Našla som si priateľa, ale je panic
Ahojte idem sa poradiť. Aký prístup zvoliť aby si nemyslel že idem na neho hrr? Nechcem ho odplašiť. Viem že je rovnako rozvášnený ako ja nebráni sa ničomu ale sám iniciatívu nepreberá. Skôr sa necháva viesť a ja vážne nechcem nič skaziť. Nemáme 15 a viem že si to šetril pre niekoho výnimočného
Setril, alebo nemal prilezitost? Kazdopadne sex je prirodzena vec,AK vaha,moze mat skor zdravotne problemy...
Tak chlapi ba sex su, tento bude asi trochu hanblivy, tak iniciator musis byt ty. Kolko mate?
a v com je problem. ako je to vec, ktora sa da vazit. kedze nema ziadne skusenosti, je podla mna normalne, ze sa nechava viest. tak si to uzi a isto ak vam to bude klapat raz prevezme iniciativu aj sam
Never tomu, že je panic, lebo sa šetril pre niekoho výnimočného. Takto chlapi nefungujú. Mne osobne by neiniciatívny chlap vadil, v tomto potrebujem iniciatívu od chlapa, netvrdím, že úplne vždy, ale aspoň väčšinou a na prvý raz určite. Ak tento taký nie je a tebe to nevadí, preber iniciatívu ty. Určite ťa nestopne.
Tak keď už našiel tú výnimočnú, tak čo sa správa ako ťuťko?
Najlepsie bude ked sa ho priamo opytas, ci uz chce sex. Ci ty si ta prava. No a potom si vyhrn rukavy a hor sa do roboty 😀
@h2 čítala si tu diskusiu o sexe až po svadbe? Bola som prekvapená, koľko mužov čakalo roky na sex..
@la_dolce_vita Niečo iné je, keď niekto čaká z náboženských dôvodov. U tohoto si myslím, že je panic z dôvodu jeho neiniciatívnej povahy. Proste on sa nijako nesnažil a keďže sama od seba mu žiadna do postele nevliezla, tak je panic.
@h2 ano, moze byt a tiez by mi to neimponovalo. Ale zasa bude to zrejme slusny a verny typ.
@la_dolce_vita To, že nie je iniciatívny, neznamená hneď, že je slušný a verný typ. Možno nebude sám aktívne vyhľadávať bokovky, ale čo, ak si ho vyhliadne nejaká sexi dračica, ktorá s iniciatívou rozhodne problém nemá?
Tým nechcem povedať, že nie je slušný a verný. Len, že to nie je záruka. Niekto môže byť verný proste len z nedostatku príležitostí.
@la_dolce_vita Ale môže to byť aj naopak. Vyskúša a tak mu zachutí, že si bude chcieť užiť aj s inými. Dobehnúť, čo zameškal.
no môže byť dievčatá, všetko je možné u chlapov 🙂 Mňa už máločo prekvapí, hoci tu často niečo 🙂
Žiadny chlap nechce byť panic... ak je stále panic, tak to nie je jeho rozhodnutie, ale rozhodnutie žien, ktoré doteraz stretol. Takže môj názor je ten, že nič nemôžeš pokaziť. Proste si to uži a zbav ho tej ťarchy. Pravdepodobne je veľmi nesmelý, takže nemá gule to sám zrealizovať... trošku mu s tým pomôž.
Daruj mu zazitok na ktory nezabudne, proste ho pretiahni 😁
Sup-sup..nevypisovat na MK, utekaj zaucat.😉😁
@martinmmartin 🤣🤣🤣 veľmi trefná otázka
@marseillefan Myslím, že by si nemal hovoriť za všetkých. Je kopa takých mužov, čo čakajú do svadby. Väčšinou z náboženských dôvodov. To, že ich nepoznášvo svojom okolí, neznamená, že neexistujú.

15 nemate uz alebo este?