icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

autor
11. júl 2023

@aduskatt Tak on sedí Väčšinou v kancli, občas musí ísť a rieši nejaké krádeže atď...tak jasné, že nepíše každú minútu, ale priebežne celý deň si píšeme.

autor
11. júl 2023

Rieši hlavne spisy.

maratonka
11. júl 2023

To je dosť málo na súkromie... Skús nejak, nech sa mu rozviaže jazyk - spýtaj sa, kde všade bol na motorke, či sa rodičom motorka páčila.... Ak je motorkár, tak by sa mal riadne rozrozprávať. Ale nepozdáva sa mi, že základné info o sebe akoby skrýva.

maratonka
11. júl 2023

keď rieši spisy, na to nočné ozaj netreba

aduskatt
11. júl 2023

@maratonka robia aj nočné, záleží kde a ako......raz za čas aj tí, ktorí riešia spisy majú službu keď bez ohľadu na oddelenie idú ku každému prípadu v oblasti, ktorú pokrývajú

autor
11. júl 2023

@maratonka Má 24 hodinové služby.

lentilka46
11. júl 2023

Autorka, citam to uz dlhsie...preco nanho jednoducho nepritlacis? Napr.s tou dedinou? Ked sa stale vyhovara na 30min od mesta, tak sa narovinu opytaj,ci ta dedina nema nazov,ci co? Ja by som s takym tutmakom,co vsetko zatlka,uz nemala trpezlivost...tiez som na vyske mala 'frajera' akoze zo zoznamky, podobny tomuto tvojmu..vonku zima,tma, minusove teploty,a on by sa len v parku prechadzal..jasne,tam nemal problem za ruky sa drzat,bozkavat sa..ked som chcela,aby sme isli niekam do tepla,zobral ma do takeho pajzlu,kde len domaci stamgasti chodili a ledva mi caj zaplatil 🤦‍♀️🤣🤣 v taxiku stale hlava dole,aby ho asi nedajboh taxikar nespoznal a na ten sme sa aj skladali,ked uz on platil ten caj 🙈🙈 hlbsie rozhovory neexistovali, vsetko len otocil akoze na srandu,ked som na nieco pritlacila z jeho sukromia, bud zmenil temu alebo odpovedal,ako ten tvoj alebo ma zacal bozkavat..islo mu v podstate len o sex, co daval dost nalezite najavo, zial prenho, chvalabohu pre mna, som to pochopila dost skoro a utala to.

lintu
11. júl 2023

Je vôbec policajt a určite býva niekde v okolí Brna? Len aby aj to neboli nejaké reči "naoko". Akosi neverím, že v priebehu mesiaca sa o ňom nedalo pozisťovať viac základných informácií.

sim_mi
11. júl 2023

A preco mu rovno nenapises, ze z toho vsetkeho ako sa sprava a ako zatlka mas pocit, ze bud je rovno zenaty alebo aspon zadany? budes hned vediet na com si a nie tu hutat dalsi mesiac a spekulovat..... ale s takym, co ti nie je schopny normalne odpovedat, by som ja uz neriesila nic 🤷‍♀️

sim_mi
11. júl 2023

A inak, tiez som sa stretavala s jednym chlapom, bol cudzinec, mal firmy po celej europe, zhodou okolnosti jednu v rovnakom meste ako ty zijes, tam sme sa aj stretavali. Keby som bola taka ako ty, tak dodnes nepridem na to, ze bol zenaty. Nieco sa mi nezdalo, rovno som sa ho opytala a vyklopil, ze doma vo Francuzsku ma zenu a dve deti

sickynickyobsadene
11. júl 2023

@scorpionflower1 dievča zlaté, nevie ani priezvisko. Aké domnienky, keď ani to neprezradí.

autor
11. júl 2023

@sim_mi Pýtala som sa, povedal, že nemá nikoho, že sa pred pol rokom rozišli.

aduskatt
11. júl 2023

povedať môže čo len chce.....

mimka1402
11. júl 2023

Písala som na začiatku a myslím si, že viac zúfalá byť nemôžeš. Sebaucta asi v pivnici. Podlizuješ sa chlapovi, ktorí ťa ma úplne na saláme. Všetky ti tu sa snažili radiť a ty? Nič. Ty sa motáš s tymto blbcom i naďalej. To nemáš ako inak strácať čas? Čas ti moja uteká, nemáš už 15 aby si mala čas sa obšmietať okolo chlapa, ktorý sa tvári, že je fbi agent. No tak za prvé, buď má k...t zo zlata alebo netuším čo vidíš na niekom kto to s tebou ale že ani z lietadla nemyslí vážne. Chlap, ktorý ťa skutočne chce sa chová diametrálne inak a určite nie takto. Ak ti ide o sex. Ok. Pozvi ho k sebe uži si. Ale toto? Pre matku svätú kde normálna žena by v tomto videla zmysel? Keby ti kupoval drahé večere, kabelky, neviem čo. Ok. Aspoň máš jedlo a kabelky. Ale takto? Nemáš z neho nič dokopy. Iba nervy a stres. To si tak zúfalá, že potrebuješ sa riešiť s niekym takýmto?
Už dávno ti mal povedať meno, kde býva, mal ťa pozvať k sebe alebo inam. Predstaviť hoc len kamošom. Nič z toho sa neudialo. Veď to aj slepý vidí, že ten človek má nejakú inú a teba ťahá za nos.

autor
11. júl 2023

@aduskatt To môže, ja viem. Ale pravdu sa nemusíš dozvedieť hneď.

karolina196
11. júl 2023

@autor A tebe pride normalne,ze dnes ide na motorku a teba ma u prdele?Sak s tou motorkou mohol prifrčať za tebou aspon na 20min na pokec,ale ma ta uplne v paži.To ti nestaci taketo "činy"?

aduskatt
11. júl 2023

pravdu sa takýmto spôsobom nemusíš dozvedieť nikdy........

karolina196
11. júl 2023

@aduskatt presne tak.Takymto sposobom moze clovek toho druheho naivneho natahovat aj mesiace-roky a prd sa dozvie 😅

autor
11. júl 2023

@karolina196 Ja som v práci do 19

karolina196
11. júl 2023

@autor No a?Coze chodi spinkat hned po vecernicku?Sak je dlho svetlo a ja som napisala,ze sa mohol len tak stavit na pokec,nemusi to byt hned rande.Ak sa len tak vozi na motorke,tak tam ziaden problem nie je,aby sa zastavil aspon pozdravit ta.Ja neverim,ze ty mas po 30tke...

sim_mi
11. júl 2023

No ale doslova si mu to povedala takto? Ze mas pocit, ze je zenaty/ma inu? A ked povedal, ze nema, tak si sa mala opytat, preco potom sa tvari, akoby bol chraneny svedok, ze nic nechce povedat. Kasli na neho, ved je to cudak

autor
11. júl 2023

@karolina196 Veď jasné, po práci mohol keby chcel. Ale zjavne nechce.

autor
11. júl 2023

@sim_mi pýtala som sa, či niekoho má, písali sme si na zoznamke a pov dal, že nemá nikoho , že sa rozišli atď...a vymenili sme si čísla, písali si a potom navrhol stretnutie..a stretli sme sa.

aduskatt
11. júl 2023

a čo Ti mal povedať, že je ženatý, má dve deti, tretie na ceste a hľadá bokovku?

autor
11. júl 2023

@aduskatt Tak ako zistím pravdu keď on noc nechce povedať?

sim_mi
11. júl 2023

Tak mu to povedz teraz, ze sa sprava cudne a ze mas taky pocit...aspon budes vediet konecne na com si, nemoze povedat, ze si stihacka, ved sa poznate mesiac a nevies o nom nic

aduskatt
11. júl 2023

Rovno sa opýtaj na meno napríklad, bez nejakých dlhých prejavov....Ak nemá čo skrývať, povie Ti

aduskatt
11. júl 2023

na porovnanie - prvé rande - nechodili busy pre poruchu - peši šiel so mnou z Rače na koniec Petržalky.a meno som vedela ešte ten deň........

sim_mi
11. júl 2023

Uz hlavne okolo neho nechod po spickach, ale normalne sa opytaj. Ja by som mu uz povedala aj to, ze by som chcela vediet, na com sme, ci to niekam smeruje.

sim_mi
11. júl 2023

@aduskatt ja si ani neviem predstavit, o com sa rozpravaju 😁😁😁 na tych prvych rande sme hovorili presne o tom vsetkom, ved toho druheho chces spoznat