icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

aduskatt
11. júl 2023

@sim_mi presne tak

aduskatt
11. júl 2023

@sim_mi my sme si povedali, že nechceme svadbu ani mať deti, potom asi po mesiaci sme išli na rande a dnes sa majú veci úplne inak🙂)))

sim_mi
11. júl 2023

A autom mozno nechodi, lebo ma na nom nalepku dieta v aute 😁😁😁

aduskatt
11. júl 2023

@sim_mi to je zaujímavá myšlienka...

mimka1402
11. júl 2023

@karolina196 Ona to, ale vidieť nechce.😀

sim_mi
11. júl 2023

A v praci podla mna prespava preto, ze zene klame, ze ma dlhsie sluzby. Inak by doma neuhral, ze nie je doma, tak si zena mysli, ze uz pracuje. Ale necitala som celu diskusiu, tak neviem, ci to tu uz nepisal niekto

autor
11. júl 2023

Neviem, keď sme boli na prechádzke tak sme išli okolo hotela, mal reštauráciu ten hotel a on bol hladný, tak sme sa zastavili pred tým hotelom a mali tam vylepené menu, on pozeral a nakoniec sme odišli, tak neviem že či kvôli cene 😁

autor
11. júl 2023

@sim_mi Alebo autosedačky.

maratonka
11. júl 2023

Už ti aspoň kúpil kvety niekedy? A kam chodí s tou motorkou? To asi nevieš... Možno má aj motorkárku. Dievča, hľadaj si iného, zbytočne míňaš čas a nádeje. A ešte, keď budete spolu na prechádzke, navrhni mu, aby ste sa spolu odfotili. som zvedavá na reakciu.

autor
11. júl 2023

@maratonka Kvety mi nekúpil, tak zatiaľ sme sa videli 4 x. Vždy iba prechádzka, káva, park-lavička.

aduskatt
11. júl 2023

takže 4 príležitosti dať Ti aspoň kvet alebo čokoládu....koľko ich využil, kým Ťa poslal pre deku?

autor
11. júl 2023

@aduskatt Žiadnu. Akurát kávu zaplatil.

aduskatt
11. júl 2023

a si si istá, že chceš ešte o chlapovi, ktorý chce len sex, vôbec nejaké info zisťovať a strácať s ním čas?

maratonka
Autor odpoveď zmazal
maratonka
11. júl 2023

A on vie ako sa voláš Ty a odkiaľ si a kde bývaš? Zaujímalo ho to?

autor
11. júl 2023

@maratonka On sa ma nepýtal na meno.

autor
11. júl 2023

@aduskatt Nie, asi už nie. Aj keď by som sa rada dozvedela, ako to má.

maratonka
11. júl 2023

Pred mesiacom si otvorila túto tému a za mesiac ste mali až jedno rande. Vlastne stretnutie, lebo už by som to ani neoznačila ako rande. O čom si vlastne stále píšete, keď dokopy nič o sebe neviete?

sccarlet
11. júl 2023

@maratonka juj a ked by sa ti podarilo odfotit sa s nim, pridaj sem fotku (seba nemusíš). Podľa mňa sa nájde niekto kto ho pozná😉

nypajuli
11. júl 2023

Presne odfot ho🤣🤣🤣

scorpionflower1
12. júl 2023

@sickynickyobsadene To nemeni nic na tom, ze fabulujes a si arogantna.

scorpionflower1
12. júl 2023

@maratonka
@aduskatt Mne moj chlap kupil kvety prvykrat po 5 rokoch, co sme spolu zili. Nemusi byt kazdy vylozeny romantik. Prve, co mne moj muz kupil bolo pivo 😅

aduskatt
12. júl 2023

@scorpionflower1 ale tak neťahal Ťa hneĎ na deku asi......

jasminet
12. júl 2023

pri tejto teme mam normalne strach o svoje deti, ci si vobec niekedy najdu niekoho normalneho na vztah... co to je za doba? aby sa jedna zena nevedela opytat chlapa na vsetko co ju o nom zaujima? fakt ako telenovela...
za mojich cias ( a to fakt nie som az taka stara) sme sa stretli a na prvom rande za par hodin o sebe vedeli kto sa ako vola, kto ma kolko surodencov, manzeliek/mileniek, kde byva, co robi, kde robi, co robia rodicia, konicky, oblubene jedla, oblubene filmy. teraz sa baba boji opytat na chlapove meno, ale nestastna, ze ju nepozval k sebe, iba do kancelarie.

scorpionflower1
12. júl 2023

@mimka1402 V prvej vete píšeš o sebaúcte, nakladáš jej aká je hlúpa a o dve vety ďalej, že "keby ti aspoň kabelky kupoval a platil drahé večere, tak ok" tak to je super postoj. Keď s ním chodí do parku a on jej nič nekúpi, tak nemá sebaúctu, ale keby jej kabelku kúpil, tak už by si to viac pochopila, prečo sa s ním stretáva...Takže väčšia úcta a pochopenie patrí ženám, ktoré ťahajú od chlapov drahé veci a večere ako tým, ktoré vkladajú nádeje do chlapov, ktorí si to nezaslúžia? To znie tak vypočítavo. Aj ten naratív "už si nemôžeš dovoliť strácať čas..." no môže, má 30, kopec tridsiatničiek je nezadaných a čo? To, kedy stretne chlapa, s ktorým bude žiť nijak neovplyvní, musí si priejsť aj cez takéto "vzťahy", aby niečo o sebe a vzťahoch zistila.
Mimochodom toto je hlavne o sebavedomí, možno sa jednoducho nechce vzdať nádeje. Možno je naivná, ale to ešte neznamená, že spravila niečo zlé.

scorpionflower1
12. júl 2023

@aduskatt Neviem nájsť príspevok o deke.

mimka1402
12. júl 2023

@scorpionflower1 Preboha, to bolo nadľahčene s kabelkami a večerou, že keď už mieni strácať čas tak nech aspoň ona ušetrí na večeri.😀 Ona z neho de facto nič nemá, on ak sa s ňou vyspi ona mu spraví zadarmo rohozku a bohvie kde on s kým ešte spáva keď sa k tomu všetkému tak stavia.
Ja nevravím, že je zlá, ale je mi jej úprimne ľúto. A nie nemá až taký čas, ak chce dieťa a vybudovať si rodinu nie je to zo dňa na deň, randenie a to všetko. Tiež sa netvarme že je to super dlhy čas. Ženské telo je v tomto zradné narozdiel od mužského. Taktiež v dnešnej dobe mať dieťa je často ťažké skrz rôznych druhov problému, takže ak vezmeme aj toto fo úvahy naozaj nemá prečo strácať čas s niekym kto si ju absolútne neváži. A ano dnes sa nadnaša aká je 30ka mladý vek, ale nie nie je až taký aby žena zbytočne marnila čas. A to isté čo by som poradila kamoske radim aj jej. Nevravím, že mam pravdu, ale minimálne v tom, že naozaj zbytočne stratený čas to je, je pravdou.
Ako aj baby písali nedoniesol jej ani čokoládou či kvet alebo drobnosť alebo horalmi. Využíva jej naivitu pre pekne chvíle a snaží sa dostať k autorke do bytu.. Je vypočítavy. A nič dobré z toho nejde. Sám sa zmotava do klamstiev.
Nemá sebauctu nie kvôli kabelkam preboha.😀 Ale kvôli tomu, že sa s ním stretáva stále, on sa nikam nepomohol ani obaja sa v tom celom nikam neposunuli. A kde vravím, že ťahajú? Ale áno, príde mi fér ak je v tých takých divných vzťahoch kde žena je takto ako poistkou aby z toho niečo mala. Vypocitave? Možno. Ale keď on nastolil hru klamstiev tak naozaj si ona na ulici vie nájsť hocijakeho muža ktorý sa k nej bude správať omnoho lepšie a prechádzky v parku nebudú o analyzovani a strese, že čo skrýva. To by mi za ten kľud stálo.

scorpionflower1
12. júl 2023

@mimka1402 Aha, jasne, takže ona má z neho "aspon niečo mať" inak je to ich stretávanie úplne bezvýznamné. To, že ona sa s ním stretáva, aj keď je blbec, je pre ňu veľmi dobrá lekcia do budúcna, lebo sa naučí, čo od života nechce. A nie, nemusí jej ani tu kávu zaplatiť. Ale hovorí to čosi o tebe, o tom ako vidíš vzťahy. Akože, keď on sa s ňou vyspí a urobí si z nej rohožku, tak je síce hajzel, ale keby jej kúpil niečo, tak ju to má akože aspoň trochu uchlácholiť. To je ako účtovná súvaha.
Nehnevaj sa, ale toto je otrasný postoj. V prvom rade jej treba dodať sebavedomie, nie jej vypisovať aký najvyšší stupeň zúfalstva to je, keď sa s ním stretáva, ona totižto nie je taká vypočítavá ako ty. V druhom rade, keď to sebavedomie už bude mať, bude viac vedieť, čo od života chce a nebude sa s takýmito blbcami stretávať.
Určite nie je cesta sa stretávať s debilmi a potom od nich brať kabelky a večere.
Ja poznám niekoľko takých vzťahov, kde chlapi svoje ženy berú ako rohožky a kompenzujú im to novým autom, drahým domom, dovolenkami atď. a ani pre jednu to nie je žiadna náplasť, sú z nich duševné trosky.

mimka1402
12. júl 2023

@scorpionflower1 Vieš čo nemá zmysel to riešiť s tebou. Ideš si svoje i napriek tomu ako som dodala, že to bolo nadlahcene, ale ano vravela som o type vzťahu ktorý niektorým vyhovuje tzv. vymenny obchod.😀
Tak čakám kým autorka s týmto magorom otehotnie a bude to ešte zaujímavejše.😀 Najlepšie je nestretavat sa vôbec s debilmi, nie to za iných podmienok. Ako vravím čas jej ide omnoho rýchlejšie a narába s nim tak, ako narába. Silná hlúposť ale tak ona sa sama najlepšie poučí ak nechce vidieť realitu. A ja vypinam upozornenia, lebo hlúposť a naivita tejto ženy je priam ohromujuca vzhľadom na jej vek.
Ale nech sa páči, očividne sa ťa to veľmi dotklo ktovie prečo.😉

karolina196
12. júl 2023

Nehadajte sa.😁 @scorpionflower1
@mimka1402 to tak urcite doslovne nemyslela,netreba ju osocovat za to,ze by mala byt zena vypocitava.Tu ozaj ide o to,ze s nim straca cas,lebo na tomto bohuzial volovi vidiet,ze ma v paži.
A nenapadlo vas,ze tato tema moze byt skutocne vymyslena?Uz len ako tu stale naivne vypisuje,ze nic o nom nevie,ale pri tom povie,ze jej je s nim dobre.Ja fakt nerozumiem o com sa mohli akoze rozpravat,ked vie dokopy velke H.