze sú dôležité ale pozerám sa na to tak že peniaze nie sú všetko a čo z toho že ma zoberie raz ročne na super dráhu dovolenku keď spolu ,,nežijeme “ . Neviem či som taká zlá ale ak nejaký muž podvedie ženu ktorá je na rizikovom tehotenstve leží v posteli vyše polroka a nosí pod srdcom ich dieťa a dokáže podviesť lebo si treba užiť na rozlúčke pretože je chlap mi to príde neodpustiteľné. A na druhej strane sa cítim hrozne ako matka keď si predstavím akú by to malo dohru keby sme sa rozviedli .
@kristina20111995 ak som spravne pochopila tvoj prispevok, ta podviedol este pred uzavretim manzelstva… neriesila by som to uz teraz, co sa stalo, stalo sa, mozno je ozaj z tych kurevnikov, co ctia aspon rodinu
@anjelicek26 amen, presne tak.
Takýto chalpci sa žiaľ nemenia. Majú šťastie na ješitné dievčatá, ktoré veria, že pre ich "modré oči" sa zmenia. Neexist...Ty si ďalšia v poradí, nejaké číslo, ktoré mu porodí dieťa a to je asi tak všetko...
Fungujú len na pudoch, nedokážu cítiť. Absentuje u nich emocionálna inteligencia. Dá sa povedať, že je to diagnóza, neliečiteľná...
@kristina20111995 Myslím, že si sa potrebovala len vyžalovať, ale reálne nepodnikneš nič....Finančné zázemie je pre veľa žien prioritou a tak neveru radšej prehliadajú, akoby mali skončiť niekde u mamičky v detskej izbe....Čo sa aj v mnohých prípadoch deje, akurát si neuvedomujú, že aj tá ich matka si už prežila svoje a chce mať na staré kolená pokoj.
@mandarinka555 ja mám vlastný byt kúpený ešte pred manželstvom. Plat mám 1500 mesačne pokiaľ by somnnebola na md. Nemyslím si že som na tom zle samozrejme že spolu je nám finančne lepšie. Ale v byte v ktorom bývame je môj. Takze fakt som sa len dostala do stavu zúfalstva že a prišlo to že či mám konať
@kristina20111995 No akú dohru by to malo? Čo také strašné by sa stalo? Teraz je tebe a tvojmu dieťaťu lepšie? Malý v ňom bude vidieť krásny životný vzor.
Nie si prvá a ani posledná, ktorá zvládne rozvod. A radšej byť sama v pokoji ako s takým kurevníkom a mať len nervy.
Nuz kurevnik si hladal puťku domacu co doma priviaze k detom a ku kuchyni a on si bude uzivat.
Začni si intenzívne robiť finančnú zásobu, samozrejme - nie na účet, ale pekne hotovosť do pančuchy.
Pokiaľ nie si teraz finančne sebestačná, veľa možností nemáš.
Čiže výdrž, citovo sa od neho odpútaj.
Ja by som radila aj vynechať úplne sex - zo zdravotných dôvodov.
Muž sa nezmení, zmeniť svoj prístroj menu môžeš iba ty.
Zariad sa prakticky tak, ani bol odchod od neho čo najmenej stratový pre teba.
Teraz čítam, že byt je tvoj a máš fajn prácu.
Tak to potom vôbec nerozumiem, na čo čakáš.
@kristina20111995 obdivujem ženy,ktoré žijú s vedomim,že chlap ich podvádza.Pre mňa je to dôvod na úplné odstrihnutie.Rozvod,zverenie deti+výživné a dovi dopo.Obdivujem aj tie,čo dokážu odpustiť.Zasnem koľko žien dokáže existovať v takýchto partnerstvách.. alebo čo to je,to predsa nie je partnerstvo a normálny vzťah
Tiež sa prikláňam k názoru , že ak si takto zabezpečená, nie je o čom premýšlať. Aj ja som si prešla rozvodom, ked som mala bábätko ( aj ked z iného dôvodu) a dobre zabezpečena som nebola ani náhodou. Ale kym nastúpil do škôlky a ja do práce nejak sme to vydržali, ved aj alimenty a úspory a tak. A ked som začala pracovať, už to bolo uplne OK. Ten klud doma mi za to stál, zvlášť deti potrebujú doma klud a hlavne spokojnu mamu . Ja osobne si neviem predstavit žeby som s tym rozvodom čakala kym začnem zasa zarabať, to už ale zaleži na tebe ako to citiš a čo všetko a ako dlho si to ochotna vydržať. Držim palce
@kristina20111995 len môj osobný názor... Neodchádzaj. Ak naozaj chodí domov len v nedeľu, tak to vydrz. Ber to ako povinnu návštevu zo strany otca. Užívaj si život. Spoznávaj ľudí. Vychovávaj dieťa. Postupne si pozrieš prácu a bývanie. Ja by som ešte minimálne rok vydržala.
Mrzí ma to, že ťa toto postihlo....no je to určitý druh psychopata. Pred rokmi keď som bola ešte slobodná, nejaký čas som chodila s týmto typom muža. Veľmi dlho som sa od neho nemohla odpútať ....viem, že ma fyzicky podviedol len raz ....ale psychicky....to nechcem ani vedieť ....kde bol stále rozumom. Ber nohy na plecia....a utekaj ďaleko od neho...a tvoj život sa zmení na ružovú záhradu...Teraz to ešte nevidíš...raz mi dáš za pravdu.
@kristina20111995 urcite by dieta menej trpeli,keby ste sa rozisli. Vidiet utrapenu matku a vecne hadky rodicov,nie je dobry zaklad pre deti. Ale na to musis prist sama,darmo ti napiseme ako by sme my odisli. Ak dobre zaraba,budes mat vyzivne a dietatu by teda nemalo nic zakladne chybat. Rozvod nie je tragedia. Ale podla mna ty s nim aj yak ostanes,nemas gule odist od neho
Akú dohru máš na mysli??
Že budeš spokojná, stastna?
Alebo si vyberieš byt podvádzana klamsna..
Kurevnik sa nezmení nikdy.. Fuj dúfam ze s nim nesulozis🙁🙄 by som sa zgrcala v sekunde keby mal chuť potrebu..
@kristina20111995 ahoj. Kuk film (ideálne spolu) Manželstva z tlakového hrnca - dokument o pároch, ktoré prešli krízou a posilnila ich. https://tlakovyhrniec.sk/ofilme/ Ak by mal on ochotu, dá sa na tom pracovať. Ak ste náhodou sobaseni v kostole - zamlcana nevera PRED svadbou je dôvod na anulaciu manželstva (čiže manželstvo reálne nevzniklo, pretože bola zamlcana podstatná skutočnosť pre možnosť slobodného rozhodnutia či si ho vziať alebo nie a je možné sa potom znovu vydať). A k tomu workoholizmu -
https://www.youtube.com/watch?v=2YEPWtwfjwo@kristina20111995 nie si zlá ani inak horšia než iné ženy. Podľa toho, čo píšeš, je tvoj muž ten typ chlapa, čo by ťa podviedol, aj keby si bola pozlátená. Jeho nevera vôbec nie je o tebe, je o ňom, iba o ňom. Mala si smolu, že si na takého narazila, to je celá tvoja chyba. Proste si mala smolu.
Tvoja situácia nemá dobré riešenie, má len niekoľko zlých riešení. Či zostaneš s ním alebo sa rozvedieš, bude to mať následky na dieťa. S ním zvládneš zostať, ak sa zvládneš na manželstvo pozrieť ako na čisto eknomickú záležitosť bez akejkoľvek emočnej zainteresovanosti. Že by ste boli dvaja navzájom cudzí ľudia, každý si žije svoj život a spolu akutát financujete jednu domácnosť. Je to strašne ťažké, ale niektoré ženy to zvládnu. Ale keďže máš kde bývať a máš z čoho žiť, asi by som toto nevolila na tvojom mieste, nie si na to odkázaná. Asi by som volila na tvojom mieste rozvod. Budeš šťastnejšia v živote a tak bude šťastnejšie aj tvoje dieťa. O striedavke neuvažuj. Striedavka je dobrá len pre rodičov, aby si boli kvit, ale rozhodne nie pre dieťa.
Bud to budes dalej tolerovat, alebo proste odides. Ale nie zbrklo, ale sa na to priprav aby si mala aj nejaku financnu rezervu.
@kristina20111995 vieš čo, da sa to zachrániť ale musíš pritvrdiť. Žiadne ze workholik, doma na cas, starat sa o syna atd. Inak sa zbal a odid k rodicom, s tym ze sama doma nebudeš a tak dookola. Poznam chlapa kde to pomohlo. ALE druha strana, ci to vies odpustiť, nebude ta to roky zozierat, lebo dôvera je fuč. A buduje sa ťažko.
A nebud naivná, ano su workoholici, chlapi cely den v behu, za pc, na "naozaj pracovnych stretnutiach" atd... Ale veľa chlapov sa na workoholikov hra, keby na nich partnerky capli GPS, boli by prekvapene. Kávičky, obedky, zmur sem a tam, skoci ku kamošovi... Kopec ich nevynecha samozrejme sport a pod, nevadí ze och žena doma ledva sprchu zvládne pri deťoch.
@kristina20111995 ahoj.. Takýto vzťah nemá zmysel ani budúcnosť, odísť najlepšie kým je dieťa malé.. Potom je to horšie.... A odpustiť neveru 2x fuuu ani náhodou. Držím palce. Čím skôr si to vyriešiť a začať plnohodnotný život.. Nie prežívanie.
@zdenkastanka a navyše jej môže priniesť darček v podobe ďalšieho potomka
či pohlavnej choroby
Ako viem čo sa týka toho workoholizmu že to vyzerá ako klišé že chodí za ženami ale viem že on ma prácu vo firme a po firme chodí pracovať s kamarátom prerábajú byty a také veci a stále chodí domov v montérkach a špinavý zničený takže viem že to nie je také on je fakt workoholik . Len ide o to že sa ospravedlňuje tým že chce viac peňazí aby sme sa mali lepšie a my sa mame dobre a nie sme na to odkázaní a keď robí aj soboty a vlastne necelú nedeľu sme spolu po celom týždne a celá domácnosť je na mne či nákupy pratanie starostlivosť o dieťa atd. Napísala som to aj preto aby som počula aj iné názory žien. Ako dvakrát ma podviedol prvýkrát to bolo na ,,začiatku” ak keď sme už sem tam išli na plno nejdem ho ospravedlňovať ale ešte vtedy som si povedala že ok stalo sa vytmavim mu to možno to nejako prekonáme ale tá rozlúčka ma uplne dostala . Keďže som bola tehotná. A aj to znie ako klišé ale nemyslím si že ma podviedol od svadby keďže nemal ani príležitosť pre neho je príležitosť ísť niekde na víkend s chlapcami a to nebol. Ako po tej stránke manželskej až na to že toľko robí a nie sme veľa spolu správa sa ku mne dobre niekedy mi je ho až ľúto keď vidím aký chodí domov zničený a stále mu vravím že toto nemôže tak dlho robiť ale stále ma svoju víziu že chce aby sme boli bohatí . Chcela som počuť nejaké názory či si myslite že fakt tomu dať šancu alebo proste fakt sa na to vykašľať. Prehodnocovala som všetko. Ono to z toho príspevku tak vyznelo ale necítila som sa nonstop nešťastná a nenaplnena ja som si myslela že mame šťastne manželstvo len sa musí trochu ubrzdiť s tou prácou aby si neskoro neuvedomil že peniaze nie sú všetko .
@olika37 no to je taky bonus k tomu... chronicky suknickar sa nikdy nezmení , ani keby mal neviem aku sexbombu doma... to je jednoducho o tom ze musi, musí skusit aj iné a keby to viem o nom uz na zaciatku tak ani na 2.rande s nim nejdem, nie to este rychlo rychlo dieta svadba... ale ok, co sa stalo sa už neda vratit spat.teda to dieta myslim... na strednej som sa zamotala chvilu s jednym takym.. ale tak o nic vazne neslo, sem tam nejake bozkavacky... po škole si siel kazdy svojou cestou, on si nasiel dievca, skutocne vazny vzrah to vyzeral byt, vsade fotky spolu, zdieľal jej uspechy v sporte atd... ja som si nasla priatela (uz manzela) jedno dieta (vtedy ) a zrazu mi napíše na messenger ze ci mu nepoposielam nejake fotecky, ze priatelka je teraz mimo chvilu... sa kukam... ze co ti sibe??vtedy mi to došlo ze na oko moze vyzerat ze aky ma seriozny vztah ale urcite ju podvadzal na kazdom rohu, chuderku😔ktora nevedela nic o jeho minulosti...
@kristina20111995 ako ti zdôvodnil vôbec tie nevery?hlavne na zaciatku vztahu... no ako som tu uz citala par komentov aj v inych temach - chlap ta vie podviest aj cestou do pivnice po vrtacku.je mi z toho nevoľno no je to tak.su taki chrapuni.takze na nic by som sa nespoliehala vzhladom na jeho minulosť - na tie 2 (zatial 2 potvrdene )nevery... a ako sa povie, podvedie raz, podvedie zas.. chvilu ho v tom vydusis on sa ukludni na cas, vychladnes a ked vidi ze mu to preslo tak kludne podvedie zas.
sak to, ako uz len to, ze to spravil aj po druhy krat, tak to uz by som neakceptovala ani keby sa neviem co dialo