Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
@mimka1402 Lenze takuto naivitu v 30tke,tak to som uz dlho nevidela.Ved tu jej dava jasne najavo,ze to s nou nemysli vazne.Denne si pisu a o com preboha,ked absolutne nic o nom nevie 🙈 Mne je to cele divne...
Autorka, ako to pokracuje dalej?
@lentilka46 Píšeme si, stretávame sa.
A je aj nejaký vývoj ?
A vies uz o nom aj nieco viac?
Pozval ma cez víkend do kempu. Aj s jeho kamošmi.
🤦♀️ hmmm...môžem sa ťa opytat o čo ti vlastne ide? Lebo toto nevyzerá nijak, a keď už tak ako - strata času s niekým kto ťa volá na divné miesta, si pre neho asi len rozptýlenie a možno aj na rýchlosex by ťa bral
Opýtaj sa jeho kamošov aspoň na jeho celé meno 😄 normálne som zvedavá, čo bude ďalej
Keď už vieš kde pracuje, stačí zavolať k nemu do práce a zahrať sa na niekoho z rodiny, že pozdravuje manželku. Hneď sa dozvieš pravdu...mysli ako Colombo....veľa šťastia.
@karolina196 presne
@sccarlet Tak ja som to pochopila, že keď ma volá niekde, kde budú jeho kamoši, že nebude zadaný. Neviem, ale mám z toho také divné pocity.
@karolina196 Nestrácaj čas, určite ho využijete lepšie 🙂
@iveta1970 Ja som ho skúšala hľadať podľa čísla, e nič som nikde nenašla, ani FB ani nič, aj na stránke polície kde pracuje som hľadala či náhodou niekde nebude zverejnené meno, ale nič.
Podĺa akého čísla?
@aduskatt Podľa telefónneho čísla, hľadala som všade možne, ale nič nikde nenašlo.. Neviem ako mám reagovať na ten kemp. Ale ak by niekoho mal, asi by ma nevolal.. ešte keď tam budú jeho kamoši.
A urcite tam budu aj jeho kamosi? No ani meno stale nevies....treba sa na to priamo opytat, nie lasovat poza chrbat..vies aspon do akeho kempu s nim ides? Aby to nakoniec nebola len stanovacka niekde na samote u lesa/pri jazere, nebola by som taka doverciva k nemu,ved ti taji zakladne informacie a evidentne ti ich ani nechce povedat 🤷♀️
@lentilka46 Ja som sa ho dva krát pýtala, že kde býva, ale odpoveď bola, že 20-30 min od práce, na dedine.. normálny človek by povedal názov, ale ja som sa nepýtala, lebo evidentne mal problém s tým mi povedať, že kde. Mňa keď sa niekto spýta odkiaľ som, tak poviem názov mesta samozrejme. A na to meno som sa nepýtala, najskôr som sama sliedila, ale spýtam sa ho najbližšie na FB. Ale je mi to blbé, mám pocit, že z neho musím tieto veci dolovať.
@lentilka46 Ešte neviem čo je to za kemp, že tam chodí každý rok s kamošmi. Ale myslím, že mi hovoril názov, len som zabudla.
Ved prave preto by mi blikala kontrolka, ze ti umyselne taji zakladne veci...neviem, bola by som velmi opatrna, radsej tam chod vlastnym autom
Na stránke polície, kde pracuje? Také niečo neexistuje.
@ibrunova Je stránka polície a sú tam oddelenia a kontakt na niekoho z oddelenia, meno a tel číslo. Skúsila som si to meno dať na FB do vyhľadávača a skúšala som nájsť v priateľoch jeho, či ho tam nebude mať keď pracujú na Tom istom oddelení.
@lentilka46 Ani neviem či tam ísť.
@lentilka46 Tu nepomozu ani cele majaky, nie to este mala kontrolka 😀
len chod dievca zlate, uzi si, a dufaj ze nie je nejaky skryty psychopat, ktory ti vsetko zatajuje, aby si ho pri nejakom incidente neudala 🙂
Jaaj aka nostalgia, tento tvoj pribeh mi pripomenul casy randenia pocas strednej skoly 🤣 dik 😉
Chalan vo veku 15-17 rokov sa zmoze akurat na park, lavicku a mozno kava/caj na 30minut
Zeny,ale fakt.Kaslite na nu.Ved to vidiet,ze vas tu taha za nos.Chapete?Ona sa zevraj s nim stretava a pisu si,ale stale nic o nom nevie. 🙈 Bud je trafena a nevsima si taketo naznaky kedy jej chlap nechce povedat ani len priblblu dedinu odkial je a potom bude aj ich kamarastvo o samych klamstvach a dokomca sa boji spytat na meno 🙈 alebo sa tu niekto dobre na tomto bavi....
Autorka k tomu že či môže byť zadaný. Môže.😀 Randila som s mužom ktorý bol super všetko šli sme s jeho kamarátmi na dovolenku. A vieš čo? Nakoniec som zistila, že doma ho čaká tehotná manželka a kamoši ho kryli. 🙂 Takže odvtedy neverím už ničomu. Ale tým, že si hlupučka tak ignoruješ fakty. Inak nemám na to rozumne vysvetlenie.😀

@karolina196 Písala som to v rýchlosti, ale ano moja pointa bola síce ironicky zvelicena. Lebo ak slečna naozaj existuje, tu naozaj ju nečaká nič dobré. To s tou večerou som myslela v štýle "že keď už nič iné tak aspoň jedlo"😀
Ale slečna podľa mňa existuje, aj to je pravdivé len niečo na ňom veľmi vidí a nechce ho pustiť. Stačí aby sa dotyčný aspoň trošku snažil a ona bude späť pri ňom a iba pôjde čas a viac sa namota...