Muž mal sex v trojke
Som vydatá skoro 6 rokov a zistila som ze muž mal ešte predtým než ma spoznal, sex v trojke. Na tom by nebolo nič až tak hrozne, bol mladý atď ale, boli tam dvaja chlapi a jedna žena. A ten druhy chlap bol jeho brat. Je mi z toho úplne na grc. Rozviedli by ste sa? Mam to prekusnut? Bolo to dávno ale je mi z toho zle. Vraj boli všetci opití ale aj tak. Grc.
Prezivas to uplne zbytocne, fakt. Skor by som sa zamyslela nad tým, ze prečo by mi to ta dotyčná vravela.. po rokoch? Co tym sledovala? Ublížiť ti? Tak to sa jej podarilo.
Ako neviem si predstaviť ze by som teraz šla za ich manželkami (poznam ich obe 😊) a teraz im vravela ze roku pana sme toto vyvadzali 🤣🤣🤣
@travelllerka to nie. ona sa mi aj pochválila ze ktorý bol v ktorej diere 🤦♀️ ta predstava mi je nechutná, keby to boli dve baby alebo aj iný chalan ôk, ale to ze ten druhy bol brat ma zmrazilo😄
ale ok, ďakujem že ste mi skoro všetky napísali ze to nieje až také hrozné a nejdem pisat návrh na rozvod, dáko to vytesnim z predstav 😅
@lienka.7 ja tiež nechápem, sedeli sme s kamoškou na vine a ona si k nám prisadla, mala vypite a začala spomínať 🤦♀️
No ja len zíram, aké ste tu niektoré benevolentné :D . Ale chápem autorku. Mne by bolo tiež do grcu keby sa toto ozviem. Dotyčná osoba ti to povedala len preto aby ta ranila. Takže hlavu hore, a skús sa cez to preniesť lebo minulosť už nezmeníš. Presne o to jej išlo aby si sa trápila, tak jej ukáž, že si silná osoba.
@lienka.7 a nebola si to ty s jej muzom a jeho bratom?🤣🤣😁😁
Autorka- srale lepsie dvaja bratia, ako otec a syn🙄🤔😁🤣
Nechutné to je určite ale rozviesť sa koli tomu
Hej to tie konkretnosti sú na tom najhoršie, vôbec to už radšej nerozoberajte a už vôbec nie tak detailne. Divná ženská, že ti to vravela.
@stanulienkat 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
@crazy_lazy ďakujem 💛 ja som sa nezrutila keď mi to hovorila, ani nič také, tvárila som sa ze o tom viem, všetko v pohode. Muž potom doma najprv ze to nieje pravda ale on nevie klamať tak potom povedal keď som sa ho na to pýtala ze či je ona normálna niečo také po rokoch vyťahovať.
neblázni neni dôvod k rozvodu načo ked to bolo už dávno.Pride čas ked sa budeš tomu smiať ako pišeš.
@dilino máš pravdu, to len tie prve emócie boli také všelijaké ale jasne ze sa rozvádzat nebudem. je mi z toho ešte zle ale pomohlo mi veľmi ze ste mi tu všetky písali ze preháňam. Neviem sa na to este pozrieť s nadhľadom, ráno už budem mať snáď iný pohľad na vec
Co ja viem...kym on nenakladal brata alebo naopak tak by som to neriesila 😀 a ako si pisala ze boli opity tak v ozratej hlave sa zrodi kadeco...urcite sa koli tomu nerozvadzaj co si.
Mne to nepride nejako extra divne,hlavne ze sa nenakladali oni dvaja :D
Tak to hlavne tá "hviezda "mala byť ticho celý život a nie ešte tebe sa a takou vecou pochváliť to je extrém u mňa .... Chorá hlava 👎
Štyrka päťka ti nevadi a ideš riesit brata.Minule baba liza hodinu zadok a hlboke hrdlo a rozculovala sa prečo sa natáčaju.Tak ked už ma niekto takto rozovrete hranice, už je to jedno hadam
asi by som sa už so švagrom stretnúť nechcela...🙄
mne raz kolega rozpraval, ako mal sex zozadu s priatelkou, a potom sa vymenil s bratom, a ta baba o tom nevedela, a potom sa ten kolega postavil dopredu, a strasne sa bavil na tom, ze ako sa ona velmi zlakla, ked ho zbadala...
To že to bol brat je vlastne taká blbá výhoda....keby to bol chudzi chlap, možno by si vrzol aj s tvojim manželom, takže kľud. 🙂
mali vysrebane riadne ze 🤦♀️ zivot pise rozne scenare 😆
Nepríde mi na tom nič nechutné 😄 veď nemal sex s bratom, ale s tou babou.. mne by viac vadilo, keby mal dve baby 😄😄
Preco ti je z toho na grc? Ved s bratom to asi nerobil, robili to s tou zenou...a aj keby to bolo v inom zoskupeni, s inym muzom s ktorym by to skusil alebo s dvoma zenami je to jeho vec, bolo to pred vasim vztahom, naco to riesis, teba sa to netyka
prosím ťa, ja som mala sex najprv s jedným bratom , potom s druhým bratom ( nie v trojke), potom som si zobrala druhého brata za manžela a nakoniec aj prvého brata za manžela ktorý je mojim manželom doteraz .
Tomu sa vraví divočina 🙂
@freeze24 neviem ci to je ta na ktoru myslim,lebo velmi podobne som citala tu uz. No jeden zomrel a ten druhy jej pomahal a ostali spolu

@marca12 asi áno, to je ten prvotný sok. Mam to proste teraz v hlave, predstava ona, muž a švagor 🤦♀️